Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Feţe noi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se pare că e loc pentru toţi în Ligă. CFR, un “no name” în fotbalul european este deja în grupe, acolo unde sunt mari şanse să ajungă şi fosta sa adversară din Cupa UEFA, Anorthosis Famagusta. Lista vechilor cunoştinţe nu se opreşte aici, ea se poate completa cu un nume neverosimil, Bate Borisov! Asta înseamnă că, “puţin după miezul nopţii”, cum se exprimă obtuzii ăia de la protv când ne ascund rezultatele, deşi e clar că toată lumea le află în timp real, vom vedea rezumate cu ciprioţi şi bieloruşi! Nu-i nimic, tot răul spre bine, măcar să rămână ei tot cu un pas înapoi, adică să ne prezentăm noi cu două echipe.

Şi aşa ajungem la meciul Stelei. A fost o combinaţie rară între blestemul lui Piţurcă şi sindromul Middlesbrough… Golul involuntar reuşit cu ceafa de Piţurcă tot într-un meci cu Galatasaray şi anulat apoi în mod eronat, s-a întrupat acum pe o nouă filieră. Dar după ce lui Bănel i-a ieşit un gol din categoria celor cu Betis, a început să ne fugă pământul de sub picioare. Turcii şi-au confirmat faima de recuperatori feroce, iată că şi ceilalţi semilunatici de la Fenerbahce au egalat situaţia de la 0-2, însă în cazul lor viaţa pare mai roză, aşteptându-i pe cei de la Partizan în bârlogul propriu.

Punctual pentru Steaua, forţarea lui Toja mi s-apărut un gest disperat. Aţi văzut ce bine s-a brodit proverbul care spune că decât un deştept (să-i acordăm lui Toja această prezumţie în domeniul fotbalistic) obosit, mai bine un prost odihnit (Bănel – no offence). În plus, columbianul nu e vreun Ronaldinho să schimbe faţa echipei ca un scamator. Ce spunea Balaci, cu jucătorul de valoare care n-are nevoie de prea mult timp pentru a se integra, e valabil doar dacă întreaga echipă e formată din fotbalişti de rasă care percep jocul în sfere înalte. Nu cred că e cazul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Feţe noi.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Feţe noi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei