Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2008 - Anul XIII, nr. 151 (3832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În revista The ONE

Pictorial cu Andreea Marin Bănică în Tanzania

Revista The ONE prezintă, în numărul din iulie, un pictorial fashion inedit cu Andreea Marin Bănică, în Tanzania, care pune faţă în faţă două imagini diferite - Europa foarte "stilată" şi Africa masailor, informează un comunicat.

Andreea Marin Bănică a admis că cea mai mare provocare în realizarea pictorialului din Tanzania a reprezentat-o întâlnirea cu lumea Masailor, populaţie care îşi păstrează portul, podoabele şi tradiţiile, în ciuda faptului că teritoriul lor s-a restrâns, forţat de expansiunea modernităţii.

Andreea povesteşte în interviul din The ONE cum s-a simţit: "Eu, cea de azi, faţă în faţă cu Africa de Est ce-şi păstrează parfumul de acum un secol; Tanzania pe care o iubesc şi în care revin după şapte ani de la ascensiunea mea pe Kilimanjaro, pe vârful cel mai înalt al Continentului Negru".

Realizarea pictorialului a avut şi momente amuzante, căpetenia Masailor interesându-se dacă Andrea "este luată", fiind pregătit să ofere o zestre seriosă pentru ea.

În paginile revistei The ONE, Andreea Marin Bănică vorbeşte şi despre viaţa de familie, despre carieră, modă şi despre fundaţia "Preţuieşte viaţa". Astfel, după ani de muncă, familia sa este pusă pe primul loc. "Cred că îmi pot permite acest răgaz în care să-mi regândesc viitorul pe alte coordonate care să însemne maturizare, o nouă treaptă în evoluţia mea şi, mai ales, un timp preţios dedicat familiei mele", a spus Andreea.

Când vorbeşte despre stilul ei, vedeta recunoaşte că a făcut schimbări. "Am devenit mai îndrăzneaţă în alegerile mele în ultima vreme şi experienţa aceasta mă încurajează să fac încercări noi care să surprindă plăcut, de ce nu. Am fost fidelă stilului clasic, dar acum trăiesc o altă etapă de viaţă, când simt nevoia să sparg propriile tipare. Fără să exagerez, fireşte".

Andreea Marin Bănică este prima femeie jurnalist din România care a reuşit să atingă vârful Uhuru Peak, din Kilimanjaro (Acoperişul Africii, 5.895 m). Ascensiunea a fost filmată şi completată cu interviuri şi poveştile Kenyei şi ale Tanzaniei. Ulterior aventura s-a transformat într-un documentar. În 2008, Andreea a revenit în Africa pentru o misiune UNICEF în Niger.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pictorial cu Andreea Marin Bănică în Tanzania.
 Vizualizări articol: 2548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pictorial cu Andreea Marin Bănică în Tanzania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Panarama trimis de
(30 iun 2008, 22:44:37
nu mai stie ce sa faca,ar trebui sa stea acasa langa copil

daca tot spune ca e mama model

.........

2.   Rusine LIA trimis de
(30 iun 2008, 22:48:16
sa iti fie rusine pt. asemenea comentari. ce te intereseaza ce face cu viata ei, copilul ei, timpul ei? tu esti o panarama ca jignesti gratuit!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei