Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz elucidat

A murit după ce a sărit pe o maşină, pentru a-l opri pe şofer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 22 de ani care a fost găsit mort în drum, pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, cu multiple leziuni la cap, a decedat după ce a încercat să oprească maşina celui cu care intrase într-un conflict.

Oamenii legii au intrat în alertă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la puţin timp după miezul nopţii, când au fost anunţaţi că un tânăr zace pe drumul judeţean 209 D, în comuna Mitocu Dragomirnei.

Din cercetările iniţiale s-a stabilit că victima, identificată în persoana lui Emil Ş., în vârstă de 22 de ani, din comuna Pătrăuţi, în timp ce se deplasa pe marginea drumului, a fost acroşată de un autoturism înmatriculat în străinătate, al cărui autor şi-a continuat drumul încercând să se facă nevăzut. Medicii legişti care au efectuat autopsia au venit cu semne de întrebare referitoare la această variantă, leziunile nefiind specifice unui accident rutier de acest gen.

După audierea martorilor şi a şoferului care l-a lovit, Florentin C., în vârstă de 39 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, s-a stabilit că totul a plecat de la un scandal dintre victimă şi şofer.    

„Ajungând în dreptul locuinţei victimei, şoferul a avut cu aceasta un conflict spontan, iar pentru a evita altercaţia a pus în mişcare autoturismul, timp în care Emil Ş. s-a prins cu mâinile de bara metalică montată pe cupola autoturismului, s-a dezechilibrat căzând pe partea carosabilă şi a  suferit leziuni ce au dus la deces”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şoferul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit după ce a sărit pe o maşină, pentru a-l opri pe şofer.
 Vizualizări articol: 2878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
A murit după ce a sărit pe o maşină, pentru a-l opri pe şofer2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu trimis de
( 9 sep 2008, 11:11:03
minciuni

Este din mitocul dragimirnei nu din patrauti, mai documenteazate sefule care scrii articole. Vezi ca se incearca musmalizarea cazului. astfel se va da nas tiganilor boriti care fac legea unde vor ei fara sa fie bagati la mititica si dindule o lectie . se va naste un macel intro zi din cauza autoritatilor care nu iau masuri contra neamului borit de tigani
2.   Ucidere din culpa? trimis de
( 9 sep 2008, 12:54:03
E ciudata acuzatia. Daca dobitocul s-a aruncat pe masina de buna voie cum sa fie ucidere din culpa?
3.   Vrajeala trimis de
( 9 sep 2008, 17:42:59
sunt prea multi "politisti",care isi dau cu parerea.Bine ar fi sa lase politisti si procurorii adevarati sa-si faca treaba si dupa acesta sa se lege de ei.Nu prea cred ca se incerca musamalizarea cazului,intrucat sunt implicati persoane influente cu relatii.
4.   Implicare trimis de
( 9 sep 2008, 17:56:35
Daca politistii nu rezolva cazul,sa-l aduca pe Sorin Avram ca asta le stie pe toate.Sau Maria Sa nu sta de vorba cu "militenii"
4.1  RE: Implicare trimis de
( 9 sep 2008, 22:13:05
de ce nu DAN DIACONESCU,mamaa..,c�te episoade...
5.   MInciuna trimis de
( 9 sep 2008, 19:51:09
Ceea ce s`a intamplat in acel loc a fost o crima.TIganul respectiv l`a ucis pe acest baiat de 22 de ani calcandu`l de 2 ori cu masina pe cutia toracica.Conflictul a izbucnit de la o cearta mai veche.Acest baiat a fost padurar si acum un an si jumatate a impuscat un tigan venit sa fure lemne din padure, ruda cu ucigasul. Din pacate acesta nu a uitat de nefericita intamplare si a hotarat sa se razbune. Se incearca o musamalizare pentru a-l putea scapa pe tigan de acuzatia de crima. In Romania se poate face totul cu doua conditii: sa ai bani si relatii.Din pacate acest tigan le are si va scapa cu o pedeapsa de maxim 3 4 ani.
5.1  RE: MInciuna trimis de
(10 sep 2008, 09:27:50
Ori tu esti pe langa ori articolul e pe langa. Ce cutie toracica? Mortul avea rani doar la cap!
5.2  RE: MInciuna trimis de
(10 sep 2008, 09:29:20
Cel putin asa scria in ziarul de ieri ca avea rani doar la cap si asta li s-a parut suspect politistilor.
6.   Nu e posibil trimis de
( 9 sep 2008, 20:20:43
nu este posibil asa ceva. Tiganul impreuna cu celalat individ din masina l-au urmarit pe padurar mai mult de 2 km pana in dreptul locuintei "pentru a-i cere explicatii", loc in care s-a petrecut mai degraba o crima decat o ucidere din culpa. Intentia tiganului si a celuilalt a fost clara de "admonestare" a padurarului urmarit pana la domiciliu.
7.   O parere si o poveste trimis de
( 9 sep 2008, 21:48:56
Sa zicem ca tiganul nu este vinovat,pana la intilnirea cu padurarul.Dar faptul ca l-a urmarit pina la domiciliu si s-a razbunat pe padurar in fata casei lui ,se face vinovat.Ca a parasit locul faptei inseamna ca si-a dat seama ce a facut, s-a spriat si a fugit de la locul faptei cand a vazut ca cel lovit nu se mai ridica de la pamant.Si ce vietate de pe pamant nu se zborseste la cel ce-l ataca in fata barlogului sau.puteti spune? Acum versiunea celor in fapt:Se spune ca in masina au fost trei tineri.Padurarul era cel la volan.Avea geamul coborat.La o curba, tiganii veneau din sens opus,si s-au deranjat unul pe celalalt din mersul lor.Probabil s-au injurat reciproc.Tiganul l-a spreiat pe sofer(mortul).Acesta a mai condus un pic dar apoi a lacrimat puternic si a oprit masina.La volan a trecut altul din masina.Au ajuns la domiciliul celui decedat,au deschis portile, au bagat masina .
8.   Continuarea povestei trimis de
( 9 sep 2008, 21:57:29
Tiganii s-au dotat cu obiecte de lovit si s-au intors rapid dupa cei in cauza sa se razbune.Intre timp tinerii impreuna cu padurarul au intrat agitati in casa tatalui padurarului.Decedatul nu s-a gandit ca este urmarit si s-a intors afara sa inchida portile ramase deschise de graba cu care au fost speriati probabil de tigani.Atunci s-a produs fapta de ucidere.Padurarul a fost lovit in cap cu un obiect dur.Aceasta este povestea ce s-a spus de rudele mortului la privechi.
9.   Oameni buni!! trimis de
(10 sep 2008, 08:58:29
Baiatul asta, padurarul si-a facut datoria impiedicand tiganii sa faca ce stiu ei mai bine, SA FURE. Oricare ar fi situatia e inadmisibil ca autoritatile subscriu la aplicarea legii talionului si , daca in cazuri de nimic se ambaleaza in gol, in cazul unei crime evidente ( nu se face zob cutia craniana, -am vazut mortu!!!- dintr-o cazatura chiar lovit de masina, darmite in pornire, cum se spune...) se multumesc sa mai puna un dosar la arhiva, cu alte cuvinte daca mortul a murit ce ne mai trebuie un caz cu tigani , ca tot nu reusim sa-i starpim!!??? Nu se poate, medicul a dat verdictul , leziunile craniene nu sunt din cazatura, cu masina nu a fost lovit, si totusi craniul este tandari!! Copilul asta de 22 ani avea un bebe de 4 luni si o sotie -un copil si ea! Nu subscrieti la o crima!!! Informati-va si nu lasati ca tiganii sa faca legea in tara asta!!!!
10.   Felicitari trimis de
(10 sep 2008, 09:31:40
felicitari d-le ziriast FLORIN PAIU esti tare. il ajungi pe Lazarus de la OTV. Ai macar studii de jurnalist sau te bagi in seama aiurea.
11.   SENZATIONAL !!!!! trimis de
(10 sep 2008, 09:54:46
Oameni buni, acest tigan care l-a ucis pe padurar conduce de 2 ani de zile fara permis de conducere si cu numarul masinii expirat.si face taximetrie chiar din fata politiei din Mitocul Dragomirnei.Oare de ce atata ignoranta din partea politiei?? in plus se pare ca a mai avut un accident de masaina cu ceva timp in urma si politia din Mitoc nici macar nu a raportat cazul.Nu credeti ca e clar o musamalizare???? Trgeti o concluzie!!!
12.   Prostie trimis de
(10 sep 2008, 21:48:36
Ba Virgil,daca esti asa de documentat si politistii de la Mitoc au sefi.Reclama-i! Apropo... stii ca dosarul cu mortul este la Politia Rutiera Suceava? mai documenteaza-te! Ce treaba au politistii de la Mitoc?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei