Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2008 - Anul XIII, nr. 184 (3865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Prefectura impune ridicarea maşinilor parcate ilegal în Suceava

Joi, 7 August 2008 (17:42:47)
Blocajele apărute în traficul rutier din municipiul Suceava în ultimele două zile au determinat Instituţia Prefectului să convoace, în cadrul Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, şefii instituţiilor responsabile de fluidizarea circulaţiei rutiere: Poliţia Rutieră, Primăria Suceava şi Autoritatea Rutieră Română (ARR). Prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, în conferinţă de presă, că a făcut acest lucru deoarece în zilele precedente ambulanţe şi autospeciale ale pompierilor au stat blocate în trafic în oraş şi câte 40 de minute, neputând ajunge la situaţii de urgenţă din judeţ.Conform prefectului, pe termen scurt trebuie optimizat traficul pe principala arteră de circulaţie a municipiului, ce leagă intrarea din direcţia Fălticeni cu ieşirile spre Botoşani, Rădăuţi şi Siret. De asemenea, autorităţile vor să interzică virajele la stânga „necontrolate de către Poliţie şi Primărie” şi să realizeze semaforizarea trecerilor de pietoni, cu asigurarea unui trafic continuu, prin sincronizarea semafoarelor, pentru acelaşi regim de viteză, precum şi prin instalarea de semnalizări verde intermitent la dreapta în principalele intersecţii din municipiu. O altă măsură asupra cărora au căzut de acord autorităţile judeţului a fost aceea de punere în aplicare a legislaţiei privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea autovehiculelor staţionate ilegal pe principalele artere ale municipiului, în zona de preselecţie a intersecţiilor şi în staţiile de transport în comun.  Transportul de marfă cu autovehicule de mare tonaj, la orele de vârf, ar putea fi interzis prin hotărâre de consiliu local, iar pregătirea şi examinarea candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere va fi făcută pe trasee speciale, în afara zonei centrale a oraşului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura impune ridicarea maşinilor parcate ilegal în Suceava.
 Vizualizări articol: 2159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura impune ridicarea maşinilor parcate ilegal în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 7 aug 2008, 21:43:21
Daca ar fi locuri de parcare suficiente, atunci nimeni nu si-ar lasa masina parcata pe strada. Dar in loc de parcari s-au construit sedii de firme, chioscuri, sau garaje (care ocupa doua locuri normale). Cum se identifica un locusor liber, cum baietii destepti sar cu dreptul si... vedeti rezultatul.

Si te mai miri de faptul ca nu ai cum sa iesi in siguranta intr-o intersectie (din cauza masinilor parcate aproape de bifurcatie), sau ca nu ai cum sa treci pe banda intai deoarece este ocupata de masini care stationeaza acolo.

Nu mai vorbesc ca daca vii noaptea dupa ora 22 atuci te invarti ca prostul pana gasesti un loc unde sa parchezi. Nu ai ce face si o lasi la cateva blocuri departare.
1.1  RE: ... trimis de
( 7 aug 2008, 21:47:14
Exemplu: intersectia B-dului G. Enescu cu Marasesti, intre blocul Premier si blocul turn (cu frizeria) s-a construit un chiosc care ocupa 5 (cinci) locuri de parcare. Cetatenii din blocul turn (al IRE-ului) parcheaza la distanta de un bloc (in parcarea de langa Generala 3).

Cine a autorizat ridicarea acelui chiosc ?
2.   Raspuns trimis de
( 8 aug 2008, 00:20:58
cum cine? ion lungu
3.   Fk trimis de
( 8 aug 2008, 10:54:56
alo primaria! fa ecoparcari!(in locul spatiilor verzi pline de urzici, fecale, chetre stramamosesti...)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei