Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înjurături din cauza stării proaste a DN17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, face apel la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să reia lucrările de modernizare a Drumului Naţional 17 Suceava-Vatra Dornei cu forţe suplimentare, astfel încât acestea să fie finalizate până în vară.

Mîrza a vorbit de calvarul la care sunt supuşi cei care sunt nevoiţi să traverseze judeţul Suceava ca urmare a stării proaste a drumului respectiv, drum care în loc să lege judeţul de celelalte zone din ţară, îl izolează.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că oamenii nemulţumiţi înjură autorităţile sau le transmit „salutări prin mame”, după cum s-a exprimat el.

„Nu mai departe la ieşirea din municipiul Suceava, după tabla indicatoare pe DN 17 şi ieri a fost un blocaj, de ne trimit toţi salutări prin mame. Oamenii nu ştiu cui să trimită salutări şi, din întâmplare, primesc şi eu. Or, eu nu am nici o vină în acest sens. Vina este a ministerului transporturilor, a Companiei Naţionale de Drumuri. Am să fac intervenţii ca cei responsabili să vină la faţa locului. Nu mai putem tolera”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Mîrza a subliniat că starea drumurilor judeţene, comparativ cu a celor naţionale din judeţ, este bună, ca urmare a investiţiilor din ultimii ani. El a respins aprecierile negative făcute de adversarii săi politici cu privire la drumurile judeţene, adversari pe care-i acuză de rea credinţă.

„Un fost coleg de-al meu de partid, actualmente lider de mare importanţă într-un alt partid (nr- Vasile Ilie, vicepreşedinte al PD-L Suceava) spunea că drumurile în judeţ sunt foarte proaste, lucru neadevărat. Numai cei de rea credinţă pot să spună aşa ceva. Poate să tragă o asemenea concluzie, dar depinde cu cine compari drumurile. Dacă le compari cu şoselele din Austria, Germania sau Italia sigur că pot să-i dai dreptate, dar dacă această comparaţie este făcută cu drumurile din judeţul Botoşani care duc la Crasnaleuca, spre Prut, şi ajungi la concluzia că judeţul Suceava este izolat, nu e în regulă. Faţă de cine este izolat? Faţă de judeţul Botoşani? Eu cred că suntem într-o izolare către vest din cauza DN 17”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjurături din cauza stării proaste a DN17.
 Vizualizări articol: 2023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Înjurături din cauza stării proaste a DN173.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(13 mar 2008, 11:09:34
mai dute o data in p... mati ... ce descoperire ai facut ratatule
2.   Chiar nu va este rusine deloc trimis de
(13 mar 2008, 11:42:29
Doamne cand ii vezi cat sunt de "AFECTATI" si cat sunt de nevinovati, cum cauta niscaiva vinovati pe la ministerul transporturilor......iar daca ar fi de taiat panglici ce s-ar inghesui ,ce si-ar mai da cu ....contributia personala etc.etc.Domnilor inchideti drumul intre Maraton si Lukoil ,concentrati toate fortele acolo sa se poata lucra si terminati-o cu balbaiala ca altfel o ducem asa inca 10 ani.De fapt cui ii pasa cu adevarat ?????!!!!????!!!
3.   Pentru xxx trimis de
(13 mar 2008, 11:54:43
Dupa cum vorbesti se pare ca esti din tara paielor,contaran cu v.i.,Du-te acasa neterminatule ! Ti s-a termninat tizicul ?

4.   PUNCT SI DE LA CAPAT ! trimis de
(13 mar 2008, 12:54:00
Neam saturat de atata vorbarie si promisiune ,toti din staful primariei,drumuri si hompuri ,santuri si gropi santeti toti de parca ati fost facut de aceeiasi mama ,,,,pacat si ????
5.   Vai de noi trimis de
(13 mar 2008, 13:14:51
asta e tara lu papura voda ,ne distrugem masinile!!!sa faca alesii nostrii naveta vreo 3 ani cu masina de la sv la campu si mai vb.aveti vreo 4 ani de cand lucrati la el .....da lucrati cu cea mai mare viteza,cred k aveti cutie in trei (foarte incet ,pe loc si deloc)sa va fie rusine putin spus....nenorocitilor!!!!!!
6.   Guvernanti de KAKAT trimis de
(13 mar 2008, 13:58:36
Voi nu va dati seama ca pe aia da bucale ii doare undeva de "prostimea" din nordul tarii. Ei vin pe aici odata pe an cand e Pastele sa mai faca putina campanie electorala pe la manastirile unde merg, atunci se asfalteaza si se peticesc rutele pe unde merg iar apoi Dumnezeu cu mila. Ma uitam pe Discoveri ce autostrazi pot face americanii in cativa ani si la noi un pod de la Vama nu sunt in stare sa-l repare intr-un deceniu.

Traim in Romania si ne meritam soarta, cel putin pana om emigra in alte tari.
6.1  RE: Guvernanti de KAKAT trimis de
(13 mar 2008, 17:37:04
Traim in Romania si asta ar trebui sa ne dea de gandit

6.2  RE: Guvernanti de KAKAT trimis de
(13 mar 2008, 18:09:42
Ca sa ramai in tata asta trebuie ori sa castigi bani prea multi ori sa fii prea prost.
7.   INTERESANT trimis de
(13 mar 2008, 14:29:55
MA MIR CUM -DE MIRZA NU LA ACUZAT PE FLUTUR, CA TOT CE ESTE RAU IN MINTEA SI VIZIUNEA LUI MIRZA ESTE VINA LUI FLUTUR
8.   Imi pare rau pt locuitori jud SV trimis de
(13 mar 2008, 14:41:00
Eu v-as ruga sa nu va inervati ca dauneaza la sanatate si D-l Mirza asteapta al 4 lea manadat, are cu ce se lauda.Dupa D-l Mirza drumul Suceava-Vatra Dornei nu este el resposabil,primarul din Scheia.Fara comentari
9.   Salutari pentru ma-ta trimis de
(13 mar 2008, 17:07:12
Am fost la Crasnaleuca si drumul e chiar bun pe langa DN17...

Bai fratilor, ca lucrati lucrati (sau nu prea lucrati), dar faceti ceva cu pragurile intre asfaltul nou si ala vechi tu-i mama ma-sii de treaba ca mai fac doua drumuri si imi suflu mucii in ea de masina!! Parca as urca pe borduri cu 50 la ora...imi fac jantele zaruri dati-o in frigaruia mamii ei de treaba.
9.1  RE: Salutari pentru ma-ta trimis de
(13 mar 2008, 17:41:29
MAD, mare dreptate ai...toti patim la fel cand mergem pe kestia asta numita drum.....In plus, bai Mirzeo, lasa'o mai moale cu drumurile judetene....mergi pe drumul care duce de la Vatra Dornei la Saru Dornei-Neagra Sarului spre Parcul National Calimani si o sa vezi cum iti farmi si masina si proteza dentara
9.2  RE: Salutari pentru ma-ta trimis de
(14 mar 2008, 10:16:11
Eu spun un singur lucru si foarte important ,,,,,,oameni de buna credinta unde sant bani nostri care platim aceste taxe rovinete etc.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gata miam adus aminte se duc pe valea sambetei si noi ne spargem masinile pe aceste drumuri din judet si din tara.In alte tari civilizate cu oameni care conduc o institutie acel om isi face treaba cu prisosinta acolo unde este numit,,,,pe cand la noi cand prinde ciolanul prima data se uita jur imprejur sa vada ce poate fura sau ce hotie sa faca, ori o afacere .rusine mare
10.   Groapa trimis de
(13 mar 2008, 18:14:44
Domnule Marza mergeti pe D.J.209 G dintre Brodina si Ulma sa vedeti drum european. De 10 ani promiteti sa asfaltati acest drum. Va bateti joc de toti oamenii din Ulma. Nu cred ca este drum mai rau in tot judetul. Puneti macar niste balast...
11.   MINCIUNELE trimis de
(13 mar 2008, 20:15:03
Vai de mine domnule Marza sunteti atat de afectat de aceasta chestie incat s-ar putea sa faceti un infarct... din cate stiu eu drumul Suceava-Vatra Dornei trebuia sa fie finalizat de multisor timp... de ce nu se spune nimic de acest lucru? unde este firma respectiva care a executat lucrarile pana acum? de ce nu este trasa la raspundere??? pana una alta lasati dracului vrajeala cu Botosani-ul.. de la Saveni spre Cotusca s-a turnat covor asfaltic.. acum doi ani era ca in palma.. asta nu vedeti??
12.   Drumurile sunt bune trimis de
(13 mar 2008, 21:05:06
Drumurile sunt bune, doar ca ei sunt prosti si orbi, nu vor sa deschida ochii sa vada cat de "varza" a ajuns orasul, de s-ar trezi Stefan...
13.   Dezastru cu voi trimis de
(13 mar 2008, 21:16:49
Domnule Mirza.. in loc sa pasati vina drumurilor proaste pe umerii altor persoane.. ce ati zice sa puneti mana si sa munciti putin? sau mai bine zis.. luati-va masina scumpa si incercati sa mergeti pe acest preaminunat drum DN17 si dupa.. duceti-va cu ea in servici.. sa vedeti ce placere va fi.. si cati bani va trebui sa scoateti din buzunar.. aaa.. nu va convine? Dar noua, bietii soferi care avem drumuri pe acolo, oare ne convine sa ne stricam masinile din cauza indiferentei Consiliului Judetean? RUSINE SA VA FIE!!
14.   Mirare trimis de
(14 mar 2008, 07:07:28
"Vina este a ministerului transporturilor, a Companiei Nationale de Drumuri." Grea mai este chestia cu gramatica domnule ziarist Tudor Ionescu. �n plus, ai produs un articol la comanda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte