Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pată de culoare

Apă colorată pentru fântânile arteziene din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fântânile arteziene din municipiul Suceava vor fi pornite curând, numai că şuvoaiele de apă care vor ţâşni vor fi de diferite culori, de la o fântână la alta.

Primarul Ion Lungu, a anunţat ieri că acest sistem de colorare a apei fântânilor arteziene va fi pus în practică pentru prima dată la Suceava înaintea sărbătorilor de Paşti.

Apa va fi colorată în culori precum roşu, albastru, portocaliu, folosind o substanţă chimică, a cărei prezenţă va descuraja unele persoane să se mai îmbăieze în aceste fântâni, mai ales pe timp de vară.

Primarul a adăugat că această măsură de înfrumuseţare a Sucevei va fi luată în paralel cu cea de reparare a esplanadei din Centru, unde, din cauza camioanelor grele care au circulat pe acolo ocazional, a fost distrus pavimentul.

De asemenea, tot în programul de înfrumuseţare a centrului Sucevei, vor fi înlocuite toate băncile vechi, din beton, locul acestora urmând să fie luat de 50 de bănci noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apă colorată pentru fântânile arteziene din Suceava.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Apă colorată pentru fântânile arteziene din Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 4 apr 2008, 11:07:40
Multitudinea de gropi de pe strazi si trotuare cand le coloram cu putin asfalt? Si furtunile de nisip cand le decoloram putin?

1.1  RE: .... trimis de
( 4 apr 2008, 20:59:13
hai ca esti tareeeeeee (comic, binenteles) si pe deasupra ai ffff mare dreptate.
2.   Da cu animalele ce beau apa , cum ramane ?? trimis de
( 4 apr 2008, 11:51:02
cu pasarile care beau apa din fantanile arteziene cum are de gand primarul sa le ..."ciripeasca" ca apa este daunatoare ???
3.   Ca la noi la nimenea... trimis de
( 4 apr 2008, 11:55:58
sa descurajeze unele persoane sa se imbaieze?

Ce-i drept la noi se cam imbaiaza cine n-are apa acasa... dar asta din cauza mentalitatzii si tolerantzei fatza de prostie...

Dar in tzarile civilizate, fantanile arteziene pentru asta exista... sa te racoresti vara... poate ar trebui sa domnul primar sa arunce o privire prin parcurile din New York ...

shi tzaranii de pe la noi sa primeasca apa si sapun subventzionatlaughing

Hai, multa bafta! ca traim in Africa!
4.   Mai sticlete trimis de
( 4 apr 2008, 12:47:30
Sa-ti faci asa ceva acasa la tine, mai broscarule! Nu polua apele curate cu nuante politice, uneori murdare - vezi portocaliul- Daca tu apreciezi ca isi au rostul astfel de coloranti in apele curtate, sa vedem ce spun cei de la protectia mediului si noi, sucevenii, pentru ca isi ajunge decand hotarasti doar tu! Te ajutam sa-ti faci in urmatorii ani ce-ti trece mai trasnit in capul cel gol, la tine, in propria ograda, prin a nu te mai vota, pentru ca ne-ai obosit cu minciunile tale lungi, de patru ani. AJUNGE!
5.   Mai sticlete trimis de
( 4 apr 2008, 12:48:18
Sa-ti faci asa ceva acasa la tine, mai broscarule! Nu polua apele curate cu nuante politice, uneori murdare - vezi portocaliul- Daca tu apreciezi ca isi au rostul astfel de coloranti in apele curtate, sa vedem ce spun cei de la protectia mediului si noi, sucevenii, pentru ca ne ajunge decand hotarasti doar tu! Te ajutam sa-ti faci in urmatorii ani ce-ti trece mai trasnit in capul cel gol, la tine, in propria ograda, prin a nu te mai vota, pentru ca ne-ai obosit cu minciunile tale lungi, de patru ani. AJUNGE!
6.   Bravo nenea primar ! trimis de
( 4 apr 2008, 13:17:17
Ionel, da' gropile cand se astupa, tata, din tot orasul asta de k k t ? Strazile arata ca dupa razboi, frate, n-am vazut niciodata mai multe gropi. Pe bune ! S-a stricat tot, domnule primar. Drumul de la Scheia e o ulita de fapt. Numai praf si mizerie si jeg si injuraturile soferilor. Ai sa pierzi domnule primar. Am observat ieri ca s-a trecut si la vopsirea bordurilor. Asta e tichia de margaritar nenea primar ! E o mare lipsa de cunostiinte despre cum se gospodareste un oras. Mai mare rusinea ! Toate strazile sunt pline de gropi astupate de-amp***a cu pavele si primarul coloreaza apa si vopseste bordurile. Ma intreb si eu, ca un sucevean: esti normal, domnule primar ? Chiar nu vezi unde s-a ajuns ? Sau esti orbit de bani ? Da-o ma in .ula mea.
6.1  RE: Bravo nenea primar ! trimis de
( 4 apr 2008, 15:20:08
cred ca dom'primar a inversat apa pe care si-a propus sa o coloreze...

cea din arteziene cu cea de la robinetele burdujenenilor...

esti cam palid dom'primar!
7.   Hm... trimis de
( 4 apr 2008, 13:17:22
pana acuma am fost in mare parte bucuroasa de ce a facut D-l Lungu dar faza cu apa colorata nu este asa de buna pentru ca inafara de cei care se imbaiaza in apele fantanilor mai sunt si pasarile care beau de acolo.deci....nu e prea buna ideea:| cu pavajul e ok.mai bine domnule Lungu investiti banii in altceva.de exemplu str alex cel bun nr 24 unde sta domnul cusnir...puneti un pic de asfalt ca nu se poate iesi la strada cand ploua.e plin de noroi iar de bolovanii pusi peste gropi suntem satui.
7.1  RE: Hm... trimis de
( 4 apr 2008, 15:04:48
cred ca de fapt prin asta, Lungu vrea sa scape de catzeii comunitari....

si de ciorile din parcuri...

ingenios... RESPECT! dar cu hoiturile ce faci?

fugi d'aici ca pute!!!
8.   Nisip in parcuri trimis de
( 4 apr 2008, 14:01:23
Poate cei de la Primarie se vor ingriji sa puna in fiecare parculet pentru copii de 2-3-4 ani macar cate o ladita cu nisip.Vine vara si nu au unde sa se joace, decat in pietrele sau betonul din parcuri. Mai mult in parcul nou amenajat din Arini, Universitate nu este un gram de nisip, copii si-au adus lopatele si galetuse dar scormonesc cu ele in pietre.Multumim anticipat domnului primarIII
8.1  RE: Nisip in parcuri trimis de
( 4 apr 2008, 14:16:33
Sunt de acord cu nisipul, dar sa fie colorat !!!big grin
8.2  RE: Nisip in parcuri trimis de
( 4 apr 2008, 15:22:11
Sa fie nisipiul colorat, dar sa fie si o fantana si poate si simbolul PDL de anul acesta: TOPOGANUL ELECTORAL!
9.   Strazile si toate celelalte trimis de
( 4 apr 2008, 14:06:49
Va ajutam sa va faceti bagajele. La revedere,in care....partid???
10.   Primul trimis de
( 4 apr 2008, 14:27:53
esti primul papagal al tarii
11.   Ca el trimis de
( 4 apr 2008, 15:16:19
mei domn primar sincer ai ainceput sa ma dezamagesti, intii termina cu drumurile si apoi coloreaza apa cit vrei matale. Dute la NEAMT si ai sa ramii impresionat de drumuri, si de oras, sincer si acolo la un moment dat arata ca dupa razboi si anumite strazi arata si acum, dar totusi majoritatea arata ca intr-o tara civilizata si sincer nu stiu cu ce sunt ei innainte cred ca suntem in fata lor dpdv economic. Domn primar drumul de la scheia a fost si la TVR 1 mediatizat. In centru vizavi de MC DONALTS este o gropicica faina, cred pentru a evita soferii sa goneasca si tot asa, drumul catre un punct turistic important din suceava anume Manastirea Dragomirnei e VARZA mai ales pe portiunea care tine de matalae. Sincer nu cred ca am sa te mai votez pt ca in 4 ani ai facut citeceva dar cam putin si ce sa reparat sa stricat ca termica sia adus aminte ca are de tras niste conducte. LASANE si mata si PSD si PNL etc
12.   ... trimis de
( 4 apr 2008, 17:41:56
Bataie de joc la adresa sucevenilor. Asta face actualul primar. In loc sa rezolve problema strazilor care sunt pline de gropi el spoieste apa din fantanile arteziene.
13.   Ulima suta de metri trimis de
( 4 apr 2008, 18:32:29
Daca nu mai iesi primar ,macar sa-ti iasa "malaiul".Gospodarule, cum se face ca firmele cu care lucrezi la" repararea"strazilor actioneaza doar pe ploaie?Cum sa fie parcurile intretinute cind pe alei circula tractoare cu remorca pentru a incarca un cos de gunoi strins?Daca tot ai inceput cu idiotenia de vopsit bordurile,avind in vedere ca ploua,vopseste-ti si "spinzuratorile de flori"cu care ai impinzit orasul!Apropo,cind apar si in SEAP{daca stii cei aia}lucrarile Primariei sau mai bine zis ale primarului-vopsit borduri,banci,iarba,frunze ca sa particip si eu la o licitatie?Mai multe intrebari si comentarii dapa viitoarele "idei geniale"pe care sigur ni le vei destainui,caci nu se platesc cu banii tai,tu dai banii la tine la tara.SA FII UITAT CIT MAI CURIND POSIBIL! NU MAI MERITI SA MAI FII PRIMAR!
14.   Asa... trimis de
( 4 apr 2008, 21:01:53
Gropi, caini comunitari, mizerie si spectacole cu muzica din plin....

Credeti ca daca organizati niste spectacole de luat ochii oamenilor si colorati apa din fantani sunteti un primar mai bun?

Ne-am saturat de lucruri de fatada. Din banii cheltuiti pe unul din spectacole mai bine reparati o strada cum trebuie, nu doar carpita, ca sa fie iar praf dupa o iarna...

Daca sucevenii si-ar da seama ca exista lucruri mult mai importante decat luminite colorate de Craciun si muzica la toate zilele Sucevei, poate nu ar mai incerca sa ne pacaleasca cu asemenea porcarii si s-ar face ceva util pentru oras.
15.   Xyz trimis de
( 5 apr 2008, 01:18:40
chiar nu are nici un pic de rusine acest taranoi de PRELIPCA ?

ce spui domnule primar ca au trecut camioane ocazional?

ai uitat ca ai dat aprobare unui B�LCI pe esplanada centrala, ca au fost puse tone si tone de fier si ca dumneata ai distrus toata marmura din centru?

iar referitor la fantani esti chiar penibil!

16.   Despre reabilitare... trimis de
( 5 apr 2008, 02:13:49
Parca spuneai,bre Ioane ca si anul asta mai ai de reabilitat conducte pe la blocuri.Cand te apuci,bre,la toamna cand da zapada?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei