Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sinistraţii din Botoşani, Neamţ şi Suceava, cazaţi în case modulare neîncălzite, primesc calorifere

Vineri, 19 Septembrie 2008 (18:30:47)
Familiile din judeţele Botoşani, Neamţ şi Suceava ale căror case au fost grav afectate de inundaţiile din luna iulie 2008, cazate în locuinţe modulare fără un sistem de încălzire, vor primi calorifere electrice din partea autorităţilor, achiziţionate prin donaţii colectate în contul deschis de SGG.

Pentru aceste familii vor fi achiziţionate un număr total de 214 calorifere electrice, în valoare de 32.100 lei, conform unui memorandum aprobat, joi, de Guvern.

Suma reprezintă o parte din donaţiile băneşti colectate în contul în lei deschis de Secretariatul General al Guvernului (SGG) în vederea ajutorării populaţiei afectate de inundaţiile din iulie 2008.

Prefectura judeţului Botoşani va primi 15.750 lei pentru achiziţionarea a 105 calorifere electrice, iar alte 9.900 lei vor fi acordate Prefecturii Neamţ pentru 66 astfel de calorifere. Diferenţa de 6.450 lei va fi alocată Prefecturii Suceava, pentru achiziţionarea a 43 de calorifere electrice.

În contul deschis de Secretariatul General al Guvernului pentru colectarea de fonduri destinate populaţiei afectate de calamităţile naturale a fost acumulat un fond de 5,7 milioane de lei.

Pentru reconstrucţia şi reabilitarea caselor inundate din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Maramureş, Neamţ şi Suceava au fost alocate totodată fonduri suplimentare de 3,1 milioane de lei, iar pentru cazarea temporară a sinistraţilor din judeţele Botoşani şi Maramureş a fost acordat un ajutor umanitar în valoare de peste 200.000 lei, constând în construcţii modulare.

Alte ajutoare acordate sinistraţilor din judeţul Suceava constau în paturi, saltele şi cearşafuri (196), în sumă totală de 42.000 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sinistraţii din Botoşani, Neamţ şi Suceava, cazaţi în case modulare neîncălzite, primesc calorifere.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinistraţii din Botoşani, Neamţ şi Suceava, cazaţi în case modulare neîncălzite, primesc calorifere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei