Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2008 - Anul XIII, nr. 219 (3900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După 5 ani

Ludoteca din Bogdăneşti a fost desfiinţată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cinci ani de la înfiinţare, ludoteca din Bogdăneşti a fost desfiinţată. Jucăriile donate de familia Teodora şi Constantin Hălăucescu din Gland – Elveţia vor fi împărţite copiilor din comună.

Iniţial, primarul comunei Bogdăneşti, Traian Rogojină, a dorit să mute jucăriile din ludotecă la biblioteca comunală, pentru a fi accesibile tuturor copiilor, opt ore pe zi. Persoana responsabilă cu ludoteca, profesoara Nicoleta Ursuţu, care era plătită de Primăria Bogdăneşti cu jumătate de normă să se ocupe de ludotecă, a decis ca jucăriile să fie împărţite copiilor, cu sprijinul preotului Marcel Ursuţu, parohul bisericii „Pogorârea Sfântului Duh”.

 

„Ludoteca nu era funcţională”

„Eu am semnat dispoziţia de încetare a contractului de muncă al Nicoletei Ursuţu, pentru că sunt responsabil de banii publici. Ludoteca nu era funcţională. Era tot timpul închisă. Un spaţiu care putea să fie folosit în alte scopuri era blocat. Consilierii au fost de acord să mutăm cele câteva sute de jucării la biblioteca comunală, unde avem plătit un om cu normă întreagă. Aşa am vorbit şi cu doamna Hălăucescu, în această vară, cea care a făcut donaţia. Între timp, preotul Ursuţu şi soţia sa au luat decizia de a împărţi jucăriile copiilor, ceea ce este foarte bine. În sfârşit, jucăriile ajung la cei care au nevoie de ele”, ne-a spus primarul Traian Rogojină.

În spaţiul în care a funcţionat cinci ani ludoteca, primăria va amenaja, pentru început, un depozit pentru alimentele trimise de Guvern pensionarilor cu venituri foarte mici. Mai apoi, în această clădire se vor amenaja birouri în care vor lucra funcţionari din primărie. În judeţ mai sunt deschide două ludoteci, la Ciocăneşti şi Iacobeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ludoteca din Bogdăneşti a fost desfiinţată.
 Vizualizări articol: 1068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ludoteca din Bogdăneşti a fost desfiinţată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tu primar? trimis de
(17 sep 2008, 12:15:15
Esti un bou, un tractoris ajuns mare primar. Astia sunt oamenii lui flutur! Asta ai facut-o ca popa nu te-a sprijinit in campanie? Las' ca are grija popa de tine la liturghie duminica!
2.   Chiar trebuie distrusa? trimis de
(17 sep 2008, 15:33:34
Daca poate functiona ca un spatiu de joaca pentru copii de ce trebuie distrus??? Nu este greu de administrat un astfel de spatiu. Daca veti imparti jucariile, dupa cine stie ce criterii, nu veti reusi decat sa faceti o bucurie de moment. Oricum tot ce este cat de cat bun in tara trebuie distru nu e asa???????????s
2.1  RE: Chiar trebuie distrusa? trimis de
(17 sep 2008, 16:11:49
Niste prosti au ajuns sa conduca comuna Rogojina,Vulpea si Porcosoaia ,Strugaru si alti analfabeti.Astia sint oamenii lui Flutur ne-am intors in anii 5o_6o cind conduceau prostii. Rusine ca ce a fost bun se distruge.
3.   Da kiar e ciudat trimis de
(17 sep 2008, 16:25:12
acum va plangeti?? da cine l-a votat? nu taranii din bogdanesti? padurea e frate cu flutur!!
4.   Cel mai bun primar trimis de
(19 sep 2008, 19:09:11
este cel mai bun primar din toate localitatile...am si eu o intrebare...ce a facut fostul primar pt comuna noastra?????nimik...are multe proiecte,e tanar, ambitios si cu frica de dumnezeu...si a inceput multe proiecte...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei