Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2008 - Anul XIII, nr. 184 (3865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cine de cine îşi bate joc?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Răspuns: toţi de toţi. Dar parcă mai mult şi mai mult tot contractul ăla de Ligă şi GSP TV, conform căruia păgubiţii sunt cam toţi iubitorii de fotbal românesc, obişnuiţi în anii din urmă să butoneze telecomanda cam de sâmbătă până luni pentru a vedea meci de meci, secundă cu secundă, din acest campionat căruia numai asta-i lipsea: să devină şi invizibil!

Am urmărit alaltăseară o emisiune pe „Telesport” dedicată tocmai acestei ciudăţenii: un campionat pe care toată lumea l-a aşteptat cu sufletul la gură, pentru ca apoi să constate că îl poate nu vedea, ci doar… auzi!”, povestit cu multă dăruire pe la „tocşăurile” de specialitate. Îi ascultam pe cei care intrau în direct, prin telefon, cu realizatorul emisiunii: oameni de tot felul, mai exaltaţi sau mai ponderaţi, cu vocabular mai bogat sau mai sărac, fani devotaţi ai uneia sau alteia dintre echipe sau doar (tele)spectatori cândva, cu toţii obişnuiţi să-şi ia doctoria în ziua şi la orele cu care se obişnuiseră de ani buni. În loc de asta, au luat cu toţii… beep!, că nu ne lasă CNA-ul… Ba poate că ne lasă, dându-le şi el tot un… beep! Atât Ligii cât şi deţinătorilor exclusivi ai transmisiilor invizibile, în sensul că intenţionează să includă meciurile Ligii I în categoria evenimentelor de importanţă naţională, ceea ce induce obligaţia preluării acestora de către operatori care să asigure vizionarea lor de către 70% din populaţie. Cel puţin teoretic, adică să se asigure acoperirea acestui procent, că doar n-om fi un popor chiar de demenţi fără altă treabă decât vizionarea la aşa cote de audienţă a… ce? Că fotbal, în puţinul spaţiu alocat, n-am văzut. Zău că mi-a fost chiar milă de omul ăla care spunea la telefon, în termeni mai mult decât civilizaţi, că el ştie cum stă treaba cu sistemul „pay per view” („plăteşte ca să vezi”), numai că la noi chestia asta nu există: adică, zicea el, eu aş plăti, fie cu bucata, fie pe tot campionatul, dar cui!? Ca să pun şi eu umărul la rezolvarea porcăriei, i-aş sugera CNA să încerce o acţiune pe linie de antimonopol, precedentul fiind creat şi purtând un nume ceva mai cunoscut decât GSPTV: Bill Gates. Got it?
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine de cine îşi bate joc?.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cine de cine îşi bate joc?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei