Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2008 - Anul XIII, nr. 219 (3900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ambiţie

Lungu vrea toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava

Miercuri, 17 Septembrie 2008 (18:43:46)
Organizaţia municipală Suceava a PD-L, condusă de Ion Lungu, şi-a propus ca la alegerile generale din 30 noiembrie să câştige toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava. Lungu a declarat că democrat liberalii pot scoate la votul politic la alegerile parlamentare cel puţin cât au obţinut la cele locale din vară, adică aproximativ 56%. „Eu zic că avem candidaţi de elită, avem trei oameni profesionişti în domeniile lor de activitate: Orest Onofrei la Senat, un om cu experienţă în administraţie, doamna Ardeleanu pe colegiul centru, la Camera Deputaţilor, de asemenea o profesionistă în domeniul dumneaei de activitate, şi Ioan Bălan în colegiul Suceava-est, un om de afaceri care a arătat că a reuşit. Toţi sunt foarte bine pregătiţi. Ca atare ne propunem să câştigăm toate cele trei mandate pe colegiile aferente municipiului Suceava”, a spus Lungu. El a adăugat că în perioada următoare vor avea loc dezbateri pe marginea programului de guvernare al PD-L, cu toate categoriile sociale din municipiu- pensionari, profesori, medici, oameni de afaceri. Lungu a mai spus că democrat liberalii din „capitala” judeţului şi-au propus dublarea numărului de membri până la sfârşitul anului, de la 1.000 la 2.000. „Sunt foarte mulţi cetăţeni, foarte mulţi tineri care doresc să devină membri ai PD-L. Vin la mine la primărie, stau câte două ore la audienţe şi spun <domnule primar, vreau să devin membru al PD-L>. Sunt  foarte interesaţi să vină lângă noi pentru că văd că cei din PD-L vor să facă ceva pentru ei”, a mai spus Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu vrea toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lungu vrea toate mandatele de parlamentar din colegiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Convingere trimis de
(17 sep 2008, 20:00:23
personal cred ca veti castiga 4 mandate din 3.Nelu Balan va castiga 2 ,,mandate'', daca legea s-ar respecta.
2.   Alt cetatean trimis de
(17 sep 2008, 20:15:22
cine va credeti voi ,pdl-istii?niste lingai mincinosi ,care ati9 cumparat voturile de la toti necajitii si betivii judetului.si-au pus sperante in voi, dar i-ati convins ce va poate pielea. asa ca taiati-o mai scurta ,in legatura cu alegerile parlamentare, ca veti avea mari surprize. cum va purtati cu cetatenii, asa veti fi votati.ne-ati convins.
3.   Pd-l puternic,asta-i prioritatea? trimis de
(17 sep 2008, 20:55:50
Draga domnule primar,orasul/municipiul asta arata ca dupa bombardament,transee sapate si lasate de izbeliste,cainii vagabonzi s-au inmultit incat nu poti merge oriunde si oricand,asa cum ar fi normal.Cu mici exceptii se construieste parca impotriva esteticii si a bunului simt,cat despre lipsa totala a parcarilor,ce sa mai spun?Lista asta ar putea continua pe pagini dar am ales sa ma opresc aici.

Ei bine,d-voastra ati fost ales primar de catre suceveni tocmai pentru a rezolva macar o parte daca nu toate problemele urbei.Ce faceti d-voastra? Veniti cu chemari la lupta,cum si ce sa faca sucevenii sa vi se intareasca partidul,festivaluri ,focuri de artificii si serbari cu mici si bere.

Daca tot vizitati diverse zone ale orasului va recomand sa dati ochelarii jos,poate asa o sa vedeti mai clar ce urat arata acest oras si ce trebuie de facut.

Desi retorica vreau sa va pun urmatoarea intrebare:

Ce este mai important pt d-voastra,PD-L-ul sau comunit
4.   Gropile trimis de
(17 sep 2008, 21:21:14
dar gropile din strazi cand are de gand sa le astupe .Laiarna sau peste 4 ani
5.   Lasa politica trimis de
(17 sep 2008, 21:58:07
d-le primar mai putina vorba si apucati-va de tereaba ca ati promis destule in campanie si nu va tineti de cuvant
6.   PNL-ul ca doar suntem in campanie, nu orasul trimis de
(17 sep 2008, 23:45:07
Nu se poate apuca de treaba ca nu mai ramane timp pentru artificii si festivaluri cu mici si bere. Mai mult, cine o sa mai fie omniprezent ... la deschideri de scoli, la festivalurile mai sus-amintite...daca se "sufleca" si se apuca de treaba?!!! Stau santurile cracanate in tot centrul sucevei de o luna jumatate si nu se face nimic, cad batranii in ele pentru ca nu au pe unde trece...vin "specialistii" de doi bani, se uita... studiaza zile intregi si amarul care-l fac il fac prost. Nimeni nu-i supravegheaza, iar electoratul n-are decat sa inoate in mocirla creata in urma ploilor...important este doar sa nimereasca urna ca sa o mai duca bine cativa anisori grupul de putori de la primarie in frunte cu primarele.
7.   Erata trimis de
(18 sep 2008, 00:16:12
PD-L-ul si nu PNL-ul, oricum absolut toti indiferent de titulatura, nu sunt altceva decat niste mancatori de rahat
8.   Sint cu ochii pe tine trimis de
(18 sep 2008, 10:41:55
Ioane, Petrica are Mecedes sau tot VW ala ultimul tip. Din ce bani are un student de masini de fitze? de pe borduri?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei