Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reţea periculoasă

Contrabandă cu arma în mână şi ameninţări la adresa poliţiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Reţeaua de traficanţi de ţigări din Ucraina, care intra în ţară pe porţiunea de frontieră din zona localităţilor Brodina – Straja, este caracterizată de procurorul şef Marius Cazac, cel care coordonează ancheta, drept cea mai violentă din cele care au fost decapitate până acum, capul reţelei, care îi însoţea în permanenţă pe cei care transportau marfa, fiind tot timpul înarmat.

Procurorul a arătat că în două situaţii, una petrecută la Brodina, iar alta pe teritoriul Ucrainei, membrii reţelei nu au ezitat să ameninţe cu arma, respectiv să imobilizeze, oameni ai legii.

Vineri noapte, în urma unei acţiuni în forţă, poliţiştii din structurile de combatere a crimei organizate au interceptat un transport de ţigări al grupării. Au urmat percheziţii la domiciliul mai multor indivizi din Falcău – Brodina şi din Straja, membrii din fruntea reţelei fiind prinşi şi arestaţi.

Opt dintre contrabandişti au ajuns după gratii, pe numele lor Tribunalul Suceava emiţând mandate de arestare.

 

Acţiunea de vineri noapte

Procurorii de la Crimă Organizată au început să monitorizeze reţeaua din luna aprilie a acestui an.

Sub coordonarea procurorului Marius Cazac, şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Biroul Teritorial Suceava, o echipă complexă de investigaţie, formată din lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Departamentului General Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, precum şi din specialişti de la SRI, a trecut la supravegherea grupării.

După ce au adunat suficiente date despre reţea, vineri noapte, când s-au obţinut informaţii că se va desfăşura un transport, s-a pregătit o acţiune de prindere în flagrant.

Forţe impresionante de poliţie, coordonate din aer de un elicopter pus la dispoziţie de Unitatea Specială de Aviaţie Bucureşti, au prins câţiva membri ai reţelei, care aduceau ţigări din Ucraina. Au urmat 14 percheziţii imobiliare, în satul Falcău şi în comuna Straja, 16 indivizi fiind ridicaţi şi aduşi la audieri, pe baza mandatelor de aducere.

 

Membrii ucrainieni ai reţelei, complici cu grănicerii de la frontieră

De la domiciliile contrabandiştilor au fost ridicate 15.060 pachete de ţigări diferite mărci, 7.640 de euro, 4.000 de dolari, două arme de vânătoare, un aparat de ascultare şi observaţie de la distanţă, două staţii de emisie recepţie, două pistoale cu aer comprimat, 100 de alice, 143 de cartuşe, un pistol cu gaz, şase cuţite, binocluri, telefoane etc.

Reţeaua, a declarat procurorul şef Marius Cazac, are zeci de membri atât români, cât şi ucraineni. Dacă de partea română nu sunt indicii că se află membri din rândul oamenilor legii sau din administraţiile locale, de partea cealaltă se ştie cu certitudine că existau grăniceri corupţi, care nu numai că închideau ochii la transporturi, dar le şi facilitau.

 

Cum se făcea traficul

„Capii reţelei de la noi ţineau legătura cu furnizorii ucraineni, se deplasau în Ucraina şi efectuau plăţile pentru cantităţile comandate. Membrii ucraineni asigurau transportul până la frontieră, acţiunea petrecându-se cu complicitatea grănicerilor de acolo. Cărăuşii acţionau de obicei în cursul după-amiezilor, se adunau pe raza localităţilor Straja, sau Falcău şi urcau pe munte, folosindu-se tot timpul de persoane de sprijin, care asigurau securitatea urcării şi coborârii cu marfa. Aceşti supraveghetori anunţau imediat prin staţii apariţia patrulelor de poliţie de frontieră sau a altor persoane suspecte”, a declarat Cazac.

El a arătat că ţigările erau trecute peste graniţă în intervalul orar 20.00-21.00, când frontiera era descoperită la efectuarea schimburilor de tură, după care indivizii se ascundeau în inima pădurii şi ieşeau mai târziu, după lăsarea întunericului.

La adăpostul nopţii şi al pădurii, aceştia duceau ţigările în mai multe locaţii din Brodina şi Straja.

În afara capilor reţelei de la noi şi din Ucraina, precum şi a cărăuşilor, bine structuraţi în reţea mai erau intermediarii care preluau ţigările de la cei care organizau trecerea lor peste frontieră şi comercianţii angro şi en-detail, care valorificau marfa de contrabandă. 

 

Instalaţii de ascultare la distanţă, ochelari de vedere pe timp de noapte

Coordonatorul anchetei a arătat că gruparea era foarte bine organizată din punct de vedere al dotărilor. Indivizii aveau asupra lor staţii de emisie recepţie, instalaţii de ascultare la distanţă şi ochelari de vedere pe timp de noapte.

Factorul principal care a dus la închegarea unei reţele compacte şi foarte bine pusă la punct a fost cel financiar. Fiecare cărăuş, a declarat procurorul şef Cazac, încasa 100 de lei pentru un bax transportat în locaţiile din Straja şi Falcău, în timp ce capii reţelei puneau mâna pe 100 de euro pentru fiecare bax comercializat.

 

Poliţist de frontieră ameninţat cu pistolul, grănicer deposedat de armă

Reţeaua de traficanţi era una deosebit de periculoasă, mai ales indivizii din fruntea ei fiind consideraţi capabili de acte de violenţă în orice moment.

Pentru a întări acest aspect, şeful DIICOT Suceava a venit cu două exemple de atitudini agresive împotriva unor oameni ai legii.

„În luna aprilie a acestui an, în perioada în care am început monitorizarea grupării, în timpul unui transport, un poliţist de frontieră român a fost blocat în trafic şi ameninţat cu pistolul”, a precizat Cazac.

Într-un alt episod, a mai spus procurorul, „grănicerii ucraineni mituiţi au venit să verifice dacă nu cumva pe la frontieră trec mai multe baxuri decât cele pentru care au fost plătiţi. Situaţia a degenerat, un român a fost imobilizat de un grănicer, moment în care alţi doi români l-au agresat pe grănicerul respectiv, dezarmându-l şi aruncându-i arma în pădure”.

Toate transporturile de ţigări erau coordonate de capul reţelei, Petru Gheţău, din Straja, care era tot timpul înarmat, fiind deţinătorul legal al unui pistol cu aer comprimat, dar care avea asupra sa şi o armă de vânătoare. 

 

Opt arestaţi, 24 de membri urmăriţi penal 

Procurorul Cazac a declarat că, dacă în ceea ce priveşte partea românească, gruparea a fost decapitată, membri ucraineni abia urmează să fie anchetaţi de procurorii din ţara vecină. Asta nu înseamnă că ancheta nu va continua şi la nivelul DIICOT Suceava, Marius Cazac precizând că mai pot apărea chiar şi arestări.                   

Procurorii au început urmărirea penală faţă de nu mai puţin de 24 de membri ai reţelei, toţi suceveni din Falcău – Brodina şi din Straja, opt dintre ei, capi ai reţelei, primind mandate de arestare pentru 29 de zile.

Cei opt indivizi arestaţi sunt Petru Gheţău, în vârstă de 47 de ani, (şeful reţelei), Gherasim Zaharie Vasile Cîrciu, în vârstă de 43 de ani, Daniel Bordanciuc, în vârstă de 20 de ani, Gheorghe Dorin Prelipcean, zis „Giugiuc”, în vârstă de 24 de ani, Sorinel Vasile Ursulean, în vârstă de 40 de ani, Dorin Adrian Popescu, zis „Iepuraş”, în vârstă de 28 de ani, toţi din comuna Straja, Sorin Adelin Dorel Despa, zis „Doşcu”, în vârstă de 19 ani şi Radu Nicolae Cîrciu, zis „Papi”, în vârstă de 31 de ani, ambii din Brodina.

 

Peste 100.000 de pachete, introduse în ţară din aprilie

Din datele preliminare contabilizate de anchetatori, gruparea a introdus în ţară în perioada investigată (din aprilie până la finele săptămânii trecute), peste 100.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, de diverse mărci. La transportul interceptat vineri noapte au fost confiscate 30 de baxuri de ţigări, în valoare de 72.000 de lei, o caracteristică a acestei reţele fiind aducerea la un transport a cel mult 50 de baxuri de ţigări.

Toţi cei opt indivizi arestaţi au făcut recurs la decizia Tribunalului Suceava de a fi cercetaţi pe o perioadă de 29 de zile în stare de arest. Recursul va fi judecat astăzi, la Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandă cu arma în mână şi ameninţări la adresa poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 6358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Contrabandă cu arma în mână şi ameninţări la adresa poliţiştilor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataie de joc a vamesilor!!! trimis de
( 9 sep 2008, 11:43:01
Bataie de joc a vamesilor!!!

Vedeti ca trec droguri pe la Siret, cu cei care transporta persoane!!!
1.1  RE: Bataie de joc a vamesilor!!! trimis de
( 9 sep 2008, 19:24:21
SI MAI ADUC SI CHILOTI DE DAMA ,,TANGA,,GALBENI CU LUT
1.2  RE: Bataie de joc a vamesilor!!! trimis de
(10 sep 2008, 06:57:27
Ma, Paiule, "angro si en-detail". Cum ma? "angro"? Ce`i aia? Din acasta expresie inteleg ca esti numai pe jumatate tampit... prima jumatate fiinnd de pe la o stana, ceva, a doua cunoscand franceza. Bafta la tampenii si sa ne mai faci anchete din astea ... angro.
1.3  RE: Bataie de joc a vamesilor!!! trimis de
(10 sep 2008, 08:00:06
Se stie in toate zonele de frontiera se intampla lucruri murdare SIRET-ALBITA ETC .aici se ia spaga se fac fel si fel de hotii droguri tigarii alcool .Stie UE. ce fac vamesi nostri iau pus stapini la granita ,,,exact cum pui LUPUL paznic sa pazeasca MIOARELE lui VIITORIA LIPAN,,rusine sa va fie ,,,La fel se ajuta cei din procuratura ,politie justitie ,toti sant minjiti si unsi de BRANZA de catre hoti interpoli nu face nimeni dreptate in ROMANIA TARA HOTILOR si spagarilor ,,,,
2.   Bravo trimis de
( 9 sep 2008, 12:26:47
bravo autoritatilor pt ca au prins acesti nebuni cu arme , maine poimaine te poate impusca unul din asta.
3.   Rumani hoti trimis de
( 9 sep 2008, 13:08:28
vamesii au vile si jeepuri-toti fura toti sunt spagari tara de hoti = Rrumania
3.1  RE: Rumani hoti trimis de
( 9 sep 2008, 19:26:43
INTRADEVAR AU SI NEVESTE ADUSE DE PESTE PRUT FARA TIMBRU
4.   Spaga trimis de
( 9 sep 2008, 13:37:57
Spaga la vama o dau doar cei ce au asupra lor diverse bunuri de contrabanda. Daca ai bunuri �n limita bunului simt nu �ti cere nici un vames spaga si nici nu are nimeni treaba cu tine. Dar mai trist e ca la vecinii nostrii chiar daca treci cu masina goala,daca nu iesi la interval cu "traditia" cum spun ei, stai la vama mult si bine.La ei este coruptia la vedere.La un calcul rapid,la 2 euro de masina de unul, (ca sunt vreo 4 care pun tot felul de stampile si fiecare stampila e 2 euro, daca nu le ai pe toate te �ntoarce de la poarta)�n medie 100 de masini pe tura, au 200 de euro/stampila. O sa mearga tot asa, �nca mult si bine.

Comportamentul vamesilor de la Siret s-a schimbat mult �n bine fata de cei ce nu merg �n Ucraina pentru trafic de orice fel, ci ca turist sau �n vizita la rude.�n concluzie "nu da spaga daca nu te simti cu musca pe caciula".Cere corectitudine, c�nd si tu esti corect.
4.1  RE: Spaga trimis de
( 9 sep 2008, 14:09:14
EU CAN AM MERS AM DAT 5 GRIVNE SI NU 2 EURO.NU LE INFLORI;
4.2  RE: Spaga trimis de
( 9 sep 2008, 19:29:49
ROMANUL ARE BANI ASA CA TREBUIE SA AJUTAM PE CEI NEVOIASI CUM ZICE LA SCRIPTURA.

5.   CAND MA PRINDETI? trimis de
( 9 sep 2008, 13:55:52
ASTEPT CU NERABDARE SA MA PRINDETI!! FAC CONTRABANDA LA GREU SI VOI NU MA PRINDETI!! IL PROVOC PE TIZUL MEU RAZVAN POPESCU SA MA PRINDA!!! DE CE SA MA PRINDA? DE P...? EU SUNT CEL MAI SMECHER,O MAI IAU LA **** CATEODATA DAR FACE BINE LA TEN! ASTA E!
5.1  RE: CAND MA PRINDETI? trimis de
( 9 sep 2008, 19:31:35
CINE STIE CUNOASTE.
6.   Tu trimis de
( 9 sep 2008, 15:28:12
bai coaja esti un bou
7.   Coaja trimis de
( 9 sep 2008, 15:49:49
nu te poti c.... de foame si mai vorbesti
8.   PT.COAJA trimis de
( 9 sep 2008, 16:23:54
esti un bou,prost,ordinar si rupt in c.u.r.
9.   O mica picatura trimis de
( 9 sep 2008, 16:39:54
bravo anchetatorilor multe succesuri
10.   Cum altfel? trimis de
( 9 sep 2008, 16:47:20
chiar sa fi fost Petru Ghetau taticul taticilor?sau e doar o cenusa aruncaata in ochii opiniei publice?

s-a tot scris in ziare despre sefimea aflata in spatele multor magarii cu tabagioace si asta in conditiile in care cu totii stim ca fum fara foc nu iese!

adevaratii bosi stau la vila savurand o bautura scumpa sau poate un medoff iar prostimea lucreaza pt ei!asa a fost si o sa fie mereu!

NIMIC NU SE VA SCHIMBA!
10.1  RE: Cum altfel? trimis de
( 9 sep 2008, 19:35:25
DOAR NU VREI SA SE CHINUIE AR FI SI PACAT SI NOI DACA AM FI IN LOCUL LOR AM FACE LA FEL
11.   I MIRCEA trimis de
( 9 sep 2008, 17:34:00
MARE CAPTURA,90 MIL.LEI VECHI SI 8 ARESTATI/.MAREEEEE TRAFIC. SIGUR VA TREBUIA SI UN ELICOPTER.DACA VINDETI TIGARILE SCOATETI COMBUSTIB.
12.   Pacat trimis de
( 9 sep 2008, 17:59:12
pacat dee baietii din Falcau.Ii cunosc si stiu ca sunt de treba,oameni cu famili si...multe multe nevoi.Nu i judecati prea aspru,va spun eu sigur ca nevoile mari i au impins la asa ceva. Sunt altii care ne au vandut aproape toata tara si sunt bine mersi pe la vilele si casele lor de vacanta!
12.1  RE: Pacat trimis de
( 9 sep 2008, 19:37:55
LASATII LIBERI SI VA VA PROMITE CA SE VA OCUPA DE BANCOMATE
12.2  RE: Pacat trimis de
( 9 sep 2008, 21:58:25
Nu Milo.Cei care se ocupa de bancomate,nu sunt familisti ca acestia pe care ii cunosc personal.Cei cu bancomatele sunt caliti,cu sange rece,poate,zic si eu nu stiu,fosti puscariasi,sau cine mai stie mai ce,pe cand acestia cu tigarile sunt oameni crescuti cu frica de Dumnezeu,cu parinti de treaba,oameni care poate in viata lor nu au platit o amenda. De aceea em zis ca de nevoie au riscat atat,ptr. ca singurul loc de munca care mai era la Falcau-Fabrica de cherestea,a avut grija d-nul mare deputat Craciun sa o duca de rapa.Cine cunoaste problema o sa mi dea dreptate.De aceea imi pare rau prt. ei,ca au fost nevoiti,in loc sa munceasca cinstit,sa si riste libertatea lor si intr un caz a copiilor lor,ptr a putea trai,sau mai bine zis a supravietui.Oare cati oameni sunt ca ei ,Milo? Ti ai pus intrebarea asta vreodata? Iti spun eu:mai multi decat ti ai inchipuit vreodata!Asta este Romania noastra de azi! Producatori de infractori nu fara voie,ci de nevoie.
12.3  RE: Pacat trimis de
(10 sep 2008, 06:36:48
cine mai stie unde e vina?
13.   Frumos trimis de
( 9 sep 2008, 18:02:03
Bravo Mircea! de fapt cred ca nu le ajung banii,ca au folosit doua elicoptere!
14.   Mi se pare o infractiune minora trimis de
( 9 sep 2008, 19:24:15
datorita sistemului: comunism-revolutie-tranzitie romanii au invatat sa se descurce cum pot.Cei care au venit din strainatate de unde spargeau banci sau eu stiu ce faceau,acum cara tigari.Cui fac rau?Statului roman care nu prea are grija cetateanului?Au si ei o ocupatie.Vreti sa se apuce de altele mai rele?Oare nu e exces de zel din partea politiei?Dar trebuie justificate si avansarile in functie.......
14.1  RE: Mi se pare o infractiune minora trimis de
( 9 sep 2008, 19:41:50
MIE MI SE PARE CA NU E INFRACTIUNE,MAI DEGRABA
15.   V-AS FELICITA trimis de
( 9 sep 2008, 20:48:36
M-as bucura sa reuseasca de data aceasta, caci , cu Ulma datorita pilosilor fara experienta care au lucrat la dosar au dat rau cu stangul in dreptul si vor scapa toti contrabandistii acuzati la fel cacei care nu au aparut in dosare nici macar cu numele.
16.   Dar pe astia mari trimis de
( 9 sep 2008, 21:13:20
dar vreau sa aud si eu unu de asta mare care a furat din banul public si ne baga mana in buzunar nu un om care vrea sa faca si el un ban pe ala il gaseste .exact ca pe vremea colectivului [care fura o taista de grau era arestat care fura cu raba nu avea nici o treaba ] nemernicilor si bulangiilor ce suntety toti;procurori politisti doctori senatori si altii etc
17.   Bravo coaja dai inainte trimis de
( 9 sep 2008, 21:17:03
asa te vreau frate f u t e i in gura pe cei invidiosi si care nu stiu decat sa comenteze mult si prost dai inainte cu tupeuuu,,,,,,
17.1  RE: Bravo coaja dai inainte trimis de
( 9 sep 2008, 21:25:45
cine poate oase roade cine nu....roade ...poola!
17.2  RE: Bravo coaja dai inainte trimis de
(10 sep 2008, 08:10:21
NU avem legi pt hoti si criminali care fura ca in codru ,,,merge spaga peste tot ??un om daca fura 2 cartofi face pedeapsa ,,iar cei ce cara cu TIR bine mersyyyyy,,,halal legi pt. cumetri si banditi .no sa tie mult plapuma cu bani ???
18.   Siret trimis de
( 9 sep 2008, 21:32:46
de cei de la siret cind va ocupati d-lor procurori ...ex.de contrabandisti\ i dau prescurtat iar voi ghicitii procurorilor;;;;;;;;;;;;;;;doa...de la pad...,kaiu..,siret,so..za-sir a.s.a.m.d povestea va continua pina la adinci batri...sub ochii protectori a-i........hai pa..
19.   Mixtum compositum trimis de
( 9 sep 2008, 21:33:42
stau si citesc parerile de pe forum si ma crucesc ce dobitoci sunt unii ex.coaja,lasa autoritatile sa-si faca treaba, daca nu fac nimic striga Europa ca nu-i anticoruptie, daca fac ceva spuneti ca e prea putin. este un inceput.... DAR la urma urmei STATUL este pricncipalul instigator la contrabanda cu tigari, daca nu ar pune taxe si accize atat de mari pretul ar fi mic si nimeni nu ar mai cumpara .
20.   Felicitari trimis de
( 9 sep 2008, 23:27:01
ma alatur celor care au respect catre autoritatzi sji celor care au respect catre persoanele ce muncesc cinstit...avem nevoie de persoane ca procurorul Marius Cazac,chiar daca sunt putzine,avem nevoie de ei.Cu rabdare o sa se reusjeasca mai mult....ca doar nici DUMNEZEU nu a facut lumea intr-o zi.Inca odata felicitari.
21.   Bravo...baieti... trimis de
( 9 sep 2008, 23:40:20
bravo mai ratatilor...faceti afaceri cu tigari...na-ti vazut ca ia prins pe ceilalti, cat va mers? la munca fraierilor...stai ca faceti plantoane la puscarie,ba da prosti mai sunteti...ati fost dati in gat. adat vreau sa stiti macar sa nu muriti prosti...ha.ha..ha
22.   Bla trimis de
( 9 sep 2008, 23:42:35
pan la urma ce mare smekerie cu traficu asta de tigari;tot stau si ma gandesc ce atata preocupare pe capu sucevenilor ca se ia tigara de la rusi cu un leu si se vinde la romani cu doi ;in fond si la urma urmei asta e economia de piata .Tot ce cumparati dragi suceveni e luat cu un leu dintr-o parte si vandut cu doi in alta parte,care-i treaba ,kiar credeti ca din asta o sa va vina bunastarea din a va plange ca ala si-a luat vila sau ala si-a luat masina din trafic cu tigari...sunteti futere; nu vedeti padurea din cauza copacilor...titlul articolului e referitor la faptul ca politistii au intalnit(vai) oameni care-si castigau cinstit existenta si mai aveau si ei pe-acolo un kalasnikov pentru orice eventualitate...na, si care-i problema;s-au **** pe ei de frica si...noi ceilalti de pe forum le impartasim indignarea...acu cativa ani au trecut cu TAB-uri si nimeni nu lua atitudine...asta-i praf,bai Pai-ule ,tu stiai sa scrii mai bine,`zau asa...

23.   Pentru doru trimis de
(10 sep 2008, 01:48:38
ba baiatule ce morala.....ai pe tine, de unde esti bai tarane?parca esti proferu de istorie de la vicov,miater-biln,era un fraier ca tine, inca o data felicitari politiei,de data asta si-a facut treaba.comertul se face legal,nu ilegal.asta e trafic ilegal.pai... si cati vicoveni de ai mei sunt implicati? hm... ii stiu eu, sa vad macar daca ii prinde.Vorba tuturor, vicoveni sunt cei mai SMECHERI.SI CU BANI SI CU MASINI...........FACHOV, F R A I E R I L O R.
24.   Lista continua trimis de
(10 sep 2008, 03:06:22
sa nu credeti ca is prinsi toti .astia is niste gainari si trebuie tratati ca atare toti, ma bucur ca au fost prinsi dar lista continua

ce facem cu domnul coaja(un fraier coclit care suge**** pentru 100 de mii)

ce facem cu leprosul de burduf ce facem cu boierul ce facem cu fenta etc etc

imi place poza lui hutan parca e calcat de tren SA SUGI**** TUHAN ca nu va saturati de bani necinstiti tu sii ragaliile de fii ai tai

urare de la MOSGERILA ani multi la jucat boboroaze la botosani
25.   Sti eu trimis de
(10 sep 2008, 07:26:36
in noiembrie vor fi liberi.
26.   Pentru mofus trimis de
(10 sep 2008, 10:36:20
eu ziceam ca politistii nostri dragi s-au cam taiat cand au constatat ca sunt amenintati si mai ales cu arma...se asteptau probabil sa fie intampinati cu trandafiri.mofuse, esti un analfabet,frustrat si confuz .pun pariu ca inca nu ti-a iesit paru la puta.
27.   Justitia romana trimis de
(10 sep 2008, 12:28:22
mult a durat minunea in 2 zile au fost pusi pe liber .trebuia sa/i tina un pic la bulau macar 59 de zile ca altii sa o ia un pic la poponet si sa se lase de meserie dar daca ei sunt inchisi cum sa mai ia domnii catre iau prins primele grase si avansarile iar talpasii pot sa oia din nou in bot ca nu/i nimic,sefii cu lauda si prostimea cu corvoada

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei