Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2008 - Anul XIII, nr. 219 (3900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revoltător

A aflat de moartea fratelui de pe internet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situaţie penibilă pentru familia unui sucevean mort în Italia într-un accident de circulaţie şi despre care nu se ştia absolut nimic ieri la prânz, la aproape 3 sau 4 zile de la deces. Rudele din Suceava au primit un telefon anonim prin care erau anunţate de tragicul eveniment, iar datele culese de pe internet au întărit groaznica veste. Autorităţile române nu au dat însă nici un semn, aşa încât pentru familie starea de incertitudine şi tensiune a continuat până ieri la amiază, când totul s-a clarificat, cu ajutorul presei.

 

Ieri la prânz, pentru Adina Coşciug, moartea fratelui ei era învăluită în mister. Cu un dram de speranţă ne-a căutat la sediul redacţiei ziarului Monitorul de Suceava şi ne-a rugat să ne interesăm despre soarta fratelui ei, Ovidiu Buchinschi, de 47 de ani. Acum două zile, luni, 15 septembrie, primise un telefon misterios de la cineva din Italia, care i-a transmis că fratele a fost călcat de o maşină şi a murit. Ieri dimineaţă a reuşit să intre pe internet, unde a găsit aceleaşi date.

„Românul care m-a sunat din Italia şi care nu s-a recomandat mi-a zis că a citit despre accident într-un ziar. Cred că erau aceleaşi date pe care le-am găsit şi eu pe internet. Oficialităţile nu m-au anunţat nimic oficial nici pe mine şi nici pe tata, singurele rude pe care Ovidiu le are în ţară. Vă rog, poate reuşiţi să aflaţi ceva mai sigur. Dacă într-adevăr a murit măcar să vedem cum îi putem aduce corpul acasă, să-l îngropăm creştineşte”, a spus printre lacrimi Adina Coşciug.

 

Informaţiile din presă, confirmate de Consulatul României la Milano

Datele pe care Adina Coşciug le avea, dar spera să nu se confirme arătau că un român, pe nume Ovidiu Buchinschi, de 47 de ani, a fost accidentat mortal vineri noapte pe centura din zona de Est a oraşului Milano, în apropiere de staţia de metrou Cascina Gobba. Accidentul a fost favorizat de ploaie şi de lipsa luminilor stradale. În acest context, o maşină l-a lovit în plin pe Ovidiu Buchinschi şi l-a aruncat în mijlocul străzii, unde a mai fost lovit de alte trei maşini.

Personalul ambulanţei sosite la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l ajuta pe sucevean. 

Românul a fost identificat prin documentele găsite în buzunare, iar corpul său a rămas întins pe asfalt mai multe ore, până când poliţiştii italieni au finalizat cercetările la faţa locului.

Ieri la prânz, reprezentanţii Consulatului României la Milano au verificat aceste informaţii şi, din păcate pentru rudele din ţară, vestea tristă s-a confirmat.

 

Răspunsul Ministerului Afacerilor Externe

Pentru a afla de ce familia nu a fost informată de către oficialităţile statului, aşa cum prevede procedura, ne-am adresat Ministerului Afacerilor Externe. Am trimis şi un email către acestă instituţie, iar aceasta a fost redirecţionat, în mod curios, spre Consulatul României de la Milano. Tiberiu Mugurel Dinu, consulul României la Milano, a sunat prompt la redacţia ziarului nostru şi a demonstrat că vina pentru neanunţarea familiei din ţară nu îi aparţine.

„Noi am fost informaţi de Poliţia italiană despre decesul cetăţeanului român luni, în jurul prânzului. La scurt timp, am trimis o adresă la Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti, care trebuia să continue procedurile standard. Mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat”, a precizat consulul României la Milano.

Am revenit cu un telefon şi l-am căutat pe purtătorul de cuvânt al MAE, Cosmin Boiangiu, care ne-a transmis că are programat un interviu la ora 16.00, dar că cineva de la această instituţie se va interesa să afle care este cauza pentru care familia lui Ovidiu Buchinschi nu a fost înştiinţată despre tragicul eveniment.

„Informaţia referitoare la decesul cetăţeanului român Ovidiu Marin Buchinschi a fost transmisă de autorităţile italiene Consulatului General la Milano la două zile de la producerea accidentului (13.09.2008). Consulatul General şi Direcţia Consulară din cadrul Ministerului Afacerilor Externe au demarat procedurile legale pentru înştiinţarea familiei prin intermediul MIRA. Din păcate, între timp informaţia devenise publică”, se arată în comunicatul semnat de Cosmin Boiangiu.

 

Costurile repatrierii corpului neînsufleţit, 3.500 de euro

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, la o zi după ce Consulatul României la Milano transmisese deja informaţiile către Bucureşti, Adina Coşciug nu avea încă o înştiinţare oficială despre ce i s-a întâmplat fratelui ei.

Autorităţile plătite din buzunarul nostru nu au catadicsit să anunţe familia despre tragedie, pe motiv că „datele au devenit deja publice” şi nici ce ar putea face pentru a aduce în ţară corpul neînsufleţit al lui Ovidiu Buchinschi.

Tot cu ajutorul reprezentanţilor Consulatului României la Milano, femeia a reuşit să intre în legătură cu o persoană care o poate ajuta să repatrieze corpul neînsufleţit al fratelui ei.

„Am înţeles că totul costă în jur de 3.500 de euro, şi durează în jur de o săptămână. La asta se adaugă şi cheltuielile de înmormântare. Acum stau în mijlocul casei şi mă gândesc de unde fac rost de banii ăştia pentru a-l putea aduce acasă ca să-l îngrop creştineşte”, s-a întrebat Adina Coşciug.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A aflat de moartea fratelui de pe internet.
 Vizualizări articol: 4720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
A aflat de moartea fratelui de pe internet2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 11:10:16
Parerea mea e sa mearga sora lui acolo sa-l inmormanteze.

Daca statul isi bate joc in asha hal, pentru ce sa se mai chinuie saraca acum dupa ce a primit o lovitura atat de grea sa mai si plateasca pe deasupra sa-si aduca fratele acasa.

Adevarul este ca statul a mai dat dovada de o nesimtire de nedescris, nemaiputand ei de restul romanilor, intr-un cuvant cei de la conducere li se rupe-n cusatura de soarta noastra. Prostii sa aduca banii acasa sa-i investeasca tot in conducere ca pana la urma toti banii ajung la ei si pa rupetiva gatu...

Plecati lumeee, ce va trebuie Romanica ?
1.1  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 12:23:02
Statul roman nu e obligat sa urmareasca pe fiecare din cei ~1.5 mil de cetateni ai sai plecati la munca in Italia, care si cum moare, si in nici un caz nu platesti impozite ca sa iti aduca rudele decedate acasa (imi pare rau pentru piererea suferita). In plus, poate ca mie nu mi`ar conveni ca din banii publici sa fie platiti niste functionari care sa monitorizeze decesele din Italia si sa le caute familia din tara... Cand s-a dus respectivul acolo (pentru propriile interese, nu ale statului roman sau ale mele), nu stiati ca transportarea unui cadavru e un proces anevoios si costisitor????

@JE: daca nu iti place "Romanica", tu si ceilalti nemultumiti care stiu numai sa se planga non-stop puteti emigra oricand, de aia s-au deschis granitele - sa mai varsam o parte din gunoaie in UE. Mult noroc, si vedeti sa nu muriti pe`acolo...
1.2  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 14:37:57
Daca nu stiai te informez ca functionarii publici din consulate si ambasade au responsabilitatea de a sti si ajuta cetatenii romani. De aia sunt platiti.
1.3  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 15:33:57
Pacat de tine ,dar puteai sa ti pui numele C .A .C .A ,si asa in capul tau de prost nu ai nimic altceva ,bine ca statul Roman se poate interesa sa vada cati bani intra in tara ,ba fraiere
1.4  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 15:45:35
Statul roman ESTIMEAZA, "ba fraiere", daca ar numara, ar impozita...
1.5  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 17:20:34
Gunoi e fiul mamici tale dobitocule
1.6  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 17:47:46
Pe zi ce trece vezi tot mai multi cretini. Bai "KKK" esti cretin rau! De asta sunt platiti oamenii din Ambasade si Consulate, precum si cei din Ministere, din banii publici,ai tai, ai mei, ai tuturor. Ca sa se ingrijeasca de toata natia, buna, rea..asa cum e ea. Unde mai pui ca nu moare un roman la fiecare minut, ca sa zici ca au mult de munca. Moare unul pe saptamana...e asa de greu de facut niste acte odata pe saptamana?
1.7  RE: Bataie de joc trimis de
(17 sep 2008, 22:21:52
mai sunt oameni plecati in strainatate care detin proprietati si platesc taxele la stat deci contribuiesc si ei la bugetul statului K.A.KA.NARULE

PS .SI EU CONTRIBUIESC LA ACEST SISTEM SI BENEFICIAZA DE EL KA.KA.NARI CA TINE
2.   Pentr-u Adin trimis de
(17 sep 2008, 11:11:22
Dar cine este vinovatu nu se stie sau a fost lasat dintro nava necunoscuta, asa se antampla cam tot timpu, mortu suporta concesintele. Dumnezeu sal ierte.
3.   Pentr-u Adina trimis de
(17 sep 2008, 11:12:53
Dar cine este vinovatu nu se stie sau a fost lasat dintro nava necunoscuta, asa se antampla cam tot timpu, mortu suporta concesintele. Dumnezeu sal ierte.
4.   Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 12:42:09
Dragutza, tu sti de la Ministerul Afacerilor Esterne? Ati si inceputs a misunati pe siteuri, lacustelor, ca sa va faceti reclama si sa va scoateti basma curata? Mai bine ati munci decat sa stati sa cititi presa pe internet
4.1  RE: Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 12:51:29
...ah! daca eram la MAE... sigur imi gaseam lucruri mai bune de facut...
5.   Ptr. KKK tradus kakat trimis de
(17 sep 2008, 12:45:55
Mai analfabetulei, tu esti mizeria societatii dak ai ajuns sa te bucuri de raul altuia. Dute tarane la camp k pute dupa tine.
5.1  RE: Ptr. KKK tradus kakat trimis de
(17 sep 2008, 12:50:10
Frate, ce de-a concluzii ai tras din 4 randuri de comentarii la un articol, esti mai tare ca Mama Omida. Si poate nu stii ce inseamna "analfabet", dar pentru un tip care scrie "dak" in loc de "daca" si "k" in loc de "ca", arunci prea multe cuvinte...
6.   Jerks and pimps trimis de
(17 sep 2008, 13:09:33
pai asta probabil ca a uitat sa specifice next of kin la angajare - de aia nu stie nimeni pe cine sa anunte.... boschet limited nu tine evidenta membrilor.
6.1  RE: Jerks and pimps trimis de
(17 sep 2008, 14:41:51
esti un pic cam prost tu ......fantoma.... te spargi in figuri cu fraze gen �� boschet limited�� ...cand in spatele acestei glume fara gust se ascund adevarate tragedii umane. La toti ****ii care se sparg in figuri cu anglicisme precum tine eu ii numesc fantome, Adica imagine fara continut.hai bye bye
6.2  RE: Jerks and pimps trimis de
(18 sep 2008, 00:00:19
asta arshole pentru ca avem cetatenii diferite Radu mamii Radule. So frigg off and take a taste of your harlot's mom twat.
6.3  RE: Jerks and pimps trimis de
(18 sep 2008, 01:29:07
corect...avem cetatenii diferite.....dar tu tot o fantoma esti....me cago en tu puta madre gilipollas....adios subnormal
7.   Pentru kkk trimis de
(17 sep 2008, 14:07:04
Auzi Kkk care vine de la ca-ca , daca restu gunoaielor cum le zici tu ca au plecat in afara, au o contributie semnificativa la stat idiotule.

Mai cerceteaza inainte sa-ti dai cu parerea, daca nu erau ei tot eugenie mancailaughing))
7.1  RE: Pentru kkk trimis de
(17 sep 2008, 14:22:48
La stat - organismul intreg? In afara de plata rovinietelor de drum si a taxelor de constructie cand isi ridica vilele kitsch si magazinele cu produse expirate, nu vad ce alte contributii au, taxe pe care le-am platit si eu si maica-ta. Impozit pe profit? hmmm - nu, pentru ca ori muncesc la negru ori le platesc statului unde isi au resedinta.

Daca te referi la toti cei care se hranesc de pe urma lor - asta-i alta afacere amice JE, iar statul roman cu siguranta nu castiga nimic. Cand vezi la televeizor, la stiri, ca 2 milioane de euro se intorc anual din UE prin muncitorii romani, asta nu inseamna ca intra in buzunarul statului, DOBITOCULE!!!

Iti sugerez sa nu mai mananci tu atata ca-ca si sa il mai si lasi pe KKK in pace...happy
8.   Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 14:49:59
Lucrezi cumva la taxe si impozite de te preocupa asa tare, si mai gindestete putin pe ce cheltuie muncitori din UE bani trimisi acasa ex. constuind case, cumparind terenuri etc. La toate acestea exista TVA (BANUL STATULUI). Si gindeste de doua ori sau mai intereseazate inainte sa arunci cu noroi INVIDIOSULE.
8.1  RE: Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 15:12:05
ba, papagalilor, a zis un cretin mai sus ca parca as fi functionar public si acum toti imi puneti in carca o slujba in birocratia statului. reveniti-va...
8.2  RE: Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 17:07:53
Ca sa ne intelegem: banii adusi in tara de catre romanii din strainatate ajuta oarecum la echilibrarea balantei de incasari si plati externe ,lucru ce este foarte important din punct de vedere al fiscalitatii. Sumele din conturile de la banci le utilizeaza acestea cu dobanzile corespunzatoare, pentru plata unei dobanzi modice cuprinse intre 4-5 la suta. Stiind ca bancile romanesti sunt nesigure, romanii din extern nu prea depun sume importante in tara. Ei trimit pentru intretinerea familiilor si aceste venituri sporesc lichiditatile din tara.
9.   Ptr tine...numai ptr tine trimis de
(17 sep 2008, 15:17:14
KKK pe langa faptu ca esti un nenorocit,un birocrat de 2 lei,zi-mi si mie cum pot sta de vb cu tine oleaca asa fata in fata,daca tot esti asa inteligent si citit.lasa si tu adresa si promit ca vin si dorm si pe presh la tine pana dimineata cand dau ochii cu tine ,daca vin tarziu in noapte.pariu ca nu lasi adresa?
9.1  RE: Ptr tine...numai ptr tine trimis de
(17 sep 2008, 15:44:25
In sfarsit, isi face aparitia si un viteaz... Citeste intai o carte, retardatule si daca tot o sa simti nevoia sa te bati, bate-te de un perete, si-asa respiri degeaba. Pe cat pariu ca n-ai curaj sa faci asta pana-ti las eu adresa?
10.   Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 15:44:27
Nu insulta pe nimeni si nu vei fi insultat, si sa nu uiti ca ceea ce sa intimplat acelei familii este o adevarata nenorocire indiferent de scopul cu care se afla aceea persoana acolo. Iar tu poate ai vrea sa plateasca impozit pe moarte. Meriti intradevar o corectie si sper s-o primesti cu + TAXE + TVA.
11.   Pt kkk trimis de
(17 sep 2008, 15:45:04
esty un mare dobitoc ca razi de raul altuia sa nuti dea dumnezeu si tie asa ceva

12.   RE: pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 15:54:07
Draga KKK, ai dreptate doar o parte din gunoaie au fost varsate in UE, pentru ca ma uit la ce scrii si la cata inteligenta emani, astfel incat, cu certitudine, a mai ramas un rest in Romania. Nu este vb de cine ce taxe plateste statului pentru ca, oricum le fura alte gunoaie, la fel de bine infipte in tara. Mai mult, nu ca ar interesa pe cineva dar, cam ce ai vrea tu sa faca MAE cu banii publici??? Alte case, conturi in banci si vacante...mai putin kitsch? Altfel spus, uita-te mai putin la "televeizor, la stiri" si la alte emisiuni, dragi tie - care, nu fac altceva decat sa te indobitoceasca mai mult, ca nu ai sa vezi decat alte gunoaie mai putin scolarizate, identice tie, incearca sa citesti o carte...te relaxeaza, te umanizeaza si te educa ceva mai mult...si, mai mult, te ajuta sa intelegi ca sunt momente in viata, cand este mai bine sa taci decat sa vb (scrii) ceva. Sper sa te ajute...
12.1  RE: RE: pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 15:57:29
lasa-l mai Rosal in pace...ca e un frustrat.e copil de comunisti.parintii lui sunt niste boschetari care deplang standardele care le aveau pe vremea lui ceausescu,le-au avut oleaca si dupa revolutie,dar vad ca simt ca le fuge pamantu de sub picioare,si la propriu si la figurat.si odrasla asta nu mai stie cum o sa se descurce in societatea asta,fara tacsu si macsa,distrusuu dreacu
13.   Oofff mai baietas trimis de
(17 sep 2008, 15:54:38
KKK mai frustratule te-a inchis macta lana un calculator?vorbe la calculator vad ca stii sa arunci ca cei mai josnici oameni,pe la spate cum s-ar zice.sa ponegresti si ****,Dumnezeu sa ii ierte vad ca nu te indupleci... a zis cineva ceva de bataie?sau asta chiar cauti?am zis sa stam de vorba,ca de la barbat la barbat.pardon poate nu ai fi barbat,sau esti o ****re cu pulllicica?doamne daca ne intalnim
14.   Hmm trimis de
(17 sep 2008, 15:54:44
Faptul ca Monitorul si-a tras pagina asta de net e bine, inseamna ca se fac si ei ca-s ziaristi. Ca stie tot cretinul de ea e foarte rau. Pe de alta parte, faptul ca tot mai multa lume are acces la net e bine. Ca toti plavanii isi spun parerea peste tot, repetand ce au zis altii e foarte rau. In plus, faptul c-a plecat lumea in Europa la munca e de bine, ca nu ne dau noua in cap si nu cersesc pe strazile noastre (o fac acolo). Ca nu mai putem merge intr-o vacanta nicaieri de frica alora e foarte rau. Faptul ca tot ce scriu aici e dintr-un punct de vedere rational e de bine. Ca unii dobitoci nu au evoluat in gandire de la varsta de 5 anisori jumate si se exprima public e foarte rau. In final, faptul ca toti analfabetii si oligofrenii judetului citesc cel putin un ziar online e bine! Ca sufera de sindromul turmei si nu pot gandi pentru propria persoana e cel mai trist...
14.1  RE: Hmm trimis de
(17 sep 2008, 16:12:02
pt KKK- problema e ca logica ta e cusuta cu ata alba. Toti banii injectati in sistem sunt bineveniti, creaza noi locuri de munca ceea ce e sinonim de impozite, adica funtionari mai fericiti.Cum vad ca esti un baiet distept cred ca ti-ai dat seama doar ca logica ta a devenit selectiva si a uitat de acest detaliu. Traiesc de mult timp afara si nu fur nici nu cersesc iar cand am apelat la functionarii publici romani din consulate m-am simtit un **** asa te trateaza. Nici mie nu-mi plac vilele kitsch din Suceava si in special pt ca nu sunt funtionale. o familie de 2 nu prea are nevoie de 500 mp sa traiasca cu 150 e deja lux restul e o incercare patetica de a arata ca are. Mania romanilor e ca trebuie sa arati ca ai. In toti acesti ani nu am trimis bani acasa am preferat sa traiesc dar tot respectul si pentru cei care au venit aici ca sa trimita bani, ai de unde. Tu in schimb cu remarcile tale ai dat dovada de un pic de invidie catre cei care au. Pari un baiat de 1 secunda mai destept,de ce
14.2  RE: Hmm trimis de
(17 sep 2008, 16:17:49
de ce nu faci ceva ca sa nu mai ai invidie? in fine dupa comentariile tale am impresia ca nu-ti plac cei care muncesc in afara Romaniei. E opinia ta dar te rog sa nu ne descalifici. Citesc acest ziar de mult timp ca sa am stiri despre Suceava si nu pentru asta sunt un oligofren. Ai multe lucruri care nu-mi plac din Romania si de aceea nu revin inca in tara precum xenofobia, invidia, coruptia,fanatismul religios, si pt ca e penal consumul de canabis.
14.3  RE: Hmm trimis de
(17 sep 2008, 17:03:37
esti o exceptie, una din cele foarte putine. si un norocoshappy

14.4  RE: Hmm trimis de
(17 sep 2008, 19:19:04
Radule vrei sa convingi populatia romana ca ai gasit colaci in coada? Poti castiga foarte bine si in tara ta fara sa te lasi umilt de toti parlitii. Dar se pare ca mandria de roman e mare la el acasa si- i e rusine sa munceasca precum o face pe alte meleaguri. Sppalati budele si toti tiganii pe peste tot cine stie in ce colt a lumii, va spetiti ca sa veniti in tara aruncand cu euroii sa aratati cine sunteti. CINE ????
15.   Te prind eu trimis de
(17 sep 2008, 15:59:12
simt ca dau de tine pe la RYNOX.nu stiu de ce,dar simt asta.iti dau la muje JUR
15.1  RE: Te prind eu trimis de
(17 sep 2008, 17:04:43
ma indoiesc
15.2  RE: Te prind eu trimis de
(17 sep 2008, 18:36:30
indoaie-te indoaie-te...caci am sa fiu langa tine cand am sa te indoi eu.iti ondulez eu coloana stai tu cuminte
16.   Minciuni trimis de
(17 sep 2008, 17:23:03
IMPORTANT... Nu va incredeti in suma comunicata.Consulul are legaturi cu firme din Milano de la care primeste bani , de aceea pretul este asa ridicat.2000 de euro dincei 3500 se duc in buzunarul consulului.Verificati la alte societati si o sa vedeti adevarul.

De unde credeti ca are consulul bani de masini scumpe si case?Chiar daca in declaratia de avere nu figureaza, sunt pe alte nume si spune ca le cumpara fi sa din banii dupa filme.Mai bine ar spune ca din banii dupa f....Este mai adevarat.Aia este moarta de foame in Italia, nimeni nu o baga in seama.
17.   Sugestie trimis de
(17 sep 2008, 17:31:31
Nu stiu cine esti mai draga kkk si nici nu merita sa aflu,am insa un sfat pe care-l dau tuturor "gunoaielor".Se stie ca economia(???) romaneasca s-a "incins" de pe urma injectiei de valuta provenita de la "gunoaiele" care muncesc prin straini.Recomandarea mea ar fi ca "gunoaiele" sa investeasca de acum numai in afara granitelor,sa ajunga shmekerii ramasi in patria ta sa se fure intre ei pana ajung zdrentze.

Frustrarea ta se vede din capatul celalalt al Europei,la fel si rahatul de politician ramas pe limba in urma curateniei zilnice.

Nu m-as fi angajat in a face vreun comentariu daca nu l-as fi cunoscut pe Ovidiu Buchinschi,D-zeu sa-l odihneasca.Multumesc pt atentie.

18.   Pentru insomnia lui KKK trimis de
(17 sep 2008, 18:00:33
Complexatule afla ca am vrut doar sa iti explic cum stau lucrurile deoarece nu am nimic de-a face cu statul roman poate de inainte de nasterea ta. SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI.
19.   Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 18:36:44
Bai idiotule ce esti esti un KK mare de tot, o fi plecand si gunoaie pe dincolo dar se pare ca a ramas in tara gunoiul cel mai mare si acela fiind tu dobitocule,probabil stai cu fundul pe vreun scaun mare undeva pe la vreo institutie si esti platit bine din banii contribuabililor si iti convine sa critici pe cei care au plecat unde au vazut cu ochii petru a asigura un colt de paine la copii dar se vede treaba ca nu prea intelegi tu treburile astea nenorocitule care esti,dobitocule ,hahalera ce esti
19.1  RE: Pentru KKK trimis de
(17 sep 2008, 19:24:55
PLEACA ENTRU COPII SI RAMAN PENTRU EI ASTA E REALITATEA. DAU DE BINE SI UITA DE UNDE SI DE CE AU PLEACT. S-AU STRICAT ATATEA FAMILII, DESTRABALARE IN MASA, SUFERA ATATIA COPII PARASITI DE UNUL SAU DE AMBII PARINTI. PE ASTIA CUM I-ATI CATEGORISI? POATE GUNAIE E PUTIN SPUS.
20.   PACAT trimis de
(17 sep 2008, 19:27:53
E foarte trist si dureros pentru familia lui Ovidiu. Pacat de el ca s-a stins atat de tanar, in asa conditii. DUMNEZEU SA-L IERTE!!! Condoleante familiei si putere.
21.   Ptr kkk trimis de
(17 sep 2008, 19:44:54
bulagiule mai poti sa vorbesti si sa-i jignesti pe altii? Esti un fraier care nu stie sa aprecieze romanii care au plecat inafara sa faca un ban cinstit daca aici nu il pot face si tu le zici cersetori de pe strazile Italiei??? Nu ti-e rusine un pic asa macar de tine? in primu rand ar trebui sa taci si sa zici si tu un "Dumnezeu sa-l ierte"
21.1  RE: Ptr kkk trimis de
(18 sep 2008, 08:21:22
D-zeu sa-l ierte si ma pis pe tine....
22.   Rusine trimis de
(17 sep 2008, 20:19:53
la un accident mortal cu un TIR-ist de cetatenie poloneza, Ambasada Poloniei efectiv s-a data peste cap sa ajute familia si sa faca repatrierea, au sunat de i-au luat dracii toate forurile, si au venit personal la Suceava sa aduca multumiri celor implicati in solutionarea situatiei. Cand va fi si la noi asa un personal consular sau la ambasada???!!!!
23.   Kkk trimis de
(17 sep 2008, 21:06:48
GUNOAIELE CARE ZICI TU ADUC BANI IN TARA CA TU SI ALTII DOBITOCII CA TINE SA AIBA CE CRAPA.
23.1  RE: Kkk trimis de
(17 sep 2008, 22:00:12
Pacat ca la asa necaz va incingeti la cearta inutil. Rugati-va mai bine pentru OMUL CARE ZACE MORT FARA O LUMANARE APRINSA, IN TIMP FAMILIA NEPUTINCIOASA E DISTRUSA. Mai bine ati incerca sa dati o mana de ajutor. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!!!
24.   Coco trimis de
(17 sep 2008, 21:22:18
kkk sa le sugi**** in ******** la toti

25.   Concluzie trimis de
(18 sep 2008, 00:37:45
Mai, mai, mai...sa inteleg ca au postat 2 idiotzi aici??? KKK si BREW MASTER???happy:):)

In fine... D-zeu sa-l odihneasca pe cel ce a murit.
26.   Pt. kkk de cacat trimis de
(18 sep 2008, 08:35:32
bai "agorafobistule" cred ca de cum scoti capul din casa iei bataie, ai face bine sa te sinucizi ca si aerul e prea scump pt. tine! handicapat prost ce esti! condoleante adinei si domnului octavian
27.   Trist dar adevarat trimis de
(18 sep 2008, 10:21:44
d_l KKK,dumneavoastra nu sinteti decit un comunist de caca,un inputit fara inima si cu putina scoala ca si raposatu.ia ex. de la Italia,autoritatile It. atunci cind se intimpla un accident sau altceva de genul asta se intereseaza daca cel in cauza nu-i italian,pentru ce sau inventat consulatele si ambasadele,ptr. ca acestea trebuie sa faca interesele poporului pe care-l reprezinta,pentru asta sint platite aceste persoane din buzunarul statului adica a romanului nu sa-si faca interesele propii pe buzunarul nostru,a sa nu uitam ca atunci cind mergi la ambasada esti tratat ca un animal si te storc de bani,ca sa-ti rezolvi o problema trebuie sa lasi un salar intreg,unde merg toti acesti bani?...d-l KKK tu poti sa mori si sa fii tratat ca un c...a,birocrat si vinzator de natie inputita ce esti,pina no sa crape canii de comunisti ca tine no sa se schimbe mentalitatea romanului, hai sa fim oameni,nu negri in cerul gurii...
28.   Pt.sora trimis de
(18 sep 2008, 11:17:06
Te poti simti singura,trista,dar niciodata invinsa.Poti pierde,poti gresi,poti suferi,dar nu te gandi sa abandonezi.Amintesteti atunci ca esti puternica,ca sunt lucruri care pe care nimeni nu le poate face mai bine ca tine.Priveste viata cu ochi de invingatoare!(mai lasatil pe kkk ca deja a devenit el subiaectu aici si nu prea are ce cauta,ii acordati prea multa importanta(condoleante familiei)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei