Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Mîrza a primit diploma de excelenţă de la Comisariatul pentru Societatea Civilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a primit diploma de excelenţă din partea Comisariatului pentru Societatea Civilă. Distincţia i-a fost înmânată de comisarul general al acestei structuri, Grigore Prodan, care a subliniat că diploma a fost acordată pentru contribuţia lui Gavril Mîrza la dezvoltarea relaţiilor cu societatea civilă din judeţ.

Grigore Prodan a subliniat că potrivit unui clasament realizat de Comisariatul pentru Societatea Civilă, Consiliul Judeţean Suceava a ocupat locul doi la nivel naţional în ceea ce priveşte implicare în promovarea şi realizarea de proiecte de dezvoltare şi implicarea în dezvoltarea societăţii civile.

„Am apreciat activitatea Consiliului Judeţean Suceava privind acţiunile realizate în folosul comunităţii şi în sprijinul pe care l-a dat primăriilor şi societăţii civile. Mai mult, administraţia judeţeană a demonstrat că este deschisă către societatea civilă, dar şi relaţiilor cu Biserica Ortodoxă din această zonă a ţării”, a declarat Grigore Prodan, care a ţinut să-i dăruiască preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava şi insigna proprie de comisar general al Comisariatului pentru Societatea Civilă.

După primirea diplomei de excelenţă, Gavril Mîrza a mulţumit pentru aprecierile aduse, precizând că realizările menţionate de Grigore Prodan au fost posibile şi datorită efortului depus de angajaţii Consiliului Judeţean Suceava.

„Este un moment emoţionant pentru mine şi ţin să mulţumesc reprezentanţilor societăţii civile pentru că au fost alături de noi, dar şi Bisericii Ortodoxe pentru recomandările date”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Comisariatul pentru Societatea Civilă funcţionează ca structură unică pe principii asemănătoare instituţiei Avocatului Poporului şi are reprezentanţe teritoriale în toate judeţele României.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza a primit diploma de excelenţă de la Comisariatul pentru Societatea Civilă.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mîrza a primit diploma de excelenţă de la Comisariatul pentru Societatea Civilă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre comisariat trimis de
(18 apr 2008, 11:19:31
Organizatia a inceput sa activeze din 2003 si s-a vrut o "forta civica menita sa reuneasca toate ONG-urile romanesti sub o singura umbrela". Presa a semnalat insa ca "umbrela" era fostul premier Adrian Nastase, care nu mai vroia sa lase organizatiile societatii civile sa faca ce vor.
2.   ... trimis de
(18 apr 2008, 11:55:05
Marza, gunoiule, iesi naibii la pensie calcate`ar trenu.
2.1  RE: ... trimis de
(18 apr 2008, 23:07:21
esti doar o lepadatura a societatii, daca ai ajuns sa spui despre marza, care printre multe altele, are si o diploma de excelenta, ca e un gunoi inseamna ca nu esti decat un agricultor, ca si flutur si ca si oricare alul din pdl`ul vostru.
3.   Despre Grigore Prodan trimis de
(18 apr 2008, 12:02:26
Comisarul general este un fost preot de la Gherla, CERCETAT incepind cu anul 2002 IN SASE DOSARE PENALE de Parchetul de pe linga Tribunalul Cluj pentru TRAFIC DE INFLUENTA, INSELACIUNE, FALS INTELECTUAL, FALS si UZ DE FALS. Preotul cu dosar a ajuns, la un moment dat iconom stavrofor in cadrul Episcopiei Ortodoxe a Alexandriei si Teleormanului. Cele sfinte nu l-au impiedicat sa devina presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania - Cehia. Prodan s-a remarcat imediat ca si comisar general al societatii civile, sarind in apararea lui Marian Vanghelie, pe cind era anchetat de fostul PNA.
4.   Ajunge ? trimis de
(18 apr 2008, 12:05:07
Oare mai este ceva de spus ? Unul cu 6 dosare penale ii da diploma de excelenta unuia care si-a petrecut un sfert din viata cocotat in acest scaun cald de sef la CJ.

Cine se aseamana, se aduna. Multa dreptate sta in vorbele astea...
4.1  RE: Ajunge ? trimis de
(18 apr 2008, 23:08:58
sa nu uitam ca marza are cazierul intact, spre deosebire de flutur, care saracul e cercetat penal in 3 dosare... asa ca... gi-a la caruta pdl`ist imputit.
5.   Domnilor trimis de
(18 apr 2008, 12:39:37
domnilor , nu va dati seama ca asta e propaganda electorala? Oare ce a facut asa de excelent domnul marza , ca sa poata primi o astfel de diploma

5.1  RE: Domnilor trimis de
(18 apr 2008, 12:53:53
Esti culmea bre, nu citesti articolulhappy Uite ce a facut:

,,Am apreciat activitatea Consiliului Judetean Suceava privind actiunile realizate �n folosul comunitatii si �n sprijinul pe care l-a dat primariilor si societatii civile. Mai mult, administratia judeteana a demonstrat ca este deschisa catre societatea civila, dar si relatiilor cu Biserica Ortodoxa din aceasta zona a tarii"

Asa grait-a Prodan - 6 dosare penale, intr-o frumoasa limba de lemn. Clar acum ?
6.   Re trimis de
(18 apr 2008, 12:53:30
Ah , ce am nimerito , tocmai incheiasem un comentariu referitor la furtul aurului verde si uite ca ceea ce spuneam sa confirmat . Prodane , Prodane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei