Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din august

Se anunţă schimbări în cadrul Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna august va aduce o serie de schimbări la nivelul conducerii şi organizării în cadrul Primăriei Suceava. Schimbările care vor apărea au fost anunţate de viceprimarul Viorel Seredenciuc, care a precizat că în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local, din luna august, va fi supusă aprobării o nouă organigramă de organizare a activităţii administrative.

“Vor exista schimbări la nivelul atribuţiilor viceprimarilor, dar şi la nivelul departamentelor şi compartimentelor din Primărie. Schimbările vor fi realizate în baza analizei activităţii de până acum, făcută de la preluarea mandatului, după consultările pe care le vom avea cu primarul Ion Lungu”, a declarat Viorel Seredenciuc.

Acesta a precizat doar că unul din departamentele unde se impune o schimbare este cel de urbanism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se anunţă schimbări în cadrul Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 2788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Se anunţă schimbări în cadrul Primăriei Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VANTUL SCHIMBARII trimis de
( 2 aug 2008, 11:18:45
CONSULTATI-VA BINE CU UMFLATUL ALA NESIMTIT DE LUNGU SI POATE VA ANGAJATI SI VOI NISCAIVA NEAMURI CA HOLURILE PRIMARIEI COLCAIE DE NEAMURILE LUI LUNGU.CRED CA CEL DE URBANISM NU VA SATISFACE IN TOTALITATE.UN LUCRU E CLAR IMI E TOT MAI SCARBA DE POLITICIENII NOSTRII
2.   Ar fi cazul trimis de
( 2 aug 2008, 11:24:12
Nu numai schimbarea in departamentul de urbanism se impune ci si daramarea tuturor constructiilor de pe trotuare. In spatele Liceului de Arta s-a construit o ditamai hardughie, care si-a "rezervat" si parcare pentru autoturismele si camioanele proprii, iar vizibilitatea in curba este ZERO. Si asa erau acolo tot felul de blocaje. Acum va fi groaznic de circulat. Oare a venit nea primarul acolo sa vada ce e? Daca nu cumva chiar afacerea lui! E DEZASTRU CE SE INTAMPLA IN SUCEAVA!!!
2.1  RE: Ar fi cazul trimis de
( 3 aug 2008, 19:56:28
Viceprimarul Harsovschi ce primeste! S-a luat cam tare de PRESEDINTII DE ASOCIATII si o sa-i para rau! Luati-ii acest departament ca deja se baa unde nu ii fierbe oala! Pana acum nu ne-a deranjat nimeni si nu vad de ce acum se iau de noi! Sa-i ramana cainii ca si acolo e prea mult pentru el!
2.2  RE: Ar fi cazul trimis de
( 3 aug 2008, 19:59:58
In sfarsit acest tanar vrea sa faca oridine in mafia care exista la Asociatii! O sa reuseasca atata timp cat nu ii intoarceti spatele(Lungu si Seredenciuc). Vad ca incearca sa faca ceva bun si sper sa reuseasca. Tare imi e frica ca ooooo sa vada ca e singur!!!

Domnule Harsovschi continuati asa!!
3.   FOC de PAIE! trimis de
( 2 aug 2008, 12:01:00
Foc de paie!! Schimbari de fatada, ,,o marie cu alta palarie''!
3.1  RE: FOC de PAIE! trimis de
( 3 aug 2008, 20:52:11
Ma bucur ca in sfarsit verifica primaria asociatiile de proprietari! Sunt asociatii care ar trebui reorganizate! Toti se plang de ele dar nimeni nu face nimic! Sper ca viceprimarul Harsovschi sa continuie ce a inceput! Nu stiam ca pot sa particip la adunarile generale si ca pot afla si ce salar au cei pe care ii platim noi!

Continuati asa !
4.   CARTODROMUL trebuia sa fie parc pentru copiii... trimis de
( 2 aug 2008, 12:05:18
Cum se descopera un spatiu verde, cum se construieste ceva, in loc sa se puna o banca, flori, iarba, chiar si un copac, pentru a sta un batrin, un om bolnav,etc....

De ce nu construiti ce va propuneti in afara orasului pe o noua sistematizare!?

CARTODROMUL trebuia sa fie parc pentru copiii, un orasel al copiilor si pentru ca s-au luat spagi grase, s-a transformat in cartier, rusine!!

Cita nesimtire si ce spagi se iau de catre conducatorii alesi de noi!

5.   Schimbari....oare? trimis de
( 2 aug 2008, 12:39:44
Degeaba se schimba functionarii Primariei daca nimeni nu ia nici o masura. Toti sunt prieteni, rude, colegi de partid si este si normal sa nu se supere unii pe altii. Ar trebui ca Primarii sa fie din alte judete, dar nu judete alaturate ci asa din celalalt capat al tarii. Sa nu-l cunoasca nimeni sa poata face schimbari, asa...totul este in van....
5.1  RE: Schimbari....oare? trimis de
( 3 aug 2008, 19:05:09
Lasa ca a fost unul din Bucuresti care nu a facut mare lucru.
6.   Dar orasul in bine pe cand? trimis de
( 2 aug 2008, 13:03:06
cand schimbati fata orasului,cu strazi fara gropi la tot pasul,cu parcuri,fara spatii verzi distruse ca se dau pe bani ,grei " si distrug iarba,fara floristeni care bubuie de atat IQ
7.   Mda...ce schimbari trimis de
( 2 aug 2008, 13:24:00
Oameni buni face-ti schimbari in adevaratul sens al cuvantului k sa se face ceva si pentru orasul asta.Ceea ce aveti voi de gand sa face-ti nu este decat schimburi d locuri (vine X pe locul lui Y si invers),in concluzie putem spune k raman aceeasi de pana acum.

Da-ti oameni buni posibilitatea studentilor care termina facultatea si sunt in domeniul asta sa poata accede si ei la un loc in primarie.Dati-le o sansa, sunt tineri ,o generatie cu in potential ridicat care pot face ceva.

SPER SA FIE CITIT MESAJUL ASTA DE CEI DE LA PRIMARIE SI SA INCERCE SA I-A IN CALCUL ACEST LUCRU.
7.1  RE: Mda...ce schimbari trimis de
( 2 aug 2008, 15:12:55
Chiar stai foarte prost cu gramatica. Daca as fi un angajator, numai din acest motiv nu te-as angaja.
7.2  RE: Mda...ce schimbari trimis de
( 2 aug 2008, 15:59:11
Cum nu esti angajator si nu cred ca o sa fii niciodata,o sa ramai vesnicul valet al celor carora li se face mila si iti arunca o bucata de paine.
7.3  RE: Mda...ce schimbari trimis de
( 3 aug 2008, 09:35:48
Vesnicul conflict dintre cei prosti dar cu bani si cei inteligenti si saraci.
8.   SCHIMBA FEMEIA DE SERVICIU CARE IESE LA PENSIE trimis de
( 2 aug 2008, 13:58:05
CRED CA IESE LA PENSIE VREO FEMEIE DE SERVICIU SI BAGA 10 IN LOC RUDA CU CINE TREBUIE.SUNT ANGAJATI PESTE MASURA ,NU MAI AU LOC IN BIROURI.
9.   Ciolanul trimis de
( 2 aug 2008, 14:29:59
Mai Seredenciuc vrei sa-ti aduci si tu neamurile sau PEDELISTII. Cerasela este celebra la urbanism pentru jonglelile care le face cu lungu, cu alti pedelisti si cu frate-su seful de cabinet alui fluture. N-avem incredere in voi oportunistilor
9.1  RE: Ciolanul trimis de
( 3 aug 2008, 20:04:03
Dati-i atributii mai multe tanarului Harsovschi ca a aratat ca e capabil. Si Seredenciuc pare intelept! O echipa frumoasa care sper sa ramana asa si sa nu existe tensiuni intre ei!
10.   Balamucul din primarie trimis de
( 2 aug 2008, 14:39:14
Constat ca lungu si-a pierdut autoritatea de cind e la PD-L. Hahaha! sau lucreaza cot la cot cu GEAMANUL la sensul giratoriu. Asteptam inforatii cine stie . O schimba si pe tovarasa directoare economica ? Ia sa vedem forta lui seredenciuc. Stai linistit ca n-o schimba nimeni pe SEFA URBANISMULUI din Suceava
10.1  RE: Balamucul din primarie trimis de
( 2 aug 2008, 14:56:01
AI PERFECTA DREPTATE CU DIRECTOAREA ECONOMICA .
10.2  RE: Balamucul din primarie trimis de
( 2 aug 2008, 16:02:29
Dreptate perfecta nu exista mai "Titirezule 2",exista numai si numai dreptate.Cand o sa afli ca exista si dreptate imperfecta,sa anunti omenirea.

10.3  RE: Balamucul din primarie trimis de
( 3 aug 2008, 20:08:18
Ma bucur ca esti la curent cu stirile! Sunt trist ca esti de-al casei si vorbesti aiurea si fara fond! Lucian Harsovschi a inceput sa demostreze si deja prietenii cu ghilimelele de rigoare incep sa faca zimbrii! Cu asociatiile sa continue ca sa scapam de UJEBISTI!!! Echipa buna la Primarie!! Mult succes! JITARIUC TREBUIE SA PLECE!!
11.   ... trimis de
( 2 aug 2008, 15:11:34
Capitalism de cumatrie... o expresia care devine tot mai reala.
12.   Ti-e scarba de jegurile din primarie trimis de
( 2 aug 2008, 16:58:55
Sunt multe anomalii in primarie toti vor sa faca ordine,si atat... Mai sunt cateva parasute care nu prea fac mare lucru in primarie ,dar sunt gretoase rau. Daca cunoaste cineva situatia de la juristi cu aia blonda betiva si curva care face primaria de ras non-stop.

12.1  RE: Ti-e scarba de jegurile din primarie trimis de
( 2 aug 2008, 17:22:45
Ai dreptate!
12.2  RE: Ti-e scarba de jegurile din primarie trimis de
( 2 aug 2008, 17:39:36
eu chiar nu stiu de ce nu o da afara pentru cate a facut ,nu stiu cine o tine in spate sunt atatia tineri absolveti care cauta un loc de munca ,este veche treaba dar am auzit ca va zbura, nici macar nu are studii terminate este destul de grav
13.   Numaidecat trebuiesc facute schimbai ! trimis de
( 2 aug 2008, 17:11:30
s-a perindat multi primari,de la rvolutie ,da prea multi au ramas parca batuti in cuie si s-a format o gasca buna de afaceristi,mafioti,dor numai cu restituirea pamantului,au profitat de prostia cetatenilor.n-au respectat legea si legile.se dau raspunsuri la petitii de rad si ciorile de minciunile lor.am de recuperat teren,dar nu se poate deoarece nu mai au si s-au facut altii stapani si concesionari,fara ca adevaratul beneficiar sa se bucure de aplicarea corecta a legilor.Astep ca totusi odata cinev sa raspunda de matrapazlicurile facute.
14.   Fac schimbari numai pentru ei trimis de
( 2 aug 2008, 17:28:16
nu s-a facut nimic si nici nu o sa se faca pentru oamenii de rand, pentru ei a fost si va fi bine cu sau fara schimbari, iar de scursuri suntem satui si de fitosi prin primarie
15.   Schimbari trimis de
( 2 aug 2008, 18:41:59
PROPUN SCHIMBAREA SEFULUI DE LA DEPARTAMENTUL DE SALUBRITATE; II AJUNGE CAT A STAT, AFARA CU EL..........
16.   De exemplu trimis de
( 2 aug 2008, 20:14:54
pe directoarea economica nu o schimba nimeni,stati linistiti
17.   CITA NESIMTIRE!!!!! trimis de
( 3 aug 2008, 20:19:21
Cum sa o schimbe Lungu pe d-na directoare economica, cind la adapostul lui a luat anul trecut 460 milioane din banii contribuabililor, in afara de o jumatate de miliard - salar? Si cind curtea de conturi i-a cerut sa restituie 180 milioane, a facut cheta la oamenii din subordine si ea a scos din buzunar numai 12 milioane! Cica asa a spus domn primar, asa le-a zis la subalterni! Poate in mandatul asta, sub acoperirea primarului, isi mai face o casa de 10 miliarde! La cit tupeu si nesimtire are! Saracii oameni , i-a trimis la imprumutat si i-a chemat si din concediu cu bani, ca sa-i acopere ei furtisagurile cu acte "in regula!"
18.   Numai atit? trimis de
( 3 aug 2008, 20:32:33
Si eu lucrez la primarie si cind luam ore suplimentare abia reuseam sa ajung la 1200...!Credeti ca madam a ridicat doar atit?Primaria e o mare vaca buna de muls!Sint licitatii...."Madam" participa.....Concursuri...." "participa....nu cred ca exista vreo comisie din care sa nu apece si madam o tita de supt.......!Cu abilitatea ei cu siguranta madam a carat acasa anul trecut peste 1,5 miliarde!SIGUR!In afara de spaga .....!Spaga e la locul ei!Sa va spun ca Lungu nu ridica nici jumatate cit ea?
19.   Greata mare trimis de
( 3 aug 2008, 22:58:46
jigodii posdecembrieste
20.   Asociatiile de locatari - vaca de muls trimis de
( 4 aug 2008, 00:22:05
asociatiile de locatari sint adevarate vaci de muls pentru administratori, presedinti -toti hoti, unul si unul. de ce nu se fac controale si cu politia economica? astia au facturiere duble, te incarca la nota de plata, ba ca sint pierderi, ba ca exista diferente la citirea apometrelor, gigacalomitrelor si cite si mai cite. sa-i vedeti cit de repede se imbogatesc. vedeti un pic asociatia de pe Marasesti, bl 44, unde o doamna fura de mama focului, alaturi de niste fosile batrine din comitet. d-na invatatoare fura de mama focului si pacaleste pe toata lumea. poate noul viceprimar Harsovschi va intra tare in afacerile murdare de la asociatiile de proprietari. nu stim niciodata nimic, desi noi ii platim pe toti acesti hoti din pensia sau salariile noastre mici, vai de capul lor. domnule Harsovschi faceti-va datoria si aratati sucevenilor ca nu ati fost ales degeaba.
20.1  RE: Asociatiile de locatari - vaca de muls trimis de
( 4 aug 2008, 09:43:23
Dar de penalizari la penalizari ati auzit? Daca nu dovedesc sa ma achit de cheltuielile imense la utilitati imi mai pun si penalizari! Apoi penalizarilor li se mai calculeaza si penalizari. Dobanda la dobanda? Astia sunt mai ai dracului ca bancile! Daca as avea bani suficienti cat sa traiesc nu as fi datornic nicaieri, dar nu am ce face. Asta e situatia. Ma deranjeaza ca niste fosile comuniste aciuate pe la asociatiile de locatari se comporta precum niste stapani de sclavi si te trateaza precum ultimul gunoi cand tu te chinui sa supravietuiesti. Ti-ar vinde si organele sa scoata profit. Asta e tara in care traim si astia sunt oamenii cu care e populata.
21.   Noi vrem pamint fara spaga trimis de
( 4 aug 2008, 12:26:13
ce faceti dragi conducatori de primarie cu vesnicul atot cunoscator al paminturilor sucevene FLORISTEANU ? Mergem inainte,ca imparte unde trebuie ce ia de la nenorocitii care bat treptele primariei ani buni fara sa-si obtina drepturile.
22.   Noi vrem pamint fara spaga trimis de
( 4 aug 2008, 12:26:56
ce faceti dragi conducatori de primarie cu vesnicul atot cunoscator al paminturilor sucevene FLORISTEANU ? Mergem inainte,ca imparte unde trebuie ce ia de la nenorocitii care bat treptele primariei ani buni fara sa-si obtina drepturile.
23.   Mai sa fie? trimis de
( 4 aug 2008, 15:27:55
Zicea cineva ca la primarie se cistiga prin metode oculte miliarde?Exista doua explicati logice atunci:Ori nenea primar e complice cu madam....cea ce o f grav si probabil ca in final DNA va mai adauga pe lista 2 "clienti"...ori cineva semneaza ca "primarul "si tanti profita de increderea in bunul simt a primului edil!Care o fi cea reala?Sa palmenzi insa de la colegi bani ...e de rusinea tirgului!Da are madam rusine????Gurile rele spun ca nu!Da otrava are cit pentru 5 primarii!.....Duca-se pe pustie de ......satana!
24.   Ai dreptate Gigele! trimis de
( 4 aug 2008, 15:40:41
Inclin sa cred ca Gigel are dreptate insa pramatiile ordinare care s-au catarat politic in "schinarea" d-lui primar ....si poate si nu numai politic....nu au cum sa aiba si bun simt!EXCLUS!Ma gindesc cu nostalgie la vremea cind aceiasi tip de "borfasi" si "boarfe"tremurau de frica pentru 100 de lei mita acum mai bine de 18 ani...Venituri ilicite atunci?Aia erau pui.........!MICI!Acum au vile de miliarde si nu mai tremura!Sa intrebam retoric daca ii cauta cineva?Cred ca e inutil!Zicea unul ceva de echipa....?Da o fi ........................a lui Ali Baba si cei 40 de ..."smanglitori!....."Revolu a adus "strimbarea" in bine"....Daca-i "lovilutie"....sa ne fie de bine!Si este!Cu virf si indesat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei