Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2008 - Anul XIII, nr. 151 (3832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Director

Gheorghe Curelciuc, noul şef al APIA Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Suceava are un nou director.

După ce la începutul lunii a susţinut un concurs de ocupare a postului, Gheorghe Curelciuc a primit numirea oficială în urmă cu câteva zile, pornind la drum în noua funcţie într-un moment dificil pentru agenţie, confruntată cu un volum imens de muncă, căruia cu greu îi face faţă.

Pe lângă vechile probleme, clarificarea confuziilor din cererile pentru subvenţii europene pe 2007, şi procesarea cererilor pentru 2008, APIA Suceava are de dus la bun sfârşit şi campania de depunere a cererilor pentru subvenţii la bovine, ovine şi caprine, întregul proces trebuind reluat în urma unei modificări legislative.

Cum în judeţ sunt estimaţi între 15 şi 20.000 de beneficiari, iar data limită pentru depunerea cererilor este 15 iulie, angajaţii vor trebui să muncească zilnic în schimburi, chiar şi sâmbăta şi duminica.

„Îi asigur pe toţi fermierii de tot sprijinul care depinde de mine şi de instituţia pe care o conduc”, a fost mesajul noului director.

Acesta a precizat că încă din 1980, când a terminat facultatea, cu specialitatea de inginer zootehnist, a lucrat numai în domeniul agriculturii. Din 1980 şi până în 2004 a fost angajat al Staţiunii de Cercetare Agricolă Suceava, o perioadă îndelungată fiind şef de fermă la crescătoria de elită din Iţcani. Din 2004, Gheorghe Curelciuc a fost director executiv la o societate comercială cu profil agricol. La concursul pentru ocuparea postului, Gheorghe Curelciuc nu a avut nici un contracandidat. 

De la înfiinţare, APIA Suceava a mai fost condusă de Neculai Perju, Dragoş Juravle, şi, cu titlu interimar în ultimele luni, de Angela Coroleucă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Curelciuc, noul şef al APIA Suceava.
 Vizualizări articol: 1848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Curelciuc, noul şef al APIA Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cat mai asteptam... trimis de
(30 iun 2008, 11:52:20
Domunle Gheorghe Curelciuc cat mai asteptam sa ne vina banii pe care i-am muncit... Pe 12 iunie parca trebuia sa primim prima transa... iar azi e 30.... speram sa nu primim banii cum primesc fermierii adica cu in an intarziere...
2.   PUNETIVA OAMENII LA TREABA trimis de
(30 iun 2008, 14:28:40
CE TOT SPUNETI CA LUCRATI 24 DIN 24 , DE FAPT TOT GREUL L-AU DUS CEI DE LA DIRECTIE SI CEI DE LA CONSULTANTA. VOI LUATI BANII CU SACUL SI ASTEA MUNCES CU UN SALARIU DE MIZERIE. LUCRATI NUMAI CU NUMELE SIMBATA SI DUMINICA. APOI SA NU UITAM DE STUDENTII CARE AU INTRODUS DATELE IN CALCULATOR SI CARE URMEAZA SA RIDICE NISTE SUME URIASE.
3.   Raspuns trimis de
(30 iun 2008, 15:39:58
Bai astia de la consultanta si dadr care "munciti " de nu mai puteti unde sunteti voi cand noi stam la servici pana tarziu si venim sambata si duminica.Tot timpul ati avut ceva de comentat cu salariile celor de la APIA.Voi de ce nu v-ati transferat la APIA cand s-a putut va fost frica, oricum nu tinea-ti ritmul cu stilul vostru 'AZI MAINE".Oricum ati fi plecat la fel ca altii.De ce isi dau atatia demisia ptr ca este mult de lucru si se gandesc ca banii nu te recompenseaza ptr cat muncesti.Si cred ca de aceea este atat de munca acum ptr ca ne-ati "ajutat" de v-ati rupt.
4.   Leafa de 65 de milioane trimis de
(30 iun 2008, 16:07:06
Nu mai munciti atit de mult ca se stie. Dar si salariul pe care il ridicati si va intra in pusculita? Si daca tot vb de APIA,de ce se plimba masinile APIA simbata si duminica prin judet? Oare chiar munciti sau aveti treburi personale?
5.   RGRA trimis de
(30 iun 2008, 20:44:21
gheorghe curelciu director la APIA. SA POVESTEASCA CUM A FACUT BANI PE BANII TARANILOR CU COSITORILE SI SA SPUNA CU CAT VINDEA LITRU DE ULEI MOTOR. ACEST INDIVID NU MERITA
6.   Student trimis de
( 1 iul 2008, 14:37:47
Daca se mai intarzie mult cu plata banilor catre studenti, treba o sa fie urata, dar urata tare, chiar de vor fi consecinte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei