Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Blocaje rutiere

Circulaţia rutieră, sufocată de maşini ale „italienilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Luna august s-a transformat în coşmarul şoferilor suceveni, care aproape zi de zi, la orele de vârf, se confruntă cu ambuteiaje şi blocaje rutiere, pe principalele rute de circulaţie.

Acest lucru a fost cât se poate de vizibil ieri, când, pe la 11.00 fără un sfert, şirul de maşini blocate în trafic se întindea din centrul Sucevei şi până dincolo de staţia Orizont, din Burdujeni.

Cu ore întregi pierdute în trafic, copleşiţi de căldură şi asaltaţi din toate părţile de claxoane, cei care s-au aflat ieri în trafic între orele 10.00 şi 15.00 au regretat amarnic, răbdarea fiindu-le pusă din greu la încercare.

La fel de afectat de această problemă este şi transportul în comun, întârzierea cu care au ajuns autobuzele dintr-o staţie în alta ducând la o supra-aglomerare a acestora.

Să parcurgi oraşul în interiorul unui autobuz plin ochi de oameni, lipiţi unul de altul, transpiraţi şi sufocaţi de căldură, e o adevărată tortură, la care sunt supuşi, vrând-nevrând, zeci de mii de suceveni, care au de circulat zilnic pe aceste trasee la care ambuteiajele se ivesc la tot pasul.

 

Invazia “italienilor”

De obicei, străzile Sucevei deveneau extrem de aglomerate în zilele de sărbătoare, când în municipiu veneau oameni din tot judeţul, dar şi din judeţele învecinate, în special pentru a face cumpărături.

Ieri, deşi nu a fost sărbătoare, aglomeraţia de pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ a fost cea mai mare înregistrată până acum, una dintre principalele cauze fiind prezenţa în număr mare, în trafic, a maşinilor “italienilor” - românii veniţi de peste hotare să îşi petreacă concediile acasă.

Oriunde întorci ochii dai de câte o maşină cu număr străin – majoritatea de Italia – iar prezenţa în număr mare a acestora a fost confirmată şi de Poliţia Rutieră, care a întocmit un fel de statistică neoficială, din care reiese că numărul de maşini venite în august de peste hotare, în judeţ, este de peste 10.000. Conform estimărilor poliţiştilor, numai în comuna Marginea sunt peste 1.000 de maşini venite din Italia.

 

Centrele comerciale, zonele cu cele mai mari probleme de circulaţie

Comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a declarat că aglomeraţia de ieri din trafic a depăşit aproape toate recordurile, iar agenţii de circulaţie nu au avut cum acoperi toate intersecţiile aglomerate.

„Numai la Bazar e nevoie de patru poliţişti, pentru ca traficul să poate fi dirijat bine şi să se aerisească puţin. Este imposibil să am oameni în fiecare intersecţie aglomerată, acoperim traficul în măsura în care putem. În zona Bazarului agenţii noştri au scos de pe strada principală mai multe căruţe, amendându-i pe proprietari. Avem mari probleme acolo, şoferii făcând manevre în toate direcţiile şi creând ambuteiaje”, a precizat comisarul şef.

Aglomeraţia de nedescris de pe traseul Centru-Burdujeni este pusă de Hermeniuc pe seama obiectivelor din zona industrială (Bazar, magazinul Carrefour), care atrag un număr foarte mare de oameni.

De altfel, în următoarele două luni, problemele de trafic din zona respectivă vor fi resimţite şi mai tare, ca urmare a lucrărilor de amenajare a unui nou sens giratoriu, pentru Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia rutieră, sufocată de maşini ale „italienilor”.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Circulaţia rutieră, sufocată de maşini ale „italienilor”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trafic trimis de
(13 aug 2008, 11:20:15
E adevarat ca e sufocant in autobuz cand este aglomerat, dar la fel de adevarat este faptul ca aceste autobuze noi sunt prevazute cu aer conditionat. Nu inleleg de ce nu este folosita aceasta unealta a tehnicii moderne si suntem nevoiti sa calatorim ca vitele, intr-o tara UE a secolului XXI.
1.1  RE: Trafic trimis de
(13 aug 2008, 13:42:04
ele au aer conditionat dar se tine inchis pentru ca astfel se face economie de motorina. simplu ca buna ziua, nu?
1.2  RE: Trafic trimis de
(13 aug 2008, 16:26:54
Ca sa economiseasca combustibilul.
1.3  RE: Trafic trimis de
(13 aug 2008, 17:32:28
N-am nimic cu pensionarii-doamne fereste,am si eu parinti pensionari,dar cretinii astia trebuiau sa le dea un numar limitat de calatorii(10-15,nu mai mult) si astfel era toata lumea multumita.
1.4  RE: Trafic trimis de
(13 aug 2008, 22:33:07
economie la motorina pe care o vand pe sub mana sau o pun in auto proprii.....

de curiozitate, sa faca cineva o verificare...jur ca 80% din auto proprii sunt diesel
1.5  RE: Trafic trimis de
(13 aug 2008, 23:01:59
Bai Spirake... daca ai fi pensionar si ai avea nevoie sa te deplasezi pentu cumparaturi sau alte probleme, nu ai folosi autobuzul? Ce faci cu 10-15 calatorii? Te limitezi sa cumperi numai de la dughenele din jurul blocului, fara sa mai vezi si tu ce apare/dispare in Suceava? Bai ai o gandire, Doamne Fereste! Ce crezi ca astea sunt abonamente CFR? Lasa-i sa se plimbe pe unde vor. macar atat sa se bucure, ca de pensie, vai de ei.
1.6  RE: Trafic trimis de
(13 aug 2008, 23:24:37
sa-l vad si pe fraierul de SPIRAKE cand o fi el pensionar, sa-i dea lui 10-15 alatorii.
1.7  RE: Trafic trimis de
(14 aug 2008, 09:01:22
aiurea au aer conditionat... trebuiau sa aiba dar s-a colectat comisionul si nu a ajuns sa fie achizitionate din alea cu aer conditionat...in schimb se zice ca sunt dotate cu masti de oxigen...daca este nevoie de o gura de aer pentru supravietuire..la sofer ca e moca...!!! multe zile calatorilor...
2.   Ce fac cei de la urbanism? trimis de
(13 aug 2008, 11:23:00
cei de la urnabism e ce nu cauta solutii pentru eficentizarea traficului ?ca doar de aia is platiti.daca ar fi baieti destepti ar vedea ca sunt cateva solutii de eficientizare a traficului in oras foarte simple si mai ales spre burdujeni de scoatere a traficului spre botosani din burdujeni.pe drumul spre termica face o legatura stanga peste calea ferata si iese cu drumul in cel nastional si nu mai au trafin prin burdujeni
2.1  RE: Ce fac cei de la urbanism? trimis de
(13 aug 2008, 11:45:10
pe la termica mergi cu caruta la prelipca nu cu masina spre salcea . ai fost pe drumul acela vreodata?
2.2  RE: Ce fac cei de la urbanism? trimis de
(13 aug 2008, 13:37:43
Pai da soferule dar daca acel drum s-ar asfalta si s-ar creea o legatura cu drumul spre Bt, ar fi o solutie cat de cat buna pt evitarea Burdujeniului si o scurtatura catre aeroport.
2.3  RE: Ce fac cei de la urbanism? trimis de
(13 aug 2008, 14:54:47
terenurile din zona probabil sunt cumparate de cine trebuie, asteapta sa fie vandute la pret bun (au toate utilitatile in zona) si probabil atunci se va face drumul respectiv
2.4  RE: Ce fac cei de la urbanism? trimis de
(13 aug 2008, 19:52:46
Niste incompetenti/ Seful urbanismului din primarie , cu fratele ei consilier pedelist la comisia de urbanismmina dreapta a primarului n-au nici o treaba cu urbanismul. Au alte interese/. Sa-si dea toti demisia, ca ne-am saturat de atita incompetenta si minciuni
3.   Comportament trimis de
(13 aug 2008, 11:30:07
Pozitia putin aplecata spre PITZIPOANKA din dreapta,ochelari de soare , lanturi grele ,galbene(nicidecum de aur ci spoite in Italia la magazine specializate),masina de fitze care la randul ei este inchiriata,asa ii recunoatem pe compatriotii nostri veniti "de afara".Bineinteles ca regulile noastre de circulatie cum ar fi:semnalizarea, prioritatea,depasirea pe linia continua si lista poate continua, nu se aplica si in cazul lor.Am obs ca majoritatea sunt trasi pe dreapta de catre organe,pt ca si acestia din urma tre sa si termine vila sau sa si achite ratele, etc.Si au de unde alege atunci cand vine vorba de regulile de circulatie pe care "italienii" nu le respecta.Dar totul se poate"rezolva".Asta e, ne obisnuim incet incet cu ei....si la anul o luam de la capat.
3.1  RE: Comportament trimis de
(13 aug 2008, 12:15:38
Si mersul pe contrasens, intorsul masinii in intersectie ca asa "vrea" muschii lui sau nerespectarea sensului unic pe unele strazi! Intra 'talienii nostri cu un tupeu... de te lasa fara motor in caz ca indraznesti sa nu le acorzi lor "prioritate", chit ca sunt pe interzis! Prea putini dintre cei veniti in concediu inteleg sensul cuvantului concediu, majoritatea fac ture prin oras sa vada cel ramas in tara ce smecher a devenit el ca are masina si nu stie cursul euroiului!
3.2  RE: Comportament trimis de
(13 aug 2008, 16:14:29
Azi era sa trosnesc un macaronar la Bacau. Eu mergeam pasiv pe banda 2 in coloana, macaronarul pe prima ca de era mai libera si facea slalome.. La un moment dat din 2 benzi se ingusteaza si ramane doar banda pe care eram eu si inca juma de banda. Macaronarul ce zice la-s ca-l fortez eu pe asta si ma bag eu pe banda a doua, eu fiind nevoit sa intru pe contrasen cu juma de masina ca sa nu ma tamponeze idiotul . Macaronarul nu a avut nicidecum intentia sa intre in fata mea,ca de mai las pe unu pe altul,el mergea in dreptul meu si ma forteaza pe mine sa ies pe contrasens.Normal ca l-am ajuns dupa cateva minute ca se mergea bara la bara si m-am dus la el sa-l intreb de sanatate .Si-mi raspunde intr-o romana stalcita ce el a semnalizat , ca nu a facut nimic , ca el cheama politia. Cred ca mai bine venea salvarea sa-l culeaga de pe jos,dar a avut noroc ca eram intr-o pasa destul de buna.

Acuma scuze pt nica mea epistola da fac crize can mai vad nr de Italia sau Botosani la mas
4.   Ce e asa de greu?? trimis de
(13 aug 2008, 11:37:01
Bai tembelilor de la primarie.Ce e asa de greu? De ce nu va uitati cum au rezolvat alte orase aceasta problema? Sunt doua variante: fie faceti drumuri suplimentare, fie faceti sensuri unice! Cum prima varianta e cam greu de realizat,avand in vedere ca ati dat autorizatie de constructie la toti dobitocii sa construiasca pe trotuar, eu va recomand sa faceti sensuri unice.Si repede, ca murim in trafic, si atunci nu o sa aveti cimitire unde sa ne ingropati! Calea Unirii -sens unic spre Botosani, iar Gheorghe Doja, Itcani,Traian Vuia sens unic spre oras.Asta ar fi o idee de rezolvare pe termen scurt.Hai,puneti-va mintea la contributie, ca de aia va luati salariile.
4.1  RE: Ce e asa de greu?? trimis de
(13 aug 2008, 11:52:11
esti destept tare ba! punem sens unic pe o strada cu 4 benzi. Ca sa ajungi de la Carrefour in centru tre sa ocolesti pe la dracu' vreo 4 kilometri
4.2  RE: Ce e asa de greu?? trimis de
(13 aug 2008, 13:35:16
Daca stam bine si ne gandim,4 km cu 50 la ora, ii parcurgi mai repede decat 500 m cu 5 la ora...Asa ca omul are dreptate,un sens unic ar rezolva treaba.
4.3  RE: Ce e asa de greu?? trimis de
(13 aug 2008, 14:03:15
da ar rezolva... dar va fi cam aiurea orasul si prea mult de ocolit...
4.4  RE: Ce e asa de greu?? trimis de
(13 aug 2008, 16:32:02
Solutia cea mai buna ar fi... largirea strazilor. Sa darame constructiile rasarite (vroiam sa spun, intai sa dea spaga inapoi iar apoi sa le darame) si sa mai faca inca o banda.
5.   Hopa trimis de
(13 aug 2008, 11:38:01
ei na ati gasit tapu ispasitor precis italienii sunt de vina.....nare decit,,cei ce conduc sa mai faca 2 ..3 poduri peste riul suceava,,,,,hiiiiiiiiii hi
6.   Hehe trimis de
(13 aug 2008, 11:39:09
Lasati bre...ca sunt si ei de-ai nostri...Chiar daca "nu mai stiu romaneste" dupa un an doi, si au impresia ca in Romania nu exista reguli de circulatie. Unii au bun simt si isi vad de concediu, altii, marea majoritate frustratii, care n-au avut la viata lor nici o bicicleta, vin sa ne arate noua, celor ce am ramas in tara de buna voie, cat de mult s-au realizat ei si cat de bine o duc, si mai ales ce masini au...

O duc bine, in luna august cel putin, ca dupa aia, iarasi trec la sters la fund babe si carat moloz pe santier....dar deh, noi suntem aia fraieri.
6.1  RE: Hehe trimis de
(13 aug 2008, 19:41:05
LA FAZA CU FRAIERII ITI DAU DREPTATE

hihihi-..............hai pa
6.2  RE: Hehe trimis de
(13 aug 2008, 22:39:20
nu chiar toti sunt "italieni" mai sunt si copii care si-au adus masini din afara si se sparg in besini pe prima banda. astia sunt mai periculos. ideea cu sens unic mi se pare corecta pt o solutie de moment. aviz celor ce nu au iesit din municipiu dar se pricep sa manance... la opinia altuia, asa se procedeaza in alte judete.
7.   It ALIENII trimis de
(13 aug 2008, 12:03:19
Mai bine a.ti cere parerea acestor < italieni > doar stiti ca romanii unde mergeau sa cucereasca construiau intii drumuri si poduri. Romanii nostrii nici de la nemti n.au invatat ca intii fac loc WC.ului si dupa aceea construiesc casa . La noi dupa ce construiesc casa observa ca nu au unde sa.si aseze kkstoarea .La gindire de POCREACA si nostalgie dupa ULITA COPILARIEI, oftam dupa austrieci si asa incetisor ne sufocam. Dar....am ajuns in Europa !
7.1  RE: It ALIENII trimis de
(13 aug 2008, 12:36:09
Avand in vedere ca aici nu mai e pamant austro-ungar de 90 de ani, te intreb, curios cum sunt din fire, cum adica oftezi dupa austrieci?!?!

Si bine zicea pe aici unu` ieri: suntem toti moldoveni, Bucovina fiind doar o denumire administrativa data de un cuceritor sau altul...
7.2  RE: It ALIENII trimis de
(13 aug 2008, 13:20:38
Suna mai bine Bucovina..winking)
7.3  RE: It ALIENII trimis de
(13 aug 2008, 17:38:16
Naiba stie ce mai sintem si ce am fost......tatuca STEFAN a avut multe amante , neveste [care in slava inseamna logodnica ] si sotii tot de peste hotarele MOLDAVIEI. Si daca ramineau austriecii poate erau si drumurile mai bune, casele mai spatioase si mai putine garduri. De altceva nici nu mai comentez . Acum ne.am scremut mult si ne mai scremem inca sa stam in rind cu ceilalti pe nume europeni. Pune maosul sa caute cite feluri de natii au devenit moldoveni. Aici sau la TITIkk vreau sa respir in voie si nesilita de nimeni sa ma abtin. Esti multumit..........KKK. Te pupa MAMA !
8.   Nu "italienii" trimis de
(13 aug 2008, 12:30:41
Nu acestia sunt de vina pentru sufocarea circulatiei. Mandrul nostru primar ales Lungu-L si toti consilierii locali sunt de vina! Nu au facut nimic pentru fluidizarea traficului. Si cand va fi inaugurata soseaua de centura care nici nu este inceputa, nu va putea prelua traficul existent astazi nu cel ce va fi la data inaugurarii. Faceti naibii autostrada circulara in jurul orasului. Acum! Si va votez zece mandate!
9.   Fara chemare trimis de
(13 aug 2008, 12:37:03
cine sa decida urgent asupra solutiilor propuse,care ar usura circulatia in comuna succeava? marele traseist, liberalul din nastere a plecat sa se odihneasca .asteptati ca la anul apare studiul si sulutiile de imbunatatire a circulatiei , lansat de marele gospodar dupa 4 ani de guvernare. o mica propunere , dati drumul la circulatia atomobilelor pe strada cernauti , reparatii provizorii.
10.   Italienii... trimis de
(13 aug 2008, 13:07:25
mai,da idioti mai sinteti! Cu italieni sau fara,circulatia tot infernala a fost este si

o sa fie in continuare,in celelalte luni pe cine da-ti vina?Mai bine arata-ti cu degetul spre cine trebuie,de la guvern pina la administratiile locale care nu fac nimic bun decit probabil pentru interesele lor personale si buzunarul lor propriu!

Asta este trista noastra soarta,a romanilor,sa suportam,acum e democratie si mai putem deschide gura sa criticam si sa birfim putin,ca altceva nu putem face.
11.   Halal stil de condus trimis de
(13 aug 2008, 13:30:13
bai baietilor, nici macar nu stiti sa conduceti, si veniti cu masini inchiriate ( seria 5 , audi tt, tc) plecati inapoi hahalerelor ..HUUU !!!!
12.   Fite si figuri trimis de
(13 aug 2008, 14:07:13
acesti putoi cu pretentii de smecheri circula si vor circula mereu dupa bunul plac pt. ca nimeni nu face nimic..deci dragi soferi trage-ti pe dreapta , bagati-va in santuri si lasatii sa treaca...sunt destui copaci in care sa stationeze
13.   ... trimis de
(13 aug 2008, 15:00:02
cine naiba ii aduce in tara nu stiu.habar n-au sa conduca sant speriati la volan,nu au nici o directie,parcheaza aiurea,anul trecut am avut batuti 5 prosti din astia sper ca anul asta sa-mi bat recordul
14.   Pentru ofticosi trimis de
(13 aug 2008, 15:32:00
Ma prostilor ce va agitati k sticla de pepsi??? Va e ciuda, va ofticati, asta e dak nu va duce mintea... mancati parizer cu mustar si... umblati cu dacia. Si eu am sa ma plimb cu X5 si va oftic pe voin. PS. degetul din mijloc ptr. toti ofticosii!
14.1  RE: Pentru ofticosi trimis de
(13 aug 2008, 22:51:18
taci, in p.u.l.a. mea ca tu manci bulion pe paine sa-ti achiti ciurucule de bemveu. Dormi in maisna dupa ce-ai luat-o, si la cum te lauzi , nu-s' daca ai un ford fiesta de 8 ani in cel mai bun caz
15.   Aveti dreptate toti trimis de
(13 aug 2008, 15:43:03
inirebati pe toti "italenii" citi dintre ei au masina achitata si citi au rate la banci . toti au golit magazinele de firma tip nike ,etc pt o pereche de adidasi si un tricou si acum va arata cine sunt ei. cei smecheri isi fac vacanza tot aici , italia franza germania etc. au plecat tot din marginea si atunci nu stiau nici macar de orasul suceava.
16.   Tapi ispasitori trimis de
(13 aug 2008, 17:26:05
Cred ca este incorect sa dati vina pe "italieni" pentru traficul infernal in Suceava. Am fost acolo si cand nu era plin de masini "straine' si era la fel. Mitocania , aroganta,lipsa de politete si nerespectarea legislatiei rutiere ii caracterizeaza pe majoritatea romanilor, indiferent de zona unde locuiesc. Daca mai adaugi snobism si prostie combinata cu fudulie tabloul e complet. Vor mai trece inca multi ani pana la o Romanie civilizata, schimbarea trebuie facuta in atitudine si mentalitate, masinile bengoase si vilele obtinute prin mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe nu aduc cu ele clasa , bun simt si civilizatie.
16.1  RE: Tapi ispasitori trimis de
(13 aug 2008, 22:18:50
ai dreptate,dar cei ce snt de vina trebuie sa de vina pe cineva nuuuuuuuuuu?

un cap luinat:):):):)

17.   Vaffancullo trimis de
(13 aug 2008, 17:32:25
Fara italienii astia , multi suceveni (care nu lucreaza in institutiile corupte de stat) a-ti fi fost muritori de foame , de asta aveti 5 complexe comerciale si de asta au coruptii si smecherii judetului vile bengoase...italienii astia care trimit bani acasa va fac curul mare , va ridica preturile jegurilor voastre de case...iar atunci cand se intorc si ei acasa nu mai incapeti de ei si de masinile lor...cocalarilor....dupa ce a-ti transformat Suceava intr-o mizerie de targ plin de transee ...dupa ce ca aveti un judet care practic nu mai are drumuri ....mai aveti si orgolii de tarani tampitzi ...vaffancullo!
17.1  RE: Vaffancullo trimis de
(13 aug 2008, 17:44:48
Cum oare ai trecut in clasa a 2-a,analfabet ordinar,esti si tu manager in Italia cu sacul de ciment in carca,sau antreprenor cu pampersii lui bunicul Antonio sub nas?De asta n-ai cum sa castigi doi lei aici,fiindca nu ai carte,repetentule!
17.2  RE: Vaffancullo trimis de
(13 aug 2008, 18:53:31
Banii stranierilor ajung tot la edilii urbei.
17.3  RE: Vaffancullo trimis de
(13 aug 2008, 22:26:08
pai nu inteleg ce muncesti pt cineva???????+++ sau muncesti pentru tine??????????? mai tembilulei,si taranu are mai multa minte decit tine...................si mai controleazati vb crezi ca scrii 2 cuvinta pe italiana te face mai destept alea te dau de gol ce esti numai bine "ITALIANU"

):):):):):):)

17.4  RE: Vaffancullo trimis de
(13 aug 2008, 22:53:42
Mascalzone, vezi ca ti s-a jigarit ticoul cu "gigolo italian- 800 $". Meri si te spala un pic. Stupido.
18.   Vin taraniiii trimis de
(13 aug 2008, 17:59:01
Vin moldoveni acasa din italia cu masinile si se dau mari prin sate,vai steaua lor,si folosesc accent italian sa arate ca sunt umblati,au uitat cand foloseau cuvintele:rapene,chisorcos,dan ia etc.iar acum nu le ajungi cu scara la nas.
19.   Si va mai urma.... trimis de
(13 aug 2008, 18:02:46
Sa vedeti voi ce va fi cand vor incepe lucrarile pentru sensul giratoriu de la bazar - iulus mall... atunci nebunie...
20.   Explicatii pt. ofticosi trimis de
(13 aug 2008, 19:31:13
mic dictionar pt.soareci de forum:

accent italian-sunt si persoane care traiesc de 18 ani in afara.enormal sa ai accent

masina inchiriata- costa foarte mult si nu cred ca si-ar permite multi

cu sacul de ciment in carca-om muncitor

OFTICAT,FRUSTAT,VISATOR LA CE ARE ALTU SI EL NU-persoana care in lipsa de ocupatie mananca c.a.c.a.t pe forum la Monitorul(din gura lor pute a gunoi in sv.)

LA MUNCA NU LA INTINS MANA ! FRAIERILOR

SALUTARI SI SANATATE LA LUMEA CARE ARE UN PIC DE BUN SIMT PE ACEST FORUM!

21.   Mic comentariu trimis de
(13 aug 2008, 21:58:18
Adevarul e ca nu conduc foarte atent, dar pe de alta parte nici cei ramasi aici nu sunt mai breji...hai sa nu mai aratam mereu cu degetul catre ei...marea problema este intr-adevar numarul foarte mare de masini si nesimtirea cu care unii inteleg sa avanseze...daca tot vorbim de ofticati si nestiutori de carte...nu vor fi acestia spuma liceelor, dar pe de alta parte muncesc....uitati-va putin la copiii de liceu sau generala de acum...i-ati vazut cum scriu si cat de agramat vorbesc??? ne suparam ca "italienii" au uitat romana??? dar kinderii care vb in engleza pentru ca asa e mai cool?!?!? iar daca ii iei la bani marunti constati ca si asta e o fatada??? ca de fapt habar nu au de nimic...asa ca....TRAIASCA ROMANIA, nu?!?!?!
21.1  RE: Mic comentariu trimis de
(13 aug 2008, 23:00:22
mai oameni buni. mancati ciuperci aiurea. voi nu vedeti ca pana si cadrele medicale care termina scoala aleg sa plece in afara?

de ce sunteti prosti? cati dintre ce ce au scris mai sus isi permit sa manance cu familia macar de doua ori pe saptamana la un restaurant?

sunteti ca si capra aia raioasa dar care tine coada ridicata...

e lege scrisa deja ca totul trece prin stomac. oamenii depind foarte tare de bani. de unde draq ii procuri??? de unde se plateste mai bine, normal.

nu iau apararea nimanui. eu lucrez la pompieri. dar zau, am curaj sa felicit pe cei care au avut curaj si si-au luat inima in dinti si au mers in alta tara la lucru. nu e chiar simplu.

iar cei care comenteaza in ras despre "italieni" probabil o fac din rautate sau din motive nici de ei cunoscute.

lasa mai sa-si inchirieze si avion, ca de aia a muncit un an. iar tu stai pe forum si pe mess si fumeaza din banii parintilor.
22.   Cacanari macaronari de bors cu legume! trimis de
(14 aug 2008, 00:32:49
aveti grija macar la trecerile de pietoni ca unu mai acum cateva zile a trecut cu masina peste un biet copilas si bunica lui pe trecerea de pietoni. Va ganditi ca le-ati distrus viata? Sau va doare-n macaroana?

23.   Ce-ar fi? trimis de
(14 aug 2008, 08:26:28
ce s-ar intampla daca nu ar mai pleca "italienii" inapoi? daca s-ar repatria toti? ar trebui sa suportam zilnic acelasi trafic? sau am cauta solutii? pana gasim solutii mai bine ii taxam cu votul din toamna. sa simta si flutur....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei