Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

La 18 ani, arestat pentru tâlhării şi furturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava, a fost arestat preventiv, ieri, fiind acuzat de şase tâlhării şi două furturi, comise asupra unor elevi din cartierul Burdujeni.

Liviu Petru Bârgăuan a ajuns în spatele gratiilor, după ce, susţin anchetatorii, în perioada noiembrie 2007-martie 2008 a acostat pe stradă mai mulţi elevi, de regulă persoane mai mici de statură ca el, cărora, sub ameninţare cu acte de violenţă, le-a luat telefoanele mobile, banii sau, pur şi simplu, i-a lăsat fără diverse obiecte de îmbrăcăminte (şepci, blugi, adidaşi).

Multe dintre faptele pentru care Bârgăuan a ajuns în beciurile Poliţiei s-au petrecut în zona unităţilor de învăţământ din Burdujeni.

 

Îşi teroriza victimele, după ce făceau plângere la Poliţie

Anchetatorii mărturisesc că Bârgăuan îşi teroriza victimele, după ce afla că acestea s-au dus la Poliţie şi au depus reclamaţie împotriva lui. În momentul în care era chemat la audieri şi i se spunea pentru ce faptă, tânărul de numai 18 ani îşi căuta victimele şi le bătea sau le ameninţa.

În urmă cu două zile, însă, poliţiştii Secţiei Burdujeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au decis reţinea pentru 24 de ore a tâlharului de elevi. În momentul în care a fost săltat de oamenii legii, Bărgăuan le-a mărturisit că avea de gând să plece în străinătate.

Ieri după-amiază, la propunerea anchetatorilor, magistraţii Judecătoriei Suceava au decis arestarea preventivă a lui Liviu Petru Bârgăuan pentru 29 de zile, acesta urmând a fi trimis în judecată în cel mai scurt timp posibil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 18 ani, arestat pentru tâlhării şi furturi.
 Vizualizări articol: 1447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La 18 ani, arestat pentru tâlhării şi furturi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tare sunt cei de la POLITIE trimis de
(18 apr 2008, 13:27:47
DACA politia din SV si-ar face treaba cu interes pentru cetateni atunci acest idiot hot timpit , era de cel putin jumatate de an dupa gratii inchis la BT sau oricune voia elhappy, dar nu politia ii doare in fund, banii vin timpu trece au servicu stabil...... Toti stim ca in SV sunt N hoti si smecheri din astia care agreseaza nu doar pe cei mici (ei sunt cei mai vizati) ci si pe noi cei mai mari , pe criteriul inaltimii, virstei , greutatii. Daca noi ii dam in cap la unu din asta din aparare , noi face puscarie ca de nu noi trebuie sa ne facem dreptate ci POLITIA , trebuia sa ii lasam sa ne fure sa ne bata si eventual sa ii ducem si acasa sa ia si de acolo ce e de valoare si apoi noi cuminti sa mergem la politie sa daum o spaga sa il prinda pe ala, sa nu ii faca nimic dar sa ne recupereze cele furate. SHIT de politia Sucevei de ..... Pacat ca traiesc in ROMANIA
1.1  RE: Ce tare sunt cei de la POLITIE trimis de
(18 apr 2008, 14:48:07
vezi ca vorbesti in necunostinta de cauza.nu politia decide arestarea unei persoane care comite fapte antisociale ci PROCURORUL.politia doar intocmeste documentatia si ramane la latitudinea procurorului daca il judeca in stare de libertate sau arest.cate cazuri nu au fost in care politia i-a dus la arestare pe asa zisii raufacatori iar procurorul a decis ca nu prezinta pericol social si pot fi judecati in libertate.iar in timp ce este judecat in libertate el mai da in cap la niste oameni si-i lasa fara bani sau bunuri.si atunci care-i de vina ?politia?

aceasta e legislatia barosana la noi in tara.dupa cum spuneau unii "TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL"

2.   NU JTIU CE SA ZIC...DAR.... trimis de
(18 apr 2008, 22:25:11
nu cred k era neaparat sa datzi atatea detalii....nu era necesar:-j...datzii detalii aiurea...asha cum atzi facut j cu ,,elevul cutzitar.....'';)...lasatzi baltawinking
3.   Parnaie trimis de
(19 apr 2008, 00:03:35
sa-i bage pe toti la parnaie ca io nu o sa le duc doru....iar akolo poa' sa le dea de mancare doar un colt de paine si o juma de cana de apa la saptamana!!1
4.   Liviu sa ramana acolo pe viata trimis de
(19 apr 2008, 11:17:31
pentru cate talharii a facu liviu ar trebui sa stea pe viata acolo nu numai lucruri de la elevi fura a furat si biciclete,a agresat mai multe persoane,il cunosc foarte bine si nu numai elevilor repet fura ,pe strada mai ales telefoane mobile,cu pretecstu `da sa dau un telefon sau da sa ascult muzika `
5.   Aa ejti nebun :))! trimis de
(19 apr 2008, 11:24:45
aa Frate stai acolo la racoare ejti cel mai pizdos acolo bei apa nisip ejti pe pl ta frate stai ji uuu acolo sa vezi ce furmos este la racoare in beciurile politzie dar ai sa te obisnuestii credema dar oricum la cate ai facut fratiorul meu trebuia sa intri oleaca la parnaielaughing!
6.   Pana la urma ti sa infundat fratioare trimis de
(19 apr 2008, 11:41:16
idem 6=))

7.   Nha k teau prins trimis de
(19 apr 2008, 12:30:06
in plm cate furturi dadeai biciclete telefoane furai de la copchii intrai in case la oameni ... mai bn stai la racoare fratzioare ii mai bn sa te potolejti ...

8.   Stai acolo prostule trimis de
(19 apr 2008, 12:32:46
ce e cu aurolacu asta .mie nu avea niciodata curaju sa imi ceara ceva ca stia ca zboara din sv
9.   VA FELICIT !!! trimis de
(19 apr 2008, 12:34:15
la cate a facut asta ma.... ar trebui sa stea akolo mult si bine... in fine...
10.   Nu e singurul trimis de
(19 apr 2008, 13:41:22
de unu am scapat..dar cu restul cum ramane?? era unul din cei ff multi care facea asa..cel putin Burdujeniul e invadat de astfel de persoane si nici nu stiu d c se mira lumea k are doar 18 ani e inchis pt talharie...daca nu era minor, intra de multi ani la racoare.oricum, faptele cunoscute nu sunt nici in jumatate din cele comise in realitate..sper ca deschide cineva ochii si se "curata" orasul de asa zisii "smecheri de cartier" bafta!!
11.   :)))) trimis de
(19 apr 2008, 18:43:44
da`l draq de cioroi....totzi lachiojii ajtia ar trebui puji al zid ji impuscatzi:)))))
12.   Liviu prostu` proshtilor trimis de
(19 apr 2008, 21:57:34
asta are probleme cu capu` e dilit... shi`a inceput "cariera" de mic.. las ca merita sa stea oleak... numa sa nu planga dupa masa
13.   Luzarrr trimis de
(20 apr 2008, 12:14:42
esti un prost nefericit...scapat din fasa ...hotuleee..talharule ...te****aia in****pana iti indreapta ghiba:))):))

14.   Te impusc trimis de
(20 apr 2008, 12:17:09
daca mai traiam te dadeam la caini ..da asa mo impuscat buti astea si pot numa sa te injur...hotule u tre omorat!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei