Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri dubioase

Gatere din judeţ, controlate de Poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe gatere din judeţ au fost controlate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în decurs de câteva zile.

Oamenii legii au verificat modul de respectare a legalităţii de către agenţii economici care desfăşoară activitatea de exploatare forestieră, precum şi de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos. Poliţiştii au luat la verificat în special societăţile despre care se deţineau date că valorifică material lemnos provenit ilegal, sustrăgându-se de la plata taxelor datorate statului.

În urma controalelor desfăşurate, poliţiştii şi reprezentanţii ITRSV implicaţi în acţiune au constatat abateri de la legislaţia în vigoare, privind modul de achiziţie a materialului lemnos introdus în depozite, precum şi cea privind gestionarea, completarea şi utilizarea documentelor cu regim special, precum si abateri legislative privind respectarea normelor de depozitare şi comercializare a deşeurilor provenite din debitare.

Poliţiştii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale administratorilor societăţilor controlate, valoarea amenzilor fiind de 5000 de lei.

Controalele vor continua şi în perioada următoare la alte unităţi de debitare şi comercializare a lemnului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gatere din judeţ, controlate de Poliţie.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gatere din judeţ, controlate de Poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(12 mar 2008, 12:12:49
La Solca , in liziera padurii , in zona "IZVOR" , functioneaza un gater ilegal din mai multe puncte de vedere . Pe langa faptul ca aici se proceseaza masa lemnoasa fara forme legale , se munceste noaptea pt ca curentul este mai ieftin iar forta de munca provine din oameni culesi de prin canale din zona Iasului , toti fara forme legale de incadrare. Furtul de lemn din padure si restul formelor de infractiuni aratate mai sus imbraca raspunderea penala pentru patronul Avram Sorin , administrator al SC RAMSOR SRL , infractiuni ce revin in sarcina dvs .

Un alt aspect se refera la faptul ca nustiu cine dracu ia dat autorizatie de functionare intrucat un astfel de agregat nu are ce cauta in liziera padurii , distanta legala de functionare find de 5 km de liziera padurii .

Aceleasi lucruri se petrec si la taica-su in satul Botnareni unde functioneaza un astfel de utilaj si un altul in Arbore langa postul de politie .

Daca nu se face regula cu acest infractor , va venii cor
2.   Raspuns trimis de
(12 mar 2008, 21:51:25
Perfect adevarat Robin Hood , e dezastru cu acest omulet , fura de rupe . Merge noaptea cu utilajele in padurea proprietate privata a Arborenilor si fura la greu busteni , iar de taiat ii taie noapte pt ca intradevar curentul e mai ieftin si munca la negru e mai ieftina si nu se vede noaptea decat cu aparaturi night shoot IR .

Stiu ca esti omul padurii Robin Hood , stiu ca tu vezi totul si stii totul numai ca intradevar daca politia sv nu face regula cu acest pitic , respectiv Avram Sorin , administrator al SC RAMSOR SRL , in baza probelor ce le voi administra , imagini foto si video , voi solicita prezenta in teren a corpului de control al MI dar si a echipei PRO TV .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte