Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Consilier local din Câmpulung, prins băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un consilier local din municipiul Câmpulung Moldovenesc este cercetat de Poliţie, după ce a fost prins băut la volan, cu o alcoolemie peste limita legală.

Ioan Piticari, consilier local al PNL, a fost pus de poliţişti să sufle în alcooltest, în urmă cu o săptămână (6 martie), după ce a fost implicat într-o tamponare pe o stradă din localitate.

Potrivit poliţiştilor, din cauza faptului că nu a acordat prioritate, maşina la volanul căreia se afla Piticari a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Poliţiştii sosiţi la locul faptei i-au pus pe ambii conducători auto implicaţi în incidentul rutier să sufle în alcooltest, aşa cum e procedura. Când a venit rândul consilierului local, aparatul oamenilor legii a indicat o alcoolemie de 0,57 la mie în aerul expirat. Cum la probele de sânge ar trebui să iasă o alcoolemie de aproape două ori mai mare, iar limita prevăzută de Codul Penal este de 0,80 la mie, consilierul local s-a ales cu dosar penal.

Pentru a fi pus însă sub acuzare pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, poliţiştii aşteaptă acum rezultatul probelor de sânge recoltate de la Piticari imediat după tamponare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilier local din Câmpulung, prins băut la volan.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 6 voturi
Consilier local din Câmpulung, prins băut la volan2.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe macovei cand il prinde politia? trimis de
(13 mar 2008, 14:57:13
ca si asta umbla numai beat la volan. dar e mana in mana cu ei. n-au curaj sa-l puna sa sufle in fiola!
1.1  RE: Pe macovei cand il prinde politia? trimis de
(13 mar 2008, 17:56:19
Piticari ! Un bandit, un animal acceptat vrand nevrand de societate ca de alt fel multi altii.
2.   Piticari esti un bou trimis de
(13 mar 2008, 18:23:41
Huo taranule.Mars din primarie.SUGI**** PITICARI
2.1  RE: Piticari esti un bou trimis de
(13 mar 2008, 19:53:49
cu asa ceva se mindreste pnl de vreo 4 mandate si mai e si presedinte de asociatie ;piatra soimului ; vai de voi gospodari ; apropo ,cu dosar mai poate candida/?????????cum poate alcoolistul sa apere drepturile si mai ales pretul laptelui cind e angajat la raraul si e la mina lui vranau
3.   Borcanu cu branza trimis de
(13 mar 2008, 20:46:45
Acest vajnic tauras ,de pe Dealul Bodea a fost mina dreapta a lui Fluture la inceputul mandatului. Cand l-au inscaunat pe Fluture cu girofar ,Ionica l-a facut pe fluturas Prim ministru, iar acum cand s-a imputit branza ,fuge dupa cheag.. El da banii la gospodari pentru dulciuc. Topirlanul are ferma ,si ca tot marlanul ce strage cu desaga da cu faitonul Nu va faceti griji . E din mafia lu Vranau ,CARE SI EL IN TINERETE A FACUT BULAU PENTRU omor si must in freza. Fluturas este nasu lu fiisa .
4.   Sper sa primeasca ce merita,atat. trimis de
(13 mar 2008, 21:08:12
eu sunt cel in care a intrat ,,domnul consilier"....si va pot marturisi k am fost tratat de dansul cu o indiferenta notorie...ca si cum el nu ar fi facut nimic grav. Pe langa modul in care m a tratat...am aflat de la firma de asigurari ca tre sa astept cam o luna sa intre masina in service....si am mai aflat ca ei nu imi pot acoperi toata valoarea reparatiei! Deci,nevinovat....mai trebuie sa dau si de la mine din buzunar sa mi repar masina; pe knd ,,domnu' consilier" probabil si a reparat o pe a lui. ASTIA SUNT OAMENII CARE NE CONDUC...SI IN DEFINITIV ASTA E ROMANIA IN CARE TRAIM!!!
5.   INVIDIOSII trimis de
(13 mar 2008, 21:40:50
CE AVETI VOI DE COMENTATI ATATA? CE VOI NU BETI LA VIATA VOASTRA NATARAILOR. SO INTIMPLAT SI ASTA BASTA . IPOCRITILOR! FIARE SE FAC SI SE VOR FACE. DE CE NU V-ATI FACUT SI VOI FERMA SI SUNTETI INVIDIOSI PE EL? LENISILOR ! DA, VOI DE ATI COMENTAT MAI SUS. NEGHIOBILOR. CE AVETI CU OMU CE VO LUAT DE LA GURA?
6.   Homalaul betivan securist trimis de
(13 mar 2008, 23:18:58
piticari e si *****
7.   Dobitoci trimis de
(14 mar 2008, 10:39:28
Trbuie sa va mai nasteti odata sa faceti ce a facut Piticari. Si "domul" care spune ca este victima accidentului este un pocait nenorocit care a vrut sa stoarca bani de la Piticvari si nu i-a mers. Vedeti-va de treaba vostra ca si voi ati gresit si nu mai comnetati. Altii au omorat si sunt in libertate dar el va fi pedepsit de lege. Voi nu aveti nici un drept sa judecati, ca doar Dumnezeu judeca mai ales ca este post. Din cate am vazut ca s-au scris mai sus am ajuns la concluzia ca multi nu stiu sa scrie, dar stiu sa comenteze.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte