Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Păcat că mai avem doar una!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mare bucurie pe poporul ăsta fotbalistic fu anunţul că în ediţia asta a Ligii Campionilor o să avem o echipă calificată direct în grupe şi una în turul preliminar 3, de unde o şi mai mare bucurie: aceasta fiind Steaua, echipă cu pedigriu, deci cap de serie, înseamnă că vom avea, mai mult ca sigur, două echipe în grupe… ceea ce conduce la ideea că vom avea o toamnă lungă şi palpitantă. Că doar n-o să pice ditamai capul de serie cu vreo nenorocire de Atletico Madrid. Restul? Apă de ploaie, chit că le mai cheamă Sparta Praga ori Galatasaray Istanbul. Şi, fiindcă oricât te-ai plimba pe la Muntele Athos, pe Dumnezeu nu-l poţi păcăli, iată că soarta fu suficient de crudă de-astă dată, punându-i pe slujitorii Domnului (Becali) faţă în faţă cu musulmanii dracului. Evident că primele vorbe ale lui Gigi au făcut din nou trimitere la divinitate: „N-o să pierdem noi în faţa musulmanilor tocmai în Postul Sfintei Mării!”. Bă Gigi, eşti sigur că la ăia nu-i tot aşa o chestie? N-o fi şi la ei Ramadan? Dar dacă o evocă şi ei pe Maica lui Mahomed sau ce-or avea ei pe-acolo? Rămâne un fel de 1-1, după care urmează barajul: pe teren, la fotbal. Unde, iertat să-mi fie, ne bat ăia de ne usucă. Pe ce mă bazez? Pe ce-am văzut acum trei zile la televizor: o Steaua năucă, în care doar vreo doi par jucători de fotbal, restul habar neavând. Retractez tot ce am zis de bine după amicalul cu Roma şi zic cât se poate de convins că dacă nu eşti în stare măcar de un egal la Vaslui, cum naiba să elimini Galatasaray într-o „dublă”? De parcă n-ajungea că fundaşii păreau a se fi văzut prima oară în viaţă tocmai acolo, la Vaslui, că mijlocaşii jucau ceva în timp ce înaintaşii jucau cu totul altceva (iar împreună, evident că nu jucau nimic!), hop şi Zapata! Abia îl uitaserăm pe Carlos că a avut ăsta grijă să ni-l reamintească, ba şi cu asupra de măsură. Galatasaray este o echipă care poate fi bătută. Dar nu şi de Steaua! Aşa că rămâne să vedem ce-o să facă în grupe singura noastră reprezentantă, CFR Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcat că mai avem doar una!.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Păcat că mai avem doar una!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei