Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Eveniment

Zilele studenţilor suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Luna aceasta, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava sunt sărbătoriţi studenţii, iar cu această ocazie se vor organiza o serie de manifestări ştiinţifice şi culturale.

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava organizează, în perioada 26-28 martie 2008, Zilele ASUS, ediţia a şaptea. Preşedintele ASUS, Florin Grădinariu, a declarat că „în acest an manifestările vor avea ca temă Promovarea Sucevei ca centru universitar şi întărirea relaţiilor culturale între Suceava, Chişinău şi Cernăuţi”.

Evenimentul va debuta cu un târg de carte pentru studenţi, organizat în parteneriat cu Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Biblioteca Universităţii Suceava. Studenţii vor avea ocazia să studieze oferta editurilor prezente la târg şi să-şi cumpere cărţi mai ieftine.

Zilele studenţilor vor continua cu un spectacol realizat în colaborare cu studenţii de la Universitatea „Iurii Fedkovici” din Cernăuţi.

 

Dezbatere şi petrecere.

Prima zi a manifestărilor se va încheia cu semnarea unui protocol între ASUS, Grupul de Iniţiativă al românilor din Basarabia şi studenţii din Chişinău şi Cernăuţi.

În cadrul manifestărilor studenţeşti va mai avea loc o dezbatere cu tema „Promovarea Sucevei ca centru universitar” la care este invitată conducerea Consiliului Judeţean, cea a Consiliului Local, primarul Ion Lungu, conducerea Universităţii Suceava, reprezentanţi ai societăţii civile şi reprezentanţi la nivel naţional ai studenţilor din România.

Zilele ASUS se vor încheia cu o petrecere organizată împreună cu studenţii basarabeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele studenţilor suceveni.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Zilele studenţilor suceveni3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte