Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2008 - Anul XIII, nr. 151 (3832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie mare

Maneliştii, în concert „fără număr” la Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Iubitorii de manele s-au adunat vineri noapte într-o discotecă din Salcea, unde au petrecut până dimineaţă pe ritmurile pieselor pe care majoritatea le ştiau de pe rost. Fuste scurte, dansuri lascive şi mai ales mulţi bani pe dedicaţii, toate elementele obişnuite la un astfel de concert nu au lipsit câtuşi de puţin de la petrecerea de vineri noapte.

 

„Regele a murit, trăiască regele”!

Concertul, promovat prin afişe în municipiul Suceava şi comunele din jur, îl avea drept cap de afiş pe „regele manelelor” Nicolae Guţă. Până la urmă, idolul maneliştilor din toată ţara nu a mai putut fi prezent la Salcea, anunţându-i pe organizatori că trebuie să se deplaseze urgent în Austria, împreună cu fiul său de 16 ani, care a suferit un grav accident de motocicletă.

Organizatorii nu au renunţat la concert, mai ales că Guţă a anunţat că o trimite în locul său pe fiica sa, Nicoleta, şi ea o cunoscută cântăreaţă în lumea manelelor. Alături de ea, la Salcea au mai venit Cristi Dules şi Brazilianul, nume bune în lumea manelelor.

Deşi mulţi dintre cei care plătiseră intrarea în discotecă, 30 de lei, nu ştiau că Nicolae Guţă nu va mai cânta pentru ei, în momentul în care fiica interpretului a venit în faţa lor pentru a susţine concertul şi şi-a cerut scuze în numele tatălui pentru absenţă, protestele au fost puţine, iar petrecerea s-a încins după primele melodii.

 

Maneliştii, cadorisiţi cu lei şi euro de „băieţaşi” 

Ca de obicei, maneliştii le-au oferit fanilor cântece despre bani, dragoste şi „şmecherie”. Versurile „de sentiment” ale Nicoletei Guţă: „Banii n-aduc fericirea / mai presus este iubirea”, „Te iubesc la nebunie / tu eşti toată viaţa mea”, ori  „Viaţa trece vrei nu vrei, nu poţi de la cap s-o iei, / Şi-atunci când îmbătrâneşti, e mai greu să ţi-o trăieşti”, sau versurile cuplului de manelişti Cristi Dules şi Brazilianul - „What’s up, what’s up sunt cel mai şucar bărbat”  sau „Mare, mare, am nevasta cea mai tare”, au încins imediat atmosfera.

Pentru dedicaţii, maneliştii au plătit între 50 şi 150 de euro. Un tânăr a oferit primul cinci milioane de lei vechi la piesa în care maneliştii cântau de „nevasta cea mai tare”, ţinând neapărat ca artiştii să-i dedice măcar un refren consoartei sale.

Rând pe rând, sutele de lei şi „euroii” au început să curgă la fiecare piesă, astfel că Brazilianul şi Cristi Dules şi-au prelungit concertul, început aproape de miezul nopţii, până după ora 2.00.

„Băieţii cu bani” fluturau şi numărau sutele de lei ori bancnotele de 50 sau 100 de euro pentru dedicaţii cu mâinile în aer, în aplauzele şi chiotele celor din jur, mai ales ale puştoaicelor venite în discotecă cu fuste de 10-15 centimetri. 

 

Ţigăncile şi fustele lor, vedetele serii

În publicul format din aproximativ 350 de persoane se găseau şi ţigănci îmbrăcate în costumele lor înflorate, unele venite la concertul de manele cu soţii, altele cu logodnicii, iar altele cu surorile sau mătuşile.

Mai ales ţigăncile tinere au predat adevărate lecţii de dans, mişcându-şi corpul într-un ritm cu care nimeni altcineva nu ţinea pasul. Pentru ele, dansul pe ritmurile lui Dules şi Brazilianul păreau o adevărată artă.

Impresionantă a fost şi desfăşurarea de forţe de ordine din discotecă. Nicoleta Guţă a intrat şi a ieşit de pe scena improvizată în mijlocul discotecii flancată de patru bodyguarzi, care, pe tot timpul concertului susţinut de aceasta, au avut grijă ca nimeni să nu se apropie foarte mult.

Bodyguarzi au flancat scena şi în timpul recitalului susţinut de Cristi Dules şi Brazilianul, însă aici, după ce băieţii au început să ofere bani pentru dedicaţii, publicul a fost lăsat să se apropie mai mult.  

 

Primarul Lungu, invitat special la concert 

Printre invitaţii lui Doru Ichim, patronul discotecii Teacher Line, locul unde s-a desfăşurat concertul, s-au numărat şi primarul din Salcea Ilie Lungu, venit la distracţie împreună cu soţia sa. Acesta a avut rezervată o masă la etajul discotecii, acolo unde a petrecut o bună parte din timp alături o familie influentă de romi, cea mai bogată din Salcea, după cum am aflat de la cei prezenţi acolo.

Primarul a aplaudat prestaţia celor care s-au urcat pe scenă, a servit câteva pahare de vin, şi, spre finalul concertului, s-a şi mişcat timid, fără a-şi lua soţia la dans.   

 

3.500 de euro, onorariul maneliştilor

Doru Ichim, patronul discotecii unde a avut loc concertul, ne-a spus că onorariul artiştilor a fost de 3.500 de euro. Suma include şi onorariul marelui absent, Nicolae Guţă.

„A fost o situaţie neprevăzută care i se poate întâmpla oricui. Într-adevăr, multă lume probabil că a rămas acasă după ce a auzit că Nicolae Guţă nu mai vine să cânte la noi şi din cauza asta am pierdut destul de mult, am vândut mai puţine bilete decât am sperat. Nu am însă ce să-i reproşez, el m-a sunat, şi-a cerut scuze şi a vrut să amânăm eventual concertul, însă eu nu am dorit acest lucru, am preferat varianta cu venirea fiicei sale”, ne-a spus Doru Ichim.

Tineri şi tinere fără prea mulţi bani în buzunar, dar care au găsi totuşi 30 de lei pentru a plăti intrarea în discotecă, ori băieţi cu buzunare doldora de bani, care au dat numai pe dedicaţii sute de lei, maneliştii s-au distrat vineri noapte, fără a crea nici un fel de probleme poliţiştilor care au luat măsuri speciale pentru a preîntâmpina eventualele scandaluri sau violenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maneliştii, în concert „fără număr” la Salcea.
 Vizualizări articol: 8344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 8 voturi
Maneliştii, în concert „fără număr” la Salcea4.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De cacat trimis de
(30 iun 2008, 11:28:57
da v-as foc...
1.1  RE: De cacat trimis de
(30 iun 2008, 12:43:13
Nici nu ma miralaughing Dupa ce Lungu a transformat Suceava in azil de batrani acum fratisu transforma Salcea in oras de tigani si manelisti! Atata stiu, atata pot! QED
2.   Jos manelele trimis de
(30 iun 2008, 11:45:44
SUBCULTURA
3.   Stop Manele ! trimis de
(30 iun 2008, 11:54:13
Artisti fara scoala !
4.   Scrisoare de la Hitler trimis de
(30 iun 2008, 12:02:03
"Artistii" ,Creatorii, vedetele, .........nici tu nu crezi ce scrii in articol! Si nu-mi zi ca nu-ti vine sa razi? Marlanoi . Gutani , Carlani , cu maleta Versace si cu palarie de la radauti. AU VIATA MEA....si-au incantat publicul cu versurile sale .......care versuri ? ale cunoscutului poet Salam , Ochi de corb , Pardailan, ..........Alo Gara?
5.   Mult mai mult dec�t jalnic trimis de
(30 iun 2008, 12:02:25
Daca vine Iris sau Cargo pe aici ( ,,domnu'" ziarist nu prea are cum sa stie cine-s aia) abia daca apare un articolas...

P.S. ,,Domnu' " Paiu, sa nu crezi ca o sa-ti laude cineva voma de mai sus...cine intra aici se presupune ca stie sa citeasca si sa scrie...
6.   Incultura primarul care l-ati ales trimis de
(30 iun 2008, 12:07:38
ce primar cu scoala se duce la un astfel de **** de ''spectacol'' de tigani dar ma scuzati are si facultate a terminat-o anul asta:)))doru ichim alta lepra a societatii v-asi impusca fara cea mai mica remuscare:))

6.1  RE: Incultura primarul care l-ati ales trimis de
( 1 iul 2008, 17:30:30
poti sa i pupi in kur pe amandoi? ai onoarea;)
7.   .. trimis de
(30 iun 2008, 12:12:47
oamenii nu traiesc din cultura primarului ci din ceea ce ramane in urma lui.dute si intreaba in salcea pe oameni daca sa facut ceva sau nu in salcea in ultimii 4 ani si ai sa ramai surprins ca sa facut o gramada.daca era un om cult ce statea numai in vacante exotice si la cafelute cu alti oameni culti picior peste picior pierzand timpul era mai bine?
7.1  RE: .. trimis de
(30 iun 2008, 12:17:44
daca l-ai cunoaste ti-ai schimba instantaneu parerea !!!si domnilor ziaristi de ce nu ati scris cand dadea cate 50 de lei de familie galeti si altele in campania electorala????sunteti de rasul....
8.   Cocalari trimis de
(30 iun 2008, 12:23:53
tarani ce sa le cerilaughing)
9.   .... trimis de
(30 iun 2008, 12:26:05
dragii mei ziaristi care scrieti de manelistii veniti la salcea de ce nu scrieti despre tepele care le-a dat dl ichim oamenilor despre teapa de 60.000 euro data unei familii cu care era prieten despre baiatul caruia i-a spart capul cu un ciocan si l-a pus sa semneze ca ii da masina sau despre intrarea abuziva in cladirea de alaturi???????????
9.1  RE: .... trimis de
( 1 iul 2008, 13:09:10
daca e asa cum spui era dupa gratii

numai tu muncesti cinstit restul sunt tepari?

10.   .. trimis de
(30 iun 2008, 12:26:25
pai se pare ca tu il cunosti bine ..dar eu am bunici acolo si atat am vazut eu scolile s'au modernizat ,s'a tras apa s'au facut trotuare' unele drumuri s'au asfaltat s'a facut iluminat public mai bun ca in oras ..sa nu uitam ca e vorba de salcea.deci de la oameni stiu toate scolile s'au modernizat au grupuri sanitare in conformitatae cu ue.chiar te rog sa ma contrazici ochelari nu port stiu bine ce vad cand merg la tara la minela bunici.
10.1  RE: .. trimis de
(30 iun 2008, 12:30:04
da il cunosc mai bine nu comentez mai mult peace
10.2  RE: .. trimis de
(30 iun 2008, 12:32:57
orcum e dreotul tau sa spui ce vrei si ce simti eu doar imi sustineam un punct de vedere.numai bine
10.3  RE: .. trimis de
(30 iun 2008, 12:48:54
Avand rude in zona, pot confirma si eu ca in satele din comuna Salcea s-au modernizat scolile, s-a asfaltat, exista iluminat public ok...
11.   Fffffffffff trimis de
(30 iun 2008, 12:27:03
Bravo ILIE LUNGU!!!! Fratele retardat al gemenilor care au lovit suceava....
12.   Ma las de citit monitorul trimis de
(30 iun 2008, 12:50:03
mi-e scarba deja de acest ziar. In loc sa prezinte adevaratele evenimente, mai nou monitorul face reclama la tigani si nespalati prezentati ca "vedete" (cu nume - cica).

nici nu e de mirare ca merge tara asa de bine cand astfel de indivizi sunt dati la ziar ca modele. JENANT!!!
13.   Ne meritam soarta trimis de
(30 iun 2008, 13:05:45
Multi ar putea spune ca nu merita comentarii. Totusi sa stai sa te uiti cum prostul gust si chiciul sunt la rang de virtute, e lasitate. Ce poti sa ceri de la un popor care are pe ultimul plan sanatatea si educatia? Rezultatul s a vazut, se vede. daca nu facem nimic, si lasam aceasta " libertate" sa si faca de cap, nu luam atitudine, meritam ceea ce vedem ca se petrece! Mare pacat! Sufletul rom�nesc e altceva, si lasam sa ni-l perverteasca aceasta tagma de analfabeti si hai sa o spunem clar: tigani bor�ti si nespalati!

14.   ........... trimis de
(30 iun 2008, 13:09:20
vai ce curu vostru
15.   :)) trimis de
(30 iun 2008, 13:23:22
mai florine, da ai fost acolo????:)))) avaaai, un circ mai amre nu iti trebuia, asa, ca de inceput de vara;)totusi n a venit gutza.....totul e degeaba daca n a fost gutza......
16.   Si... trimis de
(30 iun 2008, 13:26:16
normal, de zilele sucevei Lungu nu adus o formatie serioasa-si directa 5 a fost tot a hypermarketului- si el s- a multumit ca plebea, la un gutza`mic. sa nu ne mire ca-n 2, 3 ani va veni gutza pe esplanada casei de cultura, sa ne "incante". la mare suceava, hai, incet incet..te prostesti cu totul
17.   Aihai trimis de
(30 iun 2008, 13:56:51
Bai fratilor, haideti sa nu ne prostim cu articole despre show-uri ad-hoc de manelari in Suceava. S-a intamplat in Salcea, sa ramana in Salcea. Au vrut manelarii manele, foarte bine, treaba lor, n-au decat sa asculte izmeneli de manele pana ii ia raul la stomac de la atatia dusmani si bagaboante si neveste si aur si mertzane.

Dar hai sa nu spalam ****ul manelistilor intr-un ziar, care se vrea a fi Monitorul de Suceava.

Dorulee Popovici, nu te-ai certat si matale oleaca cu astia inainte sa apara articolul in ziar? Sau esti prin Delta si dai la pestehappy
18.   Manelisti trimis de
(30 iun 2008, 14:11:00
ca sa fim corecti cu toata lumea : nu cred ca a fost ceva iesit din comun. Traim alaturi de romi si alte etnii si asa cum se fac discoteci , spectacole, si alte petreceri pt. noi, romanii, asa au dreptul toti la distractie. Asa ca, au dreptul si romii sa se distreze pe muzica lor. Poate gresesc,....sau poate nu.... fiecare se distreaza pe muzica lui, in legea lui....dupa cum ii place.
18.1  RE: Manelisti trimis de
(30 iun 2008, 14:37:38
Asta zic si eu, dar totusi hai sa nu promovam manifestarile sub-culturale, intr-un ziar de pretentiile Monitorului...desi pana acu doar pretentiile s-au vazut..
19.   De tot rasul trimis de
(30 iun 2008, 14:16:23
nu avem cu cine,pe acesti "domnii" ii avem cu ei defilam
20.   Jenant trimis de
(30 iun 2008, 14:36:32
nu cred ca mai avem sanse de indreptare...
21.   Jenibil chiar trimis de
(30 iun 2008, 14:47:34
chiar nu mai aveti ce sa scrieti? s-au ati fost si voi "cadorisiti cu lei si euro de baietasi"

rusine sa va fie ca scrieti asemenea articole...
22.   Am uitat trimis de
(30 iun 2008, 14:53:35
Florin PAIU, marele jurnalist... tu ai vreo facultate? 8 clase macar? cum poti sa scrii asemenea articole. unde esti tu Tepes doamne???
23.   Paiu nu e chiar obiectiv :) trimis de
(30 iun 2008, 14:54:46
bai paiu, da zi si tu ce scandaluri s-au lasat dupa manele, nu ridica in slavi discoteca lu doru, sau e bun ca sponsor ?happy
23.1  RE: Paiu nu e chiar obiectiv :) trimis de
(30 iun 2008, 16:19:45
simina e chiar fiica lui Doru Ichim.cea care semneaza mai sus Simina e o cunoscatoare a familiei.... nu cred aceste acuzatii la adresa lui Doru Ichim.e clar ca are si el multi dusmani,daca tot e vb de manele.e om de afaceri.legea cererii si a ofertei.felicitari familiei Ichim.demn de remarcat e faptul ca Doru Ichim i a fost contracandidat lui Lungu la aleger.ile pt primaria SAlcea .parerea mea e ca ar fi fost mai bun pt acest post
23.2  RE: Paiu nu e chiar obiectiv :) trimis de
(30 iun 2008, 21:27:45
du-te si te impusca contracandidatlaughing)cu 13 voturi nici macar soacrasa nu l-a votat DU TE si te impusca in creer dar nu ai om de afaceri tirisu asta:)))))ma fac sa fac pisu pe mine de ras
24.   ... trimis de
(30 iun 2008, 17:42:13
Cultura... Made in Romania.

Astia sunt "ei", iar "noi"... trebuie sa traim cu "ei".
25.   ... trimis de
(30 iun 2008, 18:40:39
Imi place ca ati ajuns acum sa promovati si manelistii. Nu inteleg ce a fost asa de interesant la Salcea de trebuia informata opinia publica. Poate doar sa vedem cat de "cult" este d-l Lungu. Dar ca sa ne dam seama nu trebuia scris acest articol. E suficienta o vizita la primarie. Ati stricat hartia degeaba.
26.   Tare trimis de
(30 iun 2008, 19:15:56
manelisti sunt coco nu k rocarii care umbla vara in costume de piele , cred k pute de la ei la fel cum pute un cotet ?! etc FORTAA MANELEE
26.1  RE: Tare trimis de
(30 iun 2008, 20:15:57
se vede ca esti venit din porumb ca pute de la tine a cotet si a tigan

du-te in porumb cu toate manelele tale
27.   Ha ha ha trimis de
(30 iun 2008, 20:26:14
e adevarat ca radacinile i-ti sunt din Salcea dar nu te fa totusi de rahat asa tare.de la un tractorist ca Lungu nu poti sa te astepti la ceva mai bun.cica a terminat anu asta facultatea.si nu stie vorbi bine nici romaneste.halal.vreau sa emigrez in congo.
28.   Bravo Lungu trimis de
(30 iun 2008, 20:59:43
****van gura de rokari handicapati ....
29.   Jenant trimis de
(30 iun 2008, 21:05:35
Este jenant ce a facut primarul din Salcea.Un balci,o adunatura de tigani si "muzica de tiganie".JENANT!
30.   .... trimis de
(30 iun 2008, 21:31:06
pai paiu ce sa scrie cat ti-a dat ichim ca doar sunteti vecini tu plopeni el salcea:)))
31.   Dl.lungu trimis de
(30 iun 2008, 22:41:14
de ce , de ce decadti pe zi ce trece nu va asociati cu rromi intrati la banueli
32.   Foarte jenant!!! trimis de
(30 iun 2008, 23:35:23
un ziar cu pretentii care a ajuns sa faca reclama la o carciuma care se duce in jos!incet dar sigur!!!!singurul club decent si apreciat din salcea a fost "distrus" de d-l ichim!O MARE MARE RUSINE SI PENTRU CINE A SCRIS SI PENTRU CINE A ORGANIZAT!!!atat stiu atat fac saracii!!STEFAN DOAMNE unde esti sa vezi in ce hal a ajuns tara:((((:((((!!!
33.   Orice altceva dar nu manele trimis de
(30 iun 2008, 23:41:32
fratilor se duce tara de rapa si maine poimaine ne dau astia afara din UE tot din cauza manicii!!!!!
34.   Manea e orasul asta Suceava cu gropi trimis de
( 1 iul 2008, 02:16:30
fara numar cu prostani care conduc orasele cu gropi si fara numar la vile din spagane
35.   Maneaua - voma fonica trimis de
( 1 iul 2008, 02:36:57
Daca as avea posibilitatea si as sti ca am cu cine (slabe sanse, 99% din tara sunt manelisti), as strange semnaturi pe o petitie care sa scoata maneaua din spatiile publice. Vrei frate manea, asculta taraf la tine acasa. Cum te-a pus dracu` sa pui in masina, in autobuz, prin parcuri, etc etc, amenda cat sa n-o poti duce.

Zicea cineva mai sus ca rockerii ar fi imputiti. Da? Da' despre tiganii borati care umbla transpirati la bustu' gol prin oras cu maneaua la telefon si se dau smecheri ce zici? Aia miros a flori de primavara, nu? Kkmash eu pe subcultura neamului vostru. Toleranta toleranta, da` pana cand?!
36.   Incultilor trimis de
( 1 iul 2008, 08:31:09
imi pare rau ca tre sa zic asta...dar dupaparerea mea acei oameni care au fost acolo sunt niste inculti...de ce???....sa mergi la salcea.....printre tarani...si sa asculti muzica de tigani...asta da treaba....imi este rusine ca aud asa ceva....sa nergi la un cincert de inculti...si de tigani borati...mai dane doamne un al doilea antonescu sa omoare leprele societatii
36.1  RE: Incultilor trimis de
( 1 iul 2008, 22:55:51
tu vorbesti de inculti?

esti analfabet... invata sa scrii romaneste ... apoi fa comentarii

la adresa altora

37.   Clar trimis de
( 1 iul 2008, 09:07:24
macar manelisti cum sunt ei s-au descurcat au facut de stiu ei mai bine adica sa cante si uite ce sus au ajuns.

Fiecare asculta ce muzica doreste nu are nimeni dreptu sa ii interzica asta asa k va rog gura
38.   Moarte tiganilor !!! trimis de
( 1 iul 2008, 10:10:02
am impresia ca acesti manelisti rad de romani..cum se poate Doamne ca un maturator la CFR cum era Gutza sa ajunga acum sa tina concerte ? si de ce numai pe la tara ? pt ca acolo sunt numai oameni care altii pot profita usor de ei..
39.   Pruteanu ! trimis de
( 1 iul 2008, 10:16:18
D-zeu sa il ierte pe George Pruteanu, pt ca afost spaima manelistilor ! tiganii astia au atat de mult tupeu incat obraznicul de Minune l-a calomniat public pe Pruteanu intr-o emisiune televizata ! Traim in Romania si sunt primari care nu au nici macar un liceu terminat..primari care termina o facultate la 50 de ani de ochii lumii si nici macar nu se prezinta la cursuri sau laboratoare...traim intr-o tara unde scroafa lui Paunescu omoara 3 oameni intr-un accident auto si nu vede inchisoarea nici maca pt o ora ! Traiasca Romania !
40.   Rusine trimis de
( 1 iul 2008, 10:21:32
Rusine pentru cine a scris articolul si rusine pentru cine poate aprecia o astfel de manifestatie. O adunatura de inculti ... Ati fi putut avea macar bunul simt de a nu publiciza ''evenimentul'' .
40.1  RE: Rusine trimis de
( 1 iul 2008, 11:04:28
GEO total de acord cu tine ..... la WC cu manelele
41.   Sa piara maneaua! trimis de
( 1 iul 2008, 10:23:59
sa ma kc pe ritmuri de manele si sa ma pish pe toti tiganii!
41.1  RE: Sa piara maneaua! trimis de
( 1 iul 2008, 13:04:12
esti rasist..nu te mai kca ca ai sa te murdaresti fraiere

42.   Super trimis de
( 1 iul 2008, 11:11:51
cea mai tare petrecere

43.   Multi prosti au mai vizitat acest link trimis de
( 1 iul 2008, 21:23:34
.....No comment......ichim e baetzas...:)))))) ....copaci albastri pentru cunoscatori...
44.   No coment trimis de
( 1 iul 2008, 21:25:41
si ploua cu glod:)))...si sa va mai spun un lucru tabla si aia de pe gard tzine eu dau garantzie pe vopsea ROVA METAL DOR:))
44.1  RE: No coment trimis de
( 2 iul 2008, 08:32:14
"CAREVA"...esti teroare:))))...t asteptam sambata de sambata in DTL:>:>...."fii online in fiecare sambata in Disco Teacher Line"....\:D/...:*
45.   Ala geoo trimis de
( 1 iul 2008, 21:28:04
piara maneaua! trimis de GEO (2008-07-01, 10:23:59)

sa ma kc pe ritmuri de manele si sa ma pish pe toti tig.....((( geo sa nu uitam ca tactu si mata au dansat pe manele la botezu taulaughing) inculti astia care te`au crescutlaughing ....valabil pt toti ..ipocritzi care care`o ard la genu nu asculta.ca bouu.:))
46.   Raspuns: trimis de
( 1 iul 2008, 22:03:20
legat de critica pe care mi'ati facut'o cativa mai ales cel cu acuzatzia cu acea asa zisa" teapa" de 60.000 euro fiti foarte sigur k va inselati mai ales k si eu am fost in situatia lor acum un an cand am luat si eu un CEC fara acoperire in valoare 16.333 euro si nu mam plans catre nimeni dekt politiei;) dak as fi vinovat nas mai fi acum in libertate.

referitor la manelisti a fost un efort atat financiar cat si fizic si cine a stiut sa aprecieze bv lor...gusturile nu se discuta.

altzii ar da mult sa ajunga ca rromii din salcea:corectzi cinstiti si nu au bagat mana niciodata in buzunarul nimanui.

spatiul in care se afla acel club "tare" a fost vandut prin licitatie si putea la fel de bine sa fie cumparat de oricine nu numai decat de mine.

P.S Traiasca Teacher Line si clientzii fideli pe care'i asteptam sambata de sambata kiar si in ziua de 19.07 .2008 cand avem invitatzi pe Nek Claudia si DeMarco
46.1  RE: Raspuns: trimis de
( 1 iul 2008, 23:33:16
ns dc tot criticatii dont knowin fond tuturor le place maneaua,chiar dak unii sustin sus si tare k nu...sunt manelisti ,care au o voce foarte buna...poate mai buna ca astia ai nostrii,care canta muzik usoara...si care e problema k la salcea au venit si au cantat astia? bv lor si celui ce i-a adus...iar ,in ceea ce-l priveste pe primar -bv lui ,s-a dus omu sa se distreze un pik ...e timpul lui liber si face ce vrea,corect nu?iar,faptul k asculta manele nu inseamna k e incult...cum a sp si dl Doru Ichim mai sus:gusturile nu se discuta si punct!
47.   ... trimis de
( 1 iul 2008, 23:40:38
wa ducetiva draq de prostiii ce suntetiii voi care nu avetii bani de 1 suc vretii sa mergetii la un concert de manele ba saracilor rokarilor sa va pij luavar draq de ****ii vai k manelistii nuj ce sugetii pl cu`i nu`i convine pa ...
48.   Bravo doru trimis de
( 2 iul 2008, 09:21:51
nu apleca urechea la toti fraieri asa fac ei sunt invidiosi .ei sunt in stare sa aduca pe cineva la tine in club sa cante.
48.1  RE: Bravo doru trimis de
( 2 iul 2008, 13:41:20
ms:*;))..ai dreptate
49.   ..Sunteti Praf.. trimis de
( 2 iul 2008, 15:22:11
..nu inteleg de ce mai intrati aici sa lasati comentarii daca nu va plac tiganii,manelele,doru ichim,primarul...nu va place...iesiti naibi d aici..va e ciuda ca ii merge bine lui doru ichim...ca stie sa se invarta..e problema lui..bravo lui ca poate nu ca altii care...nu mai zic..:-j...sunteti doar niste tilicari invidiosi pe alti care au si voi nu aveti..sunteti varza ma baieti;)...si apropo cu primarul..primarul e un baiat destept..care e problema nu are voie omul sa se distreze...poate sa mearga si la C u r v e ....care e problema voastra..de asta nu mai incapeti voi...sunteti mari patroni si voi..cu 2 lei in buzunar...vai de capul vostru..nu mai am cuvinte pentru voi...si pentru informarea voastra...o sa mai vina si alte formatii..tot de manelisti doar asa spre oftica voastra..sa va aratam ca stim sa ne distram...nu ca voi...astia cu 2 lei in buzunar..la cosit cu voi bah...stati prin fata discotecii cu 1 bere in mana toata noaptea o beti si vi se umfla muschii.vai de voi saracilor
50.   Si asta nu e tot trimis de
( 2 iul 2008, 15:49:32
am aflat de la una din "persoanele care au fost acolo la acest "eveniment" ca nici "domnul" primar nu s-a putut abtine fara sa faca si el vreo daua dedicati "fara numar" .

"n-ai cu cine domnule,niste tarani"

51.   Multa prostie din partea celor impotriva manelelor trimis de
( 2 iul 2008, 16:09:52
in afara d multa prostie nu vad altceva in comentariile unora dintre voi:)toti ascultati manele si va distrati si dansati p ele la un moment dat dar nu recunoajteti niciodata..pt k va credeti nuj cine..treziti`va baaaa....si kre ziceti k manelijtii is inculti:uitati`va la voi in primu rand;)com d ei da voi?nici makr nu jtiti sa scrieti si sa vb bn romaneste:)makr ei dak nu jtiu sa vb si sa scrie rom f bn nah ii intelegem pt k majoritatea is rromi.aja k ciocu mic...si in plus aja cum a mai zis cineva..sunt multe voci in lumea manelelor mult mai bune dekt a multor artisti din muzik ushoara ai caror fani sunteti...makr manelijtii knta live..si recunojteti k orice petrecere fara manele e degeaba..aja kdont tell anyone

si dc sa nu s scrie si despre asta in ziare?dak venea nuj c formatie in shock vox sau arena gata trebuia sa s scrie in toate ziarele da k e vb d o discotek din salcea unde vin manelisti gata incultura..si dak n`ati fost in DTl nu com..sau va e frik sa intrati acolo k o sa va pla
52.   ..Tot Eu.. trimis de
( 2 iul 2008, 16:12:48
si ce p l m..daca a dat dedicatii nu e si el tot om ****va'n gura...sa va f u t...va e ciuda ca a castigat alegerile si voi ati ramas bosketzi;)))....vai de voi..saracilor..
53.   ..Sunteti Praf.. trimis de
( 2 iul 2008, 16:17:50
...altcineva nu se ia asa de'aiurea de primar...decat cei care au participat la alegeri..si au pierdut...niste tilicari..invidiosi..ca si restu taranilor care is invidiosi pe doru ca are bani ca aduce formatii de mii de euro...pai aduce bai...ca isi permite..omu...nu ca voi..papagali..

54.   Lasati`va d astea trimis de
( 2 iul 2008, 16:25:04
bai...manelele is pe primu lok akuma...j plus d asta...D.T.L ii o disko super...aja k nhu aveti ce com aiurea...fiecare are genu lui d muzika...dar asta nhu va da dreptu sa insultati anumiti oameni p care de altfel ii duce capu...anume manelisti...inculti sau nhu..au bani...j jtiu sai castige...dar nha..kum INVIDIA ii mare...degeaba va consumati atat...:D
55.   D.T.L nhu s compara trimis de
( 2 iul 2008, 16:39:31
dtl nhu s compara ku celelalte cluburi din oras....in care iti bate muzika aia nebuna in cap...j in care stai p canapea s bei k porcu...j mai dai cu capu de peretzi..:">...zic multi"vai disko in salcea...la tarani.."stati in oras..la blok...j vai gata salcea...la tarani...:-J...j io stau in oras...dar nhus de aceasi parere...dak ar fi s aleg..intre dtl j arena..sau vox...sau altele...as alege dtl fara s ma gandesc..j nu pt k sunt fan manele...sau aja ceva...ci pt akolo muzika..akolo diskoteka..abia aia s poate numi DISKOTEKA...nhu toate cluburile d 2 bani din oras...j in ceea ce consta..domnu doru..ii un om d nota 10...bravo lui k o avut puterea sa aduka manelisti sa tina o diskoteka si sa distreze oameni..;)...aja k nhu va mai strofokti atat ku com nesimtite..k nhu merita...nhu schimbati nik prin rautatea voastra..;)
56.   Niste tarani...rockeri nehaliti!!! trimis de
( 2 iul 2008, 22:56:53
fraieri kr muriti de oftica!!!cum scoate unu capul din **** cum va taiati cu lama!!care club tare si serios a fost cumparat de doru??spelunca aia ?unde se adunau zdrentele si betivii?bine a facut ca a cumparat,omu vrea sa faca ceva pt oras,nu ca betivu ala ratat care nu avea bani de kirie...ha ha ha...muriti de ciuda si inviati k sa muriti din nou..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei