Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Universitatea Suceava

Rezultatele admiterii după înmatricularea candidaţilor, întârziate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultatele finale ale primei sesiuni de admitere la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava nu au fost afişate încă pentru toate facultăţile, deşi înmatricularea candidaţilor s-a finalizat pe 31 iulie.

Mii de studenţi „boboci” au fost admişi la Universitatea Suceava în anul I, însă cifra exactă a acestora poate suferi modificări după înmatricularea acestora. Aceasta deoarece există situaţii în care candidaţii şi-au depus dosare de înscriere la mai multe facultăţi sau specializări, dar se înmatriculează doar la una dintre ele. Practic, orice student admis a trebuit ca până pe 31 iulie să se înmatriculeze la facultatea pe care vrea să o urmeze, în caz contrar el fiind considerat respins.

Locurile fără taxă care se eliberează din diverse motive sunt ocupate, în ordinea descrescătoare a mediilor, doar de către candidaţii care şi-au plătit taxa de înmatriculare. Taxa de înmatriculare este de 150 de lei, cu excepţia Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, unde candidaţii au plătit 50 de lei.

Candidaţii admişi pe locurile cu taxă au trebuit să plătească, odată cu achitarea taxei de înmatriculare, şi un avans de 200 de lei din taxa de şcolarizare. 

Până ieri după-amiază, doar câteva dintre facultăţi şi-au afişat rezultatele finale ale primei sesiuni de admitere, după înmatricularea candidaţilor. Este vorba despre Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, Facultatea de Inginerie Alimentară şi Facultatea de Inginerie Mecanică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele admiterii după înmatricularea candidaţilor, întârziate.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rezultatele admiterii după înmatricularea candidaţilor, întârziate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ESTE NEVOIE DE ING. IND. ALIM.IN INVATAMANT trimis de
( 2 aug 2008, 14:09:19
IN SUCEAVA ESTE NEVOIE DE ING.IND.ALIMENTARA LA LICEUL DIN ORAS DEOARECE NU VOR SA MEARGA TINERII IN INVATAMANT SI CERERILE LA LICEU SUNT FFF MARI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei