Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radu Mărginean: Sper să învingem Poli, dar şi să rămânem în Liga I

Joi, 13 Martie 2008 (18:48:48)

Mijlocaşul Radu Mărginean a evoluat la UTA Arad şi în 2002, când echipa antrenată atunci de Ionuţ Popa a învins Poli Ştiinţa Timişoara, scor 4-3, iar apoi a retrogradat, de aceea speră ca şi acum arădenii să învingă dar să reuşească şi menţinerea în Liga I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "La ce echipă au, toţi sunt valoroşi ,dar cred că putem să anihilăm orice vedetă de la ei. La ei, în afară de Alexa, care este accidentat, nu au alţi jucători care să ştie ce înseamnă asta. Pentru ei e un joc de campionat obişnuit. Când i-am bătut cu 4 - 3 am retrogradat apoi. Eu sper să batem acum dar să şi rămânem", a declarat jucătorul pe care UTA l-a readus la Arad de la CFR Cluj sub formă de îmrpumut.

Cele 1200 de bilete de intrare la meciul Poli Timişoara - UTA, au fost puse, joi, în vânzare la localul suporterilor arădeni "Old Lady's Pub". Clubul arădean a renunţat să le mai distribuie, ele fiind alocate pentru vânzare membrilor galeriei şi Asociaţiei Suporter Club UTA. "Noi am reţinut 200 pentru membrii asociaţiei iar restul se vând la local", a explicat Ciprian Jurma de la Suporter Club UTA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radu Mărginean: Sper să învingem Poli, dar şi să rămânem în Liga I.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radu Mărginean: Sper să învingem Poli, dar şi să rămânem în Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte