Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Onofrei îl contrazice pe „prietenul” Mihai Sandu Capră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, a declarat că acuzele aduse la adresa sa de către deputatul PNL Mihai Sandu Capră, potrivit cărora ar fi încercat să manipuleze populaţia pe perioada inundaţiilor, au fost făcute din necunoştinţă de cauză.

Onofrei pune la îndoială faptul că Mihai Sandu Capră ar fi putut să-i aducă astfel de reproşuri, cu atât mai mult, cu cât este prieten cu deputatul liberal.

„Am citit în presă, în timp ce eram la o clinică pentru rezolvarea unor probleme medicale, criticile prietenului meu, domnul Mihai-Sandu Capră. Consider că dumnealui, care nu a fost în ţară în acea perioadă, a fost dezinformat. Aş putea să-l înţeleg că nu i-a fost uşor să-şi întrerupă concediul şi să vină în Suceava, lăsând impresia că vrea să ajute, mai ales că vine şi campania electorală”, a declarat subprefectul judeţului.

Orest Onofrei spune că Mihai Sandu Capră s-ar fi supărat pe el deoarece, fiind prezent în zonele calamitate, a apărut în fotografii alături de preşedintele şi premierul României, Traian Băsescu, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, dar şi de alţi miniştri ai Guvernului.

Onofrei a subliniat că îi promite deputatului Sandu Capră că atunci când se va întoarce în ţară va face fotografii împreună cu el.

„Fotografii pe care putem să le facem în zonele Câmpulung Moldovenesc, Breaza, Moldoviţa, Pojorâta,  zone în care bănuiesc că domnul deputat are nişte interese electorale. Cu această ocazie aş putea să-i arăt şi drumul către aceste zone”, mai spune subprefectul judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei îl contrazice pe „prietenul” Mihai Sandu Capră.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei îl contrazice pe „prietenul” Mihai Sandu Capră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stai trimis de
( 2 aug 2008, 11:47:56
CAPRA-deputat?Un papagal,un fripturist.Daca ar candida din partea partidei romilor ar ajunge bulibasa sef.Un tepar si un excroc.Ne meritam soarta cu asa deputati.
2.   Vaccin trimis de
( 2 aug 2008, 13:40:41
tapul de onofrei acuza capra de capra si invers.asa e in dragoste.cine se iubeste se tachineaza.inca putin rezistati ca vine vremea imperecherii si va aratati unul altuia drumurile judetului.nu e interzisa imperecherea intre pocaiti si romi?
2.1  RE: Vaccin trimis de
( 2 aug 2008, 14:50:58
Bun comentariu !!!

De rromi care s-au pocait ai auzit ?
2.2  RE: Vaccin trimis de
( 2 aug 2008, 16:40:08
"D-le VETERINAR",ce p...a mati ai cu pocaitii,acestia sunt oameni ca tine si cred ca sunt si mai credinciosi decat noi,cei din ortodoxie?La fel si cu tiganii.Ca sunt analfabeti ori nu,sunt si ei oameni.Onofrei,Flutur si cei de la ISU,au fost la locul cu pricina in timpul inundatiilor,de aceea merita felicitati.Tu insa,esti un terchea-berchea,un neica nimeni,caruia i-a pus mamica internet si invata sa scrie si sa se uite la poze.Nesimtitule!
3.   Capra capra trimis de
( 3 aug 2008, 12:42:30
ce vrei ales sa dea d-zeu sa nu te aleaga nimeni cat de smecher esti si minti lumea cu nerusinare doar ca sa iti faci avere

tu ce ai facut pentru noi ai furat munca oamenilorsi acum ai ajuns ,,,,,,DEPUTAT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei