Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezinteres

Serviciul de ambulanţă Fălticeni, lăsat pradă ruinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Imobilul în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul de Ambulanţă Suceava, substaţia Fălticeni, vechi de mai bine de o sută de ani, a devenit insalubru. Nu s-au mai realizat lucrări de reparaţii capitale de când a fost dat în folosinţă, din anul 1962, ceea ce a făcut ca acest spaţiu să se degradeze continuu.

Fragmente de cornişă, porţiuni din tabla de la acoperiş, bucăţi de tencuială din tavan şi pereţi, precum şi elemente din pervazurile geamurilor au căzut jos. Majoritatea pereţilor sunt plini de igrasie din cauza infiltraţiilor de apă din tavan.

 „Cu zece ani în urmă s-au realizat unele lucrări de finisare a pereţilor exteriori, dar nici acestea nu au fost finalizate. De atunci nu s-a mai făcut nimic. Împreună cu ceilalţi colegi mergem la diverse firme pentru a primi ajutor financiar, de multe ori umilindu-ne”, a precizat Mihaela Ivan, asistenta medicală coordonatoare.

 

„Imobilul s-ar putea prăbuşi peste noi”

Părţi din clădire s-au surpat de nenumărate ori. Cu toate că au fost făcute numeroase sesizări către autorităţile municipale şi judeţene, nu s-au luat nici un fel de măsuri.

”Imobilul reprezintă un adevărat pericol pentru angajaţii instituţiei. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită până în prezent, însă există pericolul să se întâmple o nenorocire în orice moment. În eventualitatea de temut a producerii unui cutremur, clădirea s-ar prăbuşi peste noi.

Am făcut mai multe sesizări către autorităţile locale, dar degeaba, nu se face nimic pentru rezolvarea situaţiei. Am cerut ajutor în alte părţi şi probabil din milă câteva societăţi comerciale ne-au donat o sumă de bani, pe care am folosit-o pentru schimbarea geamurilor crăpate”, a declarat Robert Steinmetz, dispecerul de serviciu.

 

Drum municipal mai rău decât o uliţă sătească

Porţiunea de drum de aproximativ trei sute de metri, de la poarta instituţiei până la şoseaua principală, arată mai rău decât o uliţă rurală. Asfaltul mai există doar pe mici porţiuni, în rest, doar gropi şi pietriş, asemenea unui drum de ţară. Drumul nu a fost plombat de ani de zile, nici măcar peticit.

”Această porţiune de drum de doar trei sute de metri o parcurgem în cinci minute, în condiţiile în care serviciul de ambulanţă trebuie să opereze contra cronometru, timpul fiind vital pentru pacienţii pe care-i transportăm. Conducerea instituţiei a făcut nenumărate demersuri către Primăria Municipiului, însă nimeni nu a luat nici o măsură. Trebuie să facem slalom printre gropi. E bătaie de joc, dar n-avem ce face, pentru că edilii uită din ce în ce mai des de promisiunile pe care le fac în campaniile electorale, starea drumului rămânând în continuare jalnică”, a precizat Petru Jitaru, ambulanţier.

 

În maxim trei săptămâni se va rezolva situaţia, estimează viceprimarul

Viceprimarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Aldea, a declarat că  „s-au făcut demersurile necesare către Consiliul Judeţean pentru ca imobilul să revină la administraţia locală, clădirea urmând să intre într-un proces de renovare.

Avem în vedere şi varianta potrivit căreia sediul Serviciului de Ambulanţă, subsecţia Fălticeni, să fie mutat într-o altă locaţie. Preconizăm că în următoarele două, trei săptămâni vom începe lucrările de refacere a infrastructurii din zonă. 

În zonă nu există un indicator, trei sferturi din populaţia municipiului neştiind unde se află sediul Serviciului  Judeţean de Ambulanţă, substaţia Fălticeni”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de ambulanţă Fălticeni, lăsat pradă ruinei.
 Vizualizări articol: 2141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Serviciul de ambulanţă Fălticeni, lăsat pradă ruinei3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine tofan-pdl ! trimis de
( 9 sep 2008, 12:02:00
rusine tofan !~ ai distrus orasul asta cu betivul de andreica si mafiotii tai portocalii !
1.1  RE: Rusine tofan-pdl ! trimis de
(10 sep 2008, 07:04:06
Cum poate cineva care a terminat jurnalism sa scrie intr-un articol "a cadea jos"???

D-ra, dumneata cine esti?!
2.   Pentru tofan trimis de
( 9 sep 2008, 12:09:02
in campanie ai promis ca la 1 septembrie incepe constructia spitalului ! adevarat nu ai precizat anul ! poate in 2015 ! ai promis ca incepe programul ala de 6 milioane de euro pentru reparatia strazilor ! de la alegeri nu s-a mai pus o lingura de asfalt in Falticeni ! ai desfiintat si echipa de fotbal ! muzeul Irimescu se darama,iar lucrarile Maestrului pleaca in Franta ! da-ti demisia incompetentule,nu mai chinui atat orasul asta napstuit de mafia pdl ! unde sunt banii pe care i-a promis flutur ?
3.   MARE RUSINE ! trimis de
( 9 sep 2008, 14:54:40
incet si sigur,sub conducerea lui portocalie tofan-andreica am devenit un oras de 2 lei (si nu din aceia grei ) ! candva infloritor,am ajuns sa nu ne mai putem mandri cu nimic in orasul nostru,ci doar sa ne plangem de mila ! nu avem strazi,posibilitati de agrement,parcuri,cultura,sport etc. nu avem nimic !!!!!!!!!! Cornia a fost bandit,dar in urma lui au ramas 5 blocuri ANL ! Ghilea e batran,dar se mandreste cu constructia orasului infloritor din zilele bune ! toti fosti primari au lasa ceva in urma ! dumneata domnule Tofan ne-ai lasat pe noi in urma ! SA ITI FIIE RUSINE ! MARE RUSINE !
4.   MINCINOSII trimis de
( 9 sep 2008, 14:57:27
LASA-L BA,CA A FACUT SPITALUL ! PROMIS DE ANDREICA IN 2004 ! SI APROAPE TERMINAT ! AM AJUNS SA NE INTERNAM BOLNAVII LA SPITALUL DIN MALINI ! SUBSCRIU: MARE RUSINE !
5.   SLOGANUL DIN CAMPANIE trimis de
( 9 sep 2008, 14:58:44
POATE AI UITAT SLOGANUL:,,LA DATORIE FARA DATORII,,.DACA LA NOI NU AU FOST LUATE CASELE DE APA, TRECE MACAR SEDIUL AMBULANTEI LA SINISTRATI CA-S VAI DE CAPUL LOR.POATE AJUNGI SA AI NEVOIE DE TARGA LOR SI DACA LE FACI SEDIUL TE VOR DUCE CU MASINA ACEEA BENGOASA.
6.   MUIE trimis de
( 9 sep 2008, 15:07:09
DE CE NU DA FLUTUR BANI,CA ASA NE ABUREAI IN CAMPANIE ? SA VOTAM CA O SA CURGA LAPTE SI MIERE ! IN 2004 AI AVUT PRIMMINISTRU DIN PARTIDUL TAU SI NU AI FACUT NIMIC !
7.   FALTICENEAN PACALIT trimis de
( 9 sep 2008, 15:20:49
NE-AI PACALIT DOMNULE TOFAN CA DACA TE VOTAM SI PE FLUTUR LA CJ.,FALTICENENII VOR PROSPERA.AI TOT DAT VINA PE MIRZA PENTRU TOT CE N-AI FACUT IN CEI 4 ANI DE MANDAT.ACUM PE CINE DAI VINA DE TOT NU MISTI NIMIC? CA FLUTUR PROMITEA REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR. V-ATI VAZUT ALESI,DE ACUM VA DOARE LA BASCA ,PANA LA ALEGERILE URMATOARE.
7.1  RE: FALTICENEAN PACALIT trimis de
( 9 sep 2008, 19:24:44
Dar tot drumul de la Haiducul are asfalt,ca dragul de el trebuie sa ajunga lin la serviciul;si de proiectele lui nea Tofy cine dracu stie.Pai mai bine sa se mute cu totii-CEI DE LA SALVARE- la primarie ca au spatiu suficient.Daca ar investi primaria in acea cladire ..are suficienti angajati capabili sa scoata cheltuiala cu tot cu dobinda...sa pastreze chitantele pentru a confirma ,,proprietarului,,si nimic nu se pierde.Cit despre semnele de circulatie-nenea de la politie care a scos stopul dinspre bazar a fost exact un descreierat.Unde s-a mai vazut ca salvarea sa dea prioritate la toti copii astia care fac raliuri pe 13 Decembrie,sau la disperatii de bazaristi.Au si ei 2-3 masini mai dotate si nu risca niciunul sa o tamponeze pentru ca o platesc din buzunar.ALO POLITIA ,SCHIMBATI MAI OAMENI BUNI SEMNELE ALEA!Nenea Haiducule,nu vrei sa -i ajuti cu toti prietenii tai pe oamenii astia?Ca te dam la ziar la,,un cetatean de bine,,
8.   Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 15:33:38
Sa le luam pe rand

Drumul spre statia de ambulanta este distrus de autotrenurile care vin la Haiducul cu caramida, ciment si alte materiale de constructii si de cei de la Elbi care transporta nisp, balast, asfalt.

Exista semnul de circulatie cedeaza trecerea la intrarea pe strada 13 Decembrie. Mai trebuie unul?

Cladirea statiei de ambulanta nu apartine Primariei Falticeni, este inchiriata d ela Electrica, este fosta Uzina electrica de prin 1940. Cum poate investi primaria intr-o cladire care nu-i apartine?

Statie de ambulanta este prevazuta a fi construita in noul spital. Uitati-va pe proiectul de buget pentru anul 2008 si vedeti ca sunt prinsi bani pentru aceasta investitie. Cine a intarziat proiectarea? Poate aflam.

De ce nu se spune nimic despre camioanele cu materiale de constructie care stationeaza pe o parte si cealalta a strazii care duce la ambulanta

8.1  RE: Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 21:13:12
Sistemul sanitar este la pamant,dar asta stim cu totii ca doar secretar de stat este un sirian si la conducerea ambulantei falticeni este un jidan....
8.2  RE: Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 22:09:31
ESTI TARE FERICIT CA AI FACUT UN COMENTARIU SUB ANONIMAT NAZIST IMPUTIT
8.3  RE: Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 22:26:15
MAI NENOROCITULE TOTI SFINTII LA CARE SE ROAGA MATA, SA AI DE TOATE, IN SPECIAL MINTE,SUNT JIDOVI.
9.   Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 19:03:20
Serviciul de ambulanta Falticeni are sef ?
9.1  RE: Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 19:30:12
VAI DE CAPUL TAU.NU O CUNOSTI?PAI DE CIND E EA NIMENI NU A PLECAT NEMULTUMIT DE LA SALVARE.PAI NUMAI MIE MI-A DAT PENTRU TRNSPORT IN TARA LA CLINICI ANUL ACESTA SALVARE DIN PAMINT.SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE CA BANI DE LA PRIMARIE NU VEDE EA NICI IN 2012.
9.2  RE: Ambulanta trimis de
( 9 sep 2008, 20:03:41
DOMNULE VICE DE CE NU AVETI IN VEDERE SA RENOVATI? VA CONVINE ASA DE MULT SA VA SARA LUMEA IN CAP CU MUTATUL SALVARII?SI UNDE RDACUL O SA-I MUTATI?MAI BINE TRIMITETI CEVA VAR SI EUROGLET SI PE TOTI AJUTORATII SOCIALI SA IGIENIZEZE SALVAREA

CA VORBA ACEEA:NICI NU MANCA"NICI NU BE"SA-I MUTAM IN P.... A ME"
9.3  RE: Ambulanta trimis de
(11 sep 2008, 21:47:42
DOBITOC DE PRIMAR:MI-E RUSINE CA OAMENI CARE AU FACUT CEVA IN TARA ASTA S-AU ASOCIAT CU UN IDIOT DE PRIMAR:FACE SALA DE SPORT SI DISTRUGE SPATII VERZI,DISTRUGE TOT CE AU INCERCAT SA SCOATA IN EVIDENTA OAMENII DE SEAMA AI FALTICENIULUI:IMPUSCATE TOFAN,CA AI PROSTIT MOSNEGII SI SUFERA TINERETUL

10.   Suparare trimis de
( 9 sep 2008, 19:57:25


Alo,nenea tofan ce faci cu spitalul,ca arata de parca e puscrie.Am ajuns de rasul curcilor ca ne internam bolnavii pe la suceava,targu neamt sau piatra neamt.Tu ti-ai interna pe cineva di familie la spitalul acesta ,care nici macar anestezist nu are? RUSINE TOFAN,RUSINE FLUTUR/1111
10.1  RE: Suparare trimis de
( 9 sep 2008, 20:13:02
PAI CIND SALVAREA II CARA FEMEIA LA SPITAL CA SA FACA ANALIZE ATUNCI NU VEDE FLOCOSUL DRACULUI.CIND STA SALVAREA LA ORDINUL LUI PE LA MANIFESTARI NU VEDE, CA SA PROFITE DE CEVA LAUDE CA UITE CE SALVARE FRUMOASA A FACUT EL IN 8 ANI NU VREA.DAR NU AJUNGI TU SA SUNI LA 112?BINE CA LA BIHOR A ADUS SI SALVARI PRIMARIA SI A FACUT SI UPU SI LA NOI ...HALAL.FUGITI OAMENI BUNI PE UNDE PUTETI!SAU MAI BINE VENITI LA SALVARE CA VA DUCE LA CE CLINICA VRETI.
10.2  RE: Suparare trimis de
( 9 sep 2008, 20:36:01
Am sa salvez salvarea,chir daca nu am avut-o in planul meu trebuie s-o fak ca ma injura aia drept luate-as cu targa si...
10.3  RE: Suparare trimis de
( 9 sep 2008, 20:40:01
Cum a venit Base la sinistrati chemati-l si la voi ca doar sunteti si voi niste sinistrati si aratati-i ce face omul lui ales de noi
11.   Afacere murdara trimis de
( 9 sep 2008, 20:29:38
daca maine ar avea Tofan locatia ambulantei ar renova cladirea si ar asfalta drumul in timp record ca-i doar in buricul targului.va dati seama ce bani frumosi ar scoate de aici???
11.1  RE: Afacere murdara trimis de
( 9 sep 2008, 20:46:17
ai dreptate,mare dreptate...moritiii........o sa renoveze salvarea cand vom gasi toporul....

12.   NEINTERES trimis de
( 9 sep 2008, 20:53:47
DACA INTRADEVAR AR FI FOST INTERES IN PRIVINTA SPITALULUI SI AL AMBULANTEI DE LA REVOLUTIE IN COACE SE REZOLVA CEVA,TINAND CONT CA DE ATUNCI IN COACE IN TARA ASTA SAU CONSTRUIT DOAR '' CRASME SI BISERICI''. DACA CINEVA AVEA PUTIN INTERES SE PUTEA STRANGE PRIN DONARE CU SE PRACTICA AN TARGU MURES .DACA AM FACE UN CALCUL MINOR SI AM FI DONAT FIECARE CETATEAN MACAR CATE 10 RON AM FI AVUT SPITALUL TERMINAT SI O STATIE DE AMBULANTA CARE SA ARATE MULT MAI BINE DECAT GHETOUL ASTA.DAR CEI CU BANI NU AU NEVOIE DE AMBULANTA ASTA IAR DACA AU AU PRETENTII MAI MARI ,ASA CUM VAD EII IN FILME DAR INAINTE DE ASTA NU SE GANDESC SA FACA CEVA PENTRU SERVICIU ASTA. DAR AMANDOUA INSTITUTII SUNT UN SUBIECT POLITIC CARE PRINDE FOARTE BINE IN CAMPANIILE ELECTORALE SI DOAR INAINTE DE ALEGERI ASI MAI ADUC AMINTE CA MAI EXISTA SI '' AMBULANTA ''' AN ORASUL ASTA,CU TOATE CA NU EXISTA NICI UN INDICATOR CARE SA INDRUME PE UN STRAIN SAU LOCALNIC CA SA AJUNGA PANA LA ACEASTA INSTITUTIE.
13.   NEINTERES trimis de
( 9 sep 2008, 21:01:08
AVAND AN VEDERE CA CEI CARE PRODUC SI TOARNA ASFALTUL IN FALTICENI AU SEDIU LA CATIVA PASI DE SEDIUL '''AMBULANTEI'' DIN BUN SIMT AR TREBUI SA CARPEASCA MACAR PUTIN ACEA STRADA CACI SI EI O FOLOSESC. PE LANGA CEI DE LA ''ELBI'' MAI SUNT DOI MASTODONTI '' S.C. HAIDUCUL ''CU TIRURILE SALE SI ''ALTEXUL ''. SUNT PREA MULTE DE COMENTAT DAR NARE ROST CACI CUM A APARUT ARTICOLUL ASTA ASA DISPARE ORICE SPERANTA.
14.   Pentru to be fan trimis de
( 9 sep 2008, 21:02:59
pai nu te-a injurat ea si s-a abtinut in speranta ca o sa se faca ceva pentru sediul ambulantei.nu-ti doresc sa apuci ziua sa o auzi cum te injura,ca te sui tu singur pe targa.mai bine ai da un leu pt ambulanta ca poate candva a carat-o pe mata.

14.1  RE: Pentru to be fan trimis de
( 9 sep 2008, 21:35:40
Centrul de avertizare seismica din zona Vrancea-comunicat important pt serviciul de ambulanta Falticeni-asistente,soferi si personal auxiliar-FUGITI,urmeaza un mare cutremur...FUGITI...la primarie ca e cel mai sigur loc din oras pt voi
15.   Pentru tofan trimis de
( 9 sep 2008, 21:32:54
banii pentru ambulanta i-a folosit tofan sa isi faca banere si afise,prostindu-ne de pe toate gardurile ! daca nici pentru ambulanta nu vrei sa faci ceva,apoi dute la drak de tigan mincinos
16.   UN OARECARE trimis de
( 9 sep 2008, 21:34:50
MULTI COMENTATI LA MISTO.FALTICENIUL CHIAR E UN ORAS DE TOATA BASCALIA. MULTE STRAZI DIN ORAS ARATA CA DUPA BOMBARDAMENT DE EX. STR. D. LEONIDA,13 DECEMBRIE,ARMATEI ETC. PRIMARUL S-A PLIMBAT UN PIC PRIN ORAS IN CAMPANIE IAR ACUM S-A ASCUNS IAR IN BIRLOGUL LUI DE LA PRIMARIE.LUMEA NICI NU-L CUNOASTE DAR CE CONTEAZA ATIT CIT A FOST REALES ? DESPRE VICE CE SE POATE SPUNE,UN ILUSTRU NECUNOSCUT , UN OARECARE .
16.1  RE: UN OARECARE trimis de
( 9 sep 2008, 22:09:02
promtitudine,seriozitate atat are ambulanta macar atat sa aiba si primaria si cladirea ar fi renovata in cateva minute,atat a durat cand am solicitat ambulanta,la o persoana de varsta a 3-a care sunt,domnule primar aveti grija de acesti copii ca nu le este usor pe teren,macar cand se intorc la baza sa aiba unde se intoarce...
17.   Tofan puscarie trimis de
( 9 sep 2008, 21:36:24
ESTI UN GUNOI NOROC DE OAMENII CARE MUNCESC IN AFARA CA SE MAI MISCA CEVA IN TARGUL ASTA CA TU ESTI VAI MAMA TA NU STIU DACA AI FAM SI TOT ASA O CONDUCI CA ESTI UN NIMENI PADUCHE PLETOS BESINOR SI CACACIOS
18.   Coma alcoolica trimis de
( 9 sep 2008, 22:14:42
sa vad cum scoti camasa cand se imbata andreica si cheama salvarea ! fiecare secunda de intarziere e o boratura in plus in apartamentul familiei ! de aia nu mai bea andreica acasa(de frica ca nu ajunge ambulanta repede ),ci numai la serviciu ! si din toamna o sa ramana si fara serviciu,asa ca tofan repara drumurile si sediul ambulantei !
18.1  RE: Coma alcoolica trimis de
( 9 sep 2008, 22:34:58
PAI CUM SA AJUNGA SALVAREA REPEDE LA EL ACASA? CA AU FACUT PARCARI PE STRADASALVAREA URLA DE O IA DRACUL DAR SI SOFERII UNDE SA SE BAGE?
19.   Scandal trimis de
( 9 sep 2008, 23:02:44
bai fratilor ce mai tura vura cladirea de la AMBULANTA e un dezastru !!!!!Vreti sa aveti promtitudine din partea personalului dar la conditiile in care acestia lucreaza nu se gandeste nimeni
20.   Epuizare trimis de
( 9 sep 2008, 23:09:45
Noul sef al ambulantei FALTICENI bate la toate portile pentru a atrage atentia asupra cladirii in care salvarea isi are sediul dar pana acum cred ca nimeni nu este interesat de asta ....poate cu ocazia acestui articol cineva se va sesiza
21.   Coniac trimis de
( 9 sep 2008, 23:11:39
cine are de auzit sa auda ...cine are ceva de facut sa FACA
22.   AM VAZUT STATII DE SALVARE BETON.... trimis de
( 9 sep 2008, 23:30:34
MICA MIA FOST SURPRINDEREA SA VAD CAT DE BINE SANT INVESTITII BANII IN STATII DE SALVARE DIN U.E.FIECARE SOFER,FIECARE ASISTENTA ASTEAPTA SA VIE A DOUA ZII DE MUNCA SA VINA DIN NOU LA MUNCA DATORITA CURATENIEI SI UTILITATILE PE CARE LE AU PE MASINILE AMBULANTELOR.LA NOI PRIMARUL TOFAN A UITAT DE CAT DE MULT INSEAMNA SA AI ECHIPAMENT IN DOTARE PENTRU A SALVA VIATA UNEI MAME SAU A UNEI BATRANE .GANDIT LA RECE POATE ACEL OM CE FACE APEL LA AMBULANTA LA VOTAT DIN INIMA PE DOMNUL TOFAN...SA DEA DOMNUL SA SUNE SI EL LA STATIA DE SALVARE....
23.   Fie-va mila de noi! trimis de
( 9 sep 2008, 23:45:27
Salvati salvarea! Toti vom avea nevoie de ea candva!

Cat despre tofan, nu are sens a ne mai plangem! Cand veneau oamenii pld-ului si va luau de acasa cu masina la vot, si va dadeau si o suta de mii, cum era? l-ati votat, spalati-va cu el pe cap!
23.1  RE: Fie-va mila de noi! trimis de
(10 sep 2008, 08:21:12
Aia erau oamenii lui Ghilea. Si carati de profu de sport Coman. La fel cum a adus si elevii de liceu la vot.

80 % din comentarii sunt facute de oamenii PSD, cei care se opun la tot ce se vrea a face in Falticeni. De ciuda.

Iar pentru curiosi uitati-va pe siteu/ul primeriei si vedeti cine a platit oamenii citind declaratia de avere a domnului Ghilea. Oare de ce a imprumutat bani din banca la inceputul alegerilor?
24.   Gropile din falticeni trimis de
( 9 sep 2008, 23:56:15
stiu unde-si au sediul..... "drum forestier" dar din PACATE nu este singura strada, mai nou au rasarit pe trafic greu imediat dupa autogara cum faci dr. spre semafor chiar in curba doua mari cratere, acum sunt curios daca vor fi acoperite cu NISIP cum acopereau in campanie gropile de la iesirea spre Dolhasca ...... si din pacate pentru noi platitorii de impozite intregul oras e portocaliu... spre rosu "in telescoape" de cite BUFNITURI iau masinile noastre.... ce mai..... nu cred ca exista vreo strada in acest ...... "municipiu" parca'i spune fara macar o groapa asa..... de "prasila".

de aveti foto ce "surprin cratere" intrati aici si pe contact trimiteti foto cu numele strazii si vor fi alaturate strazii 9 mai....

www.clicknet.ro/yo8llx

http://www.clicknet.ro/yo8llx/GROPILE%20din%20FALTICENI.html

sau

http://yo8llx.electronist.net/
25.   Te rugam,lasa-ne ! trimis de
(10 sep 2008, 08:50:31
v-ati vandut sufletul lui tofan si pdl pe galeti,cani si cateva sute de mii ! pacat ca pentru voi suferim toti ! fi realist domnule tofan : te-au votat tiganii tai,te-au votat taranii aburiti cu galeti si bani,te-au votat mafiotii din interes sa distruga si sa mulga ce a mai ramas din orasul asta ! pentru oamenii cinstiti si mai ales pentru cei 60 % care nu au venit la vot esti un zero,o mizerie ce provoaca scarba si lehamite ! fi-ti mila de orasul asta si pleaca undeva departe !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei