Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Campanie de curăţare a Sucevei de chioşcuri ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chioşcurile care ocupă abuziv domeniul public vor fi „rase” de Primăria Suceava.

Decizia a fost anunţată de viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, Viorel Seredenciuc, care coordonează Direcţia de Urbanism şi care a trimis de ieri, în teren, inspectorii primăriei, pentru a face o inventariere a tuturor chioşcurilor din oraş.

“Vom merge în tot oraşul şi vom inventaria tot ce înseamnă chioşc în municipiul Suceava. Doar aşa vom vedea care sunt chioşcurile care ocupă spaţiul public şi care este starea acestora. Sunt multe chioşcuri care au fost abandonate de proprietari, alţii şi-au închis activitatea, dar ocupă în continuare acele spaţii. E posibil să fie cazuri în care contractul de închiriere a terenului le-a expirat, dar proprietarii ocupă abuziv acel spaţiu. În aceste cazuri, vom solicita proprietarilor să le ridice de acolo, iar în caz contrar, vom face demersurile necesare pentru a le dezafecta de pe domeniul public”, a declarat Viorel Seredenciuc.

Viceprimarul municipiului Suceava a precizat că un alt aspect care va fi evaluat de inspectorii primăriei este starea terenurilor din jurul chioşcurilor, una din obligaţiile proprietarilor fiind de a se îngriji de curăţenia din zonă şi de spaţiul verde din jur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de curăţare a Sucevei de chioşcuri ilegale.
 Vizualizări articol: 1261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Campanie de curăţare a Sucevei de chioşcuri ilegale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chioscuri trimis de
( 2 aug 2008, 12:59:29
Pur si simplu imi este scirba sa mai aud asa ceva. De ani de zile este aceeasi discutie : darimarea chioscurilor. Si peste un timp apar altele ca ciupercile dupa ploaie. Dar cel mai tare deranjeaza cei care au ocupat si trotuarele: vezi cel de la fosta Cofetarie Areni - a Studentilor, vezi cel de linga Alimentara Areni, cel de pe Marasesti viza-vi de magazinul de rochii de mireasa, cel de la Curcubeul, dar sunt atitea incit imi este greu sa le enumar...unde este o aleee cit de mica, aerisita, luminoasa, hop si un chiosc pe trotuar. Cum apar, Dumnezeu stie....asa ca nu mai cred nimic....
2.   Pai da trimis de
( 2 aug 2008, 13:23:53
Ar trebui daramate toate chisocurile din oras. Chioscurile astea sunt tiganie curata, la fiecare colt de strada, sau mai rau pe trotuar sau spatiul verde. Imi vine rau cand le vad! Cel mai vorbitor exemplu este in Burdujeni, unde la strada principala se ridica falnice chioscuri si diferite constructii oribile, care strica pur si simplu imaginea orasului si a cartierului. Cei din primarie cred ca dorm, sau efectiv nu mai vad dincolo de spaga luata. Rusineeee!
3.   IN FATA PRIMARIEI MACAR SA FIE ORDINE!!! trimis de
( 2 aug 2008, 14:01:30
CEL CU TERASA DE LA COFETARIE SI NU AI PE UNDE TRECE,CAND TRECI PE ACOLO NU STII DACA NU TE ZBOARA O MASINA CU VITEZA MAI MARE.

4.   Mincinosii trimis de
( 2 aug 2008, 14:32:14
Vrei sa-ti faci loc pentru chiscurile tale. Mai bine du-te pe cartodrom si convinge-l pe lungu sa rada mizeriile de acolo. De patru ani tot promite si numai vorbe goale
5.   Vorbe goale! trimis de
( 2 aug 2008, 16:44:06
Sa va fie rusine ca umblati cu cioace de 1 leu vechi, daca este asa va intreb: CUM A OBTINUT AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE FARMACIA ARSENE CARE ISI CONSTRUIESTE PE DOMENIUL PUBLIC O HARDUGHIE? fRUMOS PEISAJ MAI ALES CA E SI LA STRADA PRINCIPALA. LASATI GARGARA, TOV, SEREDENCIUK.
6.   Minciuni trimis de
( 3 aug 2008, 15:02:58
se trezeste vorbind viceprimarul.

a facut parte din consiliul local care a aprobat construirea chioscurilor.

il vad pe oprescu la bucuresti ca face treaba si incearca(numai mediatic, evident, fiindca nu vor face nimic niciodata)

in rest, il plagiez cu bucurie pe baselu' :"niste zoaie " si mai recent "imbecili"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei