Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tupeu

Şacalii imobiliari îşi înfig ghearele în Parcul Şipote

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcela din Parcul Şipote, pe care o firmă din Dumbrăveni vrea să construiască două blocuri, este a statului, afirmă Direcţia Silvică Suceava.

Directorul tehnic al instituţiei, Mihai Miheţiu, ne-a declarat, ieri, că a aflat cu stupefacţie că în parcul care aparţine Direcţiei Silvice nu numai că există şi alţi proprietari, dar şi că aici urmează a se construi blocuri de locuinţe.

„Sunt o serie de cetăţeni care au suprafeţe de teren în parcul Şipote, după vânzări la a doua, a treia mână. Oamenii spun că sunt de bună credinţă, au prezentat documente. A fost şocant să văd că sunt şi intabulaţi, în condiţiile în care la punerea în posesie trebuia să fie chemat şi un reprezentant al nostru. Acum văd că se intenţionează să se facă acolo tot felul de clădiri”, a afirmat directorul Miheţiu.

Conform acestuia, documentele silvice, amenajamentele silvice şi hărţile arată că proprietar este statul român, deşi se vehiculează că ar fi existat cândva un schimb de teren cu fosta fabrică de sticlă.

Tot în baza unui astfel de transfer ar fi ajuns şi omul de afaceri Corneliu Petreanu, supranumit pe vremuri „regele sticlei”, cu casă şi grădină la Şipote.

„Cu Petreanu suntem în proces de ani de zile, noi considerăm că este vorba despre o infracţiune silvică, a intrat peste noi. Acum avem persoane fizice proprietari. Putem proba cu documente că terenul este al statului, prin Romsilva şi Direcţia Silvică şi suntem dispuşi să apărăm interesul statului. Suntem în faţa unei probleme grave de legalitate şi trebuie să ne apărăm”, a precizat Mihai Miheţiu.

Directorul tehnic a mai spus că vrea să vadă procesele verbale de punere în posesie cu terenul de la Şipote, numai că acestea ar trebui să fie la primii proprietari şi este destul de dificil să se mai dea de urma lor.

 

Azi, la APM, acordul de mediu pentru PUZ „Cartier rezidenţial Şipote”

Direcţia Silvică s-a autosesizat în această problemă, după ce Agenţia pentru Protecţia Mediului i-a transmis o invitaţie de a participa la şedinţa unui comitet special constituit care trebuie să analizeze emiterea acordului de mediu pentru Planul Urbanistic Zonal al „cartierului rezidenţial Şipote”, în zona delimitată de străzile Grădinilor, Mirăuţi, Luca Arbore şi Ştefăniţă Vodă.

Şedinţa comitetului are loc astăzi, la APM. Au mai fost invitaţi reprezentanţi ai Prefecturii Suceava, Consiliului Judeţean, Primăriei, Gărzii de Mediu, SGA, ISU, Oficiului de Cadastru, a două ONG-uri specializate pe protecţia mediului, al firmei care a întocmit PUZ-ul, Adim Proiect SRL şi, bineînţeles, proprietarul care vrea să facă blocuri, Ştefan Huţanu.

Din punctul de vedere al APM, instituţia doar va consfinţi decizia proprietarului terenului, dacă zona în care se vor construi blocurile este spaţiu verde sau nu. Conform legii, în cazul terenurilor cu proprietari persoane fizice, cel care deţine spaţiul decide dacă este sau nu zonă verde.

 

Două blocuri în situl arheologic „oraş medieval Suceava”

Documentaţia depusă la Primăria Suceava de cel care vrea să construiască pe 2.200 mp „ansamblul rezidenţial Şipote”, ajuns acum în faza de acord de mediu pentru PUZ, arată că Ştefan Huţanu vrea să construiască sub Cetatea de Scaun a Sucevei, în situl arheologic „oraş medieval Suceava”, două blocuri.

Iniţial a vrut să le facă de şase etaje, dar, de la Oficiul Monumentelor Istorice din cadrul Ministerului Culturii, a primit aprobare doar pentru patru, cu obligaţia constructorului de a obţine descărcarea de sarcină arheologică la săpături. De asemenea, sugestia neoficială a responsabililor din Ministerul Culturii a fost ca blocurile să nu arate a blocuri, ci a hoteluri.

 

Cu sprijinul autorităţilor, betoanele au făcut primul pas în Parcul Şipote

Terenul pe care se vor construi blocurile au intrat în cascada proprietarilor în 2004, când în aceeaşi zi, 5 iulie, au primit titluri de proprietate Rodica Vrînceanu-Dascălu, pentru 1.300 mp şi Maria Cecu, după Cecu Nicolae, 900 mp.

În noiembrie 2004, Rodica Dascălu şi-a vândut parcela pe care a primit-o în una din cele mai frumoase zone din municipiul Suceava cu 20 de milioane de lei vechi, adică 550 de euro. Maria Cecu i-a urmat exemplul, cu 80 de milioane de lei vechi, adică 2.200 de euro. Actele oficiale au fost făcute în 2005.

Vânzarea ambelor parcele s-a făcut către Ionel Ruxandari, care, la rândul lui, a vândut, în aprilie 2007, firmei Professione Casa SRL Dumbrăveni, cu un preţ în acte de 190.000 de euro.

Parcela pentru „ansamblul rezidenţial” s-a format prin divizări şi comasări succesive de terenuri care au aparţinut atât unor persoane fizice, cât şi oraşului, comunei urbane Suceava. De exemplu, în 1933 printre proprietari se aflau Eva Schmitt, Maria a Otto Bilinschi, Iacob Kauski, iar în 1968 familia Scobeniuc.

 

Cum s-au mişcat lucrurile

În ultimii ani, cei care au pus ochii pe „plămânul verde” al oraşului n-au stat degeaba. Au mişcat lucrurile şi anul trecut Primăria Suceava a eliberat certificatul de urbanism, Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a înaintat un memoriu favorabil către Ministerul Culturii, care a avizat ridicarea construcţiilor cu trei etaje şi mansardă în parc, avizele de la utilităţi – gaz metan, energie electrică, telefonie, apă canal - sunt, iar PUZ-ul urmează a fi avizat, foarte probabil, azi.

Reprezentantul firmei din Dumbrăveni, Ştefan Huţanu, ne-a precizat că sunt mai multe persoane care doresc să construiască în Parcul Şipote şi că firmei lui nu îi aparţin decât 600 de mp.

Întrebat cu câte sute de mii de euro a cumpărat terenul, investitorul imobiliar a răspuns că aceasta este o informaţie confidenţială, pe care nu o poate dezvălui fără acordul partenerilor cu care intenţionează să construiască blocuri la Şipote.

Ştefan Huţanu este din Frumoasa - Moara, iar ca afacere are o benzinărie la intrarea în Dumbrăveni. De câţiva ani lucrează în Italia, unde se pare că este asociat cu un italian la o firmă de construcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şacalii imobiliari îşi înfig ghearele în Parcul Şipote.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Şacalii imobiliari îşi înfig ghearele în Parcul Şipote3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traiasca lungu - trageia-s falca trimis de
(15 aug 2008, 11:08:21
....si flutur, 2 rechini care umbla dupa tunuri.

ia-ti votat, suportati-i .

curios faptul ca lungu cu o zi inainte de alegeri era pronosticat cu aprox 30-35% , iar a 2-a zi a dat lovitura cu peste 70% la alegeri. curat-murdar.

fluture, cum e aia filmata "dam bani si aici..." ???

1.1  RE: Traiasca lungu - trageia-s falca trimis de
(15 aug 2008, 14:13:20
Asa este . Aveti mare dreptate. Am inteles ca s- furat de nu sa mai putut la voturi.
1.2  RE: Traiasca lungu - trageia-s falca trimis de
(15 aug 2008, 20:13:57
Ptr "d-nii" NKLNKL si "DNA":dupa "analizele" voastre,puteti sa detaliati care este legatura intre aceste terenuri si D-nii Flutur respectiv Lungu?Rezultatele pertinente,cele care se pot demonstra cu dovezi,le puteti da publicitatii,intrucat cred ca le detineti daca va permiteti sa "atacati" acesti oameni.Puteti sa dati public,ce institut de sondare a opiniei publice arata acel pronostic de 35%?Haideti sa nu mai vorbim despre "cele auzite pe la colturi" si sa vorbim de fapte reale ce pot fi demonstrate.Inteleg sa critic si sa-mi "dau" cu parerea despre o afacere sau o evaziune,dovedita de organele abilitate,nu sa acuz pe cineva ptr ca am auzit ca s-a facut,s-a furat,etc.O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
1.3  RE: Traiasca lungu - trageia-s falca trimis de
(15 aug 2008, 20:29:44
in ceea ce priveste zvonistica ai dreptate.

in ceea ce priveste mizeria ramasa dupa cei alesi au ei dreptate.

in rest, sper sa auzim numai de bine
1.4  RE: Traiasca lungu - trageia-s falca trimis de
(15 aug 2008, 23:44:39
auzi nenea EVALUATOR, ce scrie in primul post e realitate 100%.

tu credeai ca basescu avea sa lase judetu' "lu' nevasta-sa" pe mana altor trepadusi ?

pai muntii nostri aur poarta; ba flutur, ti-ai cumparat drujba noua ?

2.   Asd trimis de
(15 aug 2008, 11:22:01
cum draq sa faci ansamblu rezidential in sungurul petic verde din Suceava? De ce draq nu fac un loc de atractie turistica, parc de distractie? Si din asta se poate face bani, nu trebuie neaparat sa faci betoane pentru a face bani. Cei care dau autorizatie de constructie va trebui sa dea socoteala cetatenilor?

Chiar nu va este mila de singurul spatiu verde din Suceava?

Chiar vreti ca Suceava sa arate ca un rahat de comuna comunista ridicata din blocuri de placi?
2.1  RE: Asd trimis de
(15 aug 2008, 14:05:31
dute m� la plimb.viata merge inainte:):)chiar de unii vor sau nu sunt alte timpuri.

2.2  RE: Asd trimis de
(15 aug 2008, 15:59:03
si sa merg inainte in betoane? k sa merg in parc sa iau vreo 2 autobuze si un maxi? bine mai... inainte acolo sa mergi tu
3.   SA SE FACA MANIFESTATII IN ORas impotriva acestor trimis de
(15 aug 2008, 11:26:58
Nu trebuie sa mai stam pasivi la aceste nelegiuiri,suntem luati de prosti.Era singurul loc mai frumos din oras.De ce nu se i-au masuri,nu mai trebuie invhisi ochii.dE CE ???CHIAR ASA?????
3.1  RE: SA SE FACA MANIFESTATII IN ORas impotriva acestor trimis de
(15 aug 2008, 17:02:43
Mana pe bata si sa-i altoim , caci aceste animale nu inteleg de cuvant.
4.   DE CE NU S-A FACUT UN SPATIU DE JOACA PT.COPII??? trimis de
(15 aug 2008, 11:29:09
SE CEARTA PARINTII LA UNIV.CARE S-A DAT 5 MINUTE MAI MULT PE SCRINCIOB.MAI MARE RUSINEA.SINGURUL PARC DIN ORAS UNDE VIN TOTI COPII DIN ORAS SI BURD.SI ITCANI.RUSINE ,NU VA MAI AJUNGE.
5.   Nu le e mila trimis de
(15 aug 2008, 11:30:07
pt ca ei si-au facut case la munte, au acolo teren HA intregi, asa ca fix in cardan-l doare pe primar de betoanele sucevei. tu crezi ca in weekend trepadusii hoti ai sucevei stau in oras ?
6.   VOI ZIARISTILOR DE CE NU MILITATI MAI MULT? trimis de
(15 aug 2008, 11:33:50
LUATI EXEMPLU ALTOR ORASE UNDE LA ORADEA PARCA AU MEDIATIZAT SI ECOLOGISTII AU MANIFESTAT CONTRA UNEI CHESTII ASEMANATOARE SI S-A RENUNTAT.ORGANIZATIILE DE ECOLOGIE DE CE NU PROTESTEAZA, ATATEA ONG DE POMANA IN SUCEAVA DAR NU FAC NIMIC,ADUC MASINI DIN U.E.
7.   Toti din suceava o sa va huiduiasca trimis de
(15 aug 2008, 11:53:05
hotiilor....nu puteti amenaja aici pentru serbarile sucevei??..... sa faceti o gradina de vara sa se bucure toti cetatenii sucevei .... dati sa se bucure doar un parvenit ca doar atit va duce mintea huuuuuu
7.1  RE: Toti din suceava o sa va huiduiasca trimis de
(15 aug 2008, 19:21:22
este vandut cu acte in regula. asa se spala actele, se creeaza mai multe verigi pentru a se pierde urma actului initial.
8.   Astia sunt criminali,sa facem manifestatii autoriz trimis de
(15 aug 2008, 11:54:43
avem un singur parc si ala se fura de la stat......restul sunt petece de parcuri sau resturi...ne luati aerul si singurul parc adevarat
8.1  RE: Astia sunt criminali,sa facem manifestatii autoriz trimis de
(15 aug 2008, 14:09:39
sorry nu cred ca se fura dupa cum scrie mai sus e vandut cu acte in regula de ce sa ziceti ca se fura?????

8.2  RE: Astia sunt criminali,sa facem manifestatii autoriz trimis de
(15 aug 2008, 16:00:36
de unde acte in regula... acolo se arata k a fost vandut cu acte in regula pamant care nu apartine vanzatorului... deci ce este in regula? este in regula sa iti vand eu apartamentul tau?
9.   Baa hotilor trimis de
(15 aug 2008, 12:05:11
da' Casa de Cultura n-o vindeti ?

daramati-o si puneti pavele pavate la exterior cu borduri .

mai e cinema-ul Modern, si asa nu vine nimeni la cinema (ar veni multi daca ar fi putin modernizat; nu poti compara un film pe desktop, fata de unul la cinema) , deci cinema-ul Modern, daramati-l , nu aveti un trepadus interesat de terenul de acolo ? Autogara, ce ne trebuie autogara, sunt masini la Cumparatura de nu le ia nimeni, daramati autogara si facem hipermarket.
9.1  RE: Baa hotilor trimis de
(15 aug 2008, 14:12:14
l� cinema-ul Modern draga o sami fac eu vila:):):) ai ceva in potriva:):):):):)
9.2  RE: Baa hotilor trimis de
(15 aug 2008, 16:06:51
"in potriva"? is grele tare gramatica...
9.3  RE: Baa hotilor trimis de
(15 aug 2008, 17:05:43
Bai MITT, as fi de acord , dar mai intai buchisete slova si invata sa scrii . Analfabetule.
9.4  RE: Baa hotilor trimis de
(15 aug 2008, 19:42:00
E clar, mitt are si vocabularul si gramatica celor din mafia terenurilor.

Bravo baieti, a trecut scoala repede pe linga voi.
10.   Daca primaria da autorizatie iese scandal national trimis de
(15 aug 2008, 12:06:46
vor fi dati la cel putin 3 televiziuni nationale ...cu numele celor din primarie implicati si domnul Lungu ca sef al institutiei.....nu se poate sa va bateti joc de noi sa ne distrugeti dupa fabrici si parcurile
11.   Rusine trimis de
(15 aug 2008, 12:43:11
RUSINE!RUSINE!RUSINE!......... esti Tepes? Vino la Suceava ca vei avea de lucru!
12.   Defrisare trimis de
(15 aug 2008, 12:46:11
eu zic sa taiem toci copacii din parc, macar stim o treaba. NESIMTITILOR !!!
13.   Cum? trimis de
(15 aug 2008, 13:28:01
In ce baza s-a facut restituirea terenurilor? Cum s-au pus in posesie suprafetele de teren de catre Primaria Suceava daca nu ea era proprietara terenului? Pe procesele verbale oare nu trebuia sa semneze si detinatorii legali ai terenului ce se preda? Cum s-au inregistrat aceste suprafete la cadastru cand procesele verbale aveau aceste omisiuni? Cum s-au eliberat titlurile de proprietate? Cum s-au vandut parcelele la preturi derizorii, in 2004 si 2005? La aceste intrebari trebuie sa raspunda DNA, cu sau fara Daniel Morar!
14.   Praf si pulbere sa se aleaga! trimis de
(15 aug 2008, 13:32:21
Sa cheme Mihetiu toti silvicultorii la primariei cu TAF-urile sa-i ii darame, sa scapam odata de acesti nesimtiti ordinari!!
15.   Spatiul verde impreuna cu CARTODROMUL dispare! trimis de
(15 aug 2008, 13:46:22


Spatiul verde impreuna cu CARTODROMUl dispare!!!!

Va disparea CARTODROMUl !!??? Locul minunat de linga padure se pare ca va disparea curind! Acolo se fac blocuri in prostie, nu s-a mai gasit alta locatie in toata Suceava!?

Nu stiu ce fac acesti conducatori dar nu sunt buni decit pentru a ,,trage'' la tunuri, NU pentru binele sucevenilor, orasului!!
16.   ADEVARUL trimis de
(15 aug 2008, 13:47:29
Si eu am o bucata de pamant ,in zona Sipote, cumparata cu acte in regula din 1968,este intabulata,platesc impozit la primarie,numai ca nu am dreptul sa fac nimic pe ea.Este corect?
16.1  RE: ADEVARUL trimis de
(15 aug 2008, 14:15:33
sigur ca nu dute si construieste ce vrei daca ai posibilitatea:)de ce nu e proprietatea ta,cum alti o fac??Asa poti si tu succes:):)

17.   Spatiul verde impreuna cu CARTODROMUL dispare! trimis de
(15 aug 2008, 13:48:47
Vedeti, tac si fac iar prostimea care i-a ales nu stie , este ignoranta
18.   Sacalii imobiliari �si �nfig ghearele �n Cartodrom trimis de
(15 aug 2008, 14:04:47
Sacalii imobiliari �si �nfig ghearele �n Parcul CARTODROM!

Spatiul verde disputat dupa bunul plac (trimis de turcut la 17-08-2007 15:10:16)

Da ,asa ar trebui, sa se mai amenajeze si parcuri, care fac parte din definitia unui oras (vedeti cum arata Radautiul cu cele trei parcuri in adevaratul sens al cuvintului, nu improvizatii) .Ce bine ar fi sa avem si noi, in jurul Catedralei, dar si in zona verde a CARTODROMULUI de care mereu se scrie in ultimul timp!

Vorbim in pustiu!

18.1  RE: Sacalii imobiliari �si �nfig ghearele �n Cartodrom trimis de
(15 aug 2008, 17:00:56
Lungu a promis ca va incerca sa descongestioneze orasul.Aiurea. A promite ii o politete , a da sau a face este o nebunie. Sunetul argintilor le ia mintile.Neispravitilor si incurca lume ce sunteti.
19.   Uite parcul, nu e parcul trimis de
(15 aug 2008, 14:15:52
Clica de PDL de la Primarie trebuie sa dispara , daca nu va disparea Suceava. Cine l-a votat pe Lungu are sa regrete amarnic, cred ca si-au dat seama ce prosti au fost. Treziti-va!
20.   Asd trimis de
(15 aug 2008, 15:24:14
Nu am fost la vot dar eram un simpatizant a lui Lungu. Incepe sa-mi para bine ca nu am fost la vot. Sper ca Lungu sa nu lase shacalii sa desfiinteze aceasta bucata de verdeatza care a mai ramas in SV.
20.1  RE: Asd trimis de
(15 aug 2008, 19:35:33
Ar trebui sa-ti para rau ca nu ai fost la vot. Oricum nu ma mira fiindca erai simpatizant.

oricum o raza de speranta apare: te-ai lamurit.
21.   Am ajuns rau... trimis de
(15 aug 2008, 15:41:27
Au vent taranoii in gumari din Dumbraveni si Prelipca sa-si bata joc de acest oras care are istorie...
22.   Le papillon trimis de
(15 aug 2008, 16:55:48
Din cate stim, parcul Sipote a fost plantat intre anii1952-1956 de catre elevii Liceului "Stefan cel Mare" si a Liceului Nr.2-astazi Petru Rares-, iar pamantul era proprietatea Consiliului Popular al orasului Suceava. Printre cei care au participat la impadurire ca elevi,sunt profesorii Ott Mircea, Marchitan Gheorghe, inginerii Morosanu Stefan, Cazachievici Mihai, Stentel Georgel care inca traiesc.Ce spuneti domnilor va constituiti ca parte intr-o actiune judecatoreasca cu un rasunet amplu, pentru ai linisti pe acesti hapsani, aceste hiene vandute argintilor.Si se mira pulimea de unde aceste averi fabuloase? Ce zice Ministerul Mediului, Ministerul agriculturii si silviculturii, Institutia Prefecturii? Bai acestia: Nu va e rusine?
23.   Siopte trimis de
(15 aug 2008, 18:17:47
cand eram copil casele de acole se demolau pentru ca fugea terenul.acum nu o sa mai fuga decat dupa cei care .....ba fiti seriosii in spate e multi. Nu o sa a ajute Dumnezeu uita ti va ce ati facut din cntrul sucevei groapa de gunoi rusine si tie LUNGU . dai bani pentru ce , mai uita te prin documene ca oamenii tai te lucreaza
23.1  RE: Siopte trimis de
(15 aug 2008, 19:38:18
nu va faceti probleme: afacerile imobiliare sunt in momentul de fata controlate de lungu.

m-ar mira sa nu fie implicat si flutur.
24.   Eu trimis de
(15 aug 2008, 18:36:44
bine fane
25.   Niste hoti trimis de
(15 aug 2008, 19:28:57
actul de proprietate (initial) a fost dat in iulie 2004, fiind unul din primele semnate de lungu.

nu a facut nimic pina la alegerile din 2008 pentru a nu piede din voturi. urmatorii trei anu vor fi de hotie crunta, urmand ca prin toamna lui 2011 sau in 2012 sa asfalteze cate ceva prin suceava si sa inceapa sa spuna ca deciziile legate de urbanism nu sint ale lui ci ale comisiei sau a unui viceprimar.

Suceava s-a procopsit cu o polsnita greu de dat jos .

Multi suceveni au fost pacaliti la alegeri (din pacate).Singura sansa este xca sucevenii sa se organizeze in ONG uri si sa ia atitudine si sa i se opuna lui lungu.

Pina acum majoriotatea deciziilor lui lungu au fost nefaste pentru suceava.

26.   O mica incercare trimis de
(15 aug 2008, 19:33:02
oare actualul partid a lui lungu si liderii sai (locali) nu realizaeaza ca toate hotaririle nepopulare ale primarului din suceava ii afecteaza din punct de vedere electoral?

oare cati soferi din suceav l-ar mai vota pe lungu si consiliul local in actuala formula??

oare cati suceveni fac legatura intre culoarea portocalie a lui lungu si alegerile din toamna?
27.   ............. trimis de
(15 aug 2008, 20:09:48
am scapat de "TIMIDA "URAAAAAAAAAAAAAAAAAA MACAR AICI
28.   Traiasca stefan cel mic trimis de
(15 aug 2008, 21:43:23
multumim domnilor care sa faca curatenie pe langa parcul sipote
29.   Traiasca lungu trimis de
(15 aug 2008, 21:45:50
nu mai are nimeni teren de vanzare in zona sipote???????????????!!
30.   Bravo suceveni trimis de
(15 aug 2008, 21:48:18
felicitari pt cei care mai pot sa faca ceva pt suceava

31.   Haide stefane trimis de
(15 aug 2008, 21:52:20
daca stefan cel mare a stat sus lasatil pe stefan cel mic sa lucreze jos
32.   Pozitiv trimis de
(15 aug 2008, 21:54:45
bai stefane ilai bunicatu de sus
33.   FIECARE AR TREBUI SA LUAM ATITUDINE!!!! trimis de
(16 aug 2008, 00:00:01
SA FIE CA UN SEMNAL DE ALARMA PENTRU CE AU PUTUT FACE RAU IN ORASUL ASTA.AU DARAMAT FABRICI ,AU VANDUT PRINTRE BLOCURI TERENURI DAR ASTA E PREA DE TOT,ZIARISTII SI TELEVIZIUNILE AR TREBUI SA ATENTIONEZE SI PE CELE NATIONALE .UNEORI SE MAI REZOLVA.
34.   Flutur in campanie: dam bani si aici !! :DDDD trimis de
(16 aug 2008, 00:05:04
baaa trepadusilor, oricum muriti, n-o sa traiti cat sfinxul din bucegi, si o sa ramana averea de voi. cat crezi ca iei cu tine baaa? dintr-un brad taiat felii te rezolva groparul. citeste postul asta , apoi fa-ti linistit concediul.

35.   Sinteti niste timpiti trimis de
(16 aug 2008, 06:59:48
Habar n-aveti ca acu 45 de ani acolo erau case care au fost demolate de boii de comunisti.Ce vina au Flutur si Lungu?Mie mi-au demolat casa acolo si m-au trimis in ghetourile din Burdujeni.Ar trebui sa-mi dea terenul prop.inapoi.Macar despagubiri.Dar pot sa ma pun cu aia de la primarie?Si mai ales cu voi niste taranoi care ati invadat Suceava venind de la coada vacii?
36.   Predictie trimis de
(16 aug 2008, 09:14:01
Dragi suceveni, asta ati votat, asta aveti! Baietzii si-au facut calculul bine: alt mandat dupa asta nu mai prind ei, asa ca in astia 3 ani si 10 luni care au mai ramas, trebuie sa faca bani,cat pentru tot restul vietii.Si atunci,Lungu ce s-a gandit? Sa dea cateva tzepe.S-a uitat in jur, sa vada ce poate sa faca, si a constatat ca parcul de la Sipote,e prea verde.Parca ar merge cateva betoane acolo...Si iata rezultatul! Dragi forumisti, va agitati degeaba: "cainii latra,ursul trece...". Tara de ****, oameni slabi...Din pacate,pe termen lung vorbind,copii copiilor nostri vor avea de suferit,pentru ca se vor naste si vor muri "iobagi", negri pe plantatia europenilor.
37.   De ce nu iese nimeni in strada?? trimis de
(16 aug 2008, 10:31:53
de ce nu se face o manifestatie in fata primariei,prefecturii,consiliu judetean organizata de cineva(partid,ONG) pt ca am ajuns sa nu ne mai pese ,se latra prin presa ,unii comenteaza dupa cum ai duce capul dar baetii destepti isi duc planurile le indeplinire.Oricum e incalificabil ca intr-un oras care are citeva parcuri cit suprafata unor case de bastani nu a fost in stare(primaria si restul) sa faca un loc de agrement(de care se vorbeste de pe vremea lui ceasca) si acum o sa ne sufocam cu inca un cartier.Traiasca omenia valaha in tara lui ****
38.   Suceveni ifortiva de batrini trimis de
(16 aug 2008, 10:50:06
45 ani inainte erau case pe terenurile acestea private in esteriorul nostrului meraviliosului parc sipotei au fost demolate de comunisti,famili intregi au fost evacuate,nu e vinovat nici lungul si nici acei ce construiesc e la lege justa ce protejeaza terenurile private.
39.   Vreau sa fug in curte pe am avuto trimis de
(16 aug 2008, 10:59:47
fiti omeni pe picerele vostre lasati ideile comuniste daca unu face ceva noi din urma sa demolam .tineri fara cunstinte obraznici de ce nu vedeti acei drogati care vin acolo ,sinteti egoisti rusine.
40.   Cetatean Roman trimis de
(16 aug 2008, 20:14:42
Sunt un simplu cetatean din Romanaia plecat de multi ani la munca peste hotare... Satul de munca si de afi considerat STRAIN am decis sa ma intorc in tara mea dar am observat ca si aici nu poti sa faci nimic din cauza sistemului incalcit.. Cred ca Romania nu este pregatita sa primeasca investitori din afara (care ar putea aduce o dezoltare economica) din cauza sistemului care predomina inca in aceasta tara. Acest lucru este cit se poate de rau... mai putine locuri de munca, mai multi tineri fara casa ...

Cred ca nu ma voi intoarce cur�n in Romania....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei