Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nereguli

Zeci de kilograme de alimente expirate, retrase de pe piaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cantităţi mari de dulciuri şi zeci de litri de bere, toate expirate, au fost descoperite de inspectorii OJPC Suceava în magazinul care funcţionează în benzinăria Petrom de lângă Vama Siret.

În magazin au fost depistate 102 bucăţi de cornuri cu ciocolată, biscuiţi şi ciocolată cu termenul de valabilitate expirat, dar şi 30 de litri de bere care avea de asemenea termenul de garanţie ieşit din valabilitate. Întreaga cantitate de produse ieşite din garanţie a fost retrasă de la comercializare, iar societatea a fost amendată.

Directorul OJPC Suceava, Elena Oanea, a declarat că „în ultima perioadă, probabil pentru că ne aflăm în post, comercianţii păstrează produse alimentare de frupt, pentru a le comercializa ulterior, iar acestea ies din termenul de garanţie”.

Astfel, inspectorii OJPC au mai retras de la comercializare zeci de kilograme de aripi de curcan expirate, descoperite la SC Trident SRL din municipiul Suceava, carne şi ficat de porc expirate, descoperite în magazinul sătesc din Grăniceşti, salam, bere şi pulpe de pui expirate depistate într-un magazin mixt din Rădăuţi.

 

„Război” împotriva comercianţilor de băutură la pahar

„În special în mediul rural apar cele mai multe abateri”, a precizat Elena Oanea. Aceasta a mai spus că va sancţiona aspru şi va dispune închiderea magazinelor în care se comercializează băutură la pahar.

„Sunt magazine săteşti în care, în condiţii improprii, fără să existe chiuvete şi grupuri sanitare, se comercializează băuturi alcoolice la pahar şi se fumează în incinta magazinelor”, a precizat Elena Oanea. O asemenea situaţie a fost depistată la magazinul sătesc din Humoreni, unitate comercială care a fost amendată de OJPC cu 3000 de lei şi închisă până la remedierea situaţiei.

În cadrul controalelor efectuate de OJPC în decursul lunii martie, în unităţile economice care comercializează produse alimentare, au fost retrase de la comercializare alimente în valoare de 2398 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de kilograme de alimente expirate, retrase de pe piaţă.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zeci de kilograme de alimente expirate, retrase de pe piaţă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bautura la pahar trimis de
( 8 apr 2008, 22:21:21
verificati chioschiurile din vicou dejos
1.1  RE: Bautura la pahar trimis de
( 9 apr 2008, 10:30:47
aoleu da prost mai esti!!!
2.   Un pont trimis de
( 9 apr 2008, 21:18:59
cel mai mare magazin din Falticeni,respectivFIDELIO e intesat cu marfa expirata.pui de gatit,ficatei de pui si pipote ,ca sa nu mai spun de produsele danone!!!!!!!!!!!!!LUATI MASURI!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei