Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Descinderi cu scandal

Mascaţii Jandarmeriei, acuzaţi că fac percheziţii cu pumnul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bărbat din comuna Straja acuză că a fost bătut de mai mulţi jandarmi cu cagule pe faţă, în timpul descinderilor ccre au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism Suceava, în cadrul unei acţiuni de anihilare a unei reţele de traficanţi cu ţigări aduse din Ucraina.

De cealaltă parte, oamenii legii susţin că bărbatul cu pricina ar fi fost cel care i-ar fi agresat pe jandarmi, colegii acestora fiind nevoiţi să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze.

 

Acuzaţii grave

Constantin Ursulean, în vârstă de 60 de ani, a ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă la spitalul din Rădăuţi.

Rudele bărbatului povestesc că vineri seară, la poarta casei acestuia, au venit mai mulţi mascaţi ai Jandarmeriei, care i-au cerut lui Constantin Ursulean să se legitimeze.

„El a întrebat de ce şi atunci doi jandarmi au vrut să-l tragă în afara curţii. S-a smuls din mâinile lor şi atunci au năvălit asupra lui. L-au bătut şi l-au încătuşat. L-au târâit pe jos şi l-au dus la maşină, unde l-au ţinut vreo două ore şi i-au mai dat câteva bastoane în cap. După aia, l-au dus la poliţia de frontieră din Vicovu de Sus şi, deşi el a cerut asistenţă medicală, nu au vrut să-i permită acest lucru. Noroc că a sunat un cumnat la salvare. La început nu au vrut să lase medicul să-l consulte”, povesteşte Gheorghe Ursulean, fiul cel mare al bărbatului internat în spital.

Acesta mai spus că, în urma percheziţiei care a avut loc ulterior în gospodăria tatălui său, nu a fost găsit nimic care să justifice în vreun fel acţiunea în forţă a oamenilor legii: „Au luat banii familiei, 7600 de euro şi vreo 4000 de dolari... şi ceva bani româneşti. Mi-au spus că e acuzat că a agresat doi jandarmi, dar e făcătură... am înţeles că au pus deja martori mincinoşi”.

Gheorghe Ursulean susţine că urmează să depună plângere împotriva celor care i-au agresat tatăl fără nici un motiv.

 

„Mi-a băgat doi jandarmi în spital”

De cealaltă parte, însă, şeful DIICOT Suceava, procurorul şef Marius Cazac, ne-a declarat că bărbatul care pretinde că a fost bătut a fost cel care a devenit violent şi „mi-a băgat doi jandarmi în spital”.

„Aveau mandat de aducere pe numele său (n.r.- Constantin Ursulean), fiind unul dintre indivizii implicaţi în reţeaua de traficanţi cu ţigări. Au fost nevoiţi să folosească forţa fizică pentru a-l imobiliza”, a precizat Cazac, adăugând că, zilele următoare, bărbatul va fi audiat şi riscă să fie pus sub acuzare şi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, respinge varianta unei purtări abuzive: „În timpul desfăşurării acţiunii, persoana în cauză a devenit violentă la adresa membrilor echipei. Deoarece a continuat să fie agresiv, a fost imobilizat şi încătuşat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mascaţii Jandarmeriei, acuzaţi că fac percheziţii cu pumnul.
 Vizualizări articol: 6688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Mascaţii Jandarmeriei, acuzaţi că fac percheziţii cu pumnul4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au dreptul ,nu? trimis de
( 9 sep 2008, 11:45:03
Asa fac intotdeauna.Acu cativa ani au arestat pe cineva de la domiciliu.Cu ocazia aceasta au disparut si doua telefoane mobile de ultima generatie.S-a facut o reclamatie,dar nu s-a putut dovedi nimic,trebuiau martori.Atunci pun o intrebare ce sunt ei,oameni ai legii sau simpli batausi si hoti cu cagule? Pentru ca ei au legea de partea lor trebuie sa incalce drepturile omului?
1.1  RE: Au dreptul ,nu? trimis de
( 9 sep 2008, 12:43:20
Esti cumva fiul celui din imagine ? Respectati legea si nu are nimeni treaba cu voi. Va place traficul de tigari, imbogatire rapida, bani la greu...LA MUNCA BORFASILOR....

P.S. Sa fie multumit ca nu suntem pe vremea lui Tepes ca acum avea ceva mare, lung si ascutit in c...
1.2  RE: Au dreptul ,nu? trimis de
( 9 sep 2008, 14:22:24
SA STII CA ASA ZICEAM SI EU INSA NU ITI DAI SEAMA CAT DE CORUPTI SUNT CEI CARE AR TREBUI SA RESPECTE LEGEA PANA NU AI DE LUCRU CU EI.EU MA REFER LA JUDECATORI .SINCER ,MA BUCUR PT. TINE CACI INCA MAI GANDESTI ASA SI SPER SA NU AJUNGI PREA CURAND SA ITI SCHIMBI PAREREA.

2.   Nu inteleg....? trimis de
( 9 sep 2008, 12:47:42
A-l imobiliza inseamsa sa-l bati pana nu mai misca si apoi sa-i pui catusele?
2.1  RE: Nu inteleg....? trimis de
( 9 sep 2008, 13:11:29
Daca cineva ar sari la tine cu toporul ce ai face...�l lasi s-au ripostezi. Asa au procedat jandarmii...mi se pare corect
2.2  RE: Nu inteleg....? trimis de
(10 sep 2008, 20:23:13
dar tu cel ce scri ,ai vazut pe acest om iesind cu toporul?
3.   Adevarul trimis de
( 9 sep 2008, 13:37:39
d-l Rusu a omis sa mentioneze in articol faptul ca initial acest "domn "din fotografie a iesit din curtea locuintei sale cu toporul in mana si fara motiv a lovit doi jandarmi.
3.1  RE: Adevarul trimis de
( 9 sep 2008, 13:55:59
pai daca e asa ..sa plateasca...dar JANDARMULE de comentariul nr.1 ce zici ?

ps: se aud din ce in ce mai multe vorbe ..in privinta corectitudinii lor.
3.2  RE: Adevarul trimis de
(10 sep 2008, 20:21:51
eu nu cred ca acest om a mai avut timp sa ia toporul,daca ei au dat buzna deodata ,cind sa mai ia si toporul fraerule,gindeste inainte de-a scrie.
4.   Adevarul trimis de
( 9 sep 2008, 13:49:43
domnul din fotografie le-a facut jandarmilor primirea cu toporul in mana...la unul a vrut sa-i ia capul iar la celalalt ia rupt maxilarul...in rest nimic grav.
5.   Adevarul trimis de
( 9 sep 2008, 13:56:02
din punctul meu de vedere jandarmii au actionat corect.bravo lor ca nu au dat inapoi
6.   De ambele parti trimis de
( 9 sep 2008, 15:00:40
in occident nimeni nu te loveste daca te supui controlului sau perchizitionari dar daca ai indrazneala de a impinge pe unul dintre ei vei fi batut rau de tot dar la noi jandarmii sant selectati doar dupa aspectul fizic[valabil si pentru echipele de interventie gen drgon star echipa etc]
6.1  RE: De ambele parti trimis de
( 9 sep 2008, 15:48:18
daca iesea cu toporul la jandarm de ce nu l-au arestat ?

toate acuzatiile astea au iesit dupa ce au ajuns astea la stiri si se vede ca analfabeti de jandarmi si coruptia din romania( care este la culme ) fac ce vor ei mai au curajul sa al si invinuiasca pe nedrept . in romania totul e posibil . te omoara nevinovat si te ingroapa vinovat . devii vinovat in timpul cind esti in sicriu . COMUNISTI ,. ANALFABETI ,TERORISTI , CORUPTI , CRIMINALI . ASTIA NE-AU FURAT LIBERTATEA , DREPTURILE , TARA . TRAIM SUB CONTROLUL LOR . GREU DAR CE POTI SA FACI . DEGEABA AU MURIT EROII IN DEC 1989 . DA CHIAR ACUM E MAI RAU . MACAR INAINTE ATI SPUNEAU IN FATA ACUM SE MAI ZICE CA E DEMOCRATIE .
7.   POLITIE MINCINOASA trimis de
( 9 sep 2008, 16:09:17
UITATE IN VIDEO SI VEZI UNDE E TOPORUL NU SCRIE INAINTE SA STII ADEVARUL . DE UNDE SA IA TOPORUL? CA JANDARMI AU NAVALIT ASA PRIN SURPINDERE SI VICTIMA NU DORMEA CU TOPORUL SUB CAP DE CE NU ARATA JANDARMI BATUTI ? NUTI DAI SEAMA CE VB .DACA ERA VREUN JANDARM LOVIT CE ERA . PENTRU EI CIND SINT VICTIME SE APLICA CEA MAI ASPRA LEGE DAR CIND SINT CRIMINALI CA IN CAZUL DE FATA SCOT MINCIUNI SI CHIAR SCOATE VICTIMA VINOVATA . BATUT NEVINOVAT SI MAI FACI SI PUSCARIE . TE OMOARA ASTIA FRATE . PE CIND AR TREBUI SA TE APERE . CA DOAR DE AIA PLATESTI IMPOZITE PTR POLITIE SI POLITICIENI CORUPTI. TARA DE RAPA . RUSHINE . CA DIN CAUZA ASTA MULTI TINERI TRAIESC PRIN ALTE TARI SI NU VOR SA MAI VINA ACASA . CA TARA E FURATA DE CRIMINALI DE LA CONDUCERE SI POLITIE . LEGEA JUNGLEI . CARE ARE CONECTI OMOARA SI TOT E LIBER SI CARE NU ARE SUFERA . UNDE E DEMOCRATIA? UNDE E CIVILIZATIA? UNDE E ADEVARUL ? TOATE LIPSESC . TRIST .

8.   PROCURORI CORUPTI trimis de
( 9 sep 2008, 16:19:33
PROCURORUL MARIUS CAZAC AR TREBUI SA AFLE ADEVARUL SI SA NU MAI APERE MINCIUNA SI SA AJUTE CEI IN CAUZA . DE CE NU AU AVUT JANDARMI MANDATUL DE ADUCERE INAINTE SA IESE ASTEA LA STIRI? ACUM TOTUL E POSIBIL ,SE POT FACE MANDATE SI SA SE PUIE DATA CU CITEVA ZILE IN URMA .CORUPTI DE COMUNISTI

8.1  RE: PROCURORI CORUPTI trimis de
( 9 sep 2008, 17:06:17
Domnule TINAR IN STRAINATATE , dumneata mai ai multe de invatat din Romania, asa ca taci si citeste . La actiunea desfasurata de autoritati sub directa coordonare a sefului D.I.I.C.O.T. , au fost luate in calcul toate ipotezele , inclusiv, mandatele de aducere, autorizatiile de perchezitie, aprobari pentru activitati speciale. Daca in strainatate nu se respecta lucrurile acestea, vai de capul lor!!! Nu poti sa prinzi infractori ca cei prezentati, cu PRESA ( clopotei ) pe cap si multa tam, tam. Asa ca, FELICITARI AUTORITATILOR.
9.   Jandarmi acuzati... trimis de
( 9 sep 2008, 16:42:14
nu vezi ce mecla are boul ala din fotografie ? numai pumni i-as da peste fata aia de troglodit. I-as taia mina in care avea toporul.Eu am alta idee, pentru astfel de oameni ce ultragiaza fortele de ordine,, sa suga p.u.l.a. si sa-i pupe in c.u.r. pe toti jandarmii.
9.1  RE: Jandarmi acuzati... trimis de
( 9 sep 2008, 22:02:01
jandarmul si exrtst sa te pupi singur in c u r fraiere si p u l a sa t-io suga mata si ptr fortele de ordine mult multa multa m u i e m .u .i .e
9.2  RE: Jandarmi acuzati... trimis de
(10 sep 2008, 18:34:06
Domnule FLO. Dupa modul cum ai comentat sigur esti un client de-al jandarmilor sau politiei, adica un retardat mintal, un neica nimeni care isi asigura traiul prin furturi, droguri etc..... si care mata a ramas insarcinata luand m...e de la tac'tu!
10.   Pt prostu de "tuhan" trimis de
( 9 sep 2008, 16:49:40
Bine ti-au mai facut,trebuia sa-ti taie urechile,prostule de tuhan.Tu de ce ai sarit cu toporul la jandarmi,daca erai nevinovat de ce nu ai mers cu ei de buna voie,cand state-ai pe la falcau si brodina de tira ,nu erai vinovat.State-ai noptile intregi si filai,acum ai supt p.u.la.,hapsanule ,nu-ti mai ajungeau banii,acum scoate-i si da-i la avocati sa te scoata,prostule ,mai esti si pocait,ascunde-ai tigarile in casa de adunare la subsol!!!!!!!!!!!!!!
11.   JANDARMERIA!!!!!!!!!!!! trimis de
( 9 sep 2008, 16:53:54
Acu ceva ani in urma can facui armata la jandarmi la interventie rapida Brasov nu ne lasau sa lovim la fata:)))))))))))) sa nu se cunoasca:)))))))))))))) fratilor ce dreacu va invata pe voi????????????????.Exista ... ficat...rinichi...abdomen.... unde nu se cunosc urmarile ..(..imediat..) BRAVO JANDARMERIEI
12.   E trimis de
( 9 sep 2008, 17:41:13
sant pocaiti toti oameni cinstiti bravo jandarmilor mult succes
13.   ... trimis de
( 9 sep 2008, 19:06:03
Jandarmii fac si ei ce pot.

Nu stiu cum as fi procedat eu, dar daca as fi pus in situatia lor de a aresta o persoana, ca apoi justitia sa-i dea drumul, iar acea persoana sa-mi ranjeasca din spatele avocatilor... parca m-as face si eu mascat.

14.   Nu-i mai judecati trimis de
( 9 sep 2008, 20:09:25
JAndarmii ca si politistii sunt si ei oameni.credeti-ma ca nu e usor sa ie p.u.l.i in cu.r toata ziua de la sefi fara sa te afecteze.si normalca la prima ocazie trebuie sa te descarci de toate frustrarile care le ai ca dor esti om.,sau caine???Pina la urma si viata asta de om al legii e o viata de caine in catre nu ai voie sa ai opinii ci doar sa aculti si sa taci.

Va da-ti seama ca-ti trebuie ceva minte sa-ti alegi asa o meserie!Sau nu?
14.1  RE: Nu-i mai judecati trimis de
( 9 sep 2008, 20:42:31
ART.101 COD DE PROCEDURA PENALA " PERCHEZITIA DISPUSA IN CURSUL URMARIRII PENALE POTRIVIT ART.100, SE EFECTUEAZA DE PROCUROR SAU ORGANUL DE C.P., INSOTITI, DACA E CAZUL DE LUCRATORI OPERATIVI - N.R. JANDARMI, MASCATI, FORTE ALE M.A.N., SRI ETC...

15.   ..... trimis de
( 9 sep 2008, 20:16:00
Poate sa-mi spuna cineva care este legea,articolul si paragraful care ii autorizeaza pe jandarmi sa faca perchezitii la domiciliu ?
15.1  RE: ..... trimis de
( 9 sep 2008, 22:48:23
bre, radule, jandarmii si politistii doar asigura protectia procurorilor pentru ca acestia sa nu si-o ia in freza. doar procurorul face perchezitia, el e singurul care are dreptul sa faca perchezitii, sa caute printre lucruri. in cazul de fata handralaul asta batran, dar plin de vlaga, a incercat sa sara la procuror. de aia i-au pus astia bratzarile
16.   ... trimis de
( 9 sep 2008, 21:44:35
gluma sovietica:

DETIN TOPOR ! CAUT JANDARM,POLITIST !

Pentru oferte,sunati la 09.09.......(OTV sau DD.TV),dispecerat Suceava.

Acept si provincia........
17.   Criminalii trimis de
( 9 sep 2008, 21:55:36
daca n-am fi intr-o tara ca asta as spune si cine sunt dar va spu n eu fratilor care a-ti cazut la greu si voua boilr care tineti prtea mascatilor,politistilorsi procurorilor,mi-e mila de voi daca vreodata veti cadea pe mina acestor comunisti incompetenti ,criminalisi mincinosi iar despre mascati ce sa zic ...simpli ciobani fara respect fata de semenii lor niste labagii care se cred cineva..macar politistii au oscoala sii-i cred ca sunt injectati acolo...si inca ceva...voi informatorilor va stiti voi care sunteti va vine rindul iar politia se va sterge cu voi la c.u.r
18.   Rahan trimis de
( 9 sep 2008, 21:56:12
Bai Radu esti varza frate. Tu ce dracu mai vrei nu dormi la ora asta ?
19.   Kum Kum trimis de
( 9 sep 2008, 21:58:41
Patitule nu pateai absolut nimic daca iti vedeai de treaba. Nu ? Esti si tu vreo panarama.
20.   Arabela trimis de
( 9 sep 2008, 22:02:14
La somn cu voi, ati vazut prea multe filme.Sunteti voi curati , toti astia care va treziti spunandu-va chipurile OPINIA. Maine la strans cartofii cu voi!!!!!
21.   Constatari trimis de
( 9 sep 2008, 22:36:30
Atati jandarmi,atati mascati ,atati politisti de frontiera toti inarmati ajung la convingerea sa loveasca un cetatean de 60 de ani in acest hal pentru al imobiliza..Este absurd.

Orice justificare vor folosi cadrele sunt minciuni...Vrem o fotografie cu cei 2 jandarmi loviti cu toporul (in curte sau in drum) cum spune domnul de Cazac
21.1  RE: Constatari trimis de
( 9 sep 2008, 22:54:33
incompetenta de a imobiliza un individ prin maniere juste ii determina pe asazisii mascati sa foloseasca bata

in tarile civilizate bata nu se mai foloseste nici la animale

astia nu au nici un pic de etica profesionala

a fi jandarm nu inseamna a fi cineva, ci o sluga in folosul societatii

inacceptabil ca in 2008 in o tara europeana acesti indivizi nu reusesc sa indeplineasca serviciul la standarde europene

astia erau buni in serviciu pe vremea lui spartacus

22.   Nu vb fara sa stit trimis de
( 9 sep 2008, 23:27:44
cati oare dintre cei care vb aici ati fost opriti de jandarmerie in franta sau in austria ca tot vad ca faceti comparatia cu occidentul?

sa aud.. nu cred ca vreunul. in afara doar daca ai schitat un gest eti trantit la pamant si electrocutat.in londra un engle a primit 8000 lire amenda ca i a aratat degetul unor politai.care spunea ca ca nu se mai folosesc bastoanele? in america nu?sau in europa noastra natala nu? in germania,franta,nu ? nu stiti ce vb baieti.si cati ati dat spaga la jandarmi?nimeni.ci la gabori si procurori.iar cand vin inundatiile dupa cine plangeti sa ajute.nesimtitilor
23.   Pentru tuhan trimis de
(10 sep 2008, 03:16:34
tuhan ai fost si ramai un lake si imi pare rau ca nu ti-au spart astia capul ca la sarpe

eu daca eram jandarm acolo iti garantez ca nu aveai vreun ciolan intreg gunoiule ce esti ati trait toata viata numai din furat si din sperturi nu ti-a placut munca niciodata scursura umana ,va numiti pocaiti dar santeti niste viermi care nu merita sa umbreasca pamantul santeti niste p.u.l.i. belite

sper sa infunzi puscaria si tu si restul care faceati trafic cu tabacioace

tuhan atat iti spun SA NE ****P.U.L.A.

24.   Nevinovat? trimis de
(10 sep 2008, 08:29:12
Zilnic se plimba cu loganul de zeci de ori intre Vicov si Brodina . In ce scop? Cat avea limita de kilometri pt patrulare pe zi? Dar pe noapte ? E nevinovat dupa moaca afisata .Au spital bun la Botosani .La tratament cu domnul !
25.   Pentru hyhyhy trimis de
(10 sep 2008, 09:52:18
needucat ce esti sa faci asa cu maicata si taicatu . bine ar fii sai aplice jandarmii ce au invatat ( adica cum sa bata ) pe spatele tau si la tot neamul tau de derbedei

25.1  RE: Pentru hyhyhy trimis de
(10 sep 2008, 13:43:49
De ce ..... needucat???? Stii tu poate cati ani de scoala am sau ce studi sau ce meserie pfffffffffffff .Ai asistat tu la vreo interventie de genul celei de mai sus ? Papagal nenorocit, tu nu ai auzit de zicala...... decat sa planga mama....... m-ai bine sa urle masa.... BRAVO JANDARMERIEI ROMANE !!!!!!!!!!!!!!!!! Va saluta cu respect un fost jandarm
26.   Ptr burebista trimis de
(10 sep 2008, 09:56:24
burebista sa-ti suga mata ..... ca ea ti-a facuto . poate ti-a si supto . tineo asa
27.   Pentru culio trimis de
(10 sep 2008, 10:10:02
tu crezi ca acolo la subsol la biserica accepta cineva sa se ascunda tigari ?

vorbesti si tuu sa nu adormi . povestea cu toporul s-a intimplat la alta locuinta . nu in cazul asta. mai studiati . vezi sa nu-ti taie tie urechile cineva . nu dori la altii nevinovatii. AUTORITATILE TOT CORUPTE SI CRIMINALE AU RAMAS. AS VREA SI EU O EXPLICATIE MAI CLARA DE LA DOMNUL PROCUROR CU PRIVIRE LA CAZUL ASTA .

28.   Pt toti derbedeii trimis de
(10 sep 2008, 11:14:54
sunt multi in lumea asta care isi vor traiul doar din munca misaleasaca,insa nu putini sunt acei sunt care stiu sa si priveasca moartea in fata ochilor sa traiestii situatii limita in viata pt siguranata cetateanului si de a face pace in lumea asta corupta de aceea multa stima pt jandarmii care au dat dovada mai mereu de promtitudine in rezolvarea multor situatii pt linistea cetateanului si ciocul mic pt toii acei care stau pe margina si au ceva mereu de comentat ceva pe urma jandarmilor cind eii nici macar nu stiu cu ce se maninca munca lor.Si mai este in proverb decit sa plinga mama mai bine plinge maicata,ce ait fi vrut sa faca jandarmul in situatia aia limita sa i dea taranul cu toporul in cap,punetiva voi in postura lor si analizatii dupa aia cu comentarii.Bafta janadarmilor si tineti o tot asa si nu lasa ti ca derbedeii sa pina stapinirea de linistea si siguranta cetateanului,face ti munca asa cum ati facut o si pina acum.
29.   Pt toti derbedeii trimis de
(10 sep 2008, 11:15:38
sunt multi in lumea asta care isi vor traiul doar din munca misaleasaca,insa nu putini sunt acei sunt care stiu sa si priveasca moartea in fata ochilor sa traiestii situatii limita in viata pt siguranata cetateanului si de a face pace in lumea asta corupta de aceea multa stima pt jandarmii care au dat dovada mai mereu de promtitudine in rezolvarea multor situatii pt linistea cetateanului si ciocul mic pt toii acei care stau pe margina si au ceva mereu de comentat ceva pe urma jandarmilor cind eii nici macar nu stiu cu ce se maninca munca lor.Si mai este in proverb decit sa plinga mama mai bine plinge maicata,ce ait fi vrut sa faca jandarmul in situatia aia limita sa i dea taranul cu toporul in cap,punetiva voi in postura lor si analizatii dupa aia cu comentarii.Bafta janadarmilor si tineti o tot asa si nu lasa ti ca derbedeii sa pina stapinirea de linistea si siguranta cetateanului,face ti munca asa cum ati facut o si pina acum.
30.   Pt toti derbedeii trimis de
(10 sep 2008, 18:42:57
Catzi dintre cei ce i injura au avut de-a face cu Jandarmii,nevinovatzi fiind?

Vad multi jandarmi pe strada dar nu am auzit de careva care sa se "apuce" de vreun cetatzean onest.Cred ca asta din Straja e primul care a "furat-o" pe nedrept;au intrat mascatii peste el in casa ,l-au scos in strada si "i-au dat-o"!:D

Or fi aceiasi care le-au scos malul la inundatzii in timp ce "civilii sinistratzi"erau la o halba de bere?????......sa va vad.....postatzi.
31.   AFLATI ADEVARUL DUPA ACEEA COMENTATI trimis de
(10 sep 2008, 19:02:31
Adevarul il stie doar persoanele de fata,dar sa intre in curtea oricarui proprietar la miezul noptii mascati ,fara sa se legitimeze,fara nici o dovada ,fara nici o reclamatie,cum ati reactiona?eu cred ca acest om la 60 de ani a avut tot dreptul sa-si apere persoana proprie si sa ceara mascatilor dovezi de actiune,eu cred ca ei daca vorbeau si spuneau scopul veniri lor in curte omul acesta nu se revolta.poti crede orice in ziua de azi,intra si da buzna o trupa de mascati,poti gindi ca vin la furat sau orice altceva fara sa se legitimeze nimeni ,e corect sau nu?
32.   SI EU LA FEL AS FI FACUT trimis de
(10 sep 2008, 20:18:01
Sa vina la mine cineva mascat ,sa primesc si bataie ,fara dovezi,in propria curte,as fi batut toti mascati in proprietatea mea,dar unde sunt pozele jandarmilor batuti de acest barbat de 60 ani,poza lui se vede ca dovada,dar a jardarmilor care se spune ca sunt batuti unde e?pacat de romani ca nu sunt ajutati de nimeni sa poti dovedi jandarmilor ca sunt animale nu ii poti considera oameni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei