Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

25 de tone de grâu pentru câmpulungenii afectaţi de inundaţii

25 de tone de grâu se împart în aceste zile câmpulungenilor afectaţi de inundaţii în perioada 23-26 iulie. Ajutorul a fost oferit, la solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de omul de afaceri ialomiţean Vasile Laza, din Mărculeşti. SC LTV Prod SRL a sponsorizat câmpulungenii cu grâu din recolta acestui an, utilizabil în alimentaţia umană, recoltat direct de pe tarlaua firmei şi însoţit la Câmpulung Moldovenesc de patron personal.

De împărţirea ajutorului s-a ocupat viceprimarul câmpulungen Mihăiţă Negură (PD-L), care, pe baza listelor cu case afectate întocmite de autorităţile locale, a distribuit grâul în 390 de gospodării. Fiecărei familii afectate i-au fost alocaţi câte doi saci.

Acţiunea a început de luni pe Valea Seacă, zona cea mai afectată de ape, unde s-au distribuit 10 tone de grâu, şi continuă pe străzile Mihail Sadoveanu, Corlăţeni şi Pârâul Morii.

Viceprimarul Negură ne-a mărturisit că a fost impresionat de situaţiile şi reacţiile localnicilor beneficiari ai acestui sprijin. „Printre persoanele care au primit din această sponsorizare se află, de pildă, o doamnă de 87 de ani, Olimpia Moroşan, o femeie singură, cu probleme de vedere şi alte probleme de sănătate specifice bătrânilor. Consider firesc să ajutăm prioritar astfel de cazuri, să ne unim eforturile pentru a-i sprijini în primul rând pe cei care nu se mai pot ajuta singuri. Am întâlnit însă, spre marea mea bucurie, şi oameni mai cu stare, ce au avut casele afectate mai puţin şi care au cedat grâul pe care erau îndreptăţiţi să îl primească altora, mai necăjiţi sau mai bătrâni, care aveau mai mare nevoie de un ajutor, oricare ar fi fost el. Pentru mine este foarte important că există lângă noi persoane care nu au uitat de omenie şi nu pot decât să le mulţumesc pentru gestul lor”, ne-a spus viceprimarul câmpulungean.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de tone de grâu pentru câmpulungenii afectaţi de inundaţii.
 Vizualizări articol: 649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 de tone de grâu pentru câmpulungenii afectaţi de inundaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei