Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numiri

PNL şi-a stabilit 12 din cei 14 candidaţi la alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia judeţeană a PNL Suceava şi-a definitivat aproape în totalitate lista de candidaţi cu care va participa la alegerile parlamentare programate a avea loc la sfârşitul acestui an. Liberalii suceveni şi-au desemnat 12 dintre cei 14 candidaţi pe care îi va avea în colegiile uninominale pentru Camera Deputaţilor şi Senat, fiind primul partid sucevean care se apropie de finalizarea listei.

Ultimii doi candidaţi validaţi de Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava sunt oamenii de afaceri Philip Rozopol şi Cezar Ioja.

Potrivit deciziei conducerii liberalilor suceveni, Philip Rozopol ar urma să candideze în colegiul pentru Camera Deputaţilor Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în timp ce Cezar Ioja „se va lupta” pentru funcţia de deputat în colegiul Vatra Dornei.

Philip Rozopol este un binecunoscut om de afaceri sucevean care deţine firmele MTT (distribuţie de aparatură medicală), Mondeco (incinerator ecologic) şi Autobitti Suceava (distribuitor autorizat al mărcilor de autoturisme Fiat, Alfa Romeo sau SSangYong). La rândul său, Cezar Ioja este om de afaceri în Vatra Dornei, precum şi consilier local.

 

PNL urmează să-şi stabilească ultimii doi candidaţi

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi candidaţi, pentru funcţiile de senator vor concura Mihai Sandu Capră în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, Tiberiu Prodan în colegiul Siret – Rădăuţi – Solca, Aurel Burciu în colegiul Suceava şi Ghiorghi Cornia – Fălticeni.

Pentru Camera Deputaţilor vor mai candida Adrian Artene – colegiul Fălticeni Sud, Gheorghe Aldea – colegiul Fălticeni, Brînduşel Nichitean – municipiul Suceava, Dorel Guliciuc – Suceava Vest, Iulian Angheluş – Siret şi Gheorghe Coroamă – Rădăuţi Est.

Singurele colegii în care PNL nu şi-a desemnat candidaţii sunt cele din Rădăuţi şi din Suceava. Cu toate acestea, este de aşteptat ca viitorul candidat pentru un mandat de deputat în municipiul Suceava să fie actualul prefect al judeţului, Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL şi-a stabilit 12 din cei 14 candidaţi la alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PNL şi-a stabilit 12 din cei 14 candidaţi la alegerile parlamentare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din partidul Bratienilor a ramas penele trimis de
(13 aug 2008, 12:20:59
Din partidul Bratienilor, care se bucura de respect national, acum ajus doar penele.

Lume de nimic care face prostitutie politica cu PSD/PCR numai de dragul de a fura.

Rusine zoaielor!
1.1  RE: Din partidul Bratienilor a ramas penele trimis de
(13 aug 2008, 13:01:45
prostitutie politica a facut Ion Lungu, zis prelipcaru, care poza in liberal din mosi stramosi si care nu a facut nimic pentru urbea noastra... praful e ca la el acasa, traficul infernal, iar strazile sub orice critica. in rest, avem panselute si taraboante, cum sunt la prelipca de se cara cu ele zarzavatul la piata. dar ne meritam soarta!!! l-ati votat pe grohacul de lungu 70% de parca ar fi facut nu stiu ce in orasul nostru. mai mergeti prin piatra neamt sau prin alte orase, sa vedeti acolo evolutie!avem conducatorii pe care ni-i meritam!! hai pa!!!
1.2  RE: Din partidul Bratienilor a ramas penele trimis de
(13 aug 2008, 16:10:42
pina si in BT au reusit sa faca ceva locuri de parcare in centru; si se construieste parcare supraterana cu 250 locuri!
2.   Votez PNL ca are oameni care muncesc nu profitori trimis de
(13 aug 2008, 12:32:37
din cate vad aceste nume imi inspira incredere...oameni competenti care fac bani din munca lor nu din aparitii tv si ziaristice in care se dau salvatorii lumii cu bani primiti de la partidele lor in realitate,cu alte cuvinte cumparati....banii aia trebuie dati inapoi inzecit din munca noastra a fraierilor...Burciu profesor universitar renumit in stiintele economice si competent merita aprecierea cetatenilor nu agramati din domenii precum CAP sau cresterea porcilor de 200 kg cum sunt si ei...ii vedeti la tv...care in viata lor au ocupat numai functii pe criterii politice si ei rag la poarta noua
3.   Baieti fini trimis de
(13 aug 2008, 14:03:33
Am auzit ca pe zona R-ti PNL-ul are 2 asi, Teodor Hauca-om extraordinar, mai bine sa nu-l cunoasteti.....si Liviu Moldovan...................... este!!!!!!!
4.   Intrebare trimis de
(13 aug 2008, 15:01:53
Pe acel bussines man il cheama FILIP sau PHILIP?

E ROMAN sau vreo alta natie?
5.   Intrebare trimis de
(13 aug 2008, 15:02:54
Pe acel bussines man il cheama FILIP sau PHILIP?

E ROMAN sau vreo alta natie?
6.   PNL trimis de
(13 aug 2008, 16:11:00
la FALTICENI traseistul Cornea candideaza pentru a iesi Vitcu iar Aldea pentru a iesi Andreica. Numai un prost sau un tradator nu vede acest lucru. Cei de la conducerea PNL oare NU VAD. Dar pentru bani inchid toti ochii. Concluzie:(INTELEGERE PNL CU PD-L LA FALTICENI

6.1  RE: PNL trimis de
(13 aug 2008, 17:41:43
cornia e cumatru lui vitcu ( e nasul baiatului lui vitcu ) ! 2 traseisti care toata viata si-au urmarit doar interesul personal.vedeti renovarea de la Agricol,la care consatenii Vitcu si Carcalete au luat 20 % comision de la firmele de constructii : Chirap,Cristi Par etc si care in numai 2-3 ani deja se degradeaza ! la fel si sala de sport,construita de Chirap,cu care Vitcu este asociat la Restaurantul Viva (doar spatiul ) de pe faleza,impreuna cu surpriza,Cornia ! si toata lumea stie ca in sala ploua si arata ca dracul ! pentru ca banii pentru izolatii au intrat in buzunarele lui Vitcu si Cornia ! SUNT NISTE BANDITI PENTRU CARE NU CONTEAZA DECAT CIOLANUL SI INTERESUL PROPRIU !
6.2  RE: PNL trimis de
(13 aug 2008, 17:54:57
oare cum o sa colaboreze tofan cu cornia ca sa il scoata senator pe vitcu ? ca tare se mai acuzau si injurau in campania locala ! acuma isi dau mana ! mare curva e politica asta,iar cei mentionati niste mari nesimtiti ! Falticeneni treziti-va si nu votati indivizi astia care nu vor binele orasului ,ci doar bunastarea propriului buzunar ! haideti sa lichidam odata echipa asta de jaf si nerusinare: vitcu+cornia
7.   S-A TREZIT trimis de
(13 aug 2008, 16:22:09
Si noi votam ca prostii !

8.   Nesimtire trimis de
(13 aug 2008, 18:09:56
nu s-au saturat de furat. Nimic nu "misca in Colegiul Agricol pana nu se trece pe la Vitcu.Toata viata a furat ca un mafiot,acum nu poate iesi la pensie linistit ,fara sa mai "curga" ceva.Sa ne spuna Vitcu si Cornea daca nu s-au saturat de furat. Artene ,un golan, care nu nu stiu cum a ajuns in politica .Toti trei - niste traseisti politici, care umbla doar dupa hotii. Ne_am saturat de smecheriile lor.
8.1  RE: Nesimtire trimis de
(13 aug 2008, 18:25:45
sunt deja pensionar de vreo 2 ani ! Dragi falticeneni va rog sa ma votati ca sa pot dormi linistit in parlament pentru binele vostru ! am 65 de ani,promit ca la 70 nu mai candidez ! ca director e munca grea cu atatea spagi de rostuit,vreau senator sa primesc fara sa muncesc deloc ! il pun director in locul meu pe cumatru Cornia si sa vedeti atunci jumuleala !
9.   PNL... trimis de
(13 aug 2008, 18:12:27
Cu asa oameni,PNLul va ajunge din urma PNT-CD-ul.Ce doctrina,ce moralitate si onoare,frate?Banul,ochiul necuratului si dorinta de a parveni sint mai presus de toate...
10.   E vremea nesimtitilor trimis de
(13 aug 2008, 19:05:11
Oameni buni puneti mana pe bate si altoiti-i. La vremuri de restriste gunoaiele ies la suprafata.
10.1  RE: E vremea nesimtitilor trimis de
(13 aug 2008, 20:09:19
din pacate asa este. Cind vad cu ce oameni lipsiti de caracter iese la bataie PNL imi pun intrebarea daca mai merita sa stai in judetul acesta. PNL este un partid care s-a detasat pina acum de PSD, PD-L dar acum a intrat in mocirla rau de tot . Cine sunt acesti nimeni care vor sa candideze. Am auzit de Burciu ca este profesor dar ce-i cu asta. A candidat si la europarlamentare dar n-a convins , nu are nici un fel de proiect, Cornea un traseist, a luat partidele la rind , Artene vai de el dar vrea deputat, ma intreb cine-l voteaza la Falticeni, Anghelus a facut o facultate in 20 de ani, dar acum e sef la ARR si e tare si mare cu nasul de la Bucuresti. Nichitean e cel ce voteaza de mai multe ori ?

De Prodan si Capra ne-am saturat. De restul n-am auzut , niste traseisti si alergatori dupa ciolan.Mai bine liberali scapati de toti oportunistii si mu distrugeti partidul.
11.   Pacaleala trimis de
(13 aug 2008, 19:53:18
Aldea este omul lui Tofan ca doar l-a pus viceprimr si acum PNL-ul l-a pus sa candideze impotriva lui Tofan. Daca Fenechiu este un prost si nu stie ce sfori se trag il anunt ca falticenenii nu sunt prosti si nu vor vota PNL-ul.
11.1  RE: Pacaleala trimis de
(13 aug 2008, 20:11:19
Stie dar se face ca nu vede fiindca are alte interese , nu ale partidului
11.2  RE: Pacaleala trimis de
(13 aug 2008, 20:49:50
SA IMI SUGETI PEWLA TOTI CHEGII ! NU VOTEZ CU PENSIONARI ! TREBUIE OAMENI TINERI !
11.3  RE: Pacaleala trimis de
(13 aug 2008, 20:52:30
AVETI LA FALTICENI UN ORAS DE RAHAT,JEGOSILOR ! VENITI LA HUMOR CA V-AM DAT CEATA ! NOI AM VOTAT CU CAPUL,VOI CU FUNDU' ! V-AU PROSTIT CU NISTE GALETI PORTOCALII ,FOMISTILOR !
11.4  RE: Pacaleala trimis de
(14 aug 2008, 14:00:24
dl briceag cel adevarat
12.   Pacalitilor! trimis de
(13 aug 2008, 21:00:51
E clar ca PNL , cu cea mai ramas, e slugoiul indatorat al PD-l.Deci la falticeni pnl vrea cu orice pret sa castige mandatul de parlamentar neispravitul de Andreica,pentru ca sa domneasca linistit la Falticeni , dupa cati bani a cheltuit in campania electorala la locale ,fariseul Tofan. Si astfel , dragi falticeneni "SA TRAITI BINE"
12.1  RE: Pacalitilor! trimis de
(13 aug 2008, 21:19:26
DE ACEEA CANDIDEAZA CORNEA SI VITCU. CORNEA A FACUT CE-A VRUT MUSCHII LUI DIN FALTICENI ,A SUPORTAT CHIAR SI ANELITA iar vitcu ar trebui sa se uite in urma cate pacate are SI SA-si toarne cenusa in cap . DA. C E N U S A .CENUSA> CENUSA...
13.   Neclar trimis de
(14 aug 2008, 00:13:39
TARE SE MAI TEME PNL DE RADAUTI! E CLAR CA NIMENI NU VREA SA JOACE PE MANA MOARTA.
14.   Ptr mitrutz trimis de
(14 aug 2008, 09:15:01
Ai dreptate Liviu Moldovan .....este plin de dosare penale si ani de puscarie in spate!!!Impresionant CV!!! Voteaza-l sanatos si .....nu vei regreta!!!
15.   DA, DA < DA trimis de
(14 aug 2008, 09:15:34
Nici la Suceava treaba nu-i mai bunas , il cunosc bine pe Anghelus, stiu cite parale face de cind este la ARR, acum vrea si deputat ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.   Alegator trimis de
(15 aug 2008, 13:41:13
Cine nu-i cunoaste pe mafiotii de Cornia si de Vitcu?Au descoperit ca n-au furat tot si mai vor functii? Vitcu a luat bani pentru orice post, incepand cu cea de femeie de serviciu, la bac. a aranjat juma. de oras

Cine nu-l cunoaste pe mafiotul de VITCU, care a luat bani si de pe vii si de pe morti.Mergeau fraierii de membri psd sa-i convinga pe alegatori sa-l voteze consilier, iar el era in tratative cu pdl. Sa-i fie rusine,il injura oamenii pe toate drumurile pe acest profitor care nu poate iesi la pensie fara sa nu mai fure ceva.Cornia -alt mafiot tradator. deschideti ochii ,oameni bun,ca doar i-ati cunoscut o viata .Andreica-betivul targului,ce a facut 4 ani?

17.   Dezamagiti trimis de
(15 aug 2008, 13:46:59
Suntem dezamagiti de Flutur care spunea ca se lupta cu coruptia din psd.Care coruptie? L-a luat in PDL pe cel mai corupt PSD-ist, Vitcu.Ai cercetat Fluture, cat a furat Vitcu la viata lui?Daca e prieten cu Carcalete, nu mai conteaza.Va faceti voi echipa de mafioti pdl-isti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei