Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Sucevenii sunt invitaţi să consulte strategia de dezvoltare a judeţului

Joi, 13 Martie 2008 (17:28:26)
Consiliul Judeţean Suceava va publica pe site-ul de internet al acestei instituţii, www.cjsuceava.ro, strategia „Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului Suceava 2008-2013”. Preşedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că aceasta strategie poate fi consultată şi dezbătută de suceveni începând cu data de 17 martie 2008, ea urmând a fi păstrată pe site-ul instituţie o perioadă de 30 de zile.Mîrza a explicat că obiectivul principal al acestei strategii este valorificarea tuturor resurselor materiale şi umane în vedere dezvoltării judeţului Suceava şi a creşterii nivelului de trai al populaţiei. Şeful administraţiei judeţene sucevene a spus că strategia are o serie de obiective specifice, respectiv dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de transport, consolidarea mediului de afaceri prin creşterea competitivităţii şi eficienţei microîntreprinderilor şi a întreprinderilor mici şi mijlocii, dezvoltarea şi consolidarea mediului rural în vederea creşterii nivelului de trai al locuitorilor şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate şi serviciilor sociale. Mîrza a adăugat că pentru realizarea obiectivelor prinse în această strategie de dezvoltare va fi nevoie fonduri importate, parte din acestea urmând a fi atrase prin intermediul programelor de finanţare europene. „Toţi cei interesaţi vor putea utiliza pagina de internet a Consiliului Judeţean Suceava pentru a-şi face cunoscute opiniile, comentariile şi propunerile. Iar ideile bune vor fi luate în calcul, astfel încât această strategie să ţină cont şi de opiniile sucevenilor”, a încheiat preşedintele CJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii sunt invitaţi să consulte strategia de dezvoltare a judeţului.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii sunt invitaţi să consulte strategia de dezvoltare a judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(13 mar 2008, 21:23:28
Iata o veste buna.... ! Ce ma mai bucur_esc.!
2.   ELIMINATI Hoatarirea 11/l997 trimis de
(14 mar 2008, 06:13:33
Hotarirea prin care sa instituit inteerdictia de construire pe versantul de NE este abuziva.Oamenii nu pot vinde terenurile prop.lor din cauza acestei hotariri in bza careia nu se acorda avize pt autorizatii de construire.
3.   Parere trimis de
(14 mar 2008, 09:11:59
Oare cat mai are de gand acest sobolan de Marza sa ne amageasca?Nu e timpul sa dispara?Si-a rez. toate problemele familiare de acum poti sa dormi.Nici pana acum n-ai urmarit decat copii tai sa fie cat mai bine aranjati!Si altii au luat drumul bejaniei!Chiar nu ti-e pic de rusine?Chiar vrei sa fii alungat ca un gunoi ,sau te simti asa bine?

Pana cand sa te mai suportam sobolanule?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte