Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima serie

200 de bilete de tratament, pentru 10.000 de pensionari suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce au aşteptat trei luni distribuirea primelor bilete de tratament pentru acest an, pensionarii din judeţul Suceava vor avea de trăit o nouă dezamăgire. Potrivit directorului adjunct al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Suceava, Iulia Savu, deşi numărul total al cererilor depuse este de aproximativ 10.000, iar cei care au solicitat plecarea la tratament în luna aprilie sunt în număr de 1.348, judeţului Suceava i-au revenit, pentru această serie, numai 200 de bilete.

Astfel, începând de luni, 24 martie, CJP Suceava va elibera primele bilete de tratament balnear din acest an, bilete pentru sejururi cu plecarea în perioada 26-28 martie.

Cele mai multe cereri pentru această perioadă sunt pentru staţiunea Vatra Dornei (350 de cereri), unde sunt distribuite doar 20 de locuri.

Pe locul imediat următor în ordinea preferinţelor solicitanţilor se situează staţiunea Băile Felix, unde pentru seria plecărilor de la sfârşitul lunii martie s-au înregistrat 110 de cereri, iar numărul locurilor repartizate este de numai 20.

Pentru staţiunea Bălţăteşti Neamţ, CJP Suceava a înregistrat 90 de cereri, iar numărul locurilor alocate este de 10, în timp ce pentru Herculane au optat 102 persoane, deşi există numai 17 locuri repartizate. 

 

Numărul biletelor de tratament, mai mic de la an la an

„Dacă în aceeaşi perioadă a anului trecut, pentru staţiunea Vatra Dornei s-au repartizat 90 de locuri, acum au fost alocate doar 20 şi acestea la vile şi hoteluri de o stea sau două. Pe de altă parte, la Băile Felix, anul trecut în luna martie au fost 50 de locuri repartizate, pe când acum sunt numai 20. De aceea, dorim să le transmitem pensionarilor că mizăm pe înţelegerea lor, mai precis pe disponibilitatea lor în tratarea afecţiunilor şi în alte staţiuni”, a declarat directorul adjunct Iulia Savu.

Ca un element de noutate, Casa Naţională de Pensii şi alte Asigurări Sociale a încheiat, în acest an, contracte noi cu şase staţiuni balneare. Potenţialii beneficiari ai biletelor de tratament balnear cărora CJP Suceava nu le poate oferi locuri la Vatra Dornei, Felix sau Bălţăteşti, pot opta acum pentru staţiunile Moneasa (judeţul Arad), Bala (Mehedinţi), Bizuşa (Sălaj), Geoagiu-Băi (Hunedoara), Pucioasa (Dâmboviţa) sau Sărata Monteoru (Buzău).

Afecţiunile care pot fi tratate în aceste staţiuni sunt afecţiuni reumatismale, ale sistemului nervos periferic, neurologice şi alte afecţiuni asociate (boli metabolice şi de nutriţie).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 200 de bilete de tratament, pentru 10.000 de pensionari suceveni.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
200 de bilete de tratament, pentru 10.000 de pensionari suceveni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte