Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Fără vânzători ambulanţi de fructe de pădure pe marginea drumurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vânzătorii ambulanţi de fructe de pădure nu vor mai putea să comercializeze aceste produse pe marginea drumurilor din judeţ.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că a solicitat instituţiilor abilitate să amenajeze pe marginea drumurilor spaţii speciale pentru vânzarea fructelor de pădure, astfel încât acest comerţ să se desfăşoare în mod civilizat.

„În anul 2008 nu mai merge să vindem fructe de pădure sau alte produse de sezon cu borcanele, iar aceşti comercianţi să stea pe marginea drumurilor”, a precizat Gheorghe Flutur. El a precizat că aceste spaţii special amenajate vor fi amplasate acolo unde există numeroase persoane care comercializează astfel de produse.

Flutur a precizat că sarcina de a rezolva problema spaţiilor de comercializare îi revine vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Daniel Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără vânzători ambulanţi de fructe de pădure pe marginea drumurilor.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fără vânzători ambulanţi de fructe de pădure pe marginea drumurilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Numar omagial trimis de
(15 aug 2008, 11:39:50
Numarul de astazi al ziarului ar putea fi declarat un numar festiv inchinat aviarului personaj.Flutur a cerut....,Flutur a dispus.....,Flutur a invitat...,etc.Numai ca titlul acestui articol mi se pare a reliefa putin ipocrizia personajului.De ani de zile,majoritatea parcarilor sucevene sunt pline de comercianti care vind diferite produse in aceste parcari,de la fructe la bauturi alcoolice,fara sa-i supere nimeni.Mai mult,daca parchezi masina in locul unde isi desfasoara activitatea,ai parte de violenta de limbaj,scandal,etc.Si asta intr-un loc special amenajat pt parcare,transformat de vinzatori in piata agroalim. fara sa plateasca taxe si deturnind rostul locului.Politia rutiera ca de obicei ia spaga,ruralii din zona prefera spaga in natura (vin,tuica) iar soferii parcheaza pe margine.Iar ziaristii,destul de intransigenti cu vinzatorii de afine,se fac ca nu vad fenomenul.De,poate le iese un kil de mere.Pe cind eradicarea comertului permanent din parcari?
2.   Ba flutur, trimis de
(15 aug 2008, 12:14:05
vezi ca la G-Humorului mai e ceva padure de taiat. du-te si fa-ti treaba cu drujba si lasa oamenii sa vanda si ei niste afine.
3.   MIROS DE ZMEURA SI GUDRON INCINS trimis de
(15 aug 2008, 12:36:18
EU CRED CA ACESTI CULEGATORI-VANZATORI DAU NOTA APARTE( IN SENSUL POZITIV AL CUVANTULUI) FRUMUSETILOR LOCURILOR.

CEI CARE AU CALATORIT IN EUROPA DE VEST STIU CA SE PRACTICA UN ASTFEL DE COMERT SI IN ALTE LOCURI MULT RIDICATE IN SLAVI DE AGENTIILE DE TURISM.

AM FACUT ACEST TRASEU ZILELE TRECUTE SI PT SPUNE CA NU VANZATORII DE ZMEURA LA PAHAR MI-AU LASAT UN GUST AMAR IN SUFLET, CI TRAFICUL GREOI SI BLOCAJELE INTALNITE LA TOT PASUL.AICI E MAREA PROBLEMA.
3.1  RE: MIROS DE ZMEURA SI GUDRON INCINS trimis de
(15 aug 2008, 18:03:16
Corect. Farmecul Auto Route de la vin din Alsacia Franta o dau sticlele de vin alsacian ale fermierilor si branza din aceeasi regiune. Ce tampiti pot fi in autoritatile locale. Bai acestia, v-ati plimbat pe banii nostri in occident si tot nu ati invatat nimic.Auzi masura la ei? Sa interzici unor copii si adulti sa-si valorifice paharul de fragi sau zmeura, galeata de hribi sau afine. Ma neghiobilor, dar nu v-ati intrebat , daca copilul respectiv a mancat in ziua aceea? Neterminatilor.
3.2  RE: MIROS DE ZMEURA SI GUDRON INCINS trimis de
(16 aug 2008, 00:47:37
Sunt perfect de acord cu ce ati scris mai sus, DAAAAAAAAAAAAAAAAAR voi ati vazut ce preturi nesimtite practica ? Daca le-ar fi cultivat in curte + trimis la scoala+facultate nu ar fi costat atat de mult. Asta-i jaf la drumul mare !!!
4.   .. trimis de
(15 aug 2008, 12:39:38
radu ai deptate cu chestia din parcari!!!ca unde ai mai vazut in alte tari sa se vanda fructe la marginea drumurilor! nu a spus k nui lasa sa vanda, ci sa le faca locuri amenajate!!!
4.1  RE: .. trimis de
(15 aug 2008, 21:04:51
Subscriu,ai dreptate!Unde,in ce tara membra UE,a vazut "Raspopitul" sa se vanda la marginea drumului dezorganizat,ca eu nu am vazut nicaieri.Intradevar,se vand capsuni,pepeni si citrice,insa organizat cu taraba,problema este sezoniera,a trecut timpul lor,locul ramane curat si...pot repeta indeletnicirea,anul urmator.La noi,iese "gitanul" rapanos si rupt in fund,cu o galeata de la porci plina cu "funghi ciudini(ghebe sau opintici),sare in strada si-ti plimba galeata pe la geamul masinii.Ce impresie lasa acest personaj,neamtului,suedezului, se opresc si ii filmeaza,apoi "iaca" tiganul pe YOUTUBE!De unde este? Din Romania,"Mareata si infloritoarea Romanie".Are dreptate Flutur,poate se si materializeaza ideea.
5.   Traiasca fructa din padure! trimis de
(15 aug 2008, 13:28:28
Eu cred ca acesti vanzatori sunt printre putinii care infrumuseteaza aspectul acestui judet!

Mergand cu masina prin judet te mai uiti la acei copii cu fructe si mai uiti de gropile si pragurile din asfalt!

Faceti domnilor drumurile ca in vest, faceti trotuare si mai apoi scobitiva de samburii de fraga dintre dinti . . .
6.   La noi ca la...nimeni sau ca la ...prosti !! trimis de
(15 aug 2008, 15:35:48
aproape in toate tarile.... europei sa practica vanzarea fructelor de padure direct pe locul in care au fost...culese si asta nu inseamna ca nu-i...civilizat !

asta e...ocupatia oamenilor care au...venitur scazute si a...copiilor !!

ca sa nu mai ...spun ca apartine de....folclorul local si de...farmecul ...naturii .

numai....INCAPACITATEA INTELECTUALA a unor.....oameni de "frunte" poate nimici si...ingeruna viata unei...mici grupe sociale care de multe ori face asta pentru....supravetuire.

dar fiecare face ceea ce-l duce....capul !!
6.1  RE: La noi ca la...nimeni sau ca la ...prosti !! trimis de
(16 aug 2008, 22:31:41
eu am impresia,din comentariilwe citite, ca nu toti cei care au postat mai sus au putere de intelegere a unui articol...Flutur nu a sous ca se va interzice comertul ci va impune amenajarea unor locuri corespunzatoare!Am fost aproape in toat Europa si nu am vazut oameni cu galeti sau borcane pe marginea drumurilor cu gunoaie linga ei cum sunt la noi...In plus, cei care sunt nemultumiti de traficul greu, nu au observat ca cei care vind ingreuneaza si mai mult traficul prin faptul ca sunt asezati la bariere si in momentul in care masinile opresc sa cumpere au blocat tot traficul...In sfirsit o idee fff buna a d-lui Flutur.Se pot amenaja locuri cu specific, care vor creste prin frumusete farmecul bucovinei!
7.   Flutur in campanie: dam bani si aici !! :DDD trimis de
(15 aug 2008, 23:59:55


cum te duci spre cheile bicazului, pe drumul printre munti, is ungurii aia care abia mormaie ceva romaneste. uni-s imputiti de cea mai joasa speta. la aia le interzici comertul???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei