Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2008 - Anul XIII, nr. 151 (3832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Imprevizibil

Primarul Olărean şi-a şocat subordonaţii în prima săptămână a mandatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima săptămână din mandatul de primar al lui Aurel Olărean în fruntea municipiului Rădăuţi a început tumultuos. După ce în prima zi a ţinut şedinţa cu subordonaţii Primăriei chiar pe terasa instituţiei, a doua zi de lucru l-a găsit pe Aurel Olărean cu condica de prezenţe în mână. Salariaţii din administraţia publică rădăuţeană au fost pontaţi de şeful lor, care i-a aşteptat la un birou scos în faţa sediului Primăriei.

 

Proaspăt ales în funcţia de primar al municipiului Rădăuţi pentru o perioadă de 4 ani, Aurel Olărean a dovedit încă o dată că este un personaj imprevizibil. Potrivit publicaţiei „Săptămânalul de Rădăuţi”, fostul deputat şi-a început activitatea în noua sa funcţie pe terasa Primăriei.

Luni, 23 iunie, în prima zi de lucru, Aurel Olărean s-a prezentat la birou în jurul orei 11.00. După ce a trecut în revistă angajaţii din toate birourile, primarul a refuzat să ia în primire biroul din care a condus oraşul predecesorul său, Mihai Frunză.

Terasa Primăriei Rădăuţi s-a transformat în birou ad-hoc, iar după slujba de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi, salariaţii s-au prezentat „la aer” pentru a-l informa pe edil de atribuţiile pe care le au şi proiectele aflate în derulare la Primărie.

Prima zi de lucru a primarului Olărean s-a terminat după ora 19.00.

 

Cu biroul pe trotuar

Şi a doua zi de lucru sub comanda lui Aurel Olărean le-a adus salariaţilor Primăriei Rădăuţi surprize.

Edilul a fost matinal şi a ajuns la sediul instituţiei cu mult înainte de începerea programului. La ora 7.30 şi-a instalat un birou pe trotuarul din faţa Primăriei, unde i-a bifat în condica de prezenţe pe toţi cei care au întârziat la serviciu.

O a doua măsură luată de Aurel Olărean a vizat interzicerea parcării autovehiculelor în faţa Primăriei. Una dintre „victime” a fost chiar viceprimarul Dorin Vataman. Pentru că poliţiştii comunitari i-au interzis să parcheze maşina în faţa sediului instituţiei, viceprimarul a găsit un loc de parcare în faţa hotelului din apropiere.

 

„E treaba mea ce am făcut. Scrie aşa”

În cursul zilei de ieri l-am contactat telefonic pe Aurel Olărean pentru a nuanţa activităţile din prima zi. Iniţial, primarul din Rădăuţi s-a declarat deranjat de faptul că este căutat duminica. „Sunt cu familia în vacanţă. E treaba mea ce am făcut. Scrie aşa”, a fost discuţia lapidară cu Aurel Olărean.

La scurt timp, acesta a revenit cu un telefon şi a precizat că nu i s-a părut deloc deplasat să-şi ţină şedinţele pe terasa Primăriei.

„Pentru mine nu este nici o problemă. Şi mâine (n.r. - luni) o să stau tot acolo”, a declarat Aurel Olărean.

În ceea ce priveşte refuzul de a ocupa biroul lui Mihai Frunză, actualul primar a spus că a fost doar o chestiune de moment, „până s-a schimbat mobilierul, lucru pe care l-am făcut din banii mei”.

 

Doi directori din Primăria Rădăuţi au intrat în concediu

Noul primar a mai constatat că doi dintre directorii instituţiei şi-au luat concediu de odihnă după instalarea sa în funcţie. Este vorba de directorul economic Silvia Boliacu şi de directorul Direcţiei taxe şi impozite din Primăria Rădăuţi, Costel Boliacu.

Se pare că la expirarea concediului de odihnă, cei doi soţi ar intenţiona să solicite suspendarea activităţii pentru o perioadă de doi ani.

Referitor la acest subiect, Aurel Olărean nu a dorit să facă prea multe comentarii. Primarul s-a mărginit să răspundă că doreşte doar respectarea legii.

Totuşi, ca măsură de siguranţă, Aurel Olărean a dispus sigilarea biroului în care şi-a desfăşurat activitatea directorul economic al instituţiei, Silvia Boliacu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean şi-a şocat subordonaţii în prima săptămână a mandatului.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Primarul Olărean şi-a şocat subordonaţii în prima săptămână a mandatului3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si ceeste asa grav trimis de
(30 iun 2008, 11:28:47
ca isi tine sedintele pe terasa primariei? Si daca i-a sigilat biroul la aia, nu i l-a sigilat degeaba! Stie el ce stie.Poate ii da jos pe corupti!
2.   VAI DE CAPUL VOSTRU trimis de
(30 iun 2008, 11:53:43
GUNOI;GUNOI; GUNOI;
3.   Bet trimis de
(30 iun 2008, 12:23:37
Mai Olarean, eu pariez 50 de euro (o suma considerabila pt mine, raportat la salariul meu, ca doar nu sunt milionar ca tine) CA NU REZISTI MAI MULT DE 3 ANI IN FUNCTIE, si fie din motive personale, fie din motive ce nu tin de tine vei pleca din primaria Radauti.....Te prinzi la pariu?
3.1  RE: Bet trimis de
(30 iun 2008, 13:21:00
pun eu pariu 100 euro cu tine jjj ca daca lucrezi in primarie nu rezisti cu OLAREAN nici macar un an ca vad ca nu-ti prea place munca , si inca ceva nu primarul trebuie sa reziste , el trebuie ca orice sef sa-si coordoneze echipa din primarie si sa-i faca sa munceasca pentru comunitate, angajatii trebuie sa reziste , seful doar coordoneaza eficient echipa si face schimbarile care se impun, si in radauti se astepta demult o schimbare , iata ca a venit ! asteptam cu nerabdare sa cada capetele luminate Boliecii si Tatar !
3.2  RE: Bet trimis de
(30 iun 2008, 14:23:11
Mai cineva soogi pewla si tu si olarean, si daca se poate amandoi odata. Si asa din suflet. Pa.
3.3  RE: Bet trimis de
(30 iun 2008, 14:32:46
dusmane , se pare ca lucrezi in primarie , cred ca nu vei rezista mai mult de 6 luni .bai voi astia din primarie nu stiti ce inseamna munca , v-ati odihnit suficient , acum la munca si ciocul mic !
4.   Ce astepati de la un... trimis de
(30 iun 2008, 12:26:40
Un om de conditie intelectuala sub medie, ajuns prin prostia covrigarilor radauteni pe un scaun prea mare pentru el, orece ar face, nu ne mira. Apropo: cand il aduce pe popa Fediuc pe post de consilier de imagine ? Un abonat la dezalcolizare ii face emisiunile religioase. Un fomist incult este agent de infuentare la Parohia "Sf Apostoli Petru si Pavel" dar biserica are hramul "Sf. Cuv. Paraschiva" (asta ca sa va dati seama ce cultura teologica are Barbosul). Hai coane Olarene, acum ai scos pixul, dar astept ziua cand vei scoate pistolul! E la moda, nu ?
4.1  RE: Ce astepati de la un... trimis de
(30 iun 2008, 13:14:58
da ce vroiai mai prostule , Tiberiu sa ramanem tot cu FRUNZA primar , a fost primar timp de 20 de ani , ii ajunge , sa vedem si pe altii la lucru , vezi ca dupa 6 luni de munca poti sa -ti dai cu parerea daca se misca ceva in primarie sau nu ! eu zic ca se misca , si vezi ca programul unui functionar public e de 8 ore pe zi , 168 de ore pe luna, treaba cu prezenta e buna !URMEAZA SA PLECE BOLIECII SI TATAR si daca pleaca in 6 luni e treaba buna , sa-i calareasca pe astia cu controale puternice de la alte structuri ale statului , garda financiara si altele.
4.2  RE: Ce astepati de la un... trimis de
(30 iun 2008, 13:17:29
CE ASTEPTARI AVEATI DE LA FRUNZA SI FAM BOLIAC?DOAR ACESTI PROSTI GEN FRUNZA SAU BOLIAC INCEARCA SA DUCA IN EROARE POPULATIA.AR TREBUI SA PLATEASCA REGATENII PT CAT AU FURAT.UN OM DE CONDITIE INTELECTUALA SUB MEDIE ERA FRUNZA SI GASCA LUI.
4.3  RE: Ce astepati de la un... trimis de
(30 iun 2008, 13:22:23
NU POATE PLECA DIRECTORUL ECONOMIC ASA...LUINDU-SI CONCEDIU PESTE CONCEDIU.VA TREBUI SA PREDEA ARMELE SI SITUATIA APOI SA PLECE UNDE O VREA.FAZA CU CONCEDIU NU VA TINE INCEARCA SA SCAPE DAR TOTUSI SA-SI ASIGURE UN LOC SPERAND CA APELE SE VOR LIMPEZI IN VIITOR.OLAREAN ESTE CEL MAI POTRIVIT PT FUNCTIA DE PRIMAR!
4.4  RE: Ce astepati de la un... trimis de
(30 iun 2008, 13:25:22
Este cel mai potrivit dar are de rezolvat tot ceea ce au furat si stricat altii,se stie cine...
5.   NE MERITAM SOARTA trimis de
(30 iun 2008, 13:07:18
traim in Radauti si asta ne ia tot timpul, pe Olarean l-am vrut pe el il avem.Daca asa au gandit unii asta e. Bine bine Frunza era expirat dar vulgarul de Olarean nu era o solutie.de fapt de asa oameni avem parte in multe posturi de conducere, si de asta merge tara bine.
5.1  RE: NE MERITAM SOARTA trimis de
(30 iun 2008, 13:27:34
olarean este alesul radautenilor.daca nu l-ai vrut tebuia sa votezi pe altul si...GATA
5.2  RE: NE MERITAM SOARTA trimis de
(30 iun 2008, 13:30:21
cu OLAREAN inainte si toate vor merge bine.FRUNZULITA nici nu stii ce micut tu poti sa fiii
6.   Hai cu nenea olarean in ucraina!! trimis de
(30 iun 2008, 14:26:09
Frati radauteni, sa-l pupam in kr pe olarean, toti pe rand aliniati frumos la usa primariei!!! Suntem mai prosti ca sucevenii, care si-au ales si eu un gunoi uman (de fapt subuman) ca primar, dar macar ala nu scoate bata si pistolul, deci ai sanse mari sa nu te bata cand ii spui ceva ce nu iti convine!!
7.   Ce tarani radautenii trimis de
(30 iun 2008, 15:30:53
nu stiu sa-si aleaga un primar la satul ala..
7.1  RE: Ce tarani radautenii trimis de
(30 iun 2008, 17:26:24
ma lasa tu radautiul ca falticeniul ala e tot o comuna sau sat asa mai mare , dar nici oras nu poate fi socotit !e in urma radautiului , nu cu mult dar e in urma !
8.   Altul ce nu poate sta in vechiul birou trimis de
(30 iun 2008, 15:36:54
Schimbarea paturilor vad ca-i marca a PD-Laturilor.Dupa Zarone si marinarul de munte refuza sa intre-n cusca leului ,ultimul ,mai invatat cu terasele,nu gaseste alt loc de a inaugara mandatul,decit terasa primariei .Hai noroc ! P.S. Sa fie asa mare teama de microfoane ?!
9.   Saracii... trimis de
(30 iun 2008, 16:35:00
Saracii oraseni,asa au patit si sucevenii cu Lungu,am ajuns sa alegem raul cel mai mic,il alegem sa ne reprezinte si sa ne conduca pe cel care credem c-a furat mai putin ,sau daca a furat bine spunem ca-ce,vrei sa vina altul mai flamand ?Si uite-asa,bine-mersi,la Constanta se cred grozav de destepti Mazare si Nicusor Constantinescu,betivul adormit la semafor,am inceput sa-i inteleg pe cei care aleg Canada sau SUA,acum n-ar mai fi problema de bani ci in mare parte de dorinta de demnitate si verticalitate.Oare astia cand se uita in oglinda nu se mira:cum pana mea am ajuns eu,submediocrul si corigentul sa fiu primarul unor arhitecti,doctori,profesori ....???
9.1  RE: Saracii... trimis de
(30 iun 2008, 16:45:29
macar mazare face ceva ptr constanta , chiar daca e hot si mafiot dar la voi in moldova numai taranoi sunt primarul sucevei cu accent de taran nu face nimic cele mai proaste drumuri din tara le aveti plus ca sunteti in urma cu 10 ani fata de toata tara , numai tartani pe acolo si taranoi prosti inclusiv primarul si ceilalti
9.2  RE: Saracii... trimis de
(30 iun 2008, 17:20:15
Intamplator ai ajuns la mare in Romania, prin Constanta, sa vezi ce multe face Mazare? O fi facand in centru, dar soseaua ce duce spre statiuni e rupta, semafoarele nu merg, toti conduc dupa legile lor (recunosc, de asta nu e vinovat Mazare).

Si daca tot iti place asa mult Constanta, ce palaria mea cauti in Suceava? Stai acolo, si plimba-te intre C-ta si Bucuresti.

Apropos, de ce il auzi pe Mazare din c-ta si nu primarul vostru din Bucuresti????

Si pupa-i tu pe toti taranii din Suceava undeva (nu spui unde, poate te prinzi ca tu nu esti taran esti destept)!
9.3  RE: Saracii... trimis de
(30 iun 2008, 17:21:52
ma bucurestene , eu nu am aer IN Bucuresti , ma sufoc , e poluat rau orasul ala , si cu drumurile , lasa vrajeala ca la periferia bucurestiului se traieste mai prost ca in SUCEAVA , Radauti .asa ca la culcare , o fi 40% din Bucuresti aratos dar restul ?
9.4  RE: Saracii... trimis de
(30 iun 2008, 19:38:54
Decat bucuresteni mitici tigani manelisti analfabeti si aroganti,prefer taranul de Suceava,mai putin in functia de primar.Boratii de Halaicu si cu Lis or fi mai de soi ca Lungu???
9.5  RE: Saracii... trimis de
(30 iun 2008, 20:46:24
Bucurestene, mandria de sucevean m-ar face sa te injur, la prima vedere, dar citind cu atentie ce ai scris imi dau seama CA AI DREPTATE IN TOTALITATE. Sper sa avem si noi un primar mai evoluat la alegerile viitoare.
10.   Ne meritam soarta trimis de
(30 iun 2008, 16:49:51
pe Olarean l-am vrut pe el il avem.Daca asa au gandit unii asta e. Bine bine Frunza era expirat dar vulgarul de Olarean nu era o solutie.de fapt de asa oameni avem parte in multe posturi de conducere, si de asta merge tara bine.

bine ai spus apolitic
11.   Nu suntem saraci trimis de
(30 iun 2008, 17:13:05
hai lasa vrajeala ca la voi in Bucuresti parca drumurile is mai bune dinpotriva is cele mai rele din toata tara la noi doar drumurile mai putin circulate is gropi dar in rest e foate bun asa ca nu veni tu cu argumente din astea
12.   ... trimis de
(30 iun 2008, 17:18:37
Sper ca respectivul nu are de gand sa-i dea idei lui Lungu.
13.   Bravo oly trimis de
(30 iun 2008, 17:51:22
va mananca invidia ca acest Om a reusit sa disperseze multi oameni din acea primarie care se incadrau in categoria ''gunoaie''?

DOMNU' OLAREAN POATE LUATI ATITUDINE FATA DE ACEA CONSTRUCTIE FACUTA IN PARCUL DE LA ''GAR MICA'',CONSTRUCTIE FACUTA CU MULTA SHPAGA DATA FOSTEI CONDUCERI.problema e ca acel parc e bunul tuturor radautenilor nu doar a unui om care a finantat un primar corupt!

asteptm de la dvs sa luati atitudine!

felicitari pt inceputul promitator pe care l-ati inaugurat!

LA MAI MULT SI LA MAI MARE!

14.   Meritati trimis de
(30 iun 2008, 18:20:35
in sfirsit are si radautiul un nou primar.militian la circulatie si violator.din toti radautenii nu s-a gasit cineva cu putina minte sa candideze?nu-i mai merg afacerile si are nevoie de bani de la buget?
15.   Sf.Relu cel fara de prihana trimis de
(30 iun 2008, 18:46:21
Pt cei care nu stiu avem in Radauti "moastele in viata" ale unui "sfant": este vb despre Relu cel fara de prihana. De ce e sfant? Pt ca Mantuitorul a spus ca cel fara de pacat sa dea cu piatra primul! Relu s-a conformat!
16.   Deci foarte bine!! trimis de
(30 iun 2008, 18:47:08
Nu mai plec in concediu. Pacat de ratat circul de la primarie si nu stiu cat o tine. Tot face Oly ceva, macar un infarct la cat se agita!!!
16.1  RE: Deci foarte bine!! trimis de
(30 iun 2008, 19:31:48
Un caracter mic, meschin si cu putina minte. Care-i rostul circului facut de acest individ care s-a vazut cu putina putere? �n loc sa-si apropie oamenii cu care trebuie sa coopereze �n urmatorii patru ani, ca un vataf cu mintea �ngusta si cu o trufie nemasurata, iese �n fata primariei, not�nd oamenii c�nd vin la program. Razbunarea-i arma prostului, bai Olarene. Daca multi nu te-au vrut, a fost din cauza ta. Te vei �nconjura de pupatori �n dos , fara coloana vertebrala, care te vor tam�ia si nu vor face nimic pentru simplul motiv ca le va fi frica sa nu-ti greseasca cu ceva si asta �n detrimentul cetatenilor care doresc sa fie un pic mai bine pentru ei si pentru urbe. Ce plavan!
17.   Circ ieftin facut de un clovn! trimis de
(30 iun 2008, 18:58:06
atat!
18.   Oly trimis de
(30 iun 2008, 19:13:00
sa aduca bani oly ca s alaudat
19.   Primar radauti trimis de
(30 iun 2008, 19:14:30
un om nebun !nu v=a realiza nimic in oras,decat scandaluri.ati gresit d-lor radauteni.
20.   Pt Primar trimis de
(30 iun 2008, 19:20:37
Domnule Olarean sa va aduc aminte ca reprezentai Radautiul si va rog sa va imbracati adecvat si cu haine si cu vorbe ! Inca un sfat : Bucovina e Bucovina , Primaria e primaria , nu merge salata ... sar putea sa strice la stomac si sa afecteze capul ... Oooo inca ceva PDL si asta reprezentati 75 % din oameni am votat PDL nu Olarean asa ca cerem conformitate si respect votului acordat! Aveti nevoie disperata de doi oameni : unul sa va zica cand si ce sa vorbiti si doi ; un expert in deciziile care trebuiesc luate in Primarie . Altfel sar putea sa ne onorati cu prima suspendare de Primar din Radauti !!!! respect
21.   Asta n-are stofa de primar trimis de
(30 iun 2008, 20:25:46
Mai degraba are stofa de borfas. Il cunosc. Sper ca radautenii sa-si dea sema, cat de repede , ce excroc au votat.
22.   BRAVO DOMNULE OLAREAN trimis de
(30 iun 2008, 21:54:56
SA O TINETI TOT ASA, CA ABIA ACUM AU VAZUT SI ASTIA DIN PRIMARIE CE INSEAMNA MUNCA. PANA ACUM TE CHEMAU DIMINEATA LA 7.30 SI EI VENEAU LA 10 - 11. DACA SE PUTEA TE TRIMITEAU ACASA SI TE CHEMAU A DOUA ZI SA II ASTEPTI TOT 4 SAU 5 ORE. SA NU VA LASATI CALACAT IN PICIOARE!

BAFTA MULTA SI CURAJ!
22.1  RE: BRAVO DOMNULE OLAREAN trimis de
(30 iun 2008, 22:16:10
du-te bah ratatule in ma-ta !! pupincurist obosit si gretzos ce ejti
23.   BRAVOOO trimis de
(30 iun 2008, 21:56:47
SA FACETI CONTROALE SI LA ALTE UNITATI DIN ORAS!
24.   Hahahahahhaha trimis de
(30 iun 2008, 22:15:02
hahahahahahahahha!!!

ce cap plecat are botic !!! hahahahahahahahahaha!

probabil pupa poala popii,pardon,poala lui olarean,ca sa nu-l dea afara din primarie dupa magariile pe care le-a facut hahhahahahahahaha
24.1  RE: Hahahahahhaha trimis de
(30 iun 2008, 22:18:36
poza a doua,primul luzer din stanga,cu mustata,ptr cine nu-l cunoaste,adica in afara de curvele din radauti.......hahahahahahhaha
24.2  RE: Hahahahahhaha trimis de
(30 iun 2008, 22:54:34
Da , asa e d-l director de la urbanism este Don juan...dar ce face d-na jurista Carbune cu d-l Olarean si cu d-l director pe care l-a servit atit cu hirtii bine masluite dar si cu frumosul ei corp ...........intim ? Cum vei reusi d-ma jurista sa-i impaci pe amindoi cind vor SEX pe birou ? dar cu cumatrul tau seful politiei comunitare care are salariul rotunjit la 30.mil /luna salariu tinind atit functia de sef al politiei cit si al apararii civile .........ce vei face cu el ? cum ii vei multumi pe toti trei ? Atentie primarule scapa de aceste 2 lichele : seful politiei comunitare si sefa jurista.................Pa si numai bine............

25.   Un primar de tot K.A.K.A.T.U.L! trimis de
( 1 iul 2008, 00:00:44
A plecat un comunist pervers si a venit un borfas de Marginea!oamenii de bine si educati nu au loc de putregaiuri!Brava radauteni,ati ales ca la stransura!
26.   Oricum ar fi, de skimbare era nevoie trimis de
( 1 iul 2008, 10:15:32
minuni nu o sa faca, dar cum a fost in stare sa ridice o biserica , sunt sigur ca va face ceva mai mult decat batranu

o sa puna putorile din primarie la treaba

ca daca eveai de scos o adeverinta te plimbau porcii o luna

daca se ardea becul de pe stalp trebuia sa te rogi de batranu un an sa-l inlocuiasca cel ce-i platit pt asa ceva.

succes dom primar

27.   NE MERITAM SOARTA trimis de
( 1 iul 2008, 10:42:48
Din pacate in politica prostia nu este un handicap. Tot asa si in cazul comentat de noi.Daca un primar este bun nu-l incurca salariatii din primarie, pentru ei sunt destule metode.Asa ca radautenii au votat numai de dragul schibarii
28.   MIRELA trimis de
( 2 iul 2008, 00:35:45
Oameni buni, asta e masacru. Mor oamenii din primarie din cauza amenintarilor acestui.....om????care s-a trezit peste noapte primar!PPRESAAAAAAAA faceti ceva, luati atitudine!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei