Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înţelegere

Băişanu şi Flutur au bătut palma pe banii de reconstrucţie după inundaţii

Vineri, 19 Septembrie 2008 (17:55:33)
Prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, au căzut de acord asupra modului în care trebuie folosiţi banii alocaţi de Guvern pentru refacerea infrastructurii judeţene şi comunale distruse de inundaţiile din iulie. Joi după amiază, Flutur şi Băişanu s-au întâlnit cu primarii localităţilor afectate de calamităţi, ocazie cu care au anunţat că au ajuns la un consens privind interpretarea juridică a hotărârii de guvern prin care s-au alocat 36 de milioane de lei pentru refacerea drumurilor judeţene şi comunale afectate de inundaţii.Prefectul a spus că a cerut Guvernului să modifice sintagma „lucrări ce se vor executa”, care ar fi presupus că fondurile alocate ar fi folosite de la apariţia hotărârii de guvern, din 8 septembrie.Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat, la rândul său, că specialiştii instituţiei vor asigura asistenţă tehnică pentru toate lucrările de refacere şi a cerut primarilor să respecte legislaţia privind cheltuirea banilor alocaţi apreciind că unele evaluări făcute de constructori sunt „umflate” cam cu 40 la sută.Flutur şi Băişanu au cerut primarilor „mai multă fermitate” în activitatea de reconstrucţie şi respectarea legalităţii în cheltuirea banilor publici alocaţi de Guvern pentru calamităţi arătând că lucrările trebuie terminate până la venirea iernii.Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a stabilit ca, din cele 36 de milioane de lei alocate de Guvern, 16 milioane de lei să fie folosite pentru refacerea infrastructurii judeţene, iar 20 de milioane de lei pentru cea comunală.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu şi Flutur au bătut palma pe banii de reconstrucţie după inundaţii.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu şi Flutur au bătut palma pe banii de reconstrucţie după inundaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Brava Baisanu,fruntea sus trimis de
(20 sep 2008, 09:52:22
Bravo domnule Baisanu si pleca capul in fata unor indivizi cu dosare penale inclusiv Flutur. Fii tare ca suceveanul nu e chiar asa timpit cum sunt unii care stau drepti in fata lui Flutur. Ia incearca sa afli citi pedelisti a angajat Flutur la CJ .
2.   Ajutoare transformate in mobila trimis de
(20 sep 2008, 09:54:04
Ar trebui sa stiti ca unele tiruri cu material lemnos au fost redirectionate pentru producere de mobila si credeti ca pentru cine?????????? Ia ghiciti??????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei