Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din studio de la OTV

Clarvăzătoarea Ildiko, femeia care susţine că vede prin oameni, se mută la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

După ce-a apărut în zeci de emisiuni la OTV, precum şi la alte posturi de televiziune, arătându-le tuturor cum poate ea să citească cuvinte cu capul înfăşurat în prosoape, fără să vadă absolut nimic, clarvăzătoarea Ildiko a anunţat, ieri, că se mută la Suceava.

 

La 12 ani, citea şi scria pe întuneric

Ildiko Balmuş, în vârstă de 40 de ani, originară din Sfântu Gheorghe, a venit de o săptămână în judeţul Suceava, la socrii ei, care locuiesc în cartierul Voroneţ al oraşului Gura Humorului.

Clarvăzătoarea a ajuns, ieri, şi în redacţia „Monitorului de Suceava”, anunţând că se va muta din Capitală la Voroneţ, fiind îndrăgostită de meleagurile noastre, precum şi de suceveni.

„Nu sunt răi la suflet şi sunt oameni credincioşi, nu ca bucureştenii, care sunt foarte perverşi”, mărturiseşte Ildiko, precizând că în luarea acestei decizii a contat mult şi faptul că soţul ei este sucevean.

Femeia povesteşte că şi-a descoperit puterile la vârsta de 12 ani, atunci când părinţii ei au observat că poate citi pe întuneric.

„S-a luat curentul, dar eu îmi făceam în continuare temele. Scriam, citeam... Săracii s-au speriat când au văzut. Eu nu mi-am dat seama, credeam că toţi văd exact ca mine”, mărturiseşte clarvăzătoarea.

 

„Văd de ce boli suferă şi îi tratez prin mesaj energetic”

Tot în copilărie, spune Ildiko Balmuş, a început să vadă de ce afecţiuni suferă vecinii ei.

„Veneau vecinii să vadă cum pot citi pe întuneric şi am început să-mi dau seama că unul are ulcer, că altul are o tumoră pe creier... Acum fac consultaţii pe spate, pe coloană, atingi cu vârful degetelor şi văd organele interne în culori. Văd de ce boli suferă şi îi tratez prin mesaj energetic. Am avut rezultate la hernie de disc, tumori la copii pe creier, probleme cu vederea, la ulcer, intestinul gros, la circulaţie, sunt multe boli la care am avut rezultate....Am lucrat foarte mult şi cu medicii”, explică Ildiko, precizând că sunt şi afecţiuni pe care nu le poate trata (cancer, diabet, boli cronice).

 

„Dumnezeu ştie ce am în mine”

Ildiko Balmuş povesteşte că la vârsta de 13 de ani a ajuns să colaboreze şi cu Miliţia din Covasna, după ce le-a spus unor vecini că fata lor a fost omorâtă în apartamentul în care locuia alături de soţul ei, cu nu mai puţin de 36 de lovituri de cuţit. Criminalul era chiar soţul victimei, acesta spânzurându-se în aceeaşi cameră, după ce a omorât-o pe femeie.

Deşi pe moment au crezut-o nebună, puţin mai târziu, îşi aminteşte clarvăzătoarea, totul s-a adeverit.

„Nu am făcut altceva decât să spun ce am văzut în faţa ochilor. M-am speriat îngrozitor când am aflat că e adevărat... greu mi-am revenit. Apoi, cu timpul au început să-mi apară şi alte viziuni”, continuă Ildiko, precizând că miliţienii îi cereau să-şi folosească puterile paranormale, pentru a prinde infractori.

„Dumnezeu ştie ce am în mine”, îşi face cruce clarvăzătoarea.

 

Vrea să rezolve şi crimele cu autori necunoscuţi de la Suceava 

Spune că acum, dacă tot se va muta la Suceava, poate să-i ajute pe poliţiştii şi pe procurorii din judeţ, dacă bineînţeles aceştia îi vor cere sprijinul, în identificarea autorilor unor crime, violuri sau alte fapte abominabile, rămase cu autori necunoscuţi. „Numai să nu fie implicată mafia”, precizează imediat, adăugând că are cinci copii de crescut, dintre care cel mai mic este în vârstă de şapte ani.

„I-am ajutat pe mulţi să rezolve cazuri grele. Trebuie să mă ducă doar la locul faptei şi eu miros... ca un câine lup. Îmi apare aşa ca un film în faţa ochilor şi îmi dau seama ce s-a întâmplat”, explică Ildiko. 

 

Demonstraţie în redacţia Monitorul

Clarvăzătoarea Ildiko a ţinut morţiş să ne facă o demonstraţie a puterilor ei paranormale, acest lucru petrecându-se chiar în redacţia ziarului nostru.

Experimentul era următorul: femeia îşi înfăşura capul în mai multe prosoape, iar un redactor urma să scrie pe o coală albă un cuvânt, oricare, cu litere mari. Apoi, „femeia cu prosoapele” se concentra şi spunea care este cuvântul scris pe acea foaie.    

Mai întâi ne-a explicat ce se va întâmpla cu ea în timpul demonstraţiei: „Eu ies din corp prin concentrare. Trebuie să fie întuneric, beznă totală, că dacă intră o rază de lumină, eu pot să mor, pot să rămân afară şi să nu mă mai întorc...”.

După ce şi-a acoperit total capul cu mai multe prosoape, Ildiko i-a cerut redactorului care urma să o pună la încercare să iasă din redacţie, să scrie un cuvânt şi să se întoarcă înapoi cu biletul.

Câteva sunete sacadate – unii s-au abţinut cu greu să nu pufnească în râs – a fost semnalul că intrase în transă. După câteva secunde de concentrare, Ildiko Balmuş a rostit exact cuvântul scris pe bileţelul cu pricina: „salată”.

Nu a plecat din redacţie înainte de a ne asigura că poate să facă şi o demonstraţie de telechinezie şi să mute obiecte de până în 25 de kilograme. „Numai că trebuie antrenament special înainte... o săptămână. Dar, dacă tot o să mă mut aici, o să ne mai vedem”, ne asigură la plecare clarvăzătoarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clarvăzătoarea Ildiko, femeia care susţine că vede prin oameni, se mută la Suceava.
 Vizualizări articol: 2808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Clarvăzătoarea Ildiko, femeia care susţine că vede prin oameni, se mută la Suceava4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pai ce sa faca in SV ? trimis de
(15 aug 2008, 11:13:21
mai bine s-ar duce in pustie sa stea cu dracii ei acolo, nu sa prosteasca lumea. sper ca aici sa nu gaseasca creduli. te poti inchina Sf. Ioan cel nou de la Suceava, iar apoi sa dansezi hora dracilor ?

1.1  RE: Pai ce sa faca in SV ? trimis de
(15 aug 2008, 20:22:20
ILdiko,poti sa-mi spui cat par cret am in zona facaletului?Chiar sunt curios daca nimeresti din prima.Dute dreakului de panarama!Chiar crezi ca ai gasit naivi la Suceava?
2.   . trimis de
(15 aug 2008, 11:13:49
comentariul meu e ca toate astea "clarvederi" sunt baliverne

nu esixta extrasensi, numai excroci care au inteles ca pot castiga bani multi din prostia omeneasca

daca ar exista un singur clarvazator, unul singur pe planeta Pamant, atunci toate problemele omenirii s-ar rezolva intr-o clipita!
2.1  RE: . trimis de
(15 aug 2008, 17:28:04
Corect spus. Stiu si smecheriile astea niste sabloane si le ia achii fraierilor.S-a gandit bine tiganca. Sa vezi ce tepe le va trage credulilor de suceveni.
3.   CE SA CAUTE IN SUCEAVA ,LA FRAIERI CA DAU BANI !!! trimis de
(15 aug 2008, 11:31:08
CE SA CAUTE,AICI E RAIUL TUTUROR BANDITILOR,NIMENI NU-I STANJENESTE.
4.   Tema trimis de
(15 aug 2008, 11:31:09
S-o gaseasca si pe Elodia, apoi mai vedem...
5.   Oare ce conditie morala are ? trimis de
(15 aug 2008, 11:37:46
mai bine ne-am interesa de conditia ei morala, nu cred ca Dumnezeu ar nedreptatii sfintii, sfinti ce s-au jertfit pt credinta si care au ajuns sa faca miracole. mai bine i-am face moliftele Sf. Vasile cel Mare, sa vezi ce se alege de harul ei dracesc.
6.   PE ELODIA DE CE NU A PUTUT-O GASI??? trimis de
(15 aug 2008, 11:59:49
A FOST INVITATA DE N ORI LA DD IN DIRECT
6.1  RE: PE ELODIA DE CE NU A PUTUT-O GASI??? trimis de
(15 aug 2008, 12:04:17
i-a plimbat pe reporteri peste tot dar degeaba...ea presupune...
6.2  RE: PE ELODIA DE CE NU A PUTUT-O GASI??? trimis de
(15 aug 2008, 12:06:00
va fi meritul ei dupa ce o vor gasi autoritatile
6.3  RE: PE ELODIA DE CE NU A PUTUT-O GASI??? trimis de
(15 aug 2008, 14:04:00
ELODIA...MAI ERA UNA TOT CAREISI DADEA CU PAREREA DE ELODIA,ALEXANDRA BADEA,CARE ZICEA CA VA FI GASITA IN3SAPTAMANI.TIMPUL TRECEA,ELODIA NU APAREA IAR A.BADEA NICI NU MAI RASPUNDEA LA TEL.SI REFUZA EMISIUNILE LUI DD.POATE CITESTE PE INTUNERIC ACEST FENOMEN ILDIKO,DAR DE AICI PANA A PUNE UN DIAGNOSTIC OAMENILOR E CALE LUNGA.CUM POATE SPUNE ACEASTA FEMEIE CA BUCURESTENII SUNT OAMENI RAI SI PERVERSI??PT.CA NU CRED IN EA???BINE CA BUCOVINENII SUNT CREDINCIOSI(ASA CUM ZICE EA)SI E SEMN CA VOR CREDE IN EA,DE ASTA SE MUTA LA SUCEAVA.CUM A AJUNS ACEST ZIAR SA INTRE IN POSESIA ACESTEI INFORMATII???CARE PE CARE A CAUTAT,EA PE VOI SAU VOI PE EA(SI IN CAZUL ASTA DE UNDE STIATI???NU ERA MAI SIMPLU CA ILDIKO SA APELEZE LA MICA, MAREA PUBLICITATE UNDE AVEA OCAZIA SA-SI ETALEZE TOATE CALITATILE EI,SI SA SPUNA CATE CAZURI DIFICILE A REZOLVAT???CARE ESTE TOTUSI SCOPUL ACESTUI ARTICOL..DACA IL POT NUMI ARTICOL???
7.   Nu-i mai merge.... trimis de
(15 aug 2008, 12:04:15
Nu-i mai merge acolo la capitala vine aici sa mai gaseasca fraieresteni. Cine puii mei o baga pe asta in seama. Bah? Si voi mare ziar dedicati ditamai articolul escroacei! Foarte interesant!
8.   Interesant trimis de
(15 aug 2008, 12:26:10
datii foc!!!!astea sunt degeaba!!!(aaa schimbati metoda k e clarvazatoare si simte!!!!)stiti de ce nu a gasito pe elodia k poate e si ea clarvazatore!!!sau astea sunt clar ca varza!!
9.   Cautatoarea de naivi trimis de
(15 aug 2008, 12:31:06
stati linistiti pt ca prostimea da navala...mai vb
10.   Anormala!!!! trimis de
(15 aug 2008, 12:43:33
Nu pot crede in asa cava,este cusut cu ata alba.Prosteste fraierii,le nimereste...cu toate.Chiar!!!de ce nu o gaseste pe Elodia sau de ce nu gaseste copii disparuti?prostii de adormit prostii.....
11.   E adevarat trimis de
(15 aug 2008, 13:51:28
eu am fost la ea si mi-a spus numerele la loto si am castigat premiul cel mare,iar acum stau pe plaja in tenerife cu 10 blonde langa mine care imi fac masaj si danseaza din buric. deci voi,fraierilor care nu o credeti pe tanti ildiko,mergeti la ea,dati-i toti banii sa va spuna cum sa ajungeti bogati si fericiti ca mine !
11.1  RE: E adevarat trimis de
(15 aug 2008, 14:28:51
Mai domnule SINUS...Ai cumva domeciliul pe la Socim sau sub pasarela ? Sau Haleea Dumbravii ?

Garantez 100% ca vei gasi ,�n special,PROASTE pentru sponsorizarea vacantei de vara.
11.2  RE: E adevarat trimis de
(15 aug 2008, 14:36:48
m� si tu crezi ca cineva e prost:):) m� dar tare tembel la cap mai esti daca il mai ai capul cela?cine o sa te creada m�?HA HA HA HA HA
12.   LA NOI.. trimis de
(15 aug 2008, 14:05:59
LA NOI NU E MUUULTI PROSTI ?
13.   NO trimis de
(15 aug 2008, 14:22:53
Suceveni,urmeaza sa candideze la URMATOARELE..alegeri din toamna....Habar nu aveti....Ptiu Doamne....
14.   O INTREBARE... trimis de
(15 aug 2008, 14:27:55
BAI,PROSTILOR,CAND AVETI DE GAND SA VA INTELEPTITI CA SA NU VA MAI PROSTEASCA NISTE ANALFABETE SI SA VA UMFLE LOVELELE ?
15.   PUTERI DEMONICE trimis de
(15 aug 2008, 14:47:05
TOT CE SPUNE EA POATE FI ADEVARAT. PROBLEMA ESTE CA LUCREASA CU SATAN COT LA COT SI NU ARE NIMIC COMUN CU UN OM OBISNUIT

PENTRU A VA CONVINGE IONCERCATI SA VEDETI IN TIMP REZULTATELE EXTRAORDINARE PE CARE LE FACE. TOTI ACEI OAMENI CARE AU FOST SAU VOR FI VINDECATI DE EA VOR SFARSI TRAGIG. LOCUL ACESTOR SPECII NU ESTE PE PAMANT ESTE IN IAD ALATURI DE TATAL LOR SATAN
15.1  RE: PUTERI DEMONICE trimis de
(15 aug 2008, 15:28:08
Te rog,frumos,SPUNE-mi si mie unde lucreaza SATAN;�s interesat !
15.2  RE: PUTERI DEMONICE trimis de
(15 aug 2008, 16:05:13
nu e adevarat, scieti numai baliverne. eu satan doresc sa ma disociez de aceasta persoana.
16.   Adevarat ca sunt si ...duhuri bune , dar.... trimis de
(15 aug 2008, 15:19:58
dar un duh ....BUN nu ia ...rasplata pentru ceea ce-a facu in afara de ceea ce poate....manca !!

stiu ca....citesti aceste...randuri si afla ca....rasplata ti-ai.....primit-o pe...pamant.

dovad la ceea ce sustin e ca nu poti....vindeca acele...boli ,care ar trebui sa stii ce....inseamna !!

dar cuasta...menire ai venit in acest....veac .

deci.....indeplineste-o !!
16.1  RE: Adevarat ca sunt si ...duhuri bune , dar.... trimis de
(15 aug 2008, 22:05:34
Temido, ai aparut? Credeam ca am scapat de tine. BOAAAH, nu mai pot citi comentariile de sila cind vad ca scrii cu mii de puncte, spinzuri frazele si cuvintele de parca gindesti in salturi. De fapt asta faci. IH, mi-e sila!!! Serios, nu ai nici o logica, esti total anagramata si analfabeta.
16.2  RE: Adevarat ca sunt si ...duhuri bune , dar.... trimis de
(15 aug 2008, 22:27:30
io cred,ca redactorii au scris pe bilet TEMIDA iar extraterestra aia a citit SALATA . e tot unahappy
16.3  RE: Adevarat ca sunt si ...duhuri bune , dar.... trimis de
(15 aug 2008, 23:27:54
pt . ADA :

desi vorbesc pe.....anteles , tu nu ma poti..... 'tzelege !!!!

si stii din care cauza ?

ca nu ai cu.....ce !!!

esti.....cuprinsa de.....INTUNECIMI !!

ps. cat despre SINUS : asta bate....campii !!
16.4  RE: Adevarat ca sunt si ...duhuri bune , dar.... trimis de
(16 aug 2008, 10:36:07
invata sa scrii,temido.du-te la gradinita k scoala e prea mult ptr. tinehappy
17.   James Randi trimis de
(15 aug 2008, 16:12:00
James Randi(wwwpunctrandipunctorg) ofera un premiu de 1 milion de dolari pentru orice persoana care poate demonstra in conditii controlate(convenite de comun acord intre el si persoana care pretinde aceste puteri). Pe langa asta ar mai fi un premiu Nobel pentru fizica(tot 1milUSD).

Premiul lui Randi exista de vreo 40 de ani si pana acum nimeni nu l-a castigat. Ii sugerez persoanei in cauza sa incerce pana atunci, presupunerea implicita e ca nu are asemenea abilitati, la urma urmei daca atatia iluzionisti pot face toate aceste lucruri si multe altele fara puteri paranormale, de ce ar trebui sa credem ca Ildiko are asemenea puteri pana nu demonstreaza dincolo de orice indoiala ca le are. EXTRAORDINARY CLAIM REQUIRE EXTRAORDINARY EVIDENCE.

Pe langa cele 2 milioane de dolari ar mai fi si recunoasterea internationala plus ca eu si o gramada de alti sceptici nu am mai putea spune:"Draga Ildiko, MANANCI ****."
18.   . trimis de
(15 aug 2008, 16:59:56
moldovenii sunt oameni creduli si naivi, mai ales bucovinenii(printre care ma numar si eu si-i iubesc). nu stiu de ce in zona de munte locuitorilor le plac basmele si le iau drept realitate. macar ca este un proverb: Muntele naste oameni, iar campia - bostani.

cei cu acces la internet se inteleptesc repedehappy dar nu uitati ca poporul sta prin sate si catune unde nu-i nici macar curent electric - cum vine cineva cu vraja - cum dau totul sa scape... f trist! daca ar exista vraji - jumatate din populatia globului ar fi moarta.
19.   Aaaaaaaaaaaa trimis de
(15 aug 2008, 17:35:29
Loooooollllllllll..poate o angajeaza flutur consiliera pe probleme socio-umane.....ca si asa are nevoie de o minune sa gaseasca bani pt salariile angajatilor CJ!!!!
19.1  RE: Aaaaaaaaaaaa trimis de
(15 aug 2008, 19:32:47
Nu are sanse;candideaza la PRESEDENTIE ! s�c-ptr. noi
20.   O panarama trimis de
(15 aug 2008, 20:27:23
ILdiko a venit in judet?Cred ca ii plac biberoanele masculilor.In sudul tarii "miticii" i-au umplut gura cu lapte batut.
21.   Si mie mi-a ghicit! trimis de
(15 aug 2008, 23:57:52
acuma sunt in "heaven"si nu va pot spune ce bine ma simt..de altfel nu ma mai doare nimica...adica ca doare intr-un loc da nu pot spune unde!ii doresc sa ajunag primarita ..sa ghiceasca viitorul sucevei!
22.   Idee : trimis de
(16 aug 2008, 00:10:01
hai s-o legam la ochi, sa-i dam o m-u-i-e, de fapt mai multe numere orale, iar ea sa ghiceasca ordinea.
23.   Deosebit articol trimis de
(16 aug 2008, 00:57:02
Bravo sergiulica !!! Nu stiam de ce nu pot dormi noaptea. Acum pentru faptul ca ne-ai anuntat prin acest minunat articol despra venirea...cum o fi chemand-o...voi dormi ca busteanul. Ia-te de mana cu d-ra turcu si candidati impreuna pentru marle PREMIU PULITZER. Deosebit articol !!! Crezi ca vei mai reusi vreodata in viata sa scrii un articol macar la fel de bun daca nu si mai bun ca acesta ? Pe cand baia de multime si sedinta de autografe ???
24.   Ne-am procopsit! trimis de
(16 aug 2008, 09:29:23
Sa vedeti de acum turism in judet si in Gura Humorului, cred ca foarte repede trebuie construite hoteluri de 7 stele, pentru a-i gazdui si cale navigabila, pentru a-i aduce cu vaporul!!!Gaina naste pui vii, nu-i asa?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei