Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Patru femei rănite, după un accident provocat de un „stranier”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, Petru G, aflat la volanul unei maşini, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a patru femei, după ce nu a acordat prioritate la ieşirea pe un drum principal.

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 15.25, pe DJ 208 A, pe raza comunei Bosanci. Şoferul care a provocat accidentul lucrează peste hotare, fiind venit acasă, în concediu.

Din cercetările poliţiei rezultă că Petru G., aflat la volanul unui autoturism marca Toyota Celica, nu a acordat prioritate de trecere când a ieşit de pe drumul comunal 70, pe artera principală care străbate comuna iar Gheorghe M., în vârstă de 48 de ani, din municipiul Suceava, care conducea un autoturism Dacia 1310, aflat pe drumul judeţean, nu a mai putut evita impactul.

Din coliziune, patru femei, trei pasagere în Dacie şi una în Toyota, au fost accidentate. Viorica G., de 22 de ani, localnică, Aneta C., de 54 de ani, din Suceava, Elena C., de 37 de ani, şi Iuliana H., de 32 de ani, ambele din Udeşti, au suferit răni pentru care necesită între 4 şi 18 zile de îngrijiri medicale.

„Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru femei rănite, după un accident provocat de un „stranier”.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Patru femei rănite, după un accident provocat de un „stranier”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of trimis de
(22 aug 2008, 12:29:28
Numai sa se termine luna august sa plece cu tot cu fitele si figurile lor de mari prosti. Inapoi la sters babe la****in Italia si lasati-ne pe noi cu masinile voastre cumparate de la SH sau inchiriate ca sa va dati mari ce smecheri sunteti voi. Dar asta numai o luna... ca dupa inapoi la sclavie
1.1  RE: Of trimis de
(22 aug 2008, 14:59:10
Oricum, nu poti tu sa faci nimic, doar sa comentezi...Si pari de-a dreptul ofticat, oare cum reusesc niste sclavi sa te "rascoleasca" asa de tare?
1.2  RE: Of trimis de
(22 aug 2008, 15:37:59
Pentru ca sant unul dintre asa zisi ....stranieri ... cum ai numesti tu....sclavi.... pt ca muncesc ,ca si ei sa tin in spate unul ca tine si unul ca Paiu care stiu numai sa arunce cu noroi
1.3  RE: Of trimis de
(22 aug 2008, 15:55:35
@HYHYHY A fost o ironie la adresa lui SKYBAX. Iar pe mine, iti garantez 100%, ca nu ma tii tu in spate, si nici nimeni altcineva.
2.   Pfffffffffffffffffff trimis de
(22 aug 2008, 13:40:47
oare taticul tau nu-si putea pune un prezevativ la timp... Dobitocule ... multumita..( stranierilor...) si caselor ce ridica si a banilor ce investesc in romania.. avanseaza economia rahatului asta de tara .. asa ca nu te m-ai plange... iar daca esti asa de invidios pe masinile ...stranierilor.... la munca si cumparati una ..... handicapatule
2.1  RE: Pfffffffffffffffffff trimis de
(22 aug 2008, 20:22:03


HYHY da analfabet si redus mai esti!!! Ai copiat si tu fraza asta cu prezervativul care vad ca tot apare in ultima vreme in comentarii si te umfli in pene ca stii sa dai replici.

Si mai scuteste-ne cu afirmatii de genul " banii stranierilor, bunastarea romanilor" ca oricum n-ai nici o cunostinta in domeniu ( ma refer la cel ecomonic).
3.   Pentru tine paiule trimis de
(22 aug 2008, 13:47:27
...(...Patru femei ranite, dupa un accident provocat de un ,,stranier"....) stranier sau nu e roman , cetatean al ROMANIEI ..... DE CAND ITI PERMITI TU SA- AI NUMESTI ....STRANIERI.... CAPSUNARI .... EU TE AS DA IN JUDECATA.... AR TREBUI SA-TI CERI SCUZE
3.1  RE: Pentru tine paiule trimis de
(22 aug 2008, 14:42:32
Nu-mi sta in fire si nici in obicei sa comentez "comentarile" altora dar aici ti-as atrage atentia: Tu de ce iti permiti sa-l numesti handicapat pe redactor? Verifica ce inseamna "stranier" si pe urma refuleaza-te. In nici un caz nu a fost o jignire din partea redactorului. La "capsunari" si alte apelative poate ai dreptate, dar nu si in acest caz. Ar trebui sa-i ceri scuze redactorului.
3.2  RE: Pentru tine paiule trimis de
(22 aug 2008, 15:32:37
Primul comentariu se adreseaza sus numitului... stapler... deci in consecinta nu am de ce-i cere scuze domnului redactor.Al doilea comentariu se adreseaza domnului ... Florin Paiu deci iar nu are nimic in comun cu domnul redactor.An privinta cuvantului ...stranier.... hmmmmmmmmm da ... provine din limba italiana si are multe intelesuri ,depinde in ce context este inclus.... de aceea tin sa cred ca..... Din neatentie sau din rea vointa in titul articolului , nu este greu de inteles ce-a vrut domnul Paiu sa sublinieze folosind in ghilimele cuvantul .. stranier... de aceea va reamintesc .Majoritatea celor plecati din tara nu au plecat ca nu m-ai puteau de bine ,au fost impinsi de situatia economica din ...ROMANIA...Si datorita, in mare parte lor ,situatia economica a...ROMANIEI....se redreseaza .De acea cred ca merita un pic de respect pt cea ce fac . Si nu sa fie injositi cu apelative..... capsunari....stranieri si altele..
3.3  RE: Pentru tine paiule trimis de
(22 aug 2008, 18:45:41
Am sa-i respect asa cum respecta ei limba romana...Rusine voua celor care nu stiti sa scrieti corect romaneste!
3.4  RE: Pentru tine paiule trimis de
(22 aug 2008, 20:25:01


Concediu de rahat ai HYYYY, vad ca stai 24 din 24 in fata calculatorului si scrii comentarii de 2 lei. Du-te si te plimba, viziteaza-ti tara de bastina, descopera locuri noi si oameni noi, nu te mai ofusca cu Paiu si articolele lui.

Concediu placut!
4.   Eroare trimis de
(23 aug 2008, 00:49:55
nu pot trimite mesaje
5.   Propunere trimis de
(23 aug 2008, 11:14:11
Propun ca noi cei ramasi acasa la venirea stranierilor sa umblam in genunchi cu capul in jos, sa le ridicam osanale. Apoi sa ne ridicam si sa le tragem un sut in cur.

Nu tuturor ci numai acelor care nu mai incap de fite.

Pe ceilalti sa ii privim ca pe niste oameni normali care au avut curaj sa plece din tara asta pentru a cistiga un ban prin munca cinstita.

la cei care spun ca muncesc sa ne tina pe noi cei din romania le spun sa mearga pe strada si sa dea cite 100 euro fiecarui trecator si apoi sa vorbeasca. Munciti ca sa va tineti loazele pe care le-ati lasat in romania, loaze care apoi ne vor nenoroci.Analfabeti trecuti cu banii taticului, cu posturi caldute , tot pe banii taticului.Dar va veni si ziua cind nu ve-ti mai putea si atunci o sa aiba grija loazele de voiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Pentru ceilalti care mai au bun simt tot respectul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei