Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2008 - Anul XIII, nr. 219 (3900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Acuzat de omor, s-a spânzurat de frica puşcăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cercetat pentru că şi-ar fi omorât un consătean, un bărbat din comuna Mitocu Dragomirnei, Florentin Cuţitar, în vârstă de 39 de ani, şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se.

Luni seară, poliţiştii din localitate l-au anunţat că a doua zi trebuie să se prezinte la Parchet, pentru a fi audiat de procurori. După plecarea oamenilor legii, bărbatul şi-a anunţat soţia că se duce până la fratele său, care locuieşte în apropiere. A fost ultimul moment în care a mai fost văzut în viaţă de familie, a doua zi fiind găsit spânzurat de un copac, în grădina unui vecin.

 

Un incident care a dus la o dublă tragedie

Toată povestea care a dus la această dublă tragedie s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 septembrie. În împrejurări care nu sunt încă lămurite de anchetatori, un tânăr în vârstă de 22 de ani, Emil Şpac, a fost găsit mort în drum, în faţa casei sale.

Din cercetările iniţiale ale poliţiei se stabilise că victima a murit după un conflict spontan cu Florentin Cuţitar, consăteanul său care şi-a pus ieri capăt zilelor. Conform acestei variante, Cuţitar, aflat la volanul unei maşini, s-a luat la ceartă cu victima, din cauza unor neînţelegeri mai vechi.  Pentru a evita altercaţia, acesta a plecat de pe loc, moment în care victima s-ar fi prins de bara metalică montată pe cupola autoturismului, pentru a nu-l lăsa pe şofer să plece. Tânărul s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu capul de asfalt, murind în scurt timp. Leziunile pe care le avea la cap Emil Şpac nu au fost însă suficient de concludente pentru a-i face pe medicii legişti să dea drept sigură această variantă.

Pe de altă parte, rudele tânărului mort sunt convinse că lucrurile nu au stat deloc aşa. Ele au organizat şi un protest în faţa Parchetului Suceava, susţinând că Emil Şpac a fost ucis cu o bâtă de Florentin Cuţitar, şi au cerut pedepsirea drastică a acestuia. Cum cauza prezintă foarte multe necunoscute, ambele variante au fost luate în calcul de anchetatori, procurorii trecând la audieri.

La incidentul din acea noapte au fost cel puţin trei martori: doi tineri care erau prieteni cu victima şi se aflau în zonă şi un individ care era în autoturism, împreună cu Florentin Cuţitar.   

 

„Se temea tare, spunea că vin românii peste el să îl omoare”

Florentin Cuţitar, care este de etnie romă, a ales să moară decât să răspundă pentru fapta sa.

„Era supărat săracul, nu mânca nimica, numai fuma într-una. A venit poliţia luni seară, i-a spus să vină la Parchet. Mă duc la frate, vreau să stau oleacă de vorbă cu el, atâta a spus. Nu l-am mai văzut până azi dimineaţă (n.r. ieri) când l-au găsit spânzurat”, plânge în hohote Emilia Cuţitar, nevasta bărbatului.

Ea spune că acesta repeta toată ziua că nu este vinovat, că doar a vrut să plece de lângă Emil Şpac pentru a nu se ajunge la scandal, iar acesta s-a lovit de asfalt şi a murit. „Se temea tare, spunea că vin românii peste el să îl omoare”, a mai spus, printre lacrimi, nevasta.

Sora bărbatului ne-a spus că acesta nu mai fusese anchetat niciodată de poliţie şi şi-a luat zilele cu gândul că va ajunge după gratii.

Ieri dimineaţă, o femeie, vecină cu Florentin Cuţitar, l-a găsit atârnat de o funie legată de un copac. Acesta era mort de mai multe ore, probabil luându-şi zilele la scurt timp după ce a plecat de acasă. Trupul acestuia a rămas ore bune atârnat în ştreang, cât poliţiştii au făcut cercetări, sub privirile a zeci de oameni adunaţi în apropiere.

Acesta a lăsat în urmă un copil de 16 ani. Victima sa, tânărul de 22 de ani, avea un băieţel de trei luni de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzat de omor, s-a spânzurat de frica puşcăriei.
 Vizualizări articol: 3283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Acuzat de omor, s-a spânzurat de frica puşcăriei1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU S-A LAMURIT INCA trimis de
(17 sep 2008, 11:13:43
IN URMA NECROPSIEI PARCA S-A STABILIT ADEVARUL(ADICA FAPTUL CA AFOST UCIS CU UN OBIECT CONTONDENT).O SA NE INVADEZE TIGANII CIT DE REPEDE.SE TEM PADURARII SA MAI APERE PADURILE.TREZITI-VA DOMNILOR POLITISTI SI SPRIJINITI ROMANII NU TIGANII.
2.   Nevinovat?????????? trimis de
(17 sep 2008, 11:28:31
daca nu era vinovat nu se spanzura,isi demonstra nevinovatia.de ce a trebuit sa omoare un om nevinovat? ca tiganii sunt invatati numai sa fure si tot ei sunt nevinovati,nu? nu s-a gandit ca lasa un copilas de 3 luni fara tata si o sotie tanara(erau casatoriti de doar 2 ani)? cui mai spune copilasul tata de acum? nici n-o sa stie saracutul ce inseamna cuvantul asta. daca un roman ar fi omorat un tigan venea toata satra si se razbuna dar daca e invers nici macar nu se face dreptate,il scoate tot pe mort vinovat. unde e dreptatea in romania? mai iesiti prin strainatate sa vedeti cum e pe acolo,ca se face dreptate indiferent cine o fi nu ca in romania ca aici intotdeauna mortul e vinovat! ar trebui sa se dea legea moarte pt moarte,cine omoara intentionat,nu sa mearga la puscarie si sa traiasca bine si dupa cativa ani iasa si omoara pe altul!
3.   ........ trimis de
(17 sep 2008, 11:38:56
Dumnezeu nu bate cu bota!
3.1  RE: ........ trimis de
(17 sep 2008, 12:07:31
CORECT !!
4.   COMENTARIU trimis de
(17 sep 2008, 11:53:40
LA TIGANI A VENIT TOATA TELEVIZIUNEA SA FILMEZE,DAR LA BAIATUL ASTA NICI MACAR O POZA NU S-A FACUT,NICI MACAR POLITIA NU A FACUT POZE,DE UNDE SA SE AFLE ADEVARUL? A TREBUIT SA MEARGA FAMILIA MORTULUI PROTESTEZE LA PROCURATURA CA SA VINA SA-L EXAMINEZE CUM TREBUIE PE MORT. DACA ERA ASA NEVINOVAT NU SE SPANZURA ASTEPTA SA SE AFLE ADEVARUL.DE CE NU ATI VENIT SA FILMATI INMORMANTAREA? SA VEDETI CA AU FOST OAMENI DIN 3 SATE.
5.   ................ trimis de
(17 sep 2008, 11:55:30
SARACUL DACA ERA ASA DE NEVINOVAT NU AMENINTA TOTI MARTORII BAIATULUI!!!!
6.   'nevinovatul'.... trimis de
(17 sep 2008, 12:06:39
l-au ajuns lacrimile si suferinta familiei indurerate! Pana sa faca dreptate justitia.....a facut DUMNEZEU! Auzi....sarmanul era nevinovat! De asta si-a pus capat zilelor!
7.   Ciorile trimis de
(17 sep 2008, 12:08:46
astia mi-au furat masina,au spart 2 magazine cu ea si tot liberi sunt!!!!!!!
8.   Doi trimis de
(17 sep 2008, 12:31:22
Tiganii boriti sunt vinovati, fur, sparg, dau in cap si la urma fac pe milogii ca sunt nevinovati. HAHAHAHA. Bine ca sa sinucis. Daca nu era vinovat nu ameninta familia, martorii si nici nu se omora ca sa scape de pirnaie. deci f bine
9.   Nu judecati ,sa nu fiti judecati ! trimis de
(17 sep 2008, 12:48:18
Dreptatea este la Dumnezeu .

Moartea napraznica sau suicidul de la cel rau .

Rugati-va pt. cele doua suflete DUMNEZEU SA-I IERTE
10.   Dreptate trimis de
(17 sep 2008, 12:54:39
ANTONESCU nu era prost trebuia sa traiasca macar 100 ani
10.1  RE: Dreptate trimis de
(17 sep 2008, 13:20:06
Ce usor stim sa aruncam cu piatra si sa ne bucuram de raul altuia,noi tot ne luam de tigani,dar romanii nostrii cu sunt mai buni decat ei,poate noi romanii suntem mai rai decat ei,ei ma car sunt uniti intre ei,in schimb romanii sunt invidiosi si plini de rautate si daca esti la un necaz iti intoarce spatele si pleaca,si cati hoti sunt romani,ce credeti ca Antonescu unde s-a dus dupa moarte daca a facut discriminare -in iad,ca toate relele astea vin de la satan,tot te invata sa omori ,sa te sinucizi,sa violezi etc.,treziti-va din starea aceasta oameni buni ca nu mai nenorocirea ne asteapta daca nu ne indreptam.
10.2  RE: Dreptate trimis de
(17 sep 2008, 14:10:52
esti prost facut gramada,de crezi ca tiganii sunt buni la ceva. Stinge-li-s-ar rasa de pe fata pamantului! nu plange nimeni dupa ei,nu lasa nici un loc gol.
11.   Remuscari? trimis de
(17 sep 2008, 15:11:43
NU e bine sa te bucuri de raul altuia dar se mai zice ca POATE DUMNEZEU NU VEDE, DAR DRACUL NU-I ORB
12.   IACA PAGUBA trimis de
(17 sep 2008, 16:02:59
procesele de constiinta si-au spus cuvintul, pedeapsa divina nu s-a lasat asteptata,a gasit ce a meritat si apoi nici o paguba vorba lui Antonescu[maresalul] : un tigan in minus,o paine in plus,o Romanie mai curata .
13.   Paguba 0. trimis de
(17 sep 2008, 16:32:00
asa da.deci luati ca invatatura boritilor de tigani,unu cate unu si punetiva funia in jurul gatului ca nu plange nimeni dupa voi,numai rau ati facut acestei societati,si daca nu ma ansel ia prins si pe cei care au omorato pe fata din burdujeni.
14.   Suntem prea mici sa judecam trimis de
(17 sep 2008, 18:17:25
nu cred ca rromul l-a omorat pe baiat intentionat.au fost toti beti si ghinionul.toate excesele nu duc la nimic bun.D-zeu sa-i ierte!Vor fi judecati acolo unde sunt!
15.   ....... trimis de
(17 sep 2008, 18:39:13
unu s-a dus....mai sunt inca vreo 2.000.000. sper sa nu dureze inca 2.000.000 de ani sa scapam de toti boratii. poate se ma naste un antonescu
16.   Adevar trimis de
(17 sep 2008, 21:19:51
tiganii au inseminata ideea de a nu munci.......ei se nasc obositi de munca.stiti ca sudoarea de tigan e cea mai scumpa?tiganul a transpirat de 2 ori in viata;o data cand a mancat un bors fierbinte si alta data cand s-a culcat la umbra si s-a mutat soarele in partea opusa!!unde esti, antonescule,doamne?/ca,punand mana pe ei.....................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei