Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2008 - Anul XIII, nr. 151 (3832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conciliere

PSD le cere lui Flutur şi Băişanu să-şi dea mâna

Luni, 30 Iunie 2008 (17:48:09)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, le-a solicitat prefectului Ştefan Alexandru Băişanu şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, să-şi dea mâna pentru a se finaliza reabilitarea drumului naţional 17 ce leagă Suceava de Vatra Dornei. Social democraţii nu văd cu ochi buni relaţiile încordate care există între cei doi şi consideră că acestea ar trebui normalizate pentru binele locuitorilor judeţului. „Nu mai este loc astăzi nici de glumiţele nesărate ale domnului Flutur, nici de ameninţările domnului Băişanu. Le solicităm în mod expres celor doi să-şi dea mâna pentru ca acest tronson de drum ce leagă Bucovina de Ardeal să funcţioneze în bune condiţii şi, nu în ultimul rând, interesele personale de grup care se ascund în spatele construirii acestui drum să fie înlăturate. Le reamintesc celor doi protagonişti că cetăţenii judeţului şi cei care tranzitează zona nu sunt deloc interesaţi de relaţiile dintre ei, nu sunt interesaţi de râca ce există între ei. Amândoi au avut funcţii, unul ministru, altul subprefect, din care ar fi trebuit să ia decizii şi să întreprindă demersuri pentru ca DN 17 să fie astăzi în funcţiune”, a spus Iordache. El a arătat că din cauza stării proaste a DN 17 numărul turiştilor a scăzut cu circa 40%, ceea ce a adus pierderi de miliarde proprietarilor de pensiuni şi turismului sucevean, „pierderi care pot fi cu greu recuperate din punctul de vedere al imaginii pe care Bucovina o are în România şi nu numai”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD le cere lui Flutur şi Băişanu să-şi dea mâna.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD le cere lui Flutur şi Băişanu să-şi dea mâna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar asta trimis de
(30 iun 2008, 21:42:19
Ce sa se impace. Flutur ramane, iar Baeisanu ala zboara. Ce va mai faceti atata gargara de pomana. Uite asta e la el la tv si il are moderator pe unul de al lui. Doar nui prost ala sa-l ia la intrebari
2.   PSD trimis de
(30 iun 2008, 21:48:16
astia chiar sunt nesimtiti, cat au avut mingea in teren nu au stiut decat sa isi umple buzunarele, nu i-a interesat nimic si acum cand cineva incearca sa faca ceva se trezesc sfatosi, l-am votat pe flutur in speranta ca voi cedea ceva sange care sa curga de la psd, tare as vrea sa vad pe cativa la puscarie, trebuie sparta gheata, alesii nostri ar trebui sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu sunt alesi acolo pentru buzunarele lor, ca nu pentru ca arata bine au fost votati, voturile pe care le-au primit inseamna sperantele oamenilor intr-o lume mai buna si mai putina coruptie si nu rasplata pentru campania electorala pe care tot din banii populatiei au facut-o. Votul de acum a fost mai mult decat un vot pentru PDl sau pentru Flutur, un VOT CONTRA PSD SI MARZA un vot contra abuzurilor lor. Flutur acum este pe un teren foare fragil, trebuie sa aiba foarte mare grija sa nu tradeze sperantele votantilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei