Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trimişi în judecată

Acuzaţi că au delapidat firma la care lucrau cu aproape 230.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au trimis în judecată, zilele trecute, trei tineri acuzaţi că au delapidat cu aproape 230.000 de lei (2,3 miliarde de lei vechi) firma la care erau angajaţi.

Cătălin Scolobiuc, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava, Lucian Alungulesei, de 37 de ani, şi Daniel Mutu, de 32 de ani, ultimii doi din municipiul Vatra Dornei, vor trebui să răspundă în faţa judecătorilor pentru acuzaţiile de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit anchetatorilor, cei trei lucrau la punctul de lucru din Vatra Dornei al unei firme de distribuţie din Suceava, Scolobiuc fiind administrator, Alungulesei gestionar, iar Mutu agent de vânzări.

Procurorii care s-au ocupat de caz susţin că, în cursul anului 2005,  Scolobiuc şi Alungulesei au emis în mod fictiv patru facturi fiscale către mai multe firme din Vatra Dornei, în realitate mărfurile înscrise în facturile respective nefiind livrate către clienţi.

Prin această manevră, susţin anchetatorii, cei doi au încercat să acopere lipsurile în gestiunea depozitului la care lucrau înainte de efectuarea inventarului.

Cel de-al treilea tânăr dat pe mâna judecătorilor în acest dosar, Daniel Mutu, este acuzat că a luat nu mai puţin de 500 de cartele telefonice în valoare de aproape 10.000 de lei de la firma la care era angajat, fără ca această operaţiune să fie înregistrată în evidenţele societăţii.

Ulterior, se arată în rechizitoriu, Mutu a emis patru facturi în fals prin care arăta că a vândut cartele telefonice către mai mulţi clienţi, semnând atât la rubrica „furnizor”, cât şi la rubrica de „semnătura de primire”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzaţi că au delapidat firma la care lucrau cu aproape 230.000 de lei.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acuzaţi că au delapidat firma la care lucrau cu aproape 230.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da trimis de
( 2 aug 2008, 19:59:29
destepti baieti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei