Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Patru persoane rănite, din cauza unui şofer vitezoman

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru persoane, printre care şi două minore, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier provocat de un şofer care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Conducătorul auto vinovat a fost singurul care a scăpat nevătămat, însă s-a ales cu dosar penal şi va da cu subsemnatul la poliţie.

Duminică după-amiază, în jurul orei 14:00, pe DN 17 B, pe raza satului Pietroasa, într-o curbă la dreapta, un autoturism „Dacia Logan”, la volanul căruia se afla un tânăr localnic, Claudiu N., în vârstă de 20 de ani, a intrat pe contrasens, lovind lateral o maşină „Fiat Croma”, condusă de Radu T., de 21 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului, şoferul de pe „Fiat” şi trei pasagere din maşina acestuia (Adriana L., de 39 de ani şi două adolescente, de 16, respectiv 17 ani), au fost transportate la spital, cu leziuni pentru care necesită între 10 şi 35 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că vina pentru producerea accidentului îi aparţine tânărului de la volanul „Daciei Logan”, care conducea cu viteză. Acesta din urmă nu a fost rănit, însă, va fi tras la răspundere pentru vătămarea celor patru persoane din „Fiat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru persoane rănite, din cauza unui şofer vitezoman.
 Vizualizări articol: 2203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Patru persoane rănite, din cauza unui şofer vitezoman1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOGAN trimis de
( 9 sep 2008, 11:40:30
Cei care au LOGAN au si carnet de PROSTI !!!!
1.1  RE: LOGAN trimis de
( 9 sep 2008, 13:38:08
sa ****tu mielu' la aia care au LOGAN si nu numai
2.   Mda trimis de
( 9 sep 2008, 12:40:04
Alt sofer din asta de 20 de ani...

Numai ca de data aceasta nu era intr-o dacie clasica ci intr-un Logan
3.   Nu-i adevarat ce zici..."BA" trimis de
( 9 sep 2008, 12:48:37
"Cei care au LOGAN au si carnet de prostI"...Poate ai vrut sa zici ca cei care conduc cu prea mare viteza,in zonele unde vizibilitatea este redusa si carosabilul nu le permite asa ceva,sunt precum ai zis tu "PROSTI" dar se vede ca tu nu esti prea departe de lozinca ta....
4.   Loganisti trimis de
( 9 sep 2008, 14:13:19
Are dreptate in mare parte pentru ca cei din Logan de obicei trecuti din vechea 1310 considera ca au trecut pe o masina de cursa si nu iau in seama faptul ca Loganul nu este o masina facuta pentru viteza si ghidusii.Nu de putine ori mare mi-a fost mirarea cand eu cu masina de 150-200 cp sa stau frumos in spatele coloanei si sa nu ma angajez in depasiri hazardate cand din spatele meu vine unu cu loganu blitzand tot intrand in depasire si bineinteles trebuiau ceilalti sa incetineasca sa nu intre in ei. Am dat doar un exemplu , sunt pline strazile patriei de schumacheri in loganuri.
4.1  RE: Loganisti trimis de
( 9 sep 2008, 14:44:57
CE MDA?

VIOI CEI CU MASINI NEMAIPOMENITE CU SUTE DE ,,CP'' NU AVETI MULTE IN CAPUL VOSTRU PARVENITILOR!!!! MAI MULTE ACCIDENTE PRODUC DESTEPTI CA VOI CARE SE CRED ATOTPUTERNICII STRAZILOR. ADUCETI JAFURI JEGOASE, PARASITE, LE DATI NITEL LUCIU SI VA CREDETI ,,CAI PUTERE'' PE SOSELE. NU UITATI CINE SUNTETI SI CA ABIA STITI A VA ISCALI (NENOROCITILOR!!!!)
4.2  RE: Loganisti trimis de
( 9 sep 2008, 16:26:58
pfffffffffffff...... Mou nu corecta pe alti..... invata tu un pic de gramatica.

4.3  RE: Loganisti trimis de
( 9 sep 2008, 17:23:47
BAI este taducerea pentru MOU adica ofensat pentru greseli gramaticale facute de ALTII (se scrie cu 2 de i) - BAI mai bine scriai intai pe maculator si dadeai cuiva sa te corecteze. Ce marca de masina ai? Poti sa scrii corect? Dar numele tau?
4.4  RE: Loganisti trimis de
( 9 sep 2008, 19:09:14
:)))))))))))))) Ce marca de masina ai? Poti sa scrii corect? Dar numele tau? PFFFFFFFFFFFFFFFF Marca masini hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce rost are sa ati provoc cosmaruri ,multumestete cu troaca ce o ai in curte . Numele hmmmmmmmmmm nu te intereseaza ,ca iar nu vei dormi ,asa ca..... ce rost au intrebarile?

4.5  RE: Loganisti trimis de
( 9 sep 2008, 20:04:02
numai cum vb te dai de gol ca nu ai nimik si iti provoaca alti tie cosmaruri:):):):):):(:(:(:(:(: imi e mila de tine
5.   Pentru MDA trimis de
( 9 sep 2008, 14:49:58
SARACU TE-AI TREZIT IN MASINA CARE NU ARE VOIE SA FIE DEPASITA? LA CARTE TOT ASA TI-A PLACUT SA NU TE DEPASEASCA NIMENI? PREA MULTE CLASE NU AI SIGUR, POATE CAT UN TREN SA ZICEM

CEI CU LOGAN AU FACUT SACRIFICII SIGUR NU AU FURAT SI N -AU INSELAT PE NIMENI. ASTA AU PUTUT SA-SI IA CA SA CIRCULE CU MASINA NOUA, NU CU BLEAHURI ADUSE DIN CIMITIRE (asa zise MASINI PUTERNICE) INCREZUTILOR !!!
5.1  RE: Pentru MDA trimis de
( 9 sep 2008, 15:14:45
Omul si-a spus o parere dar se vede ca voi=detinatorii de gorlanuri sunteti si prosti si fuduli. Si eu am masina puternica si fac cate un drum Bucuresti -Suceava si de multe ori mi-a fost dat sa vad de la Falticeni la Suceava multi viteji de astea la care le mai trebuie si un "partz" sa faca o depasire si ei se burica prin curebele alea la depasiri.

Daca cineva vrea si poate sa mearga mai repede il las cu cea mai mare placere sa ma depaseasca dar nu aceeasi idee o impartasesc si cei de pe Dacia Logan care nici in ruptul capului nu te-ar lasa .

Fiecare masina isi are categoria ei de cumparatori. Ar fi de prisos sa mai zic ceva.
5.2  RE: Pentru MDA trimis de
( 9 sep 2008, 16:37:24
Ai dreptate...... dupa ce petrecui concediul in tara ,la intoarcere cand treceam prin Bistrita este o portiune de sosea lata frumusica....noualaughing))))))))) Sa vedeti rasul dreacului ,sau bagat in depasire cei cu LOGANUL:))))))))) .La un moment dat erau trei in linie adica depaseau doi o data dar .....:))))))))))) erau de tot rasul cu fumul ce iesea dupa ei cu motoarele turate la maxim . Faza buna e ca find trei in linie in depasire cred ca aveau 150... 160 nu stiu sigur m-au cam deranjat cu fumul lor si pfffffffffffffffffff eu fui a 4 in linie ... Dar la mine depasirea a durat 3 secunde:))))))))))))))))) Eram deja foarte departe ca deabia ai vedeam in oglina si ei tot nu depasisera:)))))))))))) MORALA....... VREI SA FACI DIN RAHAT BICI SA POCNEASCA!!!!!!!!!!!!
5.3  RE: Pentru MDA trimis de
( 9 sep 2008, 17:19:24
trevbuia sa petreci concediul in alta rtara ca Romania te depaseste. De ce nu ai iesit in Europa ca sa nu mai veyi Logane? ALT PARVENIT frate cu PARVENITUL. Pe traseul de la Bistrita chiar era cazul sa depasesti cu avionul.
5.4  RE: Pentru MDA trimis de
( 9 sep 2008, 17:30:10
GYGEL PANA SI PSEUDONIMUL PE CARE IL FOLOSESTI DENOTA CA DE MULT ITI DORESTI CEVA STRAIN Se vede ca faci multe drumuri (adica esti numai pe drum) Nu era nevoie sa povestesti cat de des circuli fie si spre Capitala. Si cu Loganul se poate ajunge la Bucuresti. Nu e asa de periculoasa invidia cat e de agresiva PROSTIA.
5.5  RE: Pentru MDA trimis de
( 9 sep 2008, 17:36:10
GYGEL, dupa ce esti cum te-a inzestrat natura mai esti si bun comentator.(pluralul de la fudul este FUDUI nu FUDULI)

De altfel ceea ce povestesti sigur e adevarat dar nu poti spune ca soferii de pe Logan sunt cei care stapanes raliurile. Daca ai avea la indemana o statistica, te-ai convinge cine face nenorociri pe strazi.
5.6  RE: Pentru MDA trimis de
(10 sep 2008, 10:41:02
Rade ciob de oala sparta.
6.   Pentru BA trimis de
( 9 sep 2008, 14:55:53
CU SIGURANTA UNU CU LOGAN A LUAT PERMIS PE CUNOSTINTE INTELECTUALE, NU ODATA CU PROSTII CE L-AU LUAT PE CUNOSTINTE DOAR. UN OM NORMAL NU ARUNCA BANII PE RABLE SI NICI PE MASINI CARE SIGUR NU AU MAI MULTE ROTI SI NICI DOUA VOLANE SAU MAI MULTE PEDALE. ACELEASI SERVICII ITI OFERA ORICE MASINA, PE DRUMURILE DEZASTRUOASE. E DREPT FUDULIA COSTA SI PROSTU DACA NU-I FUDUL PARCA NU E PROST DESTUL. ASA CA ,BA'' CONTROLEAZA-TE SI ADU-TI AMINTE CAND SI CUM AI LUAT PERMISUL
6.1  RE: Pentru BA trimis de
( 9 sep 2008, 16:50:33
daca ar durea prostimea te-ar durea urechile citi ar striga

omul da un exemplu si cei cu dacia Loganu sar ca arsi,parca lear fi facut ceva fiecare isi cumpara ce vrea si ce poate si permsu la fel, ce ai tu cu alti ca iau permisu pe bani?

dar ce sa mai vb ca asa e rominu invidios de moare si cind vede o masina frumoasa pe streda,ii vezi ce fac"oauuuuu ce masina tare "

au iesit romini in europa dar nimik bun nu sa prins de ei invidiosi de nu au aer

prieteni stiu de ce ........

6.2  RE: Pentru BA trimis de
( 9 sep 2008, 16:52:12
aaaaaaaaaaaaaa si daca se mai gasesc ceva greseli imi cer scuze din fuga se mai intimpla
7.   Oameni buni trimis de
( 9 sep 2008, 15:29:00
pornind de la faptul ca un dobitoc conducea o masina - in acest caz logan - si un dobitoc a intrat cu masina pe care o conducea intr-o alta masina (fapt datorat - vitezei prea mari, neatentiei la volan, ) ati ajuns sa va certati pe logan. Nu loganu e vinovat, ci un dobitoc!
8.   Al cui e vina? trimis de
( 9 sep 2008, 20:18:40
Ai perfecta dreptate ADI, nu e vina loganului si este vina acestor inconstienti care se cred "REGI SOSELELOR" indiferent de ce masini conduc si as face o sugestie politiei ca daca ar proceda asa cum procedeaza alte state "europene" unde permisul de conducere este in probe o perioada de doi ani, timp in care cea mai mica greseala inseamna suspendarea lui am avea parte de mai putini "KAMIKAZE"
8.1  RE: Al cui e vina? trimis de
( 9 sep 2008, 21:31:59
Ia spunemi si mie in ce stat european ai vazut sau auzit ca,,,,,unde permisul de conducere este in probe o perioada de doi ani, timp in care cea mai mica greseala inseamna suspendarea lui,,, am 10 ani de cand bat europa in lung si in lat dar nu am auzit de asa ceva.....
9.   Pentru HYHYHY trimis de
( 9 sep 2008, 23:17:27
Zici ca ai batut europa 10 ani in lung si in lat? eu cred ca ai batut-o ori numai in lung, ori numai in lat. Si altceva, cite limbi stii sa vorbesti (LIMBI ALE STATELOR U.E.) Pentru cultura ta generala este vorba despre una din Tarile Scandinave si mai bate putin europa poate afli mai multe...
9.1  RE: Pentru HYHYHY trimis de
(10 sep 2008, 01:05:35
bai un "BUCOVINEAN 75"eu sunt in una din tarile scandinavice si asa ceva nu am auzit asa ca mai bine informeazate tu si bine ar fi sa fii tu cel cu care icepe cu permisu de proba

numai bine
10.   Pentru HYHYHY trimis de
(10 sep 2008, 04:30:54
Tu ori ai permis romanesc ori nu ai deloc, pentru mai multe informatii intra pe WWW.VW.SE sau nu sti limba.
10.1  RE: Pentru HYHYHY trimis de
(10 sep 2008, 13:51:43
Pentru a calatori in europa trebuie sa stii limba fiecarei tari pe unde treci?????????? Curios, nu stiam dar pt cultura ta generala vorbesc si scriu ... trei limbi de circulatie internationala dintre care doua pot spune la nivel academic ,asa ca mars

11.   P. HYHYHY trimis de
(11 sep 2008, 18:07:58
Daca vrei cu adevarat sa stii in urma cu multi ani am batut europa nu de placere si pentru ca asta mi-a fost meseria, cit despre limbi vorbite "academic" ,nu o lua cu rautate dar zilnic folosesc patru limbi de circulatie internationala (scris, vorbit, citit) fara limba romana, altfel nu as lucra unde lucrez, dar nu as putea spune "academic",dar ma descurc. Dar din cite scrii inteleg ca esti destul de tinar si stii tu MAI BINE MAI TIRZIU DECIT NICIODATA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei