Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Motoscuterist de 17 ani, snopit în bătaie de trei indivizi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Mitocu Dragomirnei, Lidia Grosu, a cerut Poliţiei să demareze cercetări după ce fiul ei, Laurenţiu, în vârstă de 17 ani, a fost snopit în bătaie de trei bărbaţi din localitate.

Minorul a fost internat în spital, cu multiple leziuni craniene şi toracice, iar medicii spun că nu este exclus ca din pricina bătăii încasate să rămână cu sechele.

Mama adolescentului susţine că Laurenţiu a fost lovit fără nici un motiv, duminică, în jurul orei 18.00, în timp ce se întorcea de la magazinul din sat. Potrivit spuselor sale, băiatul a fost atacat de un bărbat chiar când se afla pe motoscuter, el fiind lovit din mers cu un par în cap. După ce a fost pus la pământ, minorul ar fi fost lovit în continuare, cu pumnii şi picioarele, de încă doi indivizi.

„Eu m-am interesat despre ceea ce s-a întâmplat, dacă e copilul vinovat, pentru a nu face reclamaţie inutil. Martorii mi-au zis că băiatul nu a greşit cu nimic, că l-au lovit direct cu parul în cap, fără nici un motiv, însă se tem să declare la Poliţie deoarece indivizii sunt recidivişti. Copilul nu bea, nu fumează, nu merge la discotecă, deci nu văd de ce să-l bată în halul ăsta”, spune Lidia Grosu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motoscuterist de 17 ani, snopit în bătaie de trei indivizi.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motoscuterist de 17 ani, snopit în bătaie de trei indivizi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tarani imputiti trimis de
(15 aug 2008, 11:27:49
prostalai naibii voi ce credeti ca faceti ce vreti, daca ati baut o bere ieftina aveti tupeu tampiti dracului ati nenorocit un baiat. Veniti voi pe la oras si o sa vedeti ce corectie am sa va aplic.
2.   NO trimis de
(15 aug 2008, 14:10:58
Eu peferam sa lovesc la prostata si pe masa �n GOOLul de deasupra g�tului.Cu stima...MU,MU...
3.   FIS esti un bou trimis de
(16 aug 2008, 07:23:20
Ce preferi tu ma boule demonstreaza ca esti un mirlan bataus care mirosi a gunoi de grajd,un analfabet care erai si tu in stare sa bati un copil nevinovat.Ca tine sint o groaza de taranoi violenti care au invadat Suceava.

4.   Taran esti taran ramai trimis de
(16 aug 2008, 11:00:49
mda smecherul din mitoc ala tare si cu muschii pe el si cu fratii din mafia napolitanarolling on the floor))))))))))) batut rau=))) vai de capu tau, si cand te-ai vazut si filmat de presa te credeai vedeta dar pacat ca te-a dat de gol limbajul tau ..........taranusule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei