Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurenţă

Cinci pe loc la repartizarea locuinţelor ANL din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană intenţionează ca în şedinţa de Consiliu Local de la finele lunii martie să stabilească lista beneficiarilor locuinţelor ANL din cele şase blocuri noi care au fost construite în cartierul Privighetorii.

Viceprimarul Angela Zarojanu a precizat că, până în prezent, doar 330 de dosare ANL întrunesc condiţiile necesare, fiind actualizate şi verificate de angajaţii biroului Locativ din cadrul Primăriei Suceava.

“În multe cazuri, dosarele nu au putut fi luate în calcul la repartizarea acestor locuinţe, deoarece solicitanţii au depăşit vârsta admisă de lege şi nici nu au venit să solicite transferarea dosarului pe un alt membru al familiei, care întruneşte condiţiile legale. De asemenea, în urma verificărilor făcute şi a anchetelor sociale, au fost depistate multe cazuri în care solicitanţii nu mai locuiau la aceeaşi adresă şi nici în condiţiile descrise în dosar, ceea ce influenţează punctajul obţinut”, a declarat viceprimarul Sucevei.

În cele şase blocuri ANL care urmează să fie finalizate curând în cartierul Privighetorii vor fi disponibile 63 de apartamente, în vreme ce alte 9 apartamente au fost create de Primărie Suceava prin mansardarea blocurilor ANL existente.

În acest fel, pentru cele 72 de locuinţe noi sunt 330 de potenţiali locatari, care îndeplinesc toate condiţiile necesare, numai că prioritatea acestora la repartizarea locuinţelor va fi stabilită prin punctajul obţinut de fiecare în parte.

Până în prezent, cel mai mare punctaj obţinut este de 66 de puncte, printre solicitanţi numărându-se şi câţiva tineri proveniţi din centrele de plasament, care au din start 15 puncte în plus faţă de ceilalţi suceveni care doresc să obţină o locuinţă ANL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci pe loc la repartizarea locuinţelor ANL din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cinci pe loc la repartizarea locuinţelor ANL din Burdujeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Punctaj? trimis de
(13 mar 2008, 13:08:00
Credeti ca e important punctajul?

Poate doar inmultit cu 1000 si transformat in euro. Cine nu are suma, nu-i da Lungu decit UE!
1.1  RE: Punctaj? trimis de
(13 mar 2008, 18:22:51
cred ca i-o da tantei Angela...
2.   Lorena cea mai mare spagarita trimis de
(13 mar 2008, 14:49:27
Aici nu tine de primar ,ci cel mai mult de Lorena care e cea mai mare spagarita la asa ceva.Ea taie si spanzura acolo.Ca sa primesti ceva pe merit trebuie sa te certi cu ea si sa o ameninti.Ca altfel tot la cine stie ea da,adica la cine da spaga mai mare.
3.   DA trimis de
(13 mar 2008, 17:32:31
CATA DREPTATE AI..... CU ACEASTA TANTI DIN PRIMARIE....
3.1  RE: DA trimis de
(13 mar 2008, 18:24:55
la BOTOSANI cu ea ...la puscarie.
4.   Echipa de spagari trimis de
(14 mar 2008, 09:23:28
Se stie de multi ani ca in primarie Suceava la spatiul locativ se fac manareli aprobate tacit catre primar care la randul sau isi ia procentul cel mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte