Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Primăria Suceava, eco-şcolile şi Universitatea „luptă” pentru protecţia mediului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava au semnat, ieri, un parteneriat cu eco-şcolile sucevene în vederea realizării unor acţiuni comune de protecţie a mediului.

Întâlnirea a avut loc la Primăria Suceava, fiind condusă de viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu, care a declarat că semnarea unui astfel de protocol reprezintă un pas important în vederea implicării tinerilor în acţiuni de ecologizare şi de protecţie a mediului.

„Una din problemele semnalate de suceveni a fost şi luarea unor măsuri pentru protecţia mediului. Iar în acest sens, trebuie să spun că este nevoie şi de o implicare mai puternică din partea locuitorilor Sucevei în acţiuni de ecologizare. Şi sperăm că elevii vor fi un exemplu în acest sens”, a declarat Angela Zarojanu, care a adăugat că protocolul de colaborare pentru protecţia mediului a fost semnat cu 14 eco-şcoli din municipiul Suceava.

Angela Zarojanu a precizat că tot în cadrul întâlnirii de ieri s-a stabilit ca în zilele de 18-19 aprilie a.c., să fie organizată o acţiune de amploare, la care să participe elevi din toate cele 14 eco-şcoli sucevene. Ea a precizat că în cele două zile vor fi organizate acţiuni de ecologizare în toate zonele municipiului Suceava, inclusiv în parcurile Şipote şi Zamca.

Viceprimarul Sucevei a mai spus că în cadrul parteneriatului cu eco-şcolile sucevene vor fi iniţiate acţiuni de educaţie ecologică în vederea atragerii tinerilor în activităţi de protecţia mediului, şi se va încerca conştientizarea opiniei publice privind problemele de mediu la nivel local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava, eco-şcolile şi Universitatea „luptă” pentru protecţia mediului.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava, eco-şcolile şi Universitatea „luptă” pentru protecţia mediului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari, doamna! trimis de
( 4 apr 2008, 13:21:04
Actiunea doamnei Angela Zarujanu este laudabila si o apreciem. Lungu a facut doar impresii artistice pentru cei creduli. A mai chemat, precum femeile usoare, televiziunile locale, ziarele, pentru a demostra ce? Oportunismul si dorinta de a mai castiga un mandat, cu orice pret, tot cu sprijinul celor creduli. Din pacate acestia vor fi putini, intrucat oamenii si-au dat seama ca nu sunt o masa de manevra pentru un individ parvenit si dornic de putere comunista. Lungu, stai JOS si lasa o femeie demna sa detina parghiile administratiei municipiului, adica pe doamna ANGELA. In spirit de solidaritate, indemn toate femeile din municipiu sa o voteze pe ANGELA ZARUJANU!
1.1  RE: Felicitari, doamna! trimis de
( 4 apr 2008, 22:08:47
bai aida, vezi ca nu stii nici cum o cheama , dar mite ce votezi. si mai lasa campania ca oricum , nu a inceput inca. PUTZA ce esti
2.   Sa nu mai fie mizerii? trimis de
( 4 apr 2008, 13:36:46
ar trebui pe strada din loc in loc sa se plimbe persoane autorizate,doar ca in civili si sa ii amendeze pe cei care arunca gunoaie pe jos.si parintii sa-si educe plozii sa nu mai arunce pe unde apuca gunoaie.
3.   Lasane trimis de
( 4 apr 2008, 17:19:29
de ce nu ai facut toate astea pina acum in prag de alegeri pt primarie? ne crezi prosti? ni fi fost nici lungu mare .... dar macar nu iese ca matale cu japca la voturi, jos cu tine
4.   Sa faca curat in spatele firmei d-nei trimis de
( 4 apr 2008, 20:58:44
Multa mizerie si caini pe acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei