Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atitudine

Flutur cere verificarea lucrărilor de modernizare a DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că va solicita Companiei de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, precum şi Inspectoratului în Construcţii să verifice calitatea lucrărilor de modernizare a Drumului Naţional 17 Suceava – Vatra Dornei, dar şi costurile de până acum, aferente acestei investiţii.

Flutur a precizat că din informaţiile pe care le deţine, numai pentru lucrările de pe tronsonul Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc costurile investiţiei au crescut cu peste 25 de milioane de euro.

„Temerea mea este că această întârziere cu peste 18 luni a execuţiei lucrărilor înseamnă costuri în plus. Nu este în regulă acest lucru şi trebuie ca instituţiile abilitate ale statului să verifice aceste aspecte”, a subliniat Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că Inspectoratul în Construcţie, dar şi Drumurile Naţionale ar trebui să verifice calitatea lucrărilor executate pe tot tronsonul modernizat, în special în zonele unde au fost realizate ziduri de protecţie a drumului.

 

Probleme pe Mestecăniş şi în Sadova

El a arătat că verificările ar trebui să se facă, de urgenţă, la zidurile de protecţie ridicate pe porţiunea de drum naţional care traversează pasul Mestecăniş şi comuna Sadova.

„În primele zile ale mandatului meu am avut o întâlnire, pe care eu am iniţiat-o, cu firmele care execută lucrările, Prefectura, consultanţii şi reprezentanţii Companiei de Drumuri, pentru a dinamiza activitatea. Din păcate, constat că lucrurile nu merg bine nici acum, iar judeţul Suceava are de pierdut”, a declarat Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că soluţia pentru rezolvarea problemelor apărute la modernizarea DN 17 sunt la dispoziţia Ministerului Transporturilor, care ar trebui să trimită specialişti pentru a verifica situaţia din judeţul Suceava.

„Nu putem să lăsăm acest drum să se facă aşa, în sistem pauşal. Şi mă fac purtătorul de cuvânt al tuturor celor care sunt nemulţumiţi de modul în care arată acest drum şi de faptul că trebuie să piardă foarte mult timp în blocajele care apar pe această rută”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere verificarea lucrărilor de modernizare a DN 17.
 Vizualizări articol: 1854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur cere verificarea lucrărilor de modernizare a DN 175.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara cuvinte trimis de
(15 aug 2008, 11:25:23
Hotie,de ani de zile aceasi poveste ..bala..bala,fara cuvinte.
2.   , trimis de
(15 aug 2008, 12:51:19
bla bla ai dreptate dar asta macar incearca dar altii nici macar nu sa gandesc
3.   Tara de KKK! Ca si conducatorii!... trimis de
(15 aug 2008, 14:41:17
O sa va puneti miinile la cap cind veti afla spagarii si ce batjocura de lucrare este acolo. Se stie, ca la rom�ni:,, sa tina de azi pe miine, incolo, nu ma intereseaza!... Piina acum cine trebuia sa urmareasca proiectul si cum se lucreaza!?
4.   Vrajeala electorala trimis de
(15 aug 2008, 16:22:13
in toata tara lucrari de asemenea avengura se dau doar politic , vezi cu ce partid e sc cf de la iasi si iti dai seama ca evrajeala electorala.nu au cum sa se lege de ei ptr. ca de la asemenea lucrari se fac rost de banuti ptr. partide politice
5.   Iata,ce vrea de fapt sa zica: trimis de
(15 aug 2008, 16:50:23
" Bai baietzi...Au trecut deja 2 luni de la preluarea puterii in judet, si voi...nimic.

Daca nu sariti la cap bine, eu ma supar...si va fac de cacao prin ziare,va trimit controale pe cap, va dau in judecata,si va fac alte probleme.Hai ca sunt sigur ca o suta de mii de euro acolo...nu e asa un mare efort pt voi..."- zise incoruptibilul si corectul judetului.
6.   Si pulbere in ograda trimis de
(15 aug 2008, 20:41:22
Cei care nu au prins spaga se agita zilele astea prin presa, sa ii bage cineva in seama. S-au cheltuit bani in campanie. Hai ca o rezolvati voi cu drumul ala, si va apucati si de altele. Bafta la spaga, ca de sanctiuni pentru firmele contractante de lucrari, nu am prea auzit. Lasa ma, ca iti da si tie,nu te mai agita ca gaina aviara pe oua.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei