Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2008 - Anul XIII, nr. 184 (3865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutoare

PNG vrea să igienizeze fântânile colmatate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea PNG Suceava a anunţat că în perioada imediat următoare va demara, împreună cu specialişti sanitari, o acţiune de igienizare a fântânilor colmatate din mai multe localităţi sucevene afectate de inundaţii.

Preşedintele organizaţiei judeţene a acestui partid, Ghiţă Ignătescu, a precizat că membrii PNG vor participa, alături de populaţia inundată, la scoaterea apei din fântânile colmatate şi la dezinfecţia acestora, intenţionându-se ca această acţiune să se desfăşoare în cât mai multe comune.

El a precizat că până în momentul de faţă, cu sprijinul conducerii centrale a PNG, au fost donate, în mai multe zone sinistrate, alimente, apă, motopompe şi generatoare de curent electric.

Ajutoarele au fost distribuite de Cristian Matei, membru în Consiliul Naţional al PNG, împreună cu preşedintele şi prim-vicepreşedintele PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, respectiv Petrică Negrea.

Ghiţă Ignătescu a precizat că în urma deplasării în zonele calamitate din judeţ, a fost întocmit un raport către preşedintele acestui partid, George Becali, urmând ca acesta să trimită ajutoare pentru sinistraţi.

„Vrem ca prin acţiunea de igienizare a fântânilor să ajutăm cu adevărat oamenii care au nevoie de apă curată pentru ei, dar şi pentru animalele din gospodărie. Mai mult, în perioada imediat următoare vor fi donate materiale pentru reconstrucţia caselor distruse de inundaţii şi pentru refacerea celor afectate”, a declarat Ghiţă Ignătescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG vrea să igienizeze fântânile colmatate.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNG vrea să igienizeze fântânile colmatate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ! trimis de
( 7 aug 2008, 12:45:38
Ghita Ignatescu: ,,Vrem ca prin actiunea de igienizare a f�nt�nilor sa ajutam cu adevarat oamenii"

Intai igienizati si apoi veniti cu o conferinta de presa sa arati ce ati facut. La fel ca toate celelalte partide, promiteti, ca deh, urmeaza alegerile in toamna. Nu puteti face nimic fara sa va laudati. Daca e spre binele oamenilor, atunci faceti domnilor fara a aparea in presa. Ce urata precampanie aveti voi, partidele politice, la fel si dumneavoastra Domnule Basescu. Va legati toti de bietii oameni care au ramas fara case, fara adapost, fara hrana ... RUSINE !!!!!
2.   Mai intai sa-i igenizati mintea machedonului daca trimis de
( 8 aug 2008, 09:36:23
Ma jigodiilor!faceti treaba si nu va mai k.a.k.a.t.i pe voi atat!ce face dreapta sa nu stie stanga,gata muchlis ca sunteti penibili!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei