Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Civic

Flutur cere scoaterea hemoroizilor de pe Casa Culturii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezenţa bannerelor care invită la tratamentul hemoroizilor şi la consumul de bere şi îngheţată pe toată faţada Casei Culturii Suceava l-a scandalizat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a cerut, ieri, îndepărtarea urgentă a acestora.

Preşedintele Consiliului Judeţean ne-a declarat, ieri, că i se pare inadmisibil ca pe o instituţie care cel puţin în denumire are termenul „cultură” să fie postate reclame imense care nu au nici o legătură cu actul cultural.

„Solicit decenţă atât firmelor, cât şi proprietarilor de spaţii. Pe Casa Culturii sunt reclame la tratamentul hemoroizilor şi la îngheţată, când mai potrivită ar fi fost anunţarea Festivalului de artă Medievală. Este o problemă de decenţă şi bun simţ şi am cerut mai mult discernământ atunci când se eliberează autorizaţii pentru materiale publicitare. Aici avem totuşi o Casă de Cultură”, a declarat Flutur.

Reprezentantul instituţiei care a eliberat autorizaţia, viceprimarul Viorel Seredenciuc, a declarat că Primăria Suceava a făcut, pe lângă proprietarul clădirii, toate demersurile pentru îndepărtarea bannerelor menţionate. Conform lui Seredenciuc, administratorul de la Casa Culturii l-a asigurat că încearcă să găsească alpinişti utilitari pentru a da jos materialele publicitare.

„La noi, firma a cerut autorizaţie pentru publicitate medicală, nu ne-am gândit că asta vor afişa. De acum încolo vom solicita la autorizare să ni se prezinte şi conţinutul materialului publicitar”, a afirmat viceprimarul, care a mai precizat că totuşi principalul responsabil este proprietarul clădirii care permite, contra cost, utilizarea spaţiului de afişare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere scoaterea hemoroizilor de pe Casa Culturii Suceava.
 Vizualizări articol: 1959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur cere scoaterea hemoroizilor de pe Casa Culturii Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titlu haios trimis de
(15 aug 2008, 11:28:54
credeam ca doar fiinta umana sufera de hemoroizi nicidecum o cladire cum e casa de cultura unde a studiat limba si literatura romana cel care a dat asa un titlu?

2.   Hiiiiiiiiii trimis de
(15 aug 2008, 12:23:52
haaaaaaaaaaaaaa haaaaaaahi
2.1  RE: Hiiiiiiiiii trimis de
(15 aug 2008, 16:29:15
Aceste reclame sint pentru maria sa Flutur care sufera de aceste boli.Dar aceste reclame le-a aprobat Lungu dela Pdlaturi.Aduc bani multi la venituri plus comisioane laP.D.L.
3.   Hiiiiiiiiiiiiiii trimis de
(16 aug 2008, 07:27:14
Bai EU.Daca nu-ti place de Lungu si Flutur dute si pupa-i in****pe fostii comunisti care puneau pe Casa de Cultura hemorizii lui Ceausescu si socialismul luminos.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei