Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiative

Demersuri pentru modernizarea spitalelor din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul sucevean şi candidat pentru un mandat de deputat în colegiu Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, a declarat că după ce va fi ales în această funcţie, una dintre priorităţile sale va fi sprijinirea modernizării spitalelor din cele două localităţi urbane. Rozopol a explicat că prin programul de guvernare pentru perioada 2009 – 2012, liberalii îşi propun continuarea investiţiilor în infrastructura sanitară. „PNL şi-a luat angajamentul să asigure, în continuare, finanţarea sistemului sanitar, punând accent pe reabilitarea unităţilor spitaliceşti. Iar printre acestea, cu siguranţă vor fi şi spitalele din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc”, a declarat Philip Rozopol.

Liberalul sucevean a precizat că în calitatea sa de deputat va face toate demersurile pentru obţinerea finanţării necesare celor două spitale, atât pentru reabilitare, cât şi pentru dotarea lor cu aparatură medicală de înaltă performanţă. „La fel de important pentru sistemul sanitar este să avem aparatură medicală de performanţă, care să permită medicilor din cele două spitale să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii. Iar conducerea PNL a anunţat că în viitoarea guvernare va asigura fonduri suplimentare pentru sistemul de sănătate. Iar acest lucru va însemna şi dotarea spitalelor cu aparatură performantă”, a mai spus Rozopol.

 

Cabinete medicale în mediul rural

De asemenea, el a arătat că îşi va concentra atenţia şi asupra unităţilor medicale din celelalte localităţi incluse în colegiul în care candidează, oraşe şi comune, astfel încât în cât mai multe dintre acestea să funcţioneze cabinete medicale multifuncţionale. Philip Rozopol a subliniat că pentru următorii patru ani, Guvernul liberal şi-a propus construirea a 3.000 de cabinete medicale multifuncţionale în mediul rural. „Cu sprijinul Guvernului vom reuşi ca o parte din aceste cabinete să fie construite în judeţul Suceava, astfel încât să avem spaţii moderne în care medicii din mediul rural să-şi desfăşoară activitatea”, a încheiat Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demersuri pentru modernizarea spitalelor din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demersuri pentru modernizarea spitalelor din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa-i ajute Dumnezeu trimis de
(19 sep 2008, 14:13:32
Sper ca asa sa fie.
1.1  RE: Sa-i ajute Dumnezeu trimis de
(19 sep 2008, 15:53:03
Speri degeaba Vlaicule!!!Niste mincinosi!!!
2.   Minciuni trimis de
(19 sep 2008, 15:15:39
hai mai lasa-ne d-le,nu-ti mai face campanie pe spinarea sanatatii si a medicilor,ca n-ati facut nimic.Nici macar n-ati fost in stare sa vindeti cabinetele cu legea voastra liberala,cabinete unde n-ati facut nimic ci medicii care lucreaza in ele,si acum vreti sa modernizati spitalele?De ce n-ati facut nimic pana acum?Numai minciuni si promisiuni....Nee-aaaammmm cacam saturaaatttt deeeee voiiii minnncinosiiilorrrr
3.   Sanatate voua! trimis de
(19 sep 2008, 15:23:08
cum adica ,,Conducerea PNL a anuntat ca �n viitoarea guvernare va asigura fonduri suplimentare pentru sistemul de sanatate" ??????????????????????????? adica ei mai spera sa mai conduca 4 ani Romania ??????????????????????????????

4.   Cacialma trimis de
(19 sep 2008, 16:19:02
Ce sa suplimenteze liberalii fondurile la sanatate,ca ei au deturnat bani de la sanatate spre pensii.Acum poate iau bani tot de acolo sa dea la profesori,ca banii in sistem nu ajug unde trebuie.
5.   Vrem un curicullum trimis de
(19 sep 2008, 16:27:16
Cine-i acest domn Rozopol,ca cei din judet nu-l cunoastem.D-le Coman trebuia sa-i treceti si un mic cv ,ca noi nu-l cunoastem.Asa vin si eu cu tata mare si zic ca e de la un partid,ai fac campanie si scriu si eu ce promite el.Nu e suficient sa fie doar membru marcant al unui partid.Sa vina in teritoriu sa-l cunoasca lumea ca asa doar in ziar si promisiuni nu-l alege nimeni!Cred ca sunteti de acord?
6.   Obiectiv trimis de
(19 sep 2008, 19:55:10
pe subiectul asta a-ti picat cam prost domnule Rozopol ca la Suceava liberalii s-au facut de cacao in sistemul sanitar:interimar PSD la ASP,interimarPNL la judetean si independent interimar la CAS. Sistemul functioneaza in virtutea inertiei dar prost si lumea e nemultumita. schimbati seful de campanie! Succes!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei